stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Η Αθήνα των ονείρων μας
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 101, 102, 103  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sun May 13, 2007 7:06 pm    Post subject: Reply with quote

Mου αρέσει που είχες τον πόνο σου, έβγαζες και φωτογραφίες του μουσείου! Αυτό θα πεί πόρωση!
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Wed May 16, 2007 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

Περναγα χτες για πολλοστη φορα απο Κατεχακη και ειχα εναν συλλογισμο για το πρωην κτηριο της Filmnet-οσοι το θυμαστε-που βρισκεται στην γωνια Κατεχακη-Κηφισιας!Μου εκανε εντυπωση λοιπον οτι απο τοτε που απομακρυνθηκε η Filmnet απο εκει(πανε 6-7 χρονια νομιζω),εχει παραμεινει αναξιοποιητο απο τοτε!Και ρωταω,μηπως ενας παραγοντας απομακρυνσης τους και μη αξιοποιησης του ξανα ηταν η Ισραηλινη Πρεσβεια που βρισκεται ακριβως απεναντι.?Αλλωστε αυτη η περιοχη εκει θεωρειται χρυσορυχειο για επιχειρησεις και για χωρους γραφειων..Περιμενω αποψεις!!
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed May 16, 2007 4:38 pm    Post subject: Reply with quote

Έχει λογική αυτό που λες, καθώς αντίστοιχο ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον έλεγχο της κατασκευής κτιρίων δίνεται λ.χ στο Παλαιό Ψυχικό που είναι γεμάτο πρεσβείες. Τόσο η μία περιοχή όσο και η άλλη, φυλλάσονται από ορατούς και μή ορατούς ασφαλίτες όλο το εικοσιτετράωρο. Επίσης υπάρχει ο κόμβος της Κηφισίας που προσφέρει στους φρουρούς και τα συστήματα ασφάλειας μεγάλη ορατότητα. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει το να δούμε τι πραγματικά ισχύει, με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του κτιρίου και από εκεί να συνάγουμε τα συμπεράσματα μας.
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Wed May 16, 2007 10:47 pm    Post subject: Reply with quote

Πολύ καλή ερώτηση αν και στην Αθήνα είναι σχεδόν γενικό το φαινόμενο να υπάρχουν εγκαταλελειμμένα κτίρια.

Πιό πάνω στο Χαλάνδρι ας πούμε, επί της Κηφισίας, είναι δυο 5όροφα αλλά βαρβάτα κτίρια, ένα μπλέ που στέγαζε την Societe Generale αν δεν απατώμαι, και ένα άλλο σχεδίασης Αγιοστρατίτη το οποίο και πάλι αν δεν απατωμαι αν και είναι ΦΙΛΕΤΟ, δεν έχει ενοικιαστεί και οι γυάλινες επιφάνειες του χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις τζίπ.

...και για να το χοντρυνω, εκεί μοντά είναι και το πρώην jackson's hall ή κάτι τέτοιο, ένα εστιατόριο τεραστίων από ότι θυμάμαι διαστάσεων το οποίο κατελάμβανε ένα μεγάλο όροφο σε ένα διώροφο κτίριο αλλά τώρα και αυτό εδώ και πολλούς, πάρα πολλούς μήνες - ενοικιάζεται...

Είναι κάμποσα τα αχρησιμοποίητα... Κατα τα άλλα, παρατηρείται λέει και έλλειψη χώρων... Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
Ο.Υ.Σ.Τ.
Full Member
Full Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 374
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Wed May 16, 2007 11:16 pm    Post subject: Reply with quote

Ισως ειναι λιγο off-topic αλλα τις περισσοτερες φορες για τα ανοικιαστα ακινητα-φιλετα ευθυνονται οι ιδιοκτητες και οι "μικρες" τους απαιτησεις στα ενοικια..
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Thu May 17, 2007 1:12 am    Post subject: Reply with quote

Να σου πω κατι ομως...Απο την στιγμη που δεν το νοικιαζεις ισοδυναμει με 0 κερδος,και οσον αφορα την περιπτωση που λεω εγω,να παραμεινει ξενοικιαστο για 5-6 χρονια σημαινει οικονομικη καταστροφη για τον ιδιοκτητη,που θα μπορουσε με πολυ μικροτερο ενοικιο να βγαλει τουλαχιστον μερος των χρηματων!Στο ξαναλεω,αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι απεναντι βρισκεται μια πρεσβεια-αστακος(μαζι με αυτην των ΗΠΑ)...
Back to top
View user's profile Send private message
plati
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 Mar 2006
Posts: 126

PostPosted: Thu May 17, 2007 1:45 am    Post subject: Reply with quote

Κουλο,βέβαια αλλα μηπως το έχουν ξενοικιαστο για λόγους ασφαλείας ή το έχει ενοικιασει η πρεσβεία για να μην ειναι απέναντι της σημειο επίθεσης ;


Το παρατραβηξα, ε;


Όχι σχολιασμός του αμέσως προηγούμενου post - Losada
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
pilotos
Junior Member
Junior Member


Joined: 17 Feb 2007
Posts: 184
Location: Λάρισα

PostPosted: Thu May 17, 2007 1:53 am    Post subject: Reply with quote

Άραγε εσύ το παρατράβηξες ή οι κύριοι της πρεσβείας; Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Thu May 17, 2007 7:31 am    Post subject: Reply with quote

...Μα σάμπως θα ΑΝ συμβαίνει κάτι τέτοιο θα μάθουμε ποτέ κάτι υπέυθυνα; Από την άλλη βέβαια εντύπωση μου κάνει κι' εμενα ότι τη μια κλαίγονται ότι δεν έχουν λέει οι εταιρείες κατάλληλους χώρους και τη άλλη τρία - μα τρία κτίρια φιλέτα μένουν ακατοίκητα επι μήνες...
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed May 23, 2007 1:34 am    Post subject: Reply with quote

22 Μαϊου 2007 - Παραμονή Τελικού

Περπάτησα πολύ μα πάρα πολύ. Αφήστε που έγινα μούσκεμα δύο φορές ! Τη πρώτη φορά, επιθυμούσα να φτάσω μέσω της Φιλελλήνων στην Αρεοπαγίτου για να συναντηθώ με φίλο σε καφετέρια στην Απ. Παύλου. Αυτό έγινε το μεσημέρι. Όλος ο κόσμος προσπαθούσε να βρει καταφύγιο στις πυλωτές των μεγάλων κτιρίων. Τι κατακλυσμός ήταν αυτός που έπεσε ; Πλημύρισαν οι δρόμοι στην ανηφόρα της Φιλελλήνων γιατί το νερό δεν μπορούσε να απορροφηθεί από το αποχετευτικό σύστημα. Αναρωτιέμαι πως την βγάλανε οι εκατοντάδες οπαδοί στο Σύνταγμα κατά τη διάρκεια της μεγάλης μεσημεριανής καταιγίδας. Σε κάποια στενά πρέπει να διαδραματίστηκαν σκηνές απείρου κάλλους με πρωταγωνιστές τους βρεγμένους επισκέπτες οπαδούς.

Γενικώς παρατήρησα ότι στα σημεία που συγκεντρώθηκαν δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα με τη συμπεριφορά τους(Πέρα από τη μεθυσμένη τρέλα τους)! Για να δούμε, τι θα γίνει αύριο που είναι η κρίσιμη μέρα. Ελπίζω οι δικοί μας αστυνομικοί, να έχουν ενημερωθεί ώστε να μην "τους πατήσουν" το κόκκινο κουμπί.
Υπήρχε ισχυρότατη αστυνομική παρουσία σε όλα τα επίμαχα σημεία. Υπήρχαν τόσο σταθερές ομάδες, όσο και πολλές μα πάρα πολλές περιπολίες από μηχανές και αυτοκίνητα. Οι ισχυρότερες αστυνομικές δυνάμεις εντοπίζονται στα εξής σημεία: Σύνταγμα, Ομόνοια, Δημαρχείο, Αμαλίας, Αρεοπαγίτου & Απ.Παύλου, Σταθμός Μοναστηράκι, Σταθμός Θησείου.

Τα θαμνοειδή φυτά(λ.χ Δεντρολίβανοι) αλλά και τα δεντράκια στην Αρεοπαγίτου έχουν γίνει πλέον ζούγκλα !! Πολύ εντυπωσιακή και λειτουργική η ανάδειξη του Ηριδανού στο Μοναστηράκι. Ειδικά το γυάλινο πάτωμα του διαδρόμου είναι όλα τα €ρά. Δείτε λοιπόν μερικές φωτογραφίες που τράβηξα. Δεν αποφάσισα να τις βάλω στο αθλητικό κλουβί, γιατί οι περισσότερες έχουν αντικείμενο φωτογράφησης που σχετίζεται με το "Αθήνα των ονείρων μας" γενικότερα ή εν πάσει περιπτώσει έτσι εγώ τις θεώρησα.















Υ.Γ: Μία από τις καλύτερες περιόδους να τραβήξει κάποιος φωτογραφίες είναι στην ανατολή και την δύση του ηλίου, όταν μάλιστα έχει μόλις κοπάσει μία καταιγίδα.

Υ.Γ: Με συγχωρείτε αλλά σε μερικές είχα βάλει λάθος ρύθμιση στο iso και βγήκαν πιξελάτες. Embarassed
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Thu May 24, 2007 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

Πρώτα απ' όλα συγχαρητήρια για το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ φωτορεπορτάζ του Λοσάντα το οποίο "ρίχνει στ' αυτιά" ακόμα και σε "φτασμένους" δημοσιογράφους.

Δεύτερον, απόσπασμα από ένα ενδιαφέρον άρθρο από την πένα του αγαπητού Νίκου Βατόπουλου στην "Καθημερινή" ο οποίος επαναφέρει το θέμα του "Χανούμ" ΟΑΚΑ το οποίο, όπως η ανατολίτισσα χορεύτρια της κοιλιάς με συστολή έδειχνε λίγα-λίγα τα κάλλη της και κανένας δεν έβλεπε το πρόσωπό της, έτσι και στη συγχρονη Αθήνα, ένα από τα νέα μητροπολιτικά της τοπόσημα που θαυμάζουν οι πάντες το... κρύβουμε επί ποινή θανάτου και κυνηγάμε τους τουρίστες που θέλουν να το φωτογραφήσουν.

Quote:
Τρία χρόνια ζωής μετράει το ΟΑΚΑ και παραμένει αποκλεισμένο από τους κατοίκους και τους τουρίστες της Αθήνας. Αν και περιλαμβάνονται σε όλους τους ταξιδιωτικούς οδηγούς, η Αγορά και το Ολυμπιακό Στάδιο του Καλατράβα βρίσκονται πίσω από λουκέτα εκτός κι αν έχουμε «γιορτή». Σκέφτεται κανείς πόσα έσοδα χάνονται καθημερινά από τις εισπράξεις ενός πωλητηρίου με αναμνηστικά, βιβλία, γκάτζετ, αξεσουάρ σε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και από καφέ και εστιατόρια στην Αγορά.


Εεεετσι...

Η συνέχεια εδώ:

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_24/05/2007_228118

Ουστ από εκεί σκουλήκια που μου θέλετε και οράματα, σου λέει. Εκεί στα 700 Ευρώ Πατήσια - Κολιάτσου με τη Μαρία την Άσχημη και το "κουμπι ορ νοτ κουμπι κουμπί" της Πάνιας που μου θέλετε πολιτισμό και τοπόσημα. Δεν το είπαμε και το ξαναείπαμε ότι εδώ είναι ψωροκώσταινα; Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Ήθελα να ηξερα: Δεν μπορούν οσότου να τα βρούν με τον "εκλεκτό" που θα πάρει την εκμετάλλευση των κοινοχρήστων χώρων, να βάλουν ένα κιόσκι με €5 εισιτήριο και μια καντίνα να πουλάει έστω καφέδες σε πλαστικά ποτηράκια;

EDIT: Kαι για να μην ξεχνιώμαστε:

Istanbul street level pictures:

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=221301&page=3
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Tue May 29, 2007 6:24 pm    Post subject: Reply with quote

To emboriko kentro "Avenue" sto Maroussi anoixe? to teliosan?
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Tue May 29, 2007 7:41 pm    Post subject: Reply with quote

H νέα επέκταση είναι επισκεψιμη αλλά δεν έχουν ακόμα τελειώσει τις εξωτερικές εργασίες στον περίβολο. Δεν γνωρίζω επίσης αν δουλεύουν τα μαγαζιά της επέκτασης τα οποία όμως έχουν τις βιτρίνες τους έτοιμες...

Αρχές Ιουλίου πιστευω θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες...
Back to top
View user's profile Send private message
Nikolis_Efentis
New Member
New Member


Joined: 27 Oct 2005
Posts: 61
Location: athens - toronto - paris

PostPosted: Sat Jun 02, 2007 12:20 am    Post subject: Reply with quote

το νέο ....Μονακό !!!

πολύ μ'αρέσει σαν τίτλος....μακάρι να μην μείνει κι αυτό σαν ένα άλλο "ρομαντικό" άρθρο ... βασικά το άρθρο κάνει μια σούμά όλων των έργων/προτάσεων για το θαλάσσιο μέτωπο ...για να δούμε

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4667&subid=2&PubID=306877&word=%E5%E8%ED%E9%EA%DE+%E2%E9%E2%EB%E9%EF%E8%DE%EA%E7
Back to top
View user's profile Send private message
Alexaus
New Member
New Member


Joined: 02 Aug 2004
Posts: 21
Location: Melb Australia

PostPosted: Mon Jun 04, 2007 4:55 am    Post subject: Reply with quote

Λοιπόν παιδιά, εγώ ετοιμάζομαι για οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα από το Πάσχα μέχρι τον Αύγουστο το 2010!!! Λές να έχει μετατραπεί η παραλία σε Μονακό ή θα έχω να αντιμετωπίσουμε εργοτάξιο. Τα στοιχήματα σας.
Μακάρι να γινόταν κάτι τέτοιο.
Τι απέγινε το μεγαλύτερο ενυδρείο της Μεσογείου; Χάθηκε και αυτό. Εκεί κάπου δεν θά ήταν και αυτό;
Back to top
View user's profile Send private message
Alkis
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 448
Location: Τώρα πισω Αθήνα

PostPosted: Tue Jun 05, 2007 6:49 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=807360&lngDtrID=244

Quote:
Η ολοκληρωμένη πρόταση της Νομαρχίας Αθηνών για την ανάπλαση του Ελαιώνα παρουσιάστηκε την Τρίτη, στο πλαίσιο της ειδικής ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών.


Θετικό που αρχίζει για τα καλά η συζήτηση για τον Ελαιώνα αλλά από τα λίγα που λέει το άρθρο το "σχέδιο" είναι για τα μπάζα! Confused

Quote:
Το Πρότυπο-Καινοτόμο Σχέδιο Ανάπτυξης (ΠΚΣΑ) συνιστά πιλοτική παρέμβαση για τα 91 από τα 8.500 στρέμματα του Ελαιώνα.


91 από τα 8500 στρέμματα Question Πάλι καλά που είναι "ολοκληρωμένη" πρόταση για την περιοχή!

Quote:
περιλαμβάνει την ανάπτυξη και εγκατάσταση:
- Πρότυπου εμπορευματικού σταθμού αυτοκινήτων, logistics διαμεταφορικών επιχειρήσεων.
- Μικρών επιχειρήσεων καινοτομίας και βιοτεχνικού πάρκου.
- Χώρων τριτογενών, υποστηρικτικών δραστηριοτήτων.
- Επιχειρήσεων σχετικών με νέες τεχνολογίες, πληροφορική και τηλεπικοινωνίες.
- Φωτοβολταϊκών στοιχείων.


Καλά όλα αυτά αλλά λιγότερο φιλόδοξο σχέδιο δεν μπορούσα να φανταστώ... Εδώ έχουμε μια τεράστια περιοχή μεσα στο κέντρο μιας πυκνοκατοικημένης πόλης και τι προτείνουν: μην είναι ένα μεγάλο πάρκο; μην είναι ουρανοξύστες και ένα σοβαρό επιχειρηματικό κέντρο που δεν έχει αυτή η πόλη; Όχι, προτείνουν "κέντρο καινοτομίας μικρών επιχειρήσεων" και διαμεταφορικές επιχειρήσεις....

Και βέβαια, κουβέντα για το πόσο θα κοστίσει τι προτείνουν και ποιος θα το χρηματοδοτήσει...

Έλεος πιά...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Tue Jun 05, 2007 7:28 pm    Post subject: Reply with quote

...Τουλάχιστον μένουν άλλα χιλιάδες τετρ. μέτρα για να χτιστούνε, ή να γίνουν -γιατι όχι- πάρκα σε συνδιασμό με ψηλά καιμοικολογικά κτίρια.

Αυτό το φωτοβολταϊκό πάρκο που κολλάει;. Αυτά θέλουν είτε έκταση, έίτε -και εδώ το συζητάμε- να χτίσεις ένα ουρανοξύστη με κατάλληλο προσανατολισμό και να επενδύσεις μια πλευρά του με φωτοβολταϊκά πάνελς. Αλλοιώς, μέσα στην Αθήνα η επένδυση δεν είναι συμφέρουσα ΚΑΙ λόγω επενδυτικού νομόυ, εκτός και άν το κτίριο καταστεί ενεργειακά αυτάρκες.

Αλλά πάει μακρυά η συζήτηση...
Back to top
View user's profile Send private message
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Sep 2004
Posts: 983
Location: Zurich

PostPosted: Tue Jun 05, 2007 8:14 pm    Post subject: Reply with quote

Τραγική πρόταση.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 12:52 am    Post subject: Reply with quote

Επιτέλους, θετικές ξελίξεις σε αυτονόητα (για άλλες πόλεις) πράγματα:
Οι Σουφλιάς και Κακλαμάνης συμφώνησαν να περάσουν οι πλατείες και τα πάρκα της Αθήνας στο Δήμο, αντί για το ΥΠΕΧΩΔΕ που ανήκαν μέχρι σήμερα.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=807978&lngDtrID=244
Είναι πολύ σημαντική εξέλιξη, αρκεί να σκεφτούμε πως ο Εθνικός Κήπος που υπαγόταν στο ίδιο καθεστώς, έδειξε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο μόνον όταν πέρασε στα χέρια της Ντοράκλας.
Υπάρχει ελπίδα λοιπόν, να δούμε το πάρκο Ριζάρη να φτιάχνεται επιτέλους, τις δε μεγάλες πλατείες να συντηρούνται, αν μη τι άλλο.

Και μια ερώτηση προς τους Αθηναίους: Τι γίνεται με το κτήριο ΦΙΞ στη Συγγρού? Μαθαίνω πως από την ώρα που κατέβηκαν τα διαφημιστικά πάνελ της πρόσοψης, έδειξε μια άκρως αποτρόπαιη εικόνα.
Βέβαια, αυτό είναι θετικό γιατί τέλος πάντων δείχνει μια κινητικότητα (με καθυστέρηση 5 ετών, αλλά τεσπα).
Θέλω να πω πως τουλάχιστον ήρθε η ώρα που θα ανεβούν οι σκαλωσιές. Υπάρχει καμμιά εξέλιξη στο θέμα? Εννοείται πως θεωρώ αδύνατον να είναι έτοιμο το Μουσείο στο τέλος του επόμενου έτους, αν και πρέπει να υπενθυμίσω πως απ' τη στιγμή που έχασε την προθεσμία των Ολυμπιακών, όλοι υπόσχονταν πως θα εγκαινιαζόταν φέτος! Evil or Very Mad

Τι στα κομμάτια συμβαίνει και δεν μπορούμε, δέκα χρόνια τώρα, να ολοκληρώσουμε ένα κωλομουσείο (για να παραφράσω λίγο τον αείμνηστο Γιαννόπουλο?) Πάλι σε προσφυγές πέσαμε?
Έχει ιστοσελίδα το ΕΜΣΤ μπας και αλιεύσουμε καμμιά είδηση?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
greecelightning
Visitor
Visitor


Joined: 13 Feb 2006
Posts: 3

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 1:47 am    Post subject: Reply with quote

Δεν έχω κανένα νέο, αλλά τράβηξα μερικές φωτογραφίες σήμερα που πέρασα. Τις έχω βάλει στο τέλος του παρακάτω ποστ -

http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=13604774&postcount=319
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 9:58 am    Post subject: Reply with quote

Θετική εξέλιξη, αν και έχω βαρεθεί τα αυτονόητα να τα θεωρούμε βήματα προς τα μπροστά. Μήπως και γίνει τίποτα με την αθλιότητα της Πλατείας Κολωνακίου και με το Μοναστηράκι.

Το ΕΜΣΤ έχει σελίδα (www.emst.gr) αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο πρόσφατο νέο. Το πιο πρόσφατο είναι ότι απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Άκτωρα τον Οκτώβριο του 2006.

@greecelightning

Φοβερές φωτογραφίες! Εύγε!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 10:08 am    Post subject: Reply with quote

Την τελευταία φορά που περασα μπροστα απο το ΕΜΣΤ εφτιαχναν το παρκακι πανω απο το υπογειο παρκινγκ. Το κτηριο αν δεν φτιαχτει ειναι αναθεμα για την πολη..Που κολλαει η υποθεση?

Καλα τα νεα κ για Ελαιωνα, που αν και δεν βγήκε κατι απτο, παρ'ολ'αυτα φαινεται να κινειται κατι τις!!

ΗΜΕΡΗΣΙΑ 8/6/2007

Ευρεία σύσκεψη για το μέλλον του Ελαιώνα πρόκειται να συγκαλέσει σε δέκα ημέρες ο Γιώργος Σουφλιάς, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων δημάρχων. Στη σύσκεψη θα συζητηθεί το περιεχόμενο του Προεδρικού Διατάγματος που καταρτίζεται για την περιοχή του Ελαιώνα.


http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4667&subid=2&pubid=309697
Back to top
View user's profile Send private message
Lamp Kiddy
Junior Member
Junior Member


Joined: 21 May 2004
Posts: 73
Location: Winnipeg, Canada

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

Ti tha ginei me aftous tous anthropous sto Votaniko otan ftiaxoun to stadio? Einai ntroph na zoun mesa sto kentro this Athinas se tetia katastasi.










Source: http://deviousdiva.com/2007/06/08/votanikos/

*
Back to top
View user's profile Send private message
gouperman
Full Member
Full Member


Joined: 05 Oct 2005
Posts: 282
Location: aegean sea...

PostPosted: Fri Jun 08, 2007 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

ο καταυλισμος τον τσιγγανων στον ελαιωνα εχει ηδη γκρεμιστει..διαβασα οτι ηρθαν σε συμφωνια με τον εργολαβο,ο οποιος εδωσε 1000 ευρω σε καθε οικογενεια.. Rolling Eyes δεν ξερω που πηγαν..
Back to top
View user's profile Send private message
gmmour
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Jul 2004
Posts: 103

PostPosted: Sat Jun 09, 2007 6:48 pm    Post subject: Reply with quote

Κάποιοι τσιγγάνοι έχουν εγκατασταθεί κοντά στο γήπεδο beach volley στην παραλιακή και κάποιοι μετά τη γέφυρα του ΗΣΑΠ στον Κηφισσό προς Φάληρο!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 92, 93, 94 ... 101, 102, 103  Next
Page 93 of 103

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr