stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο Παναθηναϊκού
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 132, 133, 134  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Tue Jul 18, 2006 8:02 pm    Post subject: Reply with quote

Πιο πολύ μπερδεύτηκα,ή μάλλον τώρα έχω πιο πολλές απορίες.

Ακόμη πιο απλά(όπου κάνω λάθος διορθωσε με):
*Ο ΠΑΟ(ερασιτέχνης και ΠΑΕ) δίνει το οικόπεδο της Λεωφόρου,και ετήσιο μίσθωμα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο,και παίρνει ένα γήπεδο,και 2 κλειστά για 50 χρόνια,και εκμετάλευση εμπορικών χρήσεων του γηπέδου(μόνο).

*Ο Δήμος δίνει οικόπεδο γαι το project,οικόπεδο στην ΕΤΜΑ,δόσεις δανείου.
Παίρνει Λεωφόρο,μερική εκμετάλευση εμπορικού κέντρου(κτήριο ΕΤΜΑ),μίσθωμα απο ΠΑΟ.

*Η Εθνική δίνει οικόπεδο και δάνειο,
παίρνει δόσεις δανείου,μερική εκμετάλευση εμπορικού κέντρου.

*Ο κατασκευαστής δίνει γήπεδο και παίρνει τα λεφτά του δανείου.

Ερωτήσεις:
1)Σε ποιόν θα ανήκουν τα γήπεδα?Σε ποιόν το εμπορικό?
2)Τι θα γίνει μετά τα 50 χρόνια?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Tue Jul 18, 2006 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

Από την επίσημη συνέντευξη τύπου στις 30 Αυγούστου 2005, μετά τις υπογραφές μεταξύ Δήμου, ΠΑΕ και Ερασιτέχνη:

...

Συμφωνία Πλαισίου Αρχών

Το πρόγραμμα "Διπλή Ανάπλαση" του Δήμου Αθηναίων που προβλέπει την κατασκευή νέου αθλητικού κέντρου και ποδοσφαιρικού γηπέδου στο Βοτανικό για τον Παναθηναϊκό, στηρίζεται στην συμφωνία του πλαισίου αρχών που ακολουθεί:

Ο Δήμος Αθηναίων υποδεικνύει ως καταλληλότερο χώρο εντός των ορίων του Δήμου Αθηναίων για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού την περιοχή του Βοτανικού. Ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός συμφωνούν και αποδέχονται υπό τις προϋποθέσεις και όρους που έχουν διαμορφωθεί.
Ο Δήμος Αθηναίων, βάση των όσων ισχύουν σήμερα, μετά την καταβολή των αποζημιώσεων, είναι ο τελικός δικαιούχος των οικοπέδων που εντάσσονται στο πρόγραμμα της "Διπλής Ανάπλασης". Ο Δήμος Αθηναίων για την υλοποίηση του προγράμματος αστικής αναβάθμισης συγκροτεί με την Εθνική Τράπεζα, Εταιρεία Ειδικού Σκοπού (ΕΕΣ) η οποία θα έχει την ευθύνη για την υλοποίηση του προγράμματος.
Σ΄ αυτήν ο Δήμος Αθηναίων και η Εθνική Τράπεζα, συνεισφέρουν κεφάλαια κίνησης και για 99 χρόνια ιδιοκτησιακά δικαιώματα των συγκεκριμένων οικοπέδων στην περιοχή του Βοτανικού, συνολικής έκτασης περίπου 200 στρεμμάτων . Επίσης ο Δήμος Αθηναίων θα συνεισφέρει για 99 χρόνια και τα δικαιώματα των 18.7 στρεμμάτων του παλιού γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, μετά την απελευθέρωση του από τη χρήση του ΠΑΟ.
Στο πλαίσιο του προγράμματος "Διπλής Ανάπλασης" προωθείται στο Βοτανικό, η κατασκευή αθλητικού κέντρου που θα περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου 35.000 - 40.000 θέσεων, προδιαγραφών FIFA/UEFA 4 αστέρων, μετά των κύριων και βοηθητικών χώρων (π.χ. σουίτες, αποδυτήρια ομάδων, χώροι διαιτητών, ιατρείο, χώροι εκγύμνασης, φυσικοθεραπευτήρια, δωμάτιο αντιντόπινγκ-κοντρόλ, εγκαταστάσεις ΜΜΕ, κυλικεία και χώροι εστίασης, γραφεία διοίκησης, χώροι στάθμευσης κλπ).
Επίσης σε εσωτερικό χώρο του αθλητικού κέντρου, κάτω από τις κερκίδες του νέου γηπέδου, δημιουργούνται ειδικές αθλητικές εγκαταστάσεις για αγωνίσματα κλειστής σάλας, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων και υποδομές για εκγύμναση αθλητών, ικανές να καλύψουν τις ανάγκες των τμημάτων του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Λεωφ. Αλεξάνδρας.
Στη δεύτερη φάση ολοκλήρωσης του προγράμματος "Διπλής Ανάπλασης" θα κατασκευασθεί κλειστό γήπεδο αθλοπαιδιών για αγώνες μπάσκετ και βόλλεϋ.
Στο Βοτανικό θα λειτουργήσει σε υπάρχον κτίριο με υφιστάμενες εμπορικές χρήσεις, το οποίο έρχεται στην ιδιοκτησία του Δήμου Αθηναίων εμπορικό κέντρο και θα δημιουργηθεί χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των αθλητικών, εμπορικών και πολιτιστικών χρήσεων.
Στο πλαίσιο του προγράμματος αστικής αναβάθμισης "Διπλή Ανάπλαση" στην περιοχή του Βοτανικού και στο χώρο των 200 στρεμμάτων που εντάσσονται σ΄ αυτήν, θα δημιουργηθούν 120 στρέμματα κοινόχρηστου-κοινωφελούς αστικού πρασίνου, με μεγάλα δένδρα και κήπους, εκεί που σήμερα υπάρχουν απαξιωμένες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, βαρέως οχλούσες χρήσεις και αυθαίρετες και παράνομες δράσεις και διευθετήσεις.
Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στο χώρο του παλιού γηπέδου, θα δημιουργηθεί υπόγειος χώρος στάθμευσης και στην επιφάνεια του 17 στρέμματα αστικού πρασίνου. Προβλέπεται επίσης, να δημιουργηθούν 2000 τ.μ. χώροι αναψυχής και πολιτιστικών δράσεων, καθώς και ένας μουσειακός χώρος για την ιστορία του Παναθηναϊκού.
Στο νέο γήπεδο ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα έχει τα ίδια δικαιώματα, με αυτά που απολαμβάνει σήμερα στο οικόπεδο και γήπεδο της Λεωφ. Αλεξάνδρας (όπως προβλέπονται από τη σχετική συντακτική πράξη), στο 50% του νέου γηπέδου και σε 40 στρέμματα οικοπέδου (μέρος γηπέδου και περιβάλλοντος χώρου). Σε κάθε περίπτωση τα δικαιώματα αυτά δεν θα είναι λιγότερα από δικαιώματα παραχώρησης για 99 χρόνια.
Επιπροσθέτως στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό παραχωρούνται στο χώρο του νέου γηπέδου οι ειδικές αθλητικές εγκαταστάσεις που κατασκευάζονται, επαρκείς για να καλύψουν όλες τις ανάγκες των τμημάτων του, που σήμερα λειτουργούν στους χώρους του γηπέδου της Λεωφ. Αλεξάνδρας. Παραχωρείται επίσης ο μουσειακός χώρος που θα δημιουργηθεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μετά την αστική ανάπλαση της.
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός απελευθερώνει την έκταση του παλιού γηπέδου, η χρήση του οποίου θα επανέλθει στο Δήμο Αθηναίων, σε χρόνο που θα συμφωνηθεί βάση του χρονοδιαγράμματος του έργου της "Διπλής Ανάπλασης".
Στη διάρκεια του χρόνου αποπληρωμής των κεφαλαίων χρηματοδότησης του προγράμματος που προβλέπει την κατασκευή του νέου γηπέδου, ο Ερασιτέχνης "Παναθηναϊκός" παραχωρεί τα δικαιώματα του επί του 15% των εισιτηρίων στην ΕΕΣ, έναντι ετησίας καταβολής χρηματικού ποσού από την ΕΕΣ που θα συμφωνηθεί μεταξύ Δήμου Αθηναίων, ΕΕΣ και Ερασιτέχνη "Παναθηναϊκού". Επίσης ανάλογη συμφωνία θα υπάρξει και για την περίοδο αποπεράτωσης του έργου. Για όποιο χρόνο κατά την περίοδο αποπεράτωσης του έργου χρειασθούν χώροι προσωρινής εγκατάστασης για τα τμήματα του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα υπάρξει με ευθύνη του Δήμου Αθηναίων σχετική παραχώρηση.
Στην ΠΑΕ "Παναθηναϊκός" εκμισθώνεται για 49 χρόνια, ως έδρα της το νέο ποδοσφαιρικό γηπέδο του Βοτανικού, χωρητικότητας 35.000 έως 40.000 θέσεων, προδιαγραφών FIFA/UEFA 4 αστέρων, μετά των κύριων και βοηθητικών χώρων στο σύνολο τους.
Η ΠΑΕ "Παναθηναϊκός",αναλαμβάνει για την περίοδο αυτή την αποκλειστική ευθύνη για τη διοίκηση, διαχείριση και συνολική λειτουργία του νέου γηπέδου.
Η ΠΑΕ "Παναθηναϊκός", βάση του προτεινόμενου προσχεδίου business plan του προγράμματος "Διπλής Ανάπλασης", εγγυάται ως ελάχιστη ετήσια αναπροσαρμοζόμενη σύμφωνα με τις διακυμάνσεις του EURIBOR καταβολή, έναντι μισθωμάτων, ποσό € 3.300.000 γιά 20 χρόνια (δηλαδή ελάχιστη εγγυημένη συνολική καταβολή € 66.000.000 έναντι μισθωμάτων). Παράλληλα μεταξύ της ΕΕΣ και της ΠΑΕ "Παναθηναϊκός" θα υπάρξει συμφωνία για το ετήσιο μίσθωμα που θα πληρώνει η ΠΑΕ για όλη τη διάρκεια της παραχώρησης βάση των χρήσεων που παραχωρούνται .
Το νέο ποδοσφαιρικό γήπεδο θα παραμένει καθόλη τη διάρκεια της παραχώρησης στις εκάστοτε προδιαγραφές της βαθμίδας FIFA/UEFA 4 αστέρων. Οι εργασίες αναβάθμισης που πιθανόν θα απαιτούνται θα βαρύνουν την ΕΕΣ.
Στη δεύτερη φάση του προγράμματος θα κατασκευασθεί κλειστή σάλα αθλοπαιδιών (μπάσκετ, βόλεϊ κλπ), 6.000- 8.000 θέσεων, για τη χρήση της ΚΑΕ "Παναθηναϊκός" και ΤΑΠ "Παναθηναϊκός". Η κλειστή σάλα θα χωροθετηθεί από την πρώτη φάση του έργου. Η έναρξη της κατασκευής της θα γίνει 5 χρόνια μετά την έναρξη λειτουργίας των έργων της πρώτης φάσης. Για την χρηματοδότηση του έργου η ΕΕΣ θα διατεθούν πόροι από τα έσοδα της ΕΕΣ και θα χρησιμοποιηθεί η μέθοδος της αυτοχρηματοδότησης.
Για την ολοκλήρωση του προγράμματος "Διπλής Ανάπλασης", τη λειτουργία του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό και τη διαμόρφωση πάρκου στη Λ. Αλεξάνδρας, προβλέπεται η δημιουργία και συντήρηση έργων και κοινόχρηστων υποδομών, απαραίτητων για την ανάπτυξη της περιοχής του Βοτανικού και της ευρύτερης του Ελαιώνα (χώροι πρασίνου, δίκτυο αποχετεύσεων, διευθέτηση ρέματος Προφ. Δανιήλ, διάνοιξη οδού Αγ.Άννης) τα οποία η Πολιτεία σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων και την ΕΕΣ θα εντάξει στις δράσεις Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Όλο το υπόλοιπο έργο (γήπεδο, εμπορικό κέντρο, γκαράζ, χώροι στάθμευσης κ.λπ.), είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και θα καλυφθεί με προσφυγή στη διεθνή αγορά κεφαλαίων.
Χρόνος έναρξης κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου ορίζεται η 01/10/06 και χρόνος αποπεράτωσης ολοκλήρου του έργου (συμπεριλαμβανομένων των έργων υποδομής ΥΠΕΧΩΔΕ) προβλέπεται στο τέλος του α΄ εξαμήνου του 2008. Η περίοδος παραχώρησης αρχίζει από την παράδοση στην ΠΑΕ του γηπέδου και των λοιπών εγκαταστάσεων (περιλαμβανομένων των έργων υποδομής που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του γηπέδου), πλήρως αποπερατωμένων.
Όλες οι σχετικές συμφωνίες θα αρχίσουν να δεσμεύουν τους εμπλεκόμενους φορείς μετά την οριστικοποίηση της χρηματοδότησης του έργου από τη διεθνή αγορά κεφαλαίων το αργότερο μέχρι την 1/03/2006.

....

Οι επισημάνσεις ειναι δικές μου. Δεν γράφω άλλα σχόλια σήμερα, μιας και πάω να δώ Lost Season 2 Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Jul 19, 2006 10:35 am    Post subject: Reply with quote

Σωστα , σημερα ψηφιζεται η Τροπολογια "Βοτανικος & Λεωφορος" ;;;
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Wed Jul 19, 2006 10:52 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Ο ΠΑΟ(ερασιτέχνης και ΠΑΕ) δίνει το οικόπεδο της Λεωφόρου,και ετήσιο μίσθωμα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο,και παίρνει ένα γήπεδο,και 2 κλειστά για 50 χρόνια,και εκμετάλευση εμπορικών χρήσεων του γηπέδου(μόνο).


Lathos. H PAE den exei kamia dikaiodosia sthn leoforo. O Erasitexnhs adalasei tis duo ektaseis kai gia 99 xronia exei ta idia dikaiwmata ston Votaniko me auta pou eixe sthn leoforo. H PAE misthwnei to gipedo gia 49 xronia me ethsio noiki 3 muria Eurw (ta opoia arxika panw sthn apoplhrwmh ths kataskeuhs tou gipedou enw me to peras twn 20 xronwn ta xrhmata auta ta krataei o erasitexnhs). Meta apo 49 xronia h PAE borei na upograpsh kainourgia sumfwnia paraxwrishs me ton A.O gia akoma 50 xronia.
Back to top
View user's profile Send private message
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Wed Jul 19, 2006 2:00 pm    Post subject: Reply with quote

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη του Κοινοβουλίου, http://www.parliament.gr/ergasies/default.asp , σήμερα γίνεται συζήτηση του νομοσχεδίου κατ' άρθρο.

Δεν αναφέρει πότε γίνεται η ψηφοφορία κατ' άρθρο.
Back to top
View user's profile Send private message
Pluche
New Member
New Member


Joined: 07 Jan 2005
Posts: 21

PostPosted: Wed Jul 19, 2006 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Οι «πράσινοι» πληροφορήθηκαν με ικανοποίηση την ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή, για την ταυτόχρονη ανάπλαση των Λεωφόρου Αλεξάνδρας και Βοτανικού. Η τροπολογία ψηφίστηκε τη Τετάρτη από τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και σύμφωνα με τη ρύθμιση, στον Βοτανικό θα ανεγερθεί ποδοσφαιρικό γήπεδο, χωρητικότητας 40 χιλιάδων θεατών, κλειστό γήπεδο μπάσκετ και βόλεϊ, καθώς επίσης και πολυλειτουργικός δημοτικός χώρος, υπέργεια και υπόγεια πάρκινγκ και χώρος πρασίνου.
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Thu Jul 20, 2006 1:12 pm    Post subject: Reply with quote

Ονειρο 30 ετων εγινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Shocked Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Pontiakos
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Jul 2004
Posts: 124
Location: www.pontos.us

PostPosted: Thu Jul 20, 2006 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

P.A.O. wrote:
Ονειρο 30 ετων εγινε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Shocked Exclamation



Οταν δω μπουλντοζες θα συνφωνισω
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Jul 21, 2006 10:46 am    Post subject: Reply with quote

Ειπαν οτι τα εργα θα αρχισουν τον Οκτωβριο του 2006 Exclamation
Εγω θα ειμαι εκει για να τους βοηθησω Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Fri Jul 21, 2006 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

Confused pou to eides ayto?
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Jul 21, 2006 5:24 pm    Post subject: Reply with quote

Το λεει η Τροπολογια Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Tue Jul 25, 2006 1:31 pm    Post subject: Reply with quote

Λέτε να αρχίσουν τα όργανα;

Στον Ελαιώνα το Τζαμί της Αττικής

Δείτε το άρθρο στο Βήμα, εδώ.

Η σύνδεση της είδησης με το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού καθώς και οι παρενέργειες που, κατά την ταπεινή γνώμη μου, θα προκληθούν είναι προφανείς...
Back to top
View user's profile Send private message
Alexandros
Junior Member
Junior Member


Joined: 22 Dec 2005
Posts: 168
Location: ATHENS

PostPosted: Tue Jul 25, 2006 2:35 pm    Post subject: Reply with quote

Απο την ελευθεροτυπια

http://www.enet.gr/online/online_text/c=115,id=13395660

Οι παράγοντες του Παναθηναϊκού έχουν προχωρήσει σημαντικά το «κομμάτι» των μελετών και το νέο γήπεδο θα έχει στοιχεία από το «Αμστερνταμ Αρένα» και το «Ντραγκάο».

Από την ενημέρωση στο δ.σ. έγινε γνωστό ότι οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στον Βοτανικό θα έχουν συνολική επιφάνεια 5.000 τ.μ. και το κλειστό (όχι, αυτό του μπάσκετ), που θα κατασκευαστεί κάτω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο, θα είναι χωρητικότητας 3.500 θέσεων με την προοπτική να το χρησιμοποιεί ως έδρα του η ομάδα βόλεϊ.


Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message
kozy
New Member
New Member


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 46

PostPosted: Tue Jul 25, 2006 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

apo balla.gr:

http://www.balla.gr/greece/index.asp?cat_id=100&isfinal=true&article_id=39608&tid=114

Παρέμβαση Χαλβατζή για το γήπεδο
Ο υποψήφιος δήμαρχος αντιτίθεται στα εμπορικά κέντρα



24/07/2006


Αντίθετος στην προοπτική της κατασκευής εμπορικών κέντρων γύρω από το γήπεδο του Βοτανικού εμφανίστηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Συμπαράταξη για την Αθήνα», Σπύρος Χαλβατζής.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, που πρόσκειται στο ΚΚΕ, δεν ήταν αρνητικός για το γήπεδο του Παναθηναϊκού αλλά για τους χώρους που προορίζονται προς εμπορική χρήση.

«Ο δημόσιος και δημοτικός χώρος δεν πρέπει ούτε να ενοικιάζεται, ούτε να πωλείται και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να εκχωρείται σε Ανώνυμες Εταιρίες. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κλήθηκαν να επικυρώσουν και τυπικά τις αποφάσεις που έχουν ήδη παρθεί για την παραχώρηση στην περιοχή του Βοτανικού 220 στρεμμάτων για επιχειρηματική δραστηριότητα, με πρόσχημα τις γηπεδικές ανάγκες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

«Το γήπεδο που θα κατασκευαστεί αφορά σε ένα μικρό μέρος του διατιθέμενου χώρου. Το κύριο είναι η κατασκευή τεραστίων εμπορικών κέντρων με σκοπό το κέρδος. Θα πέσουν εκατοντάδες κυβικά τσιμέντου σε μια περιοχή που στα λόγια όλοι λένε ότι δεν χωρά άλλο τσιμέντο»», δήλωσε ο κύριος Χαλβατζής, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε ότι η παράταξη του είναι θετική στο ενδεχόμενο κατασκευής γηπέδου:

«Η Συμπαράταξη είναι υπέρ πολλών γηπέδων σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας», κατέληξε ο υποψήφιος δήμαρχος.
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Tue Jul 25, 2006 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

εν μέρη σωστή η επιχειρηματολογία και πολύ μεγαλόψυχα όπως πρέπει, αλλα δυστυχώς δεν βλέπω προτάσεις και το κείμενο μεταφράζεται για μένα σε καθυστερήσεις και υλοποίησης οποιονδήποτε έργον το 2015.....
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 10:47 am    Post subject: Reply with quote

Oi dhlwseis tou Xalva-tzh den metafrazode se tipota giati leei arloubes

Quote:
O δημόσιος και δημοτικός χώρος δεν πρέπει ούτε να ενοικιάζεται, ούτε να πωλείται και πολύ περισσότερο δεν πρέπει να εκχωρείται σε Ανώνυμες Εταιρίες. Οι δημοτικοί σύμβουλοι κλήθηκαν να επικυρώσουν και τυπικά τις αποφάσεις που έχουν ήδη παρθεί για την παραχώρηση στην περιοχή του Βοτανικού 220 στρεμμάτων για επιχειρηματική δραστηριότητα, με πρόσχημα τις γηπεδικές ανάγκες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός».


Ti le re xalva kai ti prepei na ginode oi dimosies ektaseis xwrafia na voskoun provata h' xwmateres....
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 1:29 pm    Post subject: Reply with quote

Να ερθει να μας τα πει μπροστα ο "κυριος" χαλβατζης Evil or Very Mad

Αντι να χαιρονται οι "χαλβατζηδες" για την αναβαθμιση της μοναδικης περιοχης της Αθηνας που δεν αξιοποιηθηκε απο τους ολυμπιακους Αγωνες 2004 , βαζουν ηλιθια εμποδια για να μη αρχισει η ανεγερση του Αθλητικου Κεντρου Evil or Very Mad


ΟΥΣΤ Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ioannis31
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 18 Feb 2004
Posts: 762
Location: Suburbia

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 2:03 pm    Post subject: Reply with quote

Η εικόνα που είχα ανεβάσει στην προηγούμενη σελίδα. με την προσθήκη (κατ' εκτίμηση) της θέσης για το νέο τζαμί. Η απόσταση από το γήπεδο είναι στα 600μ περίπου.



http://img45.imagevenue.com/img.php?image=11702_74916_Google_Map_Combo_New_517lo.jpg
Back to top
View user's profile Send private message
Alkis
Senior Member
Senior Member


Joined: 20 Sep 2005
Posts: 448
Location: Τώρα πισω Αθήνα

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 3:28 pm    Post subject: Reply with quote

O Χαλβατζής is missing the point, όπως λένε και οι άγγλοι. Το "προβλημα" με την πρόταση για τον Βοτανικό δεν είναι ότι χτίζονται έμπορικά κέντρα: στο κέντρο της πόλης, 2 χιλιομετρα άπο την Ομόνοια, σε μια τεράστια έκταση όπως ο Βοτανικός / Ελαιώνας, προφανώς πρέπει να υπάρχουν και τέτοιες εμπορικές χρήσεις.

Το "πρόβλημα" είναι ότι συνεχίζει να μην υπάρχει ένα συνολικό σχέδιο για την ευρύτερη περιοχή, που θα γίνει πάρκο, που θα γίνει περιοχή κατοικίας (και τι κατοικίες), που θα γίνει πολιτιστικός κόμβος κτλ), οτι τέλος πάντων βγαίνει οικονομικά και ότι στέκει λογικά. Μια μέρα βάζουν ένα γήπεδο εκεί και μεγάλα εμπορικά, την άλλη το Τζαμί, την άλλη το τάδε μουσειο, αλλά χωρίς σχέδιο και ιδέα πως όλα αυτά θα συνδιαστουν, με πιθανό αποτέλεσμα να χαθεί πιθανόν και αυτή η τελευταία ευκαιρία της Αθήνας για μια πράσινη και όμορφα δομημένη περιοχή...

Ωστόσο, καθότι στην Ελλάδα είμαστε, εάν περιμένουμε για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο, θα γεράσουμε εμείς και τα παιδιά μας, και μέχρι τότε θα έχει φαγωθεί και όλη η περιοχή με ένα σωρό άλλες άσχετες χρήσεις. Γι αυτόν τον λόγο, αν και δεν είναι τέλεια η πρόταση για το γήπεδο κτλ στον Βοτανικό, είναι καλύτερη από το τίποτα και ίσως να αποτελέσει και την αρχή για μεγαλύτερο ενδιαφέρον και την σχεδίαση κάποιου πλάνου για την περιοχή...
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Wed Jul 26, 2006 3:32 pm    Post subject: Reply with quote

Rolling Eyes Den xreiazetai na prosthesw oute koma.
Back to top
View user's profile Send private message
Pluche
New Member
New Member


Joined: 07 Jan 2005
Posts: 21

PostPosted: Tue Aug 01, 2006 2:29 pm    Post subject: Reply with quote

O Γιάννης Βαρδινογιάννης συναντήθηκε τη Δευτέρα με τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη και ζήτησε την έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων υποδομής. Ο κ. Αλογοσκούφης έχει δεσμευτεί εδώ καιρό ότι θα εκταμιευτούν 127,6 εκατ. ευρώ που θα προέλθουν από το Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης, που χρειάζονται για τα έργα υποδομής.

Ο Τζίγκερ όπως όλα δείχνουν κατάφερε να πάρει τη δέσμευση του Υπουργού ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν κωλυσιεργίες στα έργα. Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση η έγκριση του ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα).

Εκτός από τα έργα υποδομής που αποτελούν βασικό κομμάτι του σχεδίου, μετά την χθεσινή συνάντηση έγινε γνωστό ότι στο τέλος του Αυγούστου θα ξεκαθαρίσει και ο τρόπος με τον οποίο θα χρηματοδοτηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη απευθυνθεί σε τρία μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία και περιμένει να του κατατεθούν οι προσφορές για την κατασκευή του γηπέδου.
Back to top
View user's profile Send private message
SpyroTheDragon
Full Member
Full Member


Joined: 04 Jun 2004
Posts: 249
Location: Chicago - Ilioupolis

PostPosted: Thu Aug 03, 2006 10:48 pm    Post subject: Reply with quote

Denkatalaveno giati h EE h to Ellhniko kratos epidoth to gipedo!
Idiotikh eteria den einai o Panathinaikos; An theloun tzaba gipedo as pe3oun sto OAKA! Afou theloun diko tous gipedo na valoun autoi ta fraga!
Kai den anaferome mono ston panathinaiko alla kai se oles tis alles omades... prin liges evdomades mas peta3an e3o apo to diethnes podosfero giatio to Kratos eblekete sto podosfero... topote den mathame;
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website Yahoo Messenger
cronos13
New Member
New Member


Joined: 13 Oct 2005
Posts: 13

PostPosted: Fri Aug 04, 2006 9:24 am    Post subject: Reply with quote

Ακου φιλε. Αν ξαναδιαβασεις το πιο πάνω κείμενο θα καταλάβεις οτι αναφέρεται σε έργα υποδομης... (Διαβασε σε προηγούμενα post τι ακριβώς θα γίνει στο Βοτανικό εκτός απο το γήπεδο).

Τι σχέση έχει με το γήπεδο μονο έσυ ξέρεις. Και μην την πάμε την κουβέντα στο ποιός έχει οφεληθεί απο το κράτος δεν σε συμφέρει.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Fri Aug 04, 2006 8:53 pm    Post subject: Reply with quote

Για αυτές τις συζητήσεις (σε ήπιο πάντα κλίμα) υπάρχει το topic "Νέα Γήπεδα: νομιμότητα, ισοτιμία" στο Αθλητικό Κλουβί. Δεν μεταφέρω τα posts. Απλώς, το επόμενο παρόμοιο μήνυμα θα διαγραφεί, με όλες τις σχετικές συνέπειες. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Thu Aug 10, 2006 12:01 am    Post subject: Reply with quote

Διαγράφεται, ως άσχετο με το θέμα του topic !

Losada
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 102, 103, 104 ... 132, 133, 134  Next
Page 103 of 134

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr