View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
PAVEL_13 Stadium Expert
Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Wed Apr 11, 2007 7:29 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Σκέψου απλά και λογικά.Γιατί κάποιος πολιτικός μηχανικός ή αρχιτέκτονας να ΜΗΝ θέλει να έχουν οι γωνίες καθίσματα;
1)Δεν μπορεί να το κατασκευάσει έτσι.Άρα,καταλήγουμε στο υπάρχον σχέδιο χωρίς δεύτερη,τρίτη,μη σου πω και τέταρτη κουβέντα... Wink
2)Θέλει να το κατασκευάσει έτσι!!!Από τη στιγμή που επιλέχθηκε το συγκεκριμένο άτομο (ή ομάδα ατόμων) για τη σχεδίαση το γηπέδου,δεν μπορούμε να πούμε ότι το θέλουμε ΕΜΕΙΣ διαφορετικά από τη στιγμή που για τον ίδιο τον αρχιτέκτονα/πολιτικό μηχανικό αποτελεί ένα δικό του έργο,μία δική του έμπνευση... |
Μη τα διαχωρίζεις σε Α και Β.
Η αλήθεια είναι στο ενδιάμεσο.
Διάβασα ότι ήταν στα ζητούμενα να είναι οι κερκίδες κάθετες στον αγωνιστικό χώρο.
Ο μόνος τρόπος να είναι κάθετες είναι αυτός που πρότειναν. Τα σημεία που ενώνονται οι 4 κέθετες προς τον αγωνιστικο χώρο κερκίδες είναι κρίσιμα. Έτσι όπως σχεδιάστηκε γλιτώνουν από μεγάλη πατάτα. Φαντάσου να είναι κάθετες και να ενώνονται. Οι κακόμοιροι θεατές που θα κάθονται στην άκρη, στα σημεία που ακουμπάνε οι δύο κερκίδες θα είναι καταδικασμένοι να κοιτάζονται ή να είναι ζευγάρι. (με αντιλαμβάνεστε?)
Νομίζω κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου σε ένα γήπεδο τέννις και το οπτικό και αισθητικό αποτέλεσμα είναι από μέτριο έως πολύ κακό.
Υ.Γ.: Μ'αρέσει να διασταυρώνω τα ξίφη μου με πολ/μηχ.... |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
|
Back to top |
|
|
PAVEL_13 Stadium Expert
Joined: 13 Feb 2004 Posts: 1036 Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (Άλλωστε ένα πλοίο είναι...)
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 12:06 pm Post subject: |
|
|
Κάτι για babis vovos πήρε το μάτι μου...
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ... |
|
Back to top |
|
|
SOUL_13 Stadium Expert
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 2:17 pm Post subject: |
|
|
Padws apo thn photo fainetai kathara oti to gipedo tha exei kanonika gwnies aplws tha uparxei ena mikro xwrisma kamia sxesei me ta palaia Aglika stadia |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 2:24 pm Post subject: |
|
|
Άντε να πέσουν και οι υπογραφές, ίσως και σήμερα απ' ό,τι διάβαζα και στο in.gr, μπας και δούμε και τίποτα μακέτες της προκοπής από το έργο (εννοώ και τις υπόλοιπες όψεις με λεπτομέρειες), καθώς και τα κατασκευαστικά και λοιπά χαρακτηριστικά του.
Γιατί τόσο καιρό κουράστηκα να βλέπω την ίδια εναέρια άποψη με το στέγαστρο.
Αλλά τώρα θα μου πεις, ό,τι του λείπει του ψωριάρη. Κι εμάς τόσα χρόνια στην Ελλάδα, αυτό μας έλειπε: Το στέγαστρο απ' τα γήπεδα.
Μας έχει μείνει αξεπέραστο απωθημένο πια! |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 8:18 pm Post subject: |
|
|
Αρχίζει το γκρέμισμα
Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αθηναίων τόνισε: «Οι δεσμεύσεις μας γίνονται πράξη. Θα προσπαθήσουμε να μην ξεφύγουμε από το χρονοδιάγραμμα που προέβλεπε την ολοκλήρωση των εργασιών μέσα στο 2008. Είναι δύσκολο, αλλά οφείλουμε να το παλέψουμε. Από αύριο κιόλας αναμένεται να μπουν μπουλντόζες στην εγκεκριμένη έκταση στο Βοτανικό και να έχουμε τις πρώτες κατεδαφίσεις».
Έτσι το πρωί της Παρασκευής (19:30) οι μπουλντόζες πιάνουν δουλειά γκρεμίζοντας τα κτίρια που βρίσκονται στο οικόπεδο της λεωφόρου Αγίας Άννης στον Βοτανικό.
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=81944 |
|
Back to top |
|
|
PAVEL_13 Stadium Expert
|
Posted: Thu Apr 12, 2007 8:23 pm Post subject: |
|
|
Code: | Έτσι το πρωί της Παρασκευής (19:30) |
χαχαχαχαχααα
Πλάκα έχουν....
Σοβαρότητα δεν έχουν.... |
|
Back to top |
|
|
P.A.O. Stadium Expert
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 9:06 am Post subject: |
|
|
Μπραβο στον Κακλαμανη που με διεψευσε με τις κινησεις που εχει κανει για τη λυση του μονιμου γηπεδικου προβληματος μας
Και σας παρακαλω να postαρετε τις φωτογραφιες των πρωτων κτιριων που εχουν κατεδαφιστει |
|
Back to top |
|
|
Ο.Υ.Σ.Τ. Full Member
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 9:49 am Post subject: |
|
|
Αυτα τα κοκκινα και πρασινα γραμματα αν δεν εβαζες ρε ΡΑΟ... |
|
Back to top |
|
|
P.A.O. Stadium Expert
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 9:57 am Post subject: |
|
|
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση άρθρων στο φόρουμ , σύμφωνα με το Κανονισμό Λειτουργίας.
Το post διαγράφεται
Losada |
|
Back to top |
|
|
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 10:34 am Post subject: |
|
|
PAVEL_13 wrote: | Υ.Γ.: Μ'αρέσει να διασταυρώνω τα ξίφη μου με πολ/μηχ.... |
Αυτή σου η κουβέντα με έκανε να σου απαντήσω.
PAVEL_13 wrote: | Μη τα διαχωρίζεις σε Α και Β.
Η αλήθεια είναι στο ενδιάμεσο.
Διάβασα ότι ήταν στα ζητούμενα να είναι οι κερκίδες κάθετες στον αγωνιστικό χώρο.
Ο μόνος τρόπος να είναι κάθετες είναι αυτός που πρότειναν. Τα σημεία που ενώνονται οι 4 κέθετες προς τον αγωνιστικο χώρο κερκίδες είναι κρίσιμα. Έτσι όπως σχεδιάστηκε γλιτώνουν από μεγάλη πατάτα. Φαντάσου να είναι κάθετες και να ενώνονται. Οι κακόμοιροι θεατές που θα κάθονται στην άκρη, στα σημεία που ακουμπάνε οι δύο κερκίδες θα είναι καταδικασμένοι να κοιτάζονται ή να είναι ζευγάρι. (με αντιλαμβάνεστε?)
Νομίζω κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου σε ένα γήπεδο τέννις και το οπτικό και αισθητικό αποτέλεσμα είναι από μέτριο έως πολύ κακό. |
Άρα ρε Παβέλ από τη στιγμή που κάτι τέτοιο ήταν στα ζητούμενα γιατί τα βάζεις με την εμφάνιση του γηπέδου;Θα υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο θα ήθελαν να κάνουν όπως αναφέρεις και εσύ τις κερκίδες κάθετες στον αγωνιστικό χώρο(αυτό δεν το πολυπιάνω η αλήθεια είναι...) γι'αυτό και θα υπάρχει το συγκεκριμένο design.
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάτι τόσο μικρό σε αφήνει να χαλιέσαι...Θα είναι τόσο ωραίο γήπεδο,μην γινόμαστε γραφικοί με το να βρίσκουμε πάντα κάτι που να μην μας αρέσει.
Όχι να μην εκφράζεις την άποψή σου,προς θεού,απλά δεν θέλω να χαλιέσαι αδερφέ μου!!!
Last edited by KPHTH Rulez on Fri Apr 13, 2007 4:57 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 4:19 pm Post subject: |
|
|
Χρονοδιαγραμμα υπαρχει; |
|
Back to top |
|
|
SOUL_13 Stadium Expert
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 4:58 pm Post subject: |
|
|
To na min uparxei duskolo to kovo.
Mallon tha ginei mia parousiash opou ekei tha ginoun gnwstes oles oi leptomeries. To potami edw pou eftase den gurizei pisw... |
|
Back to top |
|
|
PAVEL_13 Stadium Expert
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 5:56 pm Post subject: |
|
|
KPHTH Rulez wrote: | Αυτή σου η κουβέντα με έκανε να σου απαντήσω. |
Γιαυτό την έγραψα!!!!(flame)
μα ίσα ίσα που εμένα μ'αρέσει που κάνει κενά στις κερκίδες... εσύ χαλιέσαι.!!!! |
|
Back to top |
|
|
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 7:15 pm Post subject: |
|
|
Ρε φίλε,νομίζω ότι τόσο καιρό έχουμε την ίδια άποψη για το γήπεδο,τουλάχιστον ως προς την αισθητική του...Το αν μας αρέσει ή όχι.
Αυτό που διαφωνούμε είναι το κατα πόσο έγινε για ασφάλεια ή αισθητική...Και επειδή εγώ πολιτικός μηχανικός εσύ αρχιτέκτων(??) δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ σταματάει η κουβέντα εδώ...
Πάντως να ξέρεις ότι ο πολιτικός μηχανικός κρύβεται πίσω απ'όλα...Ο αρχιτέκτωνας είναι εκεί απλά για να βάλει μια υπογραφούλα... |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
|
Posted: Fri Apr 13, 2007 7:21 pm Post subject: |
|
|
KPHTH Rulez wrote: | Και επειδή δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ σταματάει η κουβέντα εδώ... |
Α γεια σου, γιατί δεν έβγαζε πουθενά μέχρι τώρα, ενώ το γήπεδο λειτουργούσε μάλλον ως πρόσχημα για να στηριχθεί κάπου η κόντρα!
Να γυρίσουμε στο θέμα μας, ΟΚ? |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 6:56 pm Post subject: |
|
|
PAVEL_13 wrote: | Κάτι για babis vovos πήρε το μάτι μου...
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ... |
Και ελεγα τι μου θυμιζει...
Αυτος δεν ειναι ενας συναδελφος Αρχιτεκτονας που εχει το 90% των κτιριων και των επιχειρησεων στη Κηφισιας λιγο πιο πανω απο το ΟΑΚΑ κοντα στο Village; Θυμαμαι οταν ειχα κατεβει Αθηνα και ειχα παει στο Village (του Αμαρουσιου ειναι;;; ) μου ειχαν δειξει οι θειοι μου κατι κτιρια εκει γυρω και ολα γραφαν babis vovos!!!
Αυτος ειναι;;;;;; |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
|
Posted: Sat Apr 14, 2007 7:12 pm Post subject: |
|
|
Τζάμπα μιλάμε εδώ μέσα, τζάμπα φωνάζουμε, κλπ, κλπ, κλπ...
Υπενθυμίζω: Υπάρχουν και τα ΡΜ. |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 6:56 am Post subject: |
|
|
Επειδη χαλασε ο scanner μου καποιος να παρει την Ηχω και να ανεβασει τις μακετες. Ευχαριστω. |
|
Back to top |
|
|
Lucretius Stadium Expert
|
Posted: Sat Apr 21, 2007 8:24 pm Post subject: |
|
|
Τελικά δεν έχουμε μακέτες;
Ένα άρθρο σχετικά με τις εξελίξεις από την "Ε". Όλα πάνε καλά, παράδοση το 2009.
Ο ΠΑΟ μετράει αντίστροφα για το νέο σπίτι του
"...τα επόμενα βήματα του έργου είναι τα ακόλουθα:
1. Η υπογραφή της σύμβασης με τον Ερασιτέχνη. ...θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
2. Η υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ του Δήμου Αθηναίων και της Εθνικής Τράπεζας ...είναι θέμα χρόνου να τελειώσει κι αυτό το θέμα.
3. Η έγκριση της μελέτης του γηπέδου...μέχρι το τέλος του μήνα θα παραδώσει το πλήρες τεύχος της οριστικής μελέτης του γηπέδου.
4. Εκδοση οικοδομικής άδειας και έγκριση μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το γήπεδο...
5. Η παράδοση και έγκριση της μελέτης μάστερ πλαν των συνολικών χώρων της διπλής ανάπλασης σε Βοτανικό και Λεωφόρο.
6. Η δημοπράτηση του έργου...μέσω ανοιχτού διαγωνισμού"... |
|
Back to top |
|
|
Κωνσταντινούπολις Junior Member
|
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
Posted: Mon Apr 23, 2007 12:01 pm Post subject: |
|
|
Μπραβο αν και δεν ειναι σε καλη ποιοτητα λογω χαρτιου. Τελικα στα ανοιγματα εχει σκαλες η ετσι φαινεται? Ειχα διαβασει οτι θα αδειαζει σε χρονο ρεκορ. |
|
Back to top |
|
|
Aquis Granum Senior Member
|
|
Back to top |
|
|
P.A.O. Stadium Expert