stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Εδώ κολλάνε τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΣΠΟΡ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 157, 158, 159  Next

Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Mar 13, 2006 11:57 am    Post subject: Reply with quote

οικονομική ανάπτυξη στη τουρκικη επαρχία....?

Turkish toil brings new form of faith

http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/4788712.stm
Back to top
View user's profile Send private message
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 1:33 pm    Post subject: Reply with quote

Scientists make 'bionic' muscles

Οι επιστήμονες του πανεπιστημίου του Texas κατασκεύασαν πανίσχυρους μυώνες που μιμούνται την λειτουργία του ανθρώπινου σώματος. Η ενέργεια τους προέρχεται από υδρογόνο και αλκοόλες. Μια διαφορά βέβαια, είναι λίγο πιο δυνατοί από τους δικούς μας - 100 φορές ας πούμε !

http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/4817848.stm
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

μάλλον ο στρατιώτης(και ο αθλητής?) του μέλλοντος θα είναι ετοιμοπαράδοτος;

χρήσιμο όμως μπορεί να είναι για σώματα ασφαλειας και διάσωσης.
Back to top
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Mar 20, 2006 2:01 pm    Post subject: Reply with quote

χάνεται η βιομηχανία πουλερικών; Question

υπερβολικός πανικός;

Poultry sales are estimated to have dropped by as much as 80 percent in recent weeks Shocked

Poultry farms facing ruin
Producers say that bird flu has scared off customers, putting jobs at risk

http://www.ekathimerini.com/4dcgi/_w_articles_politics_100002_03/03/2006_67077
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Sun Mar 26, 2006 9:20 pm    Post subject: Reply with quote

Μέχρι τις 28 του μήνα θα βρίσκεται στην μαρίνα Ζεας ακριβές αντίγραφο του πλοίου με το οποίο ο Μαγγελάνος έκανε το γύρο του κόσμου. Αν πάει κάποιος εκεί ας πάρει και την ψηφιακή του μαζί .... Twisted Evil
Back to top
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Mar 29, 2006 11:34 pm    Post subject: Reply with quote

ψάχνω φτηνό ξενοδοχείο στο κένδρο αθηνα για κάτι φίλους,ξέρετε κάποια links η κάποιο συγκεκριμένο; ευχάριστw
Back to top
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Mar 30, 2006 10:54 am    Post subject: Reply with quote

www.octopustravel.com

to Amaryllis hotel einai ftino kai kalo apo oti exw akousei, alla an deis exei polles epiloges kai ftines

Hotel Information

AMARYLLIS
45 VERANZEROU STREET
3RD SEPTEMBER
ATHENS 10432
GREECE

2 Star, Superior Tourist Class Modern Hotel

Area Details
30 kms to the nearest airport (eleftherios venizelos)
5 minute walk to the nearest metro station (omonia)
1 km to the nearest station (larissa)
2 minute walk to the nearest bus stop
More Photos View Interactive Map

Independent Report

The hotel is located close to Omonia Square, with its metro station. The attractions of the Acropolis and Plaka are a short ride away.
Rooms
The medium sized rooms are simply but adequately furnished with tiled floors and dark furnishings. All rooms have the usual facilities expected. The bathrooms, although small are clean and functional.
Restaurant
The breakfast room is located on the first floor and is very simple. A buffet breakfast is served.
Exterior
This is a typical 1960s block, similar to many others in the same street.
Lobby
The small lobby has been redecorated in bright colours with a small lounge area created to the right with comfortable seating.
General
This is a basic, clean tourist style hotel. Suitable for those looking for a comfortable base from which to explore Athens. (0306/AC)

Bedrooms
Total Number of Rooms: 57
- Single rooms
- Double rooms
- Twin rooms
- Triple rooms

Room Facilities
Air conditioning
Television
Satellite television
Direct dial phone
Voltage 220v

Hotel Facilities
Medium sized lobby
Earliest check-in at 12:00
2 lifts
Room Service from 7:00 to 23:00
9 floors
Car rental facilities

[/url]
Back to top
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Mar 31, 2006 9:00 pm    Post subject: Reply with quote

Ποιός φταίει για την ποιότητα της Ελληνικής Τηλεόρασης Question
Ιδού η απορία. Είναι δυνατόν η ελληνική κοινωνία να προτιμά με τόσο ζήλο τα σκουπίδια που τις προσφέρουν και να μην υπάρχει έστω μια άλλη μερίδα (μεγάλη όχι μειοψηφία) που να προτιμά κάτι άλλο?

Την απάντηση μπορεί να σας την δώσει το παρακάτω άρθρο:

Στο «σκαμνί» οι υπεύθυνοι της ΑGB

Ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκαν από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Τουλουπάκη κατά δύο μελών του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας μετρήσεων τηλεθέασης « AGB » και ενός μετόχου της .

Οι διώξεις στρέφονται κατά του προέδρου της εταιρείας Ιωάννη Αναστασάκου , του διευθύνοντα συμβούλου Σπ . Σαβιτσιάνου και του μετόχου Στ . Λεούση .

Οι διώξεις είναι σε βαθμό κακουργήματος για ψευδείς υπεύθυνες δηλώσεις κατά συρροή και κατ� εξακολούθηση όπως και για απάτη κατά συρροή και κατ� εξακολούθηση κατά του Δημοσίου και κατά όλων των τηλεοπτικών σταθμών ( κρατικών και ιδιωτικών ).

Το αδίκημα των ψευδών δηλώσεων ανάγεται στις ψευδείς δηλώσεις οικονομικής αυτοτέλειας της εταιρείας σε σχέση με τις διαφημιστικές εταιρείες και τα κανάλια , ενώ της απάτης ανάγεται στην οικονομική ζημιά που δέχθηκαν τα τηλεοπτικά κανάλια από τα συμβόλαια που είχαν με την εταιρεία .

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ο κ . Λεούσης αν και απαγορεύεται είναι μέτοχος σε τέσσερις διαφημιστικές εταιρείες . Επίσης διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για το αν έχουν ευθύνες τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης για πλημμελή έλεγχο της εταιρείας για την μη υποβολή δηλώσεων οικονομικής αυτοτέλειας . Η εταιρεία από της ίδρυσής της το 2002 δεν είχε υποβάλει δηλώσεις οικονομικής αυτοτέλειας στο ΕΣΡ ενώ αυτές που υπέβαλε στο υπουργείο Τύπου ήταν ψευδείς .

Ακόμα στο εισαγγελικό πόρισμα αναφέρονται 17 περιπτώσεις μη ορθής καταμέτρησης των μετρήσεων τηλεθέασης . Exclamation Exclamation Exclamation
Back to top
kostya
Full Member
Full Member

PostPosted: Sat Apr 01, 2006 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι, και αναρωτιόμουν, τόσα λεφτά γυρίζουν στην τηλεόραση, τα *σκουπίδια* βγάζουν πολλά, και δε θα είχαν πρόβλημα να τα *μοιραστούν* με την AGB για να πεί ότι είναι πρώτη σε τηλεθέαση η τάδε εκπομπή.

Ξέρω είναι τραβηγμένο σενάριο, αλλά ποτέ δε ξέρεις Wink
Back to top
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Sun Apr 02, 2006 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

και μιας και μιλάμε για πρωταπριλιά...και μιας και μιλάμε για πρωταπριλιά...μια εξήγηση(?)

History of April Fool's Day

http://www.april-fools.us/history-april-fools.htm
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 8:39 am    Post subject: Reply with quote

Πάντως για την AGB, είναι βρώμα η δουλειά. Σε κάνει να υποπτέυεσαι ότι όντως υπάρχει εκστρατεία αποβλάκωσης του πληθυσμου.

Πάντα των άκρων παιδιά. Από εκεί που μετά την άνοδο του ΠΑΣΟΚ το 1981 η τότε ΕΡΤ έδειχνε το Θεώρημα του Παζολίνι (Κορυφαία ταινία αλλά βαριά) και άλλες των αδελφών Βαν Ακερεν (αυτοί μου άρεσαν) και ενώ όλος ο δυτικός κόσμος έβλεπε Μικυ Μάους εμείς βλέπαμε τα Πολωνικής προέλευσης και απαισια, Μπόλεκ και Λόλεκ, από εκείνη την εποχή λοιπόν πέρασε πολυς καιρός. Δεν ξέρω αν ήταν καλύτερα τότε, κάπου και ο Μπρέχτ και ο Τσέχοφ, και "Ο καλός Στρατιώτης Σβέϊκ" κουράζει.

Από την άλλη, είναι κατάσταση και αυτή που έχουμε σήμερα όπου για να δείς τηλεόραση της προκοπης και καμμιά ξένη σειρα (CSI, 24 και, και, και...) πρέπει να τα σκάς στη NOVA, είναι καλύτερα και όπου έχουμε ανάγει το τσιφτετέλι σε εθνικό μουσικό ιδίωμα;

Πάντα των άκρων σα λαός, πάντα των άκρων... ...
Back to top
Rohan
Full Member
Full Member

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 10:39 am    Post subject: Reply with quote

....Λοιπόν μιας και δεν έχουμε ειδικό οικονομικό thread το ποστάρω εδώ:

Επέκταση ΕΤΕ στην Τουρκία-Η Εθνική Τράπεζα προχωρά στην εξαγορά της τουρκικής τράπεζας Finansbank-news.in.gr-03/04/06 10:51

και

Reuters: Η ΕΤΕ θα ανακοινώσει σήμερα συμφωνία για εξαγορά σημαντικού ποσοστού της Finansbank-Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE-Δευτέρα, 3 Απριλίου 2006 10:04

Τα σημαντικά σημεία:

- Η Εθνική νίκησε την Citicorp στην πρώτη απόπειρα της τελευταίας να
εξαγοράσει ξένη τράπεζα μετά από 2 και πλέον χρόνια
(βασικά η ΕΤΕ εγγυήθηκε την συνέχεια της Finansbank ως ιδρύματος και
κάποιων δικαιωμάτων της παλιάς διοίκησης και έτσι οι Τούρκοι την
προτίμησαν έναντι των αμερικάνών)

- Είναι το πρώτο γερό μπάσιμο των ελληνικών τραπεζών στη γείτονα χώρα, της οποίας η τραπεζική αγορά εμφανίζει στοιχεία μεγάλης διασποράς, γεγονός που κάνει τις τουρκικές τράπεζες ελκυστικές για εξαγορά από τις τράπεζες με το μέγεθος των ελληνικών.

Φυσικά, υπάρχει και μια άλλη διάσταση σ'αυτό το γεγονός την οποία όλοι την αντιλαμβανόμαστε. Γιατί εκτός από τους εξοπλισμούς κάθε χώρα έχει και άλλα μέσα επιβολής.....Αλλά αυτό είναι κάτι γενικότερο και σηκώνει πολλή συζήτηση...Προς το παρόν έχουμε μια νίκη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, με συμβολική μεν σημασία, αλλά τίποτε περισσότερο...

(θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε τα hq γραφεία της finansbank...μυρίζομαι ουρανοξύστη προς maslak ή levend μεριά...)
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 12:55 pm    Post subject: Reply with quote

Παλιόπαιδο μου πάτησες τον κάλο Laughing ...

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι υποτίθεται ότι οι Τούρκοι έχουν στιβαρή οικονομία με μεγάλου μεγέθους επιχειρηματικά συγκροτήματα (Koc, Sabanci, κλπ) και είναι λίγο περίεργο που υπάρχουν "stray" τράπεζες που... κυκλοφορούν στην αγορα μόνες και ορφανές σαν τις μωρές παρθένες, έτοιμες προς εξαγορά. (Συγνώμη για τα Αγγλικά αλλά ο όρος πάει γάντι).

Σε κάθε περίπτωση, δεν πα' ναχουνε όχι έναν αλλά 10 ουρανοξύστες, άμα πέσει ο πέλεκυς της εξαγοράς, οι εξαγοραζόμενοι τρέχουν και δεν φτάνουν...

Περίεργη εξέλιξη, θελω να πω πως αφήνουν οι Τούρκοι και γίνεται...
Back to top
worldofjustice
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 12:59 pm    Post subject: Reply with quote

Magos eisai!!!

Sto levent einai:

http://www.emporis.com/en/wm/bu/?id=107432

Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Mon Apr 03, 2006 3:15 pm    Post subject: Reply with quote

Πω πω πω, το ξετρυπωσατε βρε θηρία... Cool Μπράβο Very Happy
Back to top
losada7
Moderator
Moderator

PostPosted: Tue Apr 04, 2006 2:24 pm    Post subject: Reply with quote

Μερικές φορές ομολογώ ότι έχω ξεστομίσει πολύ τραβηγμένες θεωρίες αλλά πείτε μου σας παρακαλώ εσείς πως εξηγείτε αυτό το περιστατικό:

http://greece.flash.gr//soon/2006/4/4/29972id/

Είναι δυνατόν οι κυβερνήτες και των δύο μαχητικών να μην είδαν το πολιτικό αεροσκάφος στα ραντάρ τους; Ήταν τα ρανταρ και των δύο μαχητικών χαλασμένα ;

Confused
Back to top
marin
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 1:49 pm    Post subject: Reply with quote

Λοιπόν, μετά από ένα μήνα παραμονής στα πάτρια εδάφη λέω να γράψω κάτι με αφορμή τις δυό μέρες που πέρασα σπίτι μου λόγω πυρετού και γρίπης.
Είχα έτσι την ευκαιρία να αξιολογήσω την ελληνική τηλεόραση καθώς δεν μπορούσα να κάνω και πολλά άλλα...

Έτυχε κιόλας να υπάρξει συζήτηση επί του θέματος στην εκπομπή του Πρετεντέρη τη Δευτέρα το βράδυ με καλεσμένους διάφορους που έχουν χρόνια στο κουρμπέτι.

Με μεγάλη έκπληξη έπιασα τον εαυτό μου να συμφωνώ απόλυτα με τα λεγόμενα της Λιανας Κανέλλη, αν και σαν εικόνα μου προκαλεί αηδία με το τσιγάρο μονίμως στο χέρι (και εμείς καπνίσαμε δεν κάναμε ετσι...) και με την έπαρση που τη διακρίνει και την ακατάπαυστη ανάγκη της να μειώσει όλους τους άλλους για να αποδείξει πόσο έξυπνη είναι εκείνη (καλά κοπέλα μου, μην κάνεις έτσι, δεν πήρες και το Νόμπελ δα, απλή περίπτωση της λαικής ρήσης "στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κλπ").

Πράγματα αυτονόητα είναι εντελώς απόντα απο τη σκέψη αυτών που διαμορφώνουν συνειδήσεις σε αυτόν τον τόπο. Δηλαδή δεν χρειάζεται να μου το πεί καμμία Κα. Κανέλλη ότι τα 116 κάναλια που λειτουργούν στην Ελλάδα είναι μια υπερβολή και σίγουρα πολύ παραπάνω απο αυτά που μπορεί να αντέξει η αγορά (αν θέλει κάποιος να το βάλει σε φιλελεύθερο πλαίσιο). Το ξέρω από μόνη μου και μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν το ξέρουν και άλλοι.

Το ότι υπάρχει ένας τηλεοπτικός οχετός το βλέπω επίσης. Το γεγονός οτι ακόμα και ένα σήριαλ της πλάκας που υποτίθεται ότι είναι το φόρτε της ελληνικής τηλεόρασης είναι πολύ κακοφτιαγμένο τεχνικά επίσης έχω μάτια να το δω.
Το ότι τα δελτία ειδήσεων είναι για γέλια επίσης το βλέπω. Αυτό δεν είναι ειδήσεις, είναι προσωπίκες απόψεις κάποιου που έτυχε το 89 να φύγει από το γραφειάκι που καθόταν στην ΕΡΤ και να πιαστεί στο άρμα ενός (η πολλών) επιχειρηματία.

Το καλύτερο στην εκπομπή του Πρετεντέρη ήταν το οτι ο ίδιος ήταν πλήρως αμέτοχος κανέναν δεν στρίμωξε με δύσκολη ερώτηση, κανένα στοιχείο δεν είχε, μίλαγε στον αέρα για να υπερασπιστεί τον έναν φίλο του και τον άλλο φίλο του, την ώρα που έγινε ένα ελαφρό αλλαλούμ και μίλαγαν όλοι ταυτοχρόνως δεν κατάφερε να βάλει μια τάξη. Δηλαδή γιατί ακριβώς πληρώνεται?

Η πιο σοβαρή εκεί μέσα ήταν η δημοσιογράφος από ΤΑ ΝΕΑ η οποία εκτός του ότι έλεγε σοβαρά πράγματα ήταν και διαβασμένη στο αντικείμενο της με νούμερα στοιχεία κλπ.

Συμφώνησα επίσης με τον Λάκη Λαζόπουλο και με αυτό που είπε για τον Αρναούτογλου και την αλλαζονεία του λόγω μεγάλων νούμερων τηλεθέασης.

Και για να μην βρίζω συνεχώς (δεν μου αρέσει κιόλας εφόσον εγώ μόνη μου επέλεξα να γυρίσω πίσω δεν μου έβαλε κανένας μαχαίρι στο λαιμό..) να πω ότι μέσα στα απέραντα πελάγη ηλιθιότητας που συνάντησα επί 48 ώρες είδα επίσης και ένα πρόγραμμα που ήταν όλα τα λέφτα το "Μονόγραμμα" στην ΕΤ1 που είχε την συγγραφέα Έλλη Παππά -δημοσιογράφο, αδερφή της Διδώς Σωτηρίου, φιλενάδας του Μπελογιάννη, μητέρας του παιδιού του που το γέννησε στη φυλακή - να περιγράφει τη ζωή της και μαζί και την ιστορία της νεώτερης Ελλάδος με εικόνες από το προσωπικό της αρχείο. Μια εκπομπή ποιήμα και για όσους θέλουν να έχουν μια άποψη για τα πολιτικά της χώρας απαραίτητη (compulsive viewing που θα έλεγα και στην άλλη μου ζωή!)

Αυτά τα ολίγα..
Back to top
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 2:08 pm    Post subject: Reply with quote

συμφωνώ απόλυτος, αλλα να προσθέσω πως τέτοιο χαβαλέ σαν και αυτό που έχω δει στην ελίκη τηλεόραση όμως δεν έχω δει αλλου(pli της ανατολής) και πως να το κάνουμε, είναι παρακμή αλλα άμα θες να γελάσεις υπάρχουν και κωμωδίες...και σοβαροφάνειες! από σειρές μέχρι.....extra 3! παράθυρα,και live από σκυλάδικα...

άμα έχεις όρεξη για αλλα δυστυχώς θέλει πιο πολύ σκάψιμο...μάλλον προς τα κρατικά κανάλια...
Back to top
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 3:49 pm    Post subject: Reply with quote

Ax marin... ανοίγεις πληγες...

Τέλως πάντων συμφωνώ σε όλα, επιφυλάσσομαι για αργότερα, έχω δουλειά τώρα...

Αχχχχχ....
Back to top
marin
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Apr 05, 2006 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Χωρίς να μετράνε και κάποια εντελώς τοπικά τα οποία εκπέμπουν σε ακτίνα ενός οικοδομικού τετραγώνου...
Back to top
ael
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Apr 06, 2006 3:51 am    Post subject: Reply with quote

μιας και το τοπικ για το Πασχα ειναι κλειστο,θα σας δωσω τις ευχες μου απο εδω.πεταω το απογευμα(εξ'ου και το 'πρωιμο' ποστ) και δε ξερω αν θα εχω αρκετο χρονο ωστε να ποσταρω,γι αυτο και το κανω αποψε.
καλο Πασχα σε ολους λοιπον,και αυτες τις αγιες μερες να βρισκεστε με αυτους που επιθυμειτε Smile
θα τα ξαναπουμε απο Ελλαδα,αυτη τη φορα Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
gm2263
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Apr 06, 2006 7:59 am    Post subject: Reply with quote

Γειά σου λαμπρό τέκνο της Θεσσαλικής γης, καλώς να μας έλθεις!!! Smile
Back to top
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Apr 12, 2006 2:36 pm    Post subject: Reply with quote

Τωρα ή δε τα περιγραφει καλα ο δημοσιογραφος του in.gr ή εχουμε χασει τελειως τα αυγα και πασχαλια Confused

Στο αρθρο "Συγκρούσεις και προπηλακισμός δημοσιογράφου στη Βαρβάκειο Αγορά" διαβαζουμε οτι οι κρεοπωλες επιτεθηκαν τοσο στους ελεγκτες του Υπουργειου οσο και στους δημοσιογραφους.

Δεν αναφερεται αν δεχθηκαν καποιου ειδους προκληση οποτε λογικα συμπεραινει κανεις οτι ειχαν λερωμενη τη φωλια τους και αρα η αντιδραση τους ηταν απαραδεκτη.

Ωστοσο το θεοκουφο ειναι αυτο που αναγραφεται παρακατω: "οι κρεοπώλες, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα επεισόδια που συνέβησαν, έσβησαν τα φώτα της Βαρβακείου και απείλησαν ότι θα κρατήσουν τα καταστήματά τους κλειστά έως και πέντε ήμερες." Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Μα αφου αυτοι τα ξεκινησαν πώς διαμαρτυρονται μετα; Εχουμε αποτρελαθει τελειως σε αυτη την ερμη τη χωρα; Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Omicron
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Wed Apr 12, 2006 9:42 pm    Post subject: Reply with quote

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω την "απειλή" να κλείσουν τα κρεoπολεία... Οι αθηναίοι δεν μπορούν να πάρουν από αλλού κρέας; Δεν θα χάσουν πολλά λεφτά αν το κάνουν; Δεν θα δώσουν την ευκαιρία στους αθηναίους να δοκιμάσουνε άλλα κρεoπολεία με αποτέλεσμα να χάσουν πελατεία; Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό τους.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Apr 13, 2006 9:08 am    Post subject: Reply with quote

Η αλήθεια είναι ότι τους έχουν ξετινάξει στους ελέγχους. Φυσικά και δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αρνείται τον έλεγχο, όμως έχω την εντύπωση ότι εδώ η κατάσταση γίνεται εντελώς μονόπλευρη. Και εξηγούμαι ότι εξαιτίας μερικών ασυνείδητων και εξαιτίας της πρεμούρας ορισμένων ΜΜΕ για "αποκαλύψεις" και "αποδείξεις" η προσοχή που δίνεται στον συγκεκριμένο χώρο είναι κατά τη γνώμη μου υπερβολική. Εξάλλου, η ποιότητα των κρεάτων στη Βαρβάκειο είναι άμεσα διαπιστώσιμη και είναι πολύ καλή. Η συνεχής τοποθέτησή τους στο εδώλιο του κατηγορουμένου από ορισμένα ΜΜΕ ήταν η αιτία του χτεσινού ξεσπάσματος, ενώ ο έλεγχος της Νομαρχίας και η επίσκεψη του τηλεοπτικού συνεργείου ήταν απλώς η αφορμή. Δεν τους δικαιολογώ αλλά τους καταλαβαίνω.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 157, 158, 159  Next
Page 125 of 159

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum