stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Οδικά Έργα
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 152, 153, 154  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
gouperman
Full Member
Full Member


Joined: 05 Oct 2005
Posts: 282
Location: aegean sea...

PostPosted: Tue Dec 19, 2006 6:20 pm    Post subject: Reply with quote

ναι,περιλαμβανεται στην ¶ φαση των εργων Cool η σηρραγα υμμητου,δηλαδη αυτοκινητοδρομος απο το παλιο αεροδρομιο μεχρι την αττικη οδο στον κομβο του νεου αεροδρομιου..επισης περιλαμβανεται η επεκταση της δυτικης περιφερειακης λεωφορου υμμητου ως ην παραλιακη,παλι στο υψος του ελληνικου Wink καθως και την επεκταση της ως την ραφηνα Very Happy στη ΄Β φαση περιλαμβανονται η επεκταση της λεωφ.κυμης ως την εθνικη οδο και η επεκταση της αττικης οδου στο λαυριο Cool
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Dec 20, 2006 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

Το τελικο συμπερασμα μου ειναι οτι ο Σουφλιας ειναι αξιος για την θεση του Υπουργου ΥΠΕΧΩΔΕ Cool
Πολλα σημαντικα εργα εχει ανακοινωσει μεχρι σημερα ρε συμφορουμιτες Mr. Green
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
radja
New Member
New Member


Joined: 21 Nov 2006
Posts: 29

PostPosted: Wed Dec 20, 2006 1:03 pm    Post subject: Reply with quote

καλος ειναι ο σουφλιας εχει επιδειξει εργο..
μονο που σαν σαρακατσανος ειναι και λιγο ξεροκεφαλος
τι ηθελε να ανακατευτει με τον ΟΤΕ και δεν κοιταει τα του οικου του?
αν και πιστευω οτι καλοβλεπει τη θεση του προεδρου της δημοκρατιας Wink
Back to top
View user's profile Send private message
corfu
Senior Member
Senior Member


Joined: 10 Sep 2006
Posts: 494
Location: Kerkyra

PostPosted: Wed Dec 20, 2006 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

Βρε παιδιά εγώ ήξερα ότι η Ιόνια οδός θα φτάσει μέχρι την Κακαβιά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, γιατί το έργο δημοπρατήθηκε μέχρι τη συνδεσή της με την εγνατία οδό?
Επίσης θέλω να σας μεταφέρω ότι δουλεύουν εντατικά (χωματουργικά) στο σημείο μετά τον Α/Κ Σιάτιστας προς Γρεβενά. Προφανώς είναι το σημείο σύνδεσης της εγνατίας με τον κάθετο άξονα Σιάτιστας-Κρυσταλοπηγής.
Και τέλος κάτι ακούω από φίλους στην Αλεξ/πόλη για περιφερειακή οδό στην πόλη που θα ξεκινάει απο τη γέφυρα της Μα'ί'στρου και θα καταλήγει στο ύψος του νέου νοσοκομείου. Μάλιστα συζητείται να γίνει νέα έξοδος στην εγνατία στο ύψος του νέου νοσοκομείου.
Back to top
View user's profile Send private message
NiMos
Full Member
Full Member


Joined: 14 Feb 2004
Posts: 211
Location: Paros GR / Newcastle UK

PostPosted: Wed Dec 20, 2006 9:58 pm    Post subject: Reply with quote

3erei kaneis ti perilambanei to ergo 'Maliakos - Kleidi' ?
Ap'oso 3erw olo to tmhma auto ths PATHE einai etoimos autokinhtodromos ektos apo ta Temph kai ton Platamwna...
Prokeitai gia erga mono se auta ta 2 kommatia 'h kai alla erga beltiwshs tou ypoloipou tmhmatos (diaplatynseis, klp?)
Back to top
View user's profile Send private message
gouperman
Full Member
Full Member


Joined: 05 Oct 2005
Posts: 282
Location: aegean sea...

PostPosted: Wed Dec 20, 2006 10:17 pm    Post subject: Reply with quote

η συμβαση παραχωρησης περιλαμβανει μονο το κομματι απο το αντιρριο εως την εγνατια οδο...το αλλο δεν εχει μελετηθει και θα κατασκευαστει με δημοσιους πορους στο ΄Δ ΚΠΣ..προφανως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΟ κομματι ωστε να περιληφθει στην συμβαση παραχωρησης που υπεγραφη την τριτη Cool ετσι και αλλιως,ευχαριστημενοι να μαστε που σε ολο το μηκος του νεου δρομου απο αντιρριο ως εγνατια θα υπαρχει αυτοκινητοδρομος με 2 λωριδες +ΛΕΑ..η αρχικη προβλεψη ηταν αυτοκινητοδρομος ως το αγρινιο,και απο εκει και περα 1+ΛΕΑ!! Twisted Evil ευτυχως ομως αλλαξαν οι προδιαγραφες του εργου Laughing
η συμβαση παραχωρησης ΜΑΛΙΑΚΟΣ-ΚΛΕΙΔΙ περιλαμβανει την κατασκευη σηραγγων σε τεμπη και πλαταμωνα συνολικου μηκους 11,2 km( διπλου κλαδου)!!!
επισης περιλαμβανει την αντικατασταση του ασφαλτοταπητα στο ηδη κατασκευασμενο τμημα,εργα οδικης ασφαλειας,κατασκευη ΣΕΑ και φωτισμο οπου χρειαζεται κτλ..
Back to top
View user's profile Send private message
Beethoven
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 10 Oct 2005
Posts: 797
Location: Greece

PostPosted: Sun Dec 24, 2006 1:34 pm    Post subject: Reply with quote

Καλά μιλάμε έχουν πάρει όλα φωτιά μέσα σε 5 μέρες και μόλις τ'άκουσα στις ειδήσεις έτρεξα αμέσως ( Rolling Eyes Laughing ) εδώ να δω το εορταστικό κλίμα που επικρατεί. Δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ότι θα κρατούσαν το χρονοδιάγραμμα της 18 Δεκ. μετά απ'όλα τα δυσάρεστα που είχαν προηγηθεί και πόσο μάλλον που το τελευταίο πλέον έργο υπολογίζουν να ανοίξουν οι προσφορές τον Γενάρη και να υπογραφεί το Μάιο. Το καλύτερο είναι που επιτέλους θα υπογραφούν και όλα τα υπόλοιπα μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2007. Και παρ'όλο που έρχονται περιόδοι που δεν κινείται τίποτα στο τέλος όλα γίνονται μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, και η καθυστέρηση ενός έτους απ'την αρχική εξαγγελία του Σουφλιά για υπογραφή των συμβάσεων δε μου φαίνεται καθόλου μεγάλη ίσα ίσα για τόσα και μεγάλα έργα είναι αναμενόμενη. Και για την εγνατία πολύ καλά τα νέα αλλά ας ευχηθούμε όλοι το χριστουγεννιάτικο δώρο μας για το 2008 να είναι η ολοκλήρωση της εγνατίας οδού όπως είναι για φέτος τα άλλα μεγάλα έργα Wink Very Happy κάτι που το βλέπω ακόμα δυνατό. Είδα και κάτι άρθρα από τεχνικά περιοδικά για την εγνατία και πέρα απ'τα γνωστά είδα έναν τέλειο χάρτη απ'τις εργολαβίες στην καφέ αρκούδα με όλα τα τεχνικά (αλλά σε τέτοια εκνευριστική σμίκρυνση που δεν μπορούσα να διαβάσω τίποτα Confused μάλλον βρίσκεται κάπου στην ιστοσελίδα της εγνατίας), απ'τον ΑΚ Παναγιάς μέχρι τον κόμβο Αγ. Παρασκευής δηλ η πρώτη εργολαβία είναι πάλι ένα φαινόμενο που επαναλαμβάνεται συχνά στην εγνατία δηλ ξεκινάει με τη σήραγγα Παναγιάς 2600μ αμέσως γέφυρα γύρω στα 400μ , σήραγγα Συρτού 1040μ , γέφυρα, πάλι γέφυρα και σήραγγα και για 6 χλμ ζήτημα είναι αν η απλή οδοποιία ξεπερνάει τα 500 μ. Πέρα απ'αυτό είδα επίσης μία ολοκαίνουρια φωτογραφία απ'τη σήραγγα Συμβόλου που μπορώ να πω αν και δεν την είδα τη σήραγγα γιατί όλες οι φωτό ήταν πολύ μικρές τα χωματουργικά πριν την είσοδο είναι σε πλήρη εξέλιξη με κάποια μικρά τεχνικά ήδη έτοιμα, και μια φωτό της γέφυρας Μετσοβίτικου όπου ο φορέας σε έναν πυλώνα έχει ήδη ολοκληρωθεί και έχει ξεκινήσει στον επόμενο. Η γέφυρα Αράχθου να δούμε πότε θα είναι έτοιμη. Pagoura για πληροφορίες για την εργασία σου (αρε τυχερέ εργασία που σου 'τυχε Laughing ) όντως θα πρέπει να ξεφυλίσσεις καλά αυτό το τόπικ για να βρεις μεταξύ πολλών άλλων και δύο λινκ pdf που πόσταρα πριν καιρό δεν θυμάμαι πότε ψάξε τις τελευταίες 25 σελίδες Laughing Laughing ακριβώς για τις σήραγγες και τις γέφυρες της εγνατίας. Συμβουλή: μην ψάξεις στην ιστοσελίδα της εγνατίας δε θα βρεις τίποτα Wink Cool όλα θα τα βρεις εδώ μέσα.
Κάτι άσχετο. Σχετικά με την ιόνια οδό και τα τεχνικά της, στο τμήμα απ'το Αντίρριο μέχρι το Αγρίνιο το μήκος σηραγγών είναι 1700μ περ. Αν μπορεί να φανταστεί κανείς στο ύψος της Κλόκοβας μετά το Αντίρριο πώς θα περάσει ο δρόμος από κει? Γιατί όσο να ναι από δω βουνό κι από κει θάλασσα είναι και μια σήραγγα μικρότερη των 1700μ κάπως μικρή μου φαίνεται, φαντάζομαι θα κάναν καμιά περικοπή γιατί γενικώς από σήραγγες επικρατεί κάποια φτώχια μπορώ να πω. Εντυπωσιακό όμως είναι τα μήκη γεφυρών όπως τα 4700μ περ. στα 50 χλμ από ¶ρτα μέχρι εγνατία και τα 4550 είναι 10 μεγάλες άνω των 100μ. δηλ μιλάμε για 10 γέφυρες με μέσο όρο μήκους 450 μ.! Shocked Shocked Καθόλου κακό, πολύ εντυπωσιακό!!!
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Mon Dec 25, 2006 12:32 am    Post subject: Reply with quote

Το post σου ειναι κατατοπιστικο Cool
Ωραιος Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
corsakias
Senior Member
Senior Member


Joined: 29 Jul 2006
Posts: 422
Location: kavala

PostPosted: Tue Dec 26, 2006 9:24 pm    Post subject: Reply with quote

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου πήγα προς Αλεξανδρούπολη.Στο τμήμα της εγνατίας στη παλια χαραξη οδό, μετά την Μεστή μέχρι 2~Κμ πρίν την Αλεξανδρούπολη, η κυκλοφορία γινόταν απο παράδρομο στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη.
Σήμερα επιστρέφοντας η κυκλοφορία γινόταν αππο το κανονικό δρόμο αλλά με κλειστό το ίδιο ρέυμα, στο οποίο είχαν κάνει αποξήλωση της ασφάλτου και είχαν ρίξει "χοντρή" άσφαλτο.
Ξέρει κανείς τί στο καλό γίνετε ή θα γίνει εκεί?
Απο ότι είδα, συμπέρενω ότι θα κρατήσουν την υπάρχουσα χάραξη και θα του αλλάξουν τον ασφαλτοτάπητα. Σε συνεργασία με τα φρεάτια απορροης υδάτων που έχουν κατσκευάσει, θα προσθέσουν και ένα διαχωριστικό στη μέση και έτοιμη η Εγνατία οδο? Λέτε...?? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Tue Dec 26, 2006 11:16 pm    Post subject: Reply with quote

Ακριβώς corsakia! Πέρασα κι εγώ την Πέμπτη και επέστρεψα σήμερα από το ίδιο κομμάτι. Όπως τα λες είναι. Γίνεται μια ψιλοδιαπλάτυνση, μπαίνει καινούριος ασφαλτοτάπητας, διαχωριστικό ανάμεσα (μπαριέρα ή Jersey;;; αυτό ακόμα δεν το ξέρω) και έτοιμη η Εγνατία. Να πω την αλήθεια προτιμούσα μια νέα χάραξη ειδικά γι' αυτό το σημείο που έχει αρκετές στροφές.
Back to top
View user's profile Send private message
corsakias
Senior Member
Senior Member


Joined: 29 Jul 2006
Posts: 422
Location: kavala

PostPosted: Thu Dec 28, 2006 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Στο site της Εγνατίας, γίνετε αναφορά στο συγκεκριμένο τμήμα μήκους 14Κμ το οποίο υπόκειται σε αναβάθμιση.

http://www.egnatia.gr/flash/progress_undercon_gr.html
Back to top
View user's profile Send private message
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 4:12 pm    Post subject: Reply with quote

Ιδιωτικά κεφάλαια 10 δισ. ευρώ για οδικά έργα

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=4666&subid=2&PubID=274579&word=%CB%DC%F1%E9%F3%E1
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
road352
New Member
New Member


Joined: 09 May 2006
Posts: 50
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 9:33 pm    Post subject: Reply with quote

Πάει ξεχάστηκε η ζεύξη του μαλιακού.
http://i107.photobucket.com/albums/m315/road352/dipli_zeyksi.jpg
15 χιλιόμετρα θα ήταν και θα έβγαινε από την απομόνωση και η Βόρεια Εύβοια
Αφήστε τα οφέλη για την Ελληνική Οικονομία. 65 χιλιόμετρα λιγότερα η διαδρομή Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Μήπως θα ήταν ασύμφορο το έργο? Ή αν τα διόδια ήταν 12 ευρώ δεν θα τα πληρώναμε? Τώρα τα δίνουμε στις βενζίνες και στον πολύτιμο χρόνο μας.

Τι να κάνουμε αφού τα 80 χιλιόμετρα είναι καλύτερα...
http://i107.photobucket.com/albums/m315/road352/maliakos80km.jpg
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 10:27 pm    Post subject: Reply with quote

Και τα σουβλατζίδικα της Λαμίας δεν πρέπει να ζήσουν και αυτά; Μα δεν έχεις καρδιά βρε Road352 ;

(και μη βρεθεί κανείς να μου πει κανείς οτι αυτός δεν ήταν ο πραγματικός λόγος!)
Back to top
View user's profile Send private message
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Sat Jan 06, 2007 10:32 pm    Post subject: Reply with quote

Αμ εγώ το λέω χρόνια αλλά ποιός μ' ακούει. Εγώ για να είμαι ειλικρινής απορώ πως έγινε η διαπλάτυνση της Βάρης Κορωπίου και έχασαν τα πάρκινγκ τους οι ταβέρνες και το χώρο που κουνούσαν τις γκλίτσες οι Αλβανοί τσολιάδες - κράχτες. Τι Ολυμπιακοί, στάχτη και μπούρμπερη σου λέει...
Back to top
View user's profile Send private message
Nassos
Full Member
Full Member


Joined: 16 Dec 2005
Posts: 347

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

Επτά μεγάλα οδικά έργα της Κ.Μακεδονίας θα δοθούν στην κυκλοφορία τη διετία 2007 - 2008

http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_15_08/01/2007_177733

Smile
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 4:30 pm    Post subject: Reply with quote

Μακάρι αλλά έχω τις επιφυλάξεις μου.

(Όταν πχ παιδεύουν τον δρόμο προς Κιλκίς εδώ και 2 χρόνια ενώ στην ουσία είναι μια ευθεία στο κάμπο, και το καλοκαίρι το παράτησαν και χορτιάρασε....)

Να 'χαμε να λέγαμε....
---------------------------
http://www.rcm.gr/resourceview.cfm?id=012F0234-145E-4521-439F7B9CE5DD2A32

Εδώ δίνει με λεπτομέρεια τι γίνεται σε κάθε έργο και τι πρόκειται να κατασκευαστεί.

Είναι κάπου προς τη μέση του αρχείου
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 5:16 pm    Post subject: Reply with quote

Στον Οδικό ¶ξονα Βέροια – Νάουσα – Σκύδρα,γράφει για κατασκευή 2 ισόπεδων κόμβων.Δηλαδή θα μπούν φανάρια?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Tanash
Full Member
Full Member


Joined: 19 Dec 2005
Posts: 219
Location: Λάρισα

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 5:22 pm    Post subject: Reply with quote

Για Κιλκίς και Έδεσσα θα είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης στυλ αυτοκινητοδρόμου;
Back to top
View user's profile Send private message
PAVEL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 1036
Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (¶λλωστε ένα πλοίο είναι...)

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 10:43 pm    Post subject: Reply with quote


Η παραπάνω φωτό λέει ότι είναι από ΔΡΑΜΑ ΣΙΔΗΡΟΝΕΡΟ.

Τί είναι αυτό ρε παιδιά?
Μπαζώνω λίγο το ρέμα να το φέρω σε εύκολο ύψος, τρυπάω το μπάζωμα για να μην κλάιω τη γέφυρα και κάνω μια παράκαμψη 1-2 χιλιομέτρων!!!!

Τι ωραίο που θα ήταν αν γινόταν μια γέφυρα που θα ένωνε άκρη με άκρη!!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 10:56 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν είναι Εγνατία αυτό.Το Σιδηρόνερο είναι αρκετά πάνω απο την Δράμα,μέσα στα βουνα,δίπλα στο Νέστο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
PAVEL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 1036
Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (¶λλωστε ένα πλοίο είναι...)

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 11:01 pm    Post subject: Reply with quote

οκ, ηρέμησα. Είναι ένας απλός επαρχιακός δρόμος! Πάλι καλά!!!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 11:11 pm    Post subject: Reply with quote

Αυτά είναι έργα των φραγμάτων που γίνονται στο Νέστο (Θησαυρού, Σιδηρόνερου κλπ)
Back to top
View user's profile Send private message
PAVEL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 13 Feb 2004
Posts: 1036
Location: Ν.Σμυρνη - Πάτρα - Βενετία (¶λλωστε ένα πλοίο είναι...)

PostPosted: Mon Jan 08, 2007 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

οκ, τώρα μια χαρά! Το γλύτωσα το εγκεφαλικό!!!!

Πάντως τη θεμελίωση της γέφυρας δε τη βλέπω και πολύ καλά!

Συγνώμη για το άσχετο όπως αποδείχθηκε θέμα των posts μου!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Tue Jan 09, 2007 12:13 am    Post subject: Reply with quote

Δείτε και πόσα δέντρα κόπηκαν στα πρανή για να διατηρηθεί αυτή η χάραξη. Πρακτικά μπορεί να συμφέρει, οικολογικά όμως;
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 80, 81, 82 ... 152, 153, 154  Next
Page 81 of 154

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr