stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Οδικά Έργα
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 152, 153, 154  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JIMMARAS
Junior Member
Junior Member


Joined: 11 Sep 2006
Posts: 153
Location: kavala

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 11:45 am    Post subject: egnatia Reply with quote

ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΡΕΝΤΙΝΑ ΤΟ SITE ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΑΠΟ ΣΤΡΥΜΩΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΟΜΒΟ ΓΑΛΗΨΟΥ -ΟΡΦΑΝΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 18 ΜΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ J&P . TO ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΔΟΧΩΡΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΡΕΜΑ.ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ ΣΤΡΥΜΩΝΑΣ -ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ , ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΥΣ ΝΤ Rolling Eyes ΑΛΙΚΕΡΙΔΕΣ
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 11:47 am    Post subject: Reply with quote

Καλημέρα και καλώς ήρθες. Σε παρακαλώ μην γράφεις με κεφαλαία καθώς δυσχεραίνουν την ανάγνωση.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 11:55 am    Post subject: Reply with quote

Δεν νομίζω ότι έχει αναφερθεί ότι δώσανε ένα ολόκληρο ρεύμα στην οδό Λαγκαδά την προηγούμενη βδομάδα. Δηλαδή τώρα κάπου αρκετά μετά την αερογέφυρα Σταυρούπολης ως το στρατόπεδο Παύλου Μελά το έργο φαίνεται σχεδόν ολοκληρομένο.

Μένει το κομμάτι από την αερογέφυρα ως το ήδη υπάρχον κατασκευασμένο κομμάτι για κατασκευή. Ο Δήμαρχος Σταυρούπολης λέει ότι θα είναι έτοιμο στα τέλη 2007.

Καθόλου άσχημα για ένα Ολυμπιακό έργο του 2004!
Back to top
View user's profile Send private message
JIMMARAS
Junior Member
Junior Member


Joined: 11 Sep 2006
Posts: 153
Location: kavala

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

OK. Πέρασα απο την επαρχιακή στρυμώνα-ελευθερούπολης και είδα οτι δουλεύει το β εργοτάξιο της ΑΒΑΞ .Το δυτικό στόμιο της σύραγγας συμβόλου (νομίζω περίπου 900 μέτρα θα είναι στο σύνολο) ξεκίνησε να ανοίγεται. Επίσης κάποια έργα για τις ανισόπεδες στην Πιερία κοιλάδα. Κανένα νέο για την δημοπράτηση για τα τελευταία 5 χιλ έως Αγ.Ανδρέα??. Με την γέφυρα Νέστου ακόμα έχει κολλήσει η ανάθεση. Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
Beethoven
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 10 Oct 2005
Posts: 797
Location: Greece

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

NAI KAΛΑ!! Evil or Very Mad και θα την παραδώσουν τέλη του 2008 όπως και τη γέφυρα Αράχθου. Evil or Very Mad Evil or Very Mad

Το τμήμα Μέστη-Μάκρη τι γίνεται?? Προχωράει καθόλου? Το τμήμα αυτό μέχρι στιγμής δεν διαθέτει νησίδα?
Back to top
View user's profile Send private message
superas
Senior Member
Senior Member


Joined: 13 Apr 2004
Posts: 640
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Στο Μέστη-Μάκρη μέχρι και ένα μήνα πριν υπήρχε στασιμότητα. Γίνονται κάτι έργα προς τον κόμβο της Μάκρης αλλά δεν μου φάνηκε κάτι εκτεταμένο. Παραδρόμους φτιάχνουν, αλλά έργα διαπλάτυνσης προς το παρόν δεν είδα. Αυτή τη στιγμή όλο το τμήμα έχει 2+2 λωρίδες ΧΩΡΙΣ νησίδα και ΛΕΑ!
Back to top
View user's profile Send private message
tasosGR
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Jun 2006
Posts: 572
Location: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

PostPosted: Wed Sep 13, 2006 9:53 pm    Post subject: Reply with quote

Καλημέρα σε όλους!
Γράφω πρώτη φορά και χαίρομαι που είμαι μεταξύ ομοιοπαθών-αρρώστων με τα εργα!
Είμαι απο Γιάννενα και σχετικά με την διαδρομή που προτείνει ο corfu,το πιθανότερο ειναι να χαθει οποιος την ακολουθήσει!μιλάμε για το απόλυτο χάος με δεκάδες διασταυρώσεις και στροφές!Σίγουρα χρόνο δεν θα γλιτώσει!
Υπομονή όμως γιατι ο δρόμος απο Δροσοχώρι μέχρι σήραγγα Δρίσκου σε κανα χρόνο τελειώνει...(με την πρώτη ευκαιρία θα στείλω και φωτο).
Ομως άρχισαν τα έργα για το υπόλοιπο της παράκαμψης Αρτας(8 χλμ,απο Αγ.Δημήτριο μεχρι Κομπότι) ενώ έβαλαν ταμπέλα και για την ευρεια παράκαμψη Αγρινίου κοντά στο χωριό Κουβαράς.Αυτο μου φάνηκε πολύ προεκλογικό γιατί "ανακάτεψαν" και τα χώματα για 100 μέτρα δίπλα στο δρόμο!
Back to top
View user's profile Send private message
Beethoven
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 10 Oct 2005
Posts: 797
Location: Greece

PostPosted: Thu Sep 14, 2006 1:37 pm    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing
Όντως, μια δεύτερη φορά που πέρασα από κει τέλη Αυγούστου είδα κάτι ξεχορταριάσματα, όχι τίποτα ιδιαίτερο που δεν τα είχα προσέξει πριν ένα μήνα. Αλλά πολύ ψηλά μου φάνηκε να βγαίνει η παράκαμψη, μετά τον Κουβαρά δηλ μόνο πάνω στα Ακαρνανικά όρη δεν τη βγάλανε. Μου φαίνεται ότι τα έργα εξελίσσονται μέσα και ιδιαίτερα στην αρχή. Αν δείτε και στην φωτογραφία την κοιλαδογέφυρα ή οποία βρίσκεται στη νέα εργολαβία και μην ξεχνάμε ότι θα φτιάξουν και τη γέφυρα του Αχελώου μήκους 700 μ. δεν είναι και μικρή και αν τελειώσουν αυτά τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Οι εργασίες στην παράκαμψη 'Αρτας μου φάνηκαν αρκετά προχωρημένες, είναι σε πλήρη εξέλιξη. Έβγαλα και κάτι άθλιες φωτογραφίες με το κινητό.
(Κοιλαδογέφυρα Αγγελόκαστρου απ'τη Μηχανική)
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Par.jpg
Η αρχή της παράκαμψης στο Κεφαλόβρυσο
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto497.jpg
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto518.jpg
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto519.jpg
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto490.jpg

Και επ'ευκαιρίας με το ίδιο ταξίδι φωτό απ'τη ζεύξη Ακτίου
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto491.jpg
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto492.jpg
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto493.jpg
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto494.jpg
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto495.jpg
και η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ πράσινη ταμπέλα προς Βόνιτσα-Λευκάδα στην έξοδο της ζεύξης λες κι είσαι στην Αττική οδό Confused
http://i39.photobucket.com/albums/e183/chr6giann70/Mysiemensfoto496.jpg

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ενημερωτικό φυλλάδιο απ' το ΥΠΕΧΩΔΕ. (για τα ελληνικά δεδομένα, μη φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο δυο φωτό παραπάνω και ένας χάρτης Confused )
http://www.minenv.gr/download/erga.low.res.pdf
http://www.minenv.gr/download/b.ellade.low.pdf
Σύμφωνα με το πρώτο άρθρο η κατάθεση των προσφορών του δρόμου Κόρινθος-Πάτρα-Τσακώνα θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο γιατί παίρνει άλλη μια παράταση αλλά ούτε και οι ίδιοι μας εξηγούν. Είναι το πρώτο έργο που κοντεύει να κλείσει ένα χρόνο καθυστέρηση απ'την αρχική εξαγγελία και για Σουφλιά είναι πολύ. Και γαμώτο μου αφορά το πιο σημαντικό έργο απ'όλα!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Άμα είναι πιο δύσκολο ασχοληθείτε περισσότερο Evil or Very Mad Evil or Very Mad Δηλαδή δεν μπορώ να καταλάβω πώς στον Ε65 έμειναν πιστοί στο χρονοδιάγραμμα και εδώ θα κάνουμε μαύρα μάτια και με όλο το άγχος να μην κολλήσει με τις κω...λοενστάσεις να ξεκινήσει το νωρίτερο τέλη του 2007. Πολύ μακρύς ο δρόμος ακόμα...
Back to top
View user's profile Send private message
guru
New Member
New Member


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 31
Location: Πετρούπολη Αττικής

PostPosted: Fri Sep 15, 2006 11:35 am    Post subject: Reply with quote

Beethoven ( http://stadia.gr/forum/viewtopic.php?p=87221#87221 ), gm2263 ( http://stadia.gr/forum/viewtopic.php?p=87224#87224 ), δε λέω να μη γίνουν έργα στην περιφέρεια, το αντίθετο μάλιστα. Απλά επισημαίνω το γεγονός ότι 2 χρόνια δεν έγινε (απ’ όσο γνωρίζω) κανένα μεγάλο έργο, ούτε στην Αττική αλλά ούτε και στην περιφέρεια. Και ανέφερα τα έργα του μετρό της Αθήνας διότι ήταν δρομολογημένα να γίνουν στα 2 χαμένα χρόνια. Σίγουρα πολλά ακόμα έργα είχαν την ίδια τύχη, απλά αυτά με ενδιαφέρουν περισσότερο.

Αφού ήθελαν να αλλάξουν το νομοθετικό πλαίσιο, ας το έκαναν, άλλωστε αυτοί κυβερνούν. Δεν υπήρχε όμως λόγος να νεκρώσουν τα έργα για 2 χρόνια μέχρι να ψηφιστούν οι περιβόητοι νόμοι περί διαπλοκής και μειοδοτικού διαγωνισμού. Ας γίνονταν τα δρομολογημένα έργα και οι νέοι νόμοι ας ίσχυαν για τα νέα έργα!

Είναι ευχάριστο που προχωρούν πολλά έργα στην περιφέρεια. Η μόνη μου αντίρρηση είναι η μονομερής προώθηση των οδικών έργων σε βάρος των έργων δημοσίων συγκοινωνιών (σιδηρόδρομοι κτλ.), που, για να μην παρεξηγούμαι, δεν προέκυψε τώρα. Όμως και τα προηγούμενα χρόνια έγιναν πολλά έργα. Εκτός από τους δρόμους και τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου κατασκευάστηκαν π.χ. πάρα πολλά νέα νοσοκομεία. Η κριτική μου στις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν αφορά τα έργα υποδομής· κατά τη γνώμη μου ποτέ άλλοτε στην Ελλάδα δεν έγιναν τόσα έργα (πλην εποχής Τρικούπη με τους σιδηροδρόμους). Οι κυβερνήσεις Σημίτη μπορεί να έριξαν το βάρος στα δημόσια έργα, άφησαν όμως πίσω τα θέματα εκπαίδευσης, έρευνας και τεχνολογίας (η περίφημη Κοινωνία της Πληροφορίας). Και σε αυτά τα κρίσιμα θέματα δυστυχώς ούτε η σημερινή κυβέρνηση τα πάει καλά...

Υ.Γ. 1. Ξέφυγα λίγο από το θέμα. Κατέληξα στα πολιτικά, οπότε σταματώ εδώ. Αν θέλετε συνεχίζουμε στην κατάλληλη ενότητα.

Υ.Γ. 2. Δεν έχουν όλη την ίδια άποψη για την κοσμογονία των έργων:

Χάιδεψε αφτιά, έκρυψε αγκάθια, πρόβαλε μακέτες
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε έργα που είτε βρίσκονται στη θεμελίωσή τους είτε σε μακέτες (π.χ. μετρό!). «Οι Θεσσαλονικείς επί πολλά χρόνια άκουγαν εξαγγελίες για μεγάλα έργα, τα οποία όμως έμεναν στα χαρτιά, έμεναν μόνο στα μεγάλα λόγια», δήλωσε σε μια προσπάθεια να πείσει ότι η δική του κυβέρνηση δεν μένει στα «θα», αλλά τηρεί τις δεσμεύσεις της. Θυμίζουμε ότι όταν η Ν.Δ. ήταν στην αντιπολίτευση, ο Κώστας Καραμανλής αρνιόταν να αναγνωρίσει τα έργα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. μιλώντας για «μακέτες». Ήταν χαρακτηριστική η οργή Σημίτη. Ο τότε πρωθυπουργός, δείχνοντας το νέο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, είπε το γνωστό «αυτό είναι μακέτα;»

Ομιλία γεμάτη... περσινά ξινά σταφύλια
Τι δεν είπε
Τίποτε νέο σε σχέση με περσινές του εξαγγελίες δεν είχε να πει ο πρωθυπουργός:
- Για τη ζώνη καινοτομίας, η οποία είναι ακόμη στα χαρτιά.
- Τα στρατόπεδα που θα δοθούν, δόθηκαν ή παραδίδονται στις τοπικές κοινωνίες, αλλά ακόμη είναι στην κυριότητα του στρατού.
- Τη χρηματοδότηση, από εθνικούς πόρους, του 6ου προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, για το οποίο δεν έγινε αναφορά στη φετινή του ομιλία.
- Την υποθαλάσσια αρτηρία, για την κατασκευή της οποίας δεν έχει υπογραφεί σύμβαση.
- Το μετρό, παρά την προσπάθειά του να εμφανιστεί έργο, με περίφραξη χώρων και ταμπέλες, όπως αυτή που επισκέφθηκε με τον δήμαρχο Β. Παπαγεωργόπουλο παρόντα μπροστά από το δημαρχείο, και
- Την επέκταση του διαδρόμου προσαπογείωσης, που ήδη συναντά τις αντιδράσεις των όμορων δήμων για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις που μπορεί να επιφέρει και η οποία βρίσκεται ακόμη στη φάση των πρόδρομων εργασιών.

Και κάτι φετινό
Τα νέα της πρωθυπουργικής ομιλίας ήταν η αναφορά του:
Στον προαστιακό σιδηρόδρομο, που ζητά και το τεχνικό επιμελητήριο.
[...]


Ελευθεροτυπία 2006-09-09

Επίσης για καιρό πολλές εφημερίδες φώναζαν για τις καθυστερήσεις, ψάξτε στο αρχείο των ετών 2004-2005.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Fri Sep 15, 2006 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

Ξεφεύγουμε όμως. Ας μην συνεχιστεί σε αυτό το topic αυτή η κουβέντα.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
JIMMARAS
Junior Member
Junior Member


Joined: 11 Sep 2006
Posts: 153
Location: kavala

PostPosted: Fri Sep 15, 2006 2:46 pm    Post subject: Reply with quote

Το να ισχυρίζεται το ΠΕΧΩΔΕ ότι το ανατολικό τμήμα της εγνατίας θα είναι έτοιμο το 2007 είναι τουλάχιστον υπερβολικό Shocked .Το τμήμα της Πιερίας κοιλάδας αποκλείεται να δωθεί πριν το καλοκαίρι του 2008 και τα τελευταία 5 χιλ έως Αγ.Ανδρέα δεν έχουν καν δημοπρατηθεί όπως και η γέφυρα του Νέστου .Το ίδιο ισχύει και για το Μεστη-Μάκρη που ο ανάδοχος μόνο εγγύηση δεν είναι .Τουλάχιστον το εργοτάξιο της ΑΤΤΙ-ΚΑΤ δουλεύει στο φουλ απο Χρυσούπολη έως γέφυρα Νέστου .Υπάρχουν τμήματα που έχει τοποθετηθεί το στηθαίο -προσωπική εκτίμηση έως το καλοκαίρι θα δωθεί μέχρι τον Παράδεισο .
Να μην ξεχνάμε ότι όταν λέμε ότι το κομμάτι παραδίνεται θα πρέπει να περιμένουμε και 1-2 επιπλέον χρόνια για την αντιολισθηρη που ούτε στο Καβάλα -Χρυσούπολη μπήκε ούτε στο Νυμφόπετρα Δερβένι κι ας έχουν παραδωθεί εδω και 3 χρόνια .Ακόμα περιμένω απάντηση γαι το ασπροβάλτα -ρεντίνα . Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
Beethoven
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 10 Oct 2005
Posts: 797
Location: Greece

PostPosted: Fri Sep 15, 2006 5:04 pm    Post subject: Reply with quote

JIMMARAS wrote:
Το να ισχυρίζεται το ΠΕΧΩΔΕ ότι το ανατολικό τμήμα της εγνατίας θα είναι έτοιμο το 2007 είναι τουλάχιστον υπερβολικό Shocked .

Όντως, δηλαδή για ποια τμήματα αναφέρονται μόνο για το Νέστο και το Νυμφόπετρα-Ασπροβάλτα? Άντε και μακάρι το Μέστη Μάκρη. Αλλά όταν έγινε αυτή η εξαγγελία το μοναδικό τμήμα που απομένει δηλ η Μεσόγεια χάραξη δεν ήταν στα σχέδια να κατασκευαστεί στο Γ ΚΠΣ οπότε ανεκτό.
Back to top
View user's profile Send private message
tasosGR
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Jun 2006
Posts: 572
Location: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

PostPosted: Fri Sep 15, 2006 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

Μηπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι πρώτα παραδίδεται ενα τμήμα της Εγνατίας και μετά απο 6 μήνες μέχρι και 2 χρόνια ρίχνουν τον αντιολισθηρό τάπητα?Γιατί δεν το κάνουν εξ αρχης?
Back to top
View user's profile Send private message
road352
New Member
New Member


Joined: 09 May 2006
Posts: 50
Location: Thessaloniki

PostPosted: Sat Sep 16, 2006 12:01 pm    Post subject: Reply with quote

Πριν λίγες μερες που εκανα την διαδρομή Θεσ/νικη - Καβάλα, φαίνεται οτι το κομμάτι Ασπροβάλτα - Ρεντινα να ειναι έτοιμο. Τώρα αν μένουν κάποια μερεμέτια ενδιάμεσα και δεν το δίνουν σε κυκλοφορία δεν γνωρίζω. Όπως φαίνεται από τα pdf του ΥΠΕΧΩΔΕ που έδωσε ο Beethoven, το συγκεκριμένο τμήμα το δείχνει τελειωμένο.
Το πιο λογικό ειναι οτι μόλις το δώσουν σε κυκλοφορία (ελπίζω μέχρι το τελος του μηνα) θα το δούμε και απο το site της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ. Οπου ο χάρτης προόδου εχει να ανανεωθει απο τον Μάιο.

Το υπόλοιπο κομμάτι από Ρεντινα μέχρι Νυμφοπετρα το δουλεύουν με καλούς ρυθμούς. Όπως και τον κάθετο άξονα Θεσ/νικη- Σέρρες.

Ενα μικρο τμημα στον Πολυμυλο που καθηστερησε λογο των αρχαιων, ξέρει κανεις τι γινετε?
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Sat Sep 16, 2006 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

Μικρή παράκαμψη από το θέμα:

Μένω έκπληκτος με την ποιότητα της πληροφορίας που παρατίθεται σε αυτό το topic. Φαίνεται ότι έχουμε "on the spot" ανταποκριτές σε κάθε σημείο των υπαρχόντων και υπό κατασκευή εθνικών (και όχι μόνο) δρόμων στην Ελλάδα!

Συγχαρητήρια και keep it up!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1840
Location: Athens, Hellas

PostPosted: Sat Sep 16, 2006 9:17 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ και επαυξάνω. Καταπληκτικό υλικό και πολύ ωραία δοσμένο. Μπράβο παιδιά.
Back to top
View user's profile Send private message
Beethoven
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 10 Oct 2005
Posts: 797
Location: Greece

PostPosted: Sun Sep 17, 2006 1:23 pm    Post subject: Reply with quote

road352 wrote:

Ενα μικρο τμημα στον Πολυμυλο που καθηστερησε λογο των αρχαιων, ξέρει κανεις τι γινετε?

Αυτό λένε να το δώσουν ίσως και τέλη 2006 αλλά πιθανότερο πάει για αρχές 2007. Με αυτή την παράκαμψη Γρεβενών ΤΙ γίνεται?? Υπολείπεται ο δεύτερος κλάδος της γέφυρας Γρεβενιώτικου που δεν θυμάμαι πότε θα παραδωθεί αλλά γενικά θεωρείται τελειωμένο τμήμα εκτός από δω: http://www.egnatia.gr/flash/progress_done_gr.html
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Sun Sep 17, 2006 2:30 pm    Post subject: Reply with quote

Είναι κρίμα να μην υπάρχει ένα site,που να ενημερώνει τον κόσμο για την κατάσταση στους ελληνικούς δρόμους.
Και πόσο μάλλον τώρα που τα υπο κατασκευή/υπο δημοπράτηση/ κλπ τμήματα των ελληνικών δρόμων είναι πολλά.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
Beethoven
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 10 Oct 2005
Posts: 797
Location: Greece

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 12:07 am    Post subject: Reply with quote

Αυτό το αναλαμβάνουν ως ένα σημείο οι οδικοί χάρτες οι οποίοι καμιά φορά είναι απαράδεκτοι τόσο σε ενημέρωση (λείπουν έργα τα οποία έχουν τελειώσει προ πολλού) όσο και σε σημειογραφία. Πάντως οι καλύτεροι χάρτες είναι σε πρώτη φάση οι εκδόσεις Road, πολύ καλοί χάρτες αλλά που και που λίγο ανενημέρωτοι. Πιο ενημερωμένοι είναι ακόμα οι Michellin και Marco Polo-σημειώνουν ακόμα και σήραγγες που είναι υπό κατασκευή σε αντίθεση με τη Road που στην Ελλάδα δεν υπάρχουν άλλες σήραγγες εκτός απ'την Αρτεμησίου Confused Άντε και τελευταία κάτι σήραγγες στην εγνατία, για αυτοκ/μο πάντα.
Back to top
View user's profile Send private message
JIMMARAS
Junior Member
Junior Member


Joined: 11 Sep 2006
Posts: 153
Location: kavala

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 8:24 am    Post subject: Reply with quote

tasosGR wrote:
Μηπως μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι πρώτα παραδίδεται ενα τμήμα της Εγνατίας και μετά απο 6 μήνες μέχρι και 2 χρόνια ρίχνουν τον αντιολισθηρό τάπητα?Γιατί δεν το κάνουν εξ αρχης?

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους ο λόγος είναι ότι πρέπει να κάτσει "ο δρόμος" με την κυκλοφορία . Αν έχεις παρατηρήσει σε τμήματα οδών πάνω απο υπόγειες διαβάσεις η στις προσβάσεις γεφυρών δημιουργούνται σαμάρια γιατί το υπεδαφος πριν την γέφυρα είναι χώμα και χαλίκι που υποχωρεί ενώ πάνω στην γέφυρα τσιμέντο που δεν υποχωρεί.Επίσης αν παρατηρήσει κανείς ο αντιολισθηρός σε περιοχές όπως διάβαση καστανιας παράκαμψη καβάλας περνιέται εξ αρχής (και λόγω επικινδυνότητας) ενώ σε πεδινά τμήματα που έχει προηγηθεί μπάζωμα όχι .Αν και οι οικονομικοί λόγοι δεν πρέπει να παραβλέπονται και οι εξι μηνες γίνονται 3 χρόνια.
Back to top
View user's profile Send private message
chr.04
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 05 Mar 2004
Posts: 1566
Location: Thessaloniki

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 9:05 am    Post subject: Reply with quote

Το Σάββατο πήγα σε γάμο στην Δράμα.

Λοιπόν έχουν κλείσει το κομμάτι Προφήτης-Νυμφόπετρα προφανώς για να κάνουν την ένωση του παλιού με το νέο κομμάτι.

Επίσης κάπου μετά την Νυμφόπετρα στην μέση του πουθενά έχουν κάνει ένα κόμβο (προφανώς η έξοδος του νέου τμήματος που θα δοθεί. Επίσης λίγο πριν την Ρεντίνα είναι τελειωμένος και ο νέος κόμβος που για το νέο κομμάτι Ρεντίνα - Στρυμόνας.

Στην Ασπροβάλτα έχουν αλλάξει τα πράγματα με κατασκευή γέφυρας (όσοι έργονται από Καβάλα ανεβαίνουν την γέφυρα για να έρθουν προς Θεσσαλονίκης, όταν δοθεί θα είναι η έξοδος της Ασπροβάλτας.

Επίσης στο κομμάτι ανάμεσα στις λίμνες γίνονται χωματουργικά για το κομμάτι που μένει να κατασκευαστεί.
------------
Θετικό είναι ότι επιτέλους στην ανηφόρα της Αμφίπολης έβγαλαν της ταμπέλες 'Προσοχή εκτελούνται έργα' που τις πρωτοέβαλαν επι εποχής κυβερνήσεως Μητσοτάκη.
Back to top
View user's profile Send private message
Tanash
Full Member
Full Member


Joined: 19 Dec 2005
Posts: 219
Location: Λάρισα

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 11:57 am    Post subject: Reply with quote

Αυτό το site της ΠΑΘΕ www.pathe.gr πόσο καιρό είναι υπό κατασκευή πλέον.. Πρέπει να έχει κλείσει τουλάχιστον 6μηνο.. Και είμαι σίγουρος ότι όταν ανοίξει θα είναι άθλιο, αλλά μακάρι να διαψευθώ.. Όσο για φωτογραφίες ειδικά από ΠΑΘΕ δεν υπάρχουν πουθενά στο ίντερνετ
Back to top
View user's profile Send private message
tasosGR
Senior Member
Senior Member


Joined: 22 Jun 2006
Posts: 572
Location: ΙΩΑΝΝΙΝΑ

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 2:49 pm    Post subject: Reply with quote

.Αν και οι οικονομικοί λόγοι δεν πρέπει να παραβλέπονται και οι εξι μηνες γίνονται 3 χρόνια- Quote

Μάλλον μόνο οικονομικοί ειναι οι λόγοι γιατι και στην Καστανιά έριξαν την αντιολισθηρή τον Ιούνιο ενώ ειχε παραδοθεί απο το 2004.Ισως πληρώνονται extra για τη νεα άσφαλτο...
Επειδή ταξιδεύω με μηχανή και με "πονάει'' περισσότερο, η καστανιά πριν τον Ιούνιο ήταν ''μωσαικό''...
Στον Πολύμυλο ακομη προσπαθούν να φτιάξουν την γέφυρα πάνω απο την ανασκαφή(που έχει πολύ σημαντικά ευρήματα),ενώ στην κοιλαδογέφυρα γρεβενιώτικου κοντεύει να τελειώσει ο δεύτερος κλάδος.Απ'οτι φαίνεται όμως ίσως να τη δώσουν μαζί με το υπόλοιπο τμήμα.
Οσον οφορά τους χάρτες η michellin είναι όντως η κορυφαία!
Εχω ταξιδέψει σε ΟΛΗ την Ευρώπη με τον άτλαντά της και δεν έχω χάσει ούτε διασταύρωση!Αψογη αρίθμηση δρόμων,τούνελ,που εχει διόδια και που οχι,όμορφες διαδρομές,τα πάντα!Και καθε χρόνο καινούρια ενημερωμένη έκδοση και όχι όταν τελειώσει το στοκ!Τ'ακούς Road?
Αλλιώς για Ελλάδα πολύ καλούς χάρτες έχει η Ανάβαση.
Back to top
View user's profile Send private message
Beethoven
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 10 Oct 2005
Posts: 797
Location: Greece

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 6:51 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow TasosGR
Ο αντιολισθηρός τάπητας στην Καστανιά περιλαμβάνεται αν δεν κάνω λάθος στην εργολαβία Ολοκλήρωση εργασιών στο τμήμα Γρεβενά-Βέροια που ξεκίνησε πέρυσι το Μάιο μαζί με τις άλλες 9 τότε (Παναγιά-Γρεβενά κλπ) οπότε γι'αυτό έπεσε κάπως νωρίς.
chr.04 για ποια έργα μπήκαν οι ταμπέλες στην Αμφίπολη?
Back to top
View user's profile Send private message
corsakias
Senior Member
Senior Member


Joined: 29 Jul 2006
Posts: 422
Location: kavala

PostPosted: Mon Sep 18, 2006 8:56 pm    Post subject: Reply with quote

Για την βελτίωση του οδικού άξονα Δραμας-Αμφίπολης στο λόφο της Αμφίπολης πριν καμια 10ετια και βάλε. Βρηκαν αρχαια όμως και σταματησαν τα έργα. Ο ποιό χάλια δρόμος στην περιοχη!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 152, 153, 154  Next
Page 70 of 154

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr