stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο ΑΕΚ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 55, 56, 57  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 7:20 pm    Post subject: Reply with quote

re file mr t na ginei stadiaki me stivo na kanoun proponhseis ta paidia alla oxi k na thysiastei to podosfairiko to ghpedo k na mpun koulouar!!me kyalia na vlepoume pali opos sto olympiako stadio?dhladh pes mou eilikrina tora,pisteveis oti to kainourgio mas ghpedo prepei naxei stivo?giati an nai diafwnw orizontiws k kathetws!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Mr.T
New Member
New Member


Joined: 06 Oct 2004
Posts: 48
Location: Phoenix, AZ, USA

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

Mάριε μπορούν να μπουν λυώμενες εξέδρες (removable stadium stands), που να καλύπτουν το στίβο... μάχης Smile (end-zone seats αλλά και fieldlines seats) οι οποίες θα είναι συρταρωτές μέσα στις μόνιμες. Μιλάμε για 10-15 σειρές θέσεων, μπροστά στην Θ.18 και την Θ.3.

Είναι μάλιστα κρεμμαστές, υδραυλικά υποβοηθούμενες πάνω σε ράγες (suspended), ράγες οι οποίες βρίσκονται στο ταβάνι των μονίμων εξεδρών για να μην χαράζεται το κουλουάρ. Μετά τον αγώνα, τσουπ μέσα... Το Σάββατο βράδυ, τσουπ έξω πάλι...

Τό'χω δει εδώ σε πολλά πανεπιστημιακά γήπεδα του αμερικάνικου ποδοσφαίρου. Η δε ποιότητά τους είναι άριστη, καλύτερη και του ΟΑΚΑ ακόμη! Στην Αριζόνα που έζησα μια ζωή, συγκεκριμένα στο Wildcats του UoA στο Τούσον, στην Iowa πού'ναι η κοπελιά μου το Kinnick Stadium των Iowa Hawkeyes. Μέχρι στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, στο ξακουστό στάδιο Gillette Stadium των New England Patriots που φτιάχθηκε από την HOK (έχει φτιάξει και το γήπεδο μπέϊζμπολ Camden Yards της Βαλτιμόρης).


Υγ.
"...Eνδεχομένως να θυμάστε... ότι το αργότερο μέχρι το τέλος Oκτωβρίου όλα τα τμήματα της «μάνας AEK» θα είχαν μετακομίσει στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Oλυμπιακού Xωριού και το Mενίδι θα αποτελούσε τη νέα «AEKοφωλιά»... Φτάσαμε στο πρώτο 10ήμερο του Nοεμβρίου, αλλά ακόμη να γίνει η προαναγγελθείσα μετακόμιση! Στη διοίκηση βέβαια της Eρασιτεχνικής AEK δεν δείχνουν τουλάχιστον να ανησυχούν... με τον υφυπουργό να τους καθησυχάζει πως το «μπλοκάρισμα» οφείλεται καθαρά σε γραφειοκρατικές διαδικασίες που έχουν να κάνουν με τον OEK, στον οποίο και ανήκουν οι εγκαταστάσεις του Oλυμπιακού Xωριού!
Aναμφισβήτητα πάντως αυτή η καθυστέρηση... πλήττει καίρια την Eρασιτεχνική AEK... Πρώτον, δεν μπορούν να μαζευτούν όλα τα τμήματα μαζί. Δεύτερον, πληρώνουν σε διάφορα γυμναστήρια ως νοίκι συνολικά περίπου 10.000 ευρώ μηνιαίως!

goalnews.gr
10/11/2005
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 9:52 am    Post subject: Reply with quote

Καλημέρα,
Το θέμα στέγασεις των ερασιτεχνικών τμημάτων και είναι τόσο απλό και εξίσου συμαντικό με τη στέγαση της Ποδοσφαιρικής ανώνιμης εταιρείας.
Μην ξεχνάμε ότι το οικόπεδο ανοίκει στην ερασιτεχνική και παραχωρήθηκε επι Βενιζέλου στην ΑΕΚ (στο ερασιτεχνικό σωματίο ΑΕΚ) με σκοπό την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα και όχι στην ΑΕΚ σαν ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕ με σκοπό το κέρδος.
Το θέμα είναι ότι αν δεν χωράνε στη Ν.Φ. τα ερασιτεχνικά τουλάχιστον να έχουν πάει σε κάποιο χώρο που να είναι εγγυημένη η ανάπτυξη τους και σύμφωνα με τις ηθικές αρχές της ΑΕΚ.
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Wed Nov 16, 2005 3:56 pm    Post subject: Reply with quote

Καταλήγει στα Λιόσια ο Σουφλιάς

Την έκταση του ΟΔΔΥ στα Άνω Λιόσια φαίνεται να προτείνει τελικά ο Γιώργος Σουφλιάς για τη χωροθέτηση του γηπέδου της ΑΕΚ. Ραντεβού του Ντέμη Νικολαΐδη με τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ δεν έχει ακόμη οριστεί (δεν θα γίνει την Παρασκευή, παρά τα όσα ανέφεραν πηγές του Υπουργείου), ωστόσο η πλευρά της «Ένωσης» φαίνεται να μη βλέπει με καλό μάτι την εν λόγω πρόταση. Ο κύριος λόγος είναι ότι η συγκεκριμένη έκταση βρίσκεται πολύ κοντά στον ΧΥΤΑ (χώρος υγειονομικής ταφής απορριμάτων) της Φυλής, που θα λειτουργήσει μετά τη λήξη λειτουργίας του ΧΥΤΑ των Λιοσίων, με ό,τι συνεπάγεται αυτό…

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=30208
Απο τα ψιλά του παραπάνω ρεπορτάζ.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 10:02 am    Post subject: Reply with quote

Δεν πρόκειται να χτιστεί ΠΟΤΕ γήπεδο στο ΟΔΔΥ.
Δεν θα γίνει η ΑΕΚ όχημα ανάπτυξης (?) της χειρότερης περιοχής των Βαλκανίων.
Αν γίνει το έργο εκεί θα αποτύχει και το γνωρίζει πολλή καλά ο Ντέμης και οι συνεργάτες του.
Απο τους πρόποδες της Πάρνηθας στα Λιόσια ωραία ΕΡΕ ΜΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Η ΚΥΔΕΡΝΙΣΗ που έφιαξαν τον ΠΑΟ-ΟΣΦΠ και την εχουν την ΑΕΚ απέξω.
1.500.000 κόσμο έχει η ΑΕΚ (αν τους βάλουμε όλους που δηλώνουν ΑΕΚ) , αν κινηθούμε ΕΝΩΜΕΝΗ θα πέσει πολλή κλάμα στις δημοτικές εκλογές.
Για αρχή ένα συλλαλιτήριο για συνέχεια θα δούμε.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 10:36 am    Post subject: Reply with quote

Ψυχραιμία φίλε μου. Με την ίδια λογική και ο ΠΑΟ θα γίνει όχημα ανάπτυξης της χειρότερης περιοχής της Αθήνας. Είδες κανέναν να παραπονιέται και να τάζει συλλαλητήρια και φούμο στις εκλογές? Ίσα ίσα που κάναμε αμάν να πάμε στην πιο υποβαθμισμένη περιοχή της Αττικής. Αφού τη λες μόνος σου τη λέξη-κλειδί (ανάπτυξη), τι σε χαλάει?
Η απόσταση και μόνον, και παραδέξου το. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.
Ο ΟΔΔΥ είναι πάνω ακριβώς στην Αττική οδό, καμμία σχέση με την ενδοχώρα των Λιοσίων, ούτε με τη χωματερή, η οποία θα κλείσει για τη λυματολάσπη τον Δεκέμβρη, και σύντομα θα κλείσει και εντελώς.
Τι ελιτισμός είναι αυτός? Είδες κανέναν να σε πετάει μέσα στα σκουπίδια και να σου λέει "κάτσε εκεί και μη μιλάς?"
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 12:25 pm    Post subject: Reply with quote

Η διαφορά Ypsilon είναι ότι ο Βοτανικός είναι ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ ενώ τα ΛΙΟΣΙΑ είναι στου ακατανόμαστου τη μάνα .
Εκεί γήπεδο θέλουν μόνο οι εχθροί της ΑΕΚ και ο Σουφλιάς μάλλον είναι ένας απο αυτούς. Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 1:14 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι, όντως είναι μακριά από τη Γλυφάδα που μένεις εσύ. Από Λιόσια, Πετρούπολη, Καματερό, Μενίδι, Μεταμόρφωση, ακόμα και από Ιωνία, Φιλαδέλφεια ή Χαλκηδόνα, είναι μια φτυσιά δρόμος! Εκεί δεν έχει οπαδούς της ΑΕΚ?
Πού ακριβώς τον τοποθετείς εσύ τον κόσμο της?
Καλύτερα ήτανε στην Κάντζα, ε? Βρε χαζέ, ο νέος ΧΥΤΑ στην Κάντζα θα πάει... Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 1:27 pm    Post subject: Reply with quote

Ypsilon δεν είναι έτσι απλά το πράγμα.
Εγώ μένω Γλυφάδα αλλα είμαι αντίθετος σε κατασκευή γηπέδου σε Ελληνικό και Υμηττο θεωρόντας ακατάλληλα τα μέρη για την ΑΕΚ (το ελληνικό ίσως ήταν καλύ λύση για παναθηναικό )
Το πρόβλημα είναι ότι ΛΙΓΟΙ θα πέρνουν το κηφισσό και μετά την Αττική για να πηγαίνουν γήπεδο (αν στη Ν.Φ. ήταν 10.000 στα Λιόσια θα πηγαίνουν 5.000) και θα πέρνουν ηλεκτρικό/μετρό και μετά προαστιακό για να πάνε γήπεδο . Θα πρέπει να αλλάξει όλο η νοοτροπία του νεοέλληνα και αυτό είναι ουτοπικό όπως είναι ουτοπικό να γίνει ύμνος το νέο τραγούδι της ΑΕΚ .
Θα μου πείς θα έχει εμπορικά και? ποιος θα πάει στα Λιόσια (Διαγράφεται γιατί ενδεχομένως να προσβάλει συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες -- Losada) για να πιοι καφέ , να φάει να κάνει ψώνια όταν υπάρχει π.χ. στο Μαρούσσι το μολ που είναι και πιο κοντά και χωρίς Αττική Οδό.

Τα Λιόσια (πρόταση Σουφλιά) είναι ακατάλληλα όπως είναι και η Πάρνηθα (πρόταση Καραμανλή) και απλά δείχνει έλειψη πρόθεσης επίλυσης του θέματος. .+-

Υ.Γ. Γαύροι είναι ώς γνωστόν στα Λιόσια , Καματερό και πέριξ , η ΑΕΚ άλλωστε δεν έχει τέτοιο κόσμο για συγκεκριμένους λόγους όπως είναι εύκολα κατανοειτό.
Back to top
View user's profile Send private message
Mr.T
New Member
New Member


Joined: 06 Oct 2004
Posts: 48
Location: Phoenix, AZ, USA

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 11:29 pm    Post subject: Reply with quote

Έχω την εντύπωση φίλτατε Ypsilon, ότι δεν κατανοείς το πρόβλημα ούτε στη θεμελειώδη βάση του ακόμα! Όταν κατηγορείς την ΑΕΚ και τους ΑΕΚτζήδες για "ελιτισμό", επέτρεψέ μου να έχω αυτή τη γνώμη. Έχει απόλυτο δίκιο ο φίλος μου ο Νικόλας που εξεγείρεται!

Η ποδοσφαιρική ΑΕΚ, δεν θα είχε πρόβλημα να φτιάξει γήπεδο και στο Ελληνικό ακόμα! Αν είχε χρήματα φυσικά, ίσως να το έφτιαχνε όπου ήθελε εκείνη. Η ΑΕΚ έχει ιδιόκτητο οικόπεδο το οποίο δεν παραχωρεί προς ανταλλαγή όπως άλλες ομάδες στο πρόσφατο παρελθόν (το περίφημο "δίνω γήπεδο, θέλω γήπεδο"), ούτε ζητά την ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου σε ποδοσφαιρικό γήπεδο για να ικανοποιήσει οπαδικές ανάγκες!

Η ΑΕΚ, ΠΑΕ κι Ερασιτεχνική μαζί, προσπαθούν με ιδία κεφάλαια, μακρόχρονο δανεισμό και αυτοχρηματοδότηση να φτιάξουν το γήπεδο εκεί που ονειρεύενται αυτοί κι οι οπαδοί τους. Πως θα ξεπληρώσουμε το δάνειο και σε ποιόν θα δώσουμε την εκμετάλευση του γηπέδου, πρόβλημά μας! Θα μας κάνει κουμάντο ο Σουφλιάς κι ο κάθε πικραμένος που εμείς θα πληρώσουμε για να χτίσουμε; Δεν ζητάμε παραχώρηση έκτασης λοιπόν (εκεί θα είχες δικαίωμα φίλε "Ypsilon" να μας κατηγορείς για "ελιτισμό")!! 100 φορές στην τελική, να μείνουμε για πάντα πρόσφυγες χωρίς στέγη! Αναζητούμε ελεύθερη έκταση ν'αγοράσουμε κι όσο μας πάρει! Προβλημά μας είναι αυτό.

Για να τελειώνουμε μ'αυτό, αν κάποιος πουλά είναι δικαίωμά μας να μας αρέσει η έκταση και να καταθέσουμε πρόταση, ή να την απορρίψουμε χωρίς περιστροφές και συζήτηση. Αν δεν του αρέσει, να μην μας κάτσει! Πολύ περισσότερο δε, δεν πέφτει σε κανέναν τρίτο ο λόγος για το που εμείς θα θελήσουμε να αγοράσουμε έκταση, παρά μόνο του αγοραστή, των κατοίκων της περιοχής, της αυτοδιοίκησης και φυσικά του επίσημου Κράτους κι υπηρεσιών!

Όσον τώρα για την ουσία, επιμένω ότι ο καυγάς εντός σωματείου γίνεται για το πάπλωμα. Δηλαδή, η μεν επίσημη ΠΑΕ ΑΕΚ θέλει "εμπορικό" γήπεδο με δυνατότητα μελλοντικής επέκτασης, ο δε Σύλλογος και η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων, επιμένουν για Αθλητικό Κέντρο για το Σωματείο, τον Σύλλογο! Ο οποίος επίσης, δεν είναι ταυτισμένος με την δημογραφική κατανομή των ΑΕΚτζήδων στο κέντρο της Αθήνας (έχω τη γνώμη ότι αυτό εννούσε ο Ντέμης όταν έλεγε πάνω στα νεύρα του "δεν είναι δουλειά των φιλάθλων που θα γίνει το γήπεδο"...), αλλά - είτε αρέσει αυτό ή όχι - με μία ιστορική, ελληνική παράδοση αξιών. Την παράδοση, τα ήθη κι έθιμα των αλύτρωτων και ξεριζωμένων πατρίδων. Υπ'αυτή την έννοια και μόνο, η ΑΕΚ των μέτοικων Αθηναίων στις αρχές του 20αιώνα, ανήκει στις Αθηναϊκές προσφυγικές γειτονιές. Όχι επειδή αύριο μπορεί να έχουμε ΑΕΚτζήδες φιλάθλους και στην Ρουμανία, θα μετακομίσουμε στο Βουκουρέστι!


Τέλος, συγγνώμη που ακούγονται τετρημένα όλα αυτά και φαίνεται ότι προβαίνω σε νουθεσίες, ούτε με πειράζει αν αγνοείτε την ιστορία της νεότερης Ελλάδος, αλλά θα σας παρακαλούσα να μην την παραποιείτε! Δεν νοιάζει - εμένα προσωπικά - ποια είναι η καλύτερη και η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Θέλετε ο Ολυμπιακός, θέλετε ο Παναθηναϊκός, θέλετε η Λάρισα... Δεν τσακώνομαι ποτέ για ένα τόπι που το κυνηγάνε 22 τρελλοί. Η ιστορία όμως μιας κορυφαίας ομάδας ανθρώπων όπως οι ΑΕΚτζήδες, τα πάθη, οι αγωνίες και η αδημονία τους για το μέλλον, δεν εκφράζονται ούτε εστιάζονται από μερικά τούβλα κι από ένα διαολεμένο οικόπεδο! Δεν αντιπολιτευόμασθε κανέναν και δεν ζητάμε τίποτα. Απλά θέλουμε το σπίτι μας εκεί που εμείς θεωρούμε σωστό και εμείς θέλουμε να πληρώσουμε! Ένα σπίτι που εμείς αισιοδοξούμε ότι θα βοηθήσει την ελπίδα του πρόσφυγα, του παλιού, του σημερινού, του αυριανού, θα αποτελέσει βήμα ανέλκυσης του απλού Έλληνα, του ελληνόπουλου, του ελληνικού αθλητισμού σηλλήβδην...

Ευχαριστώ,
Θανάσης Μπάρδης


Last edited by Mr.T on Thu Nov 17, 2005 11:39 pm; edited 3 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

Παρακαλώ Θανάση, Wink
Δεν κατηγόρησα κανέναν, πολύ περισσότερο την ομάδα σου. Ο ελιτισμός ως έκφραση δεν είναι μομφή, και αν ακούστηκε ως τέτοια, μάλλον ήρθε σαν αντίδραση σε εκφράσεις του στυλ "εγώ δεν πάω στους γύφτους".
Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το γηπεδικό πρόβλημα της ΑΕΚ επί της ουσίας, ούτως ή άλλως.
Εγώ κάνω μια εις άτοπον απαγωγή και λέω το απλούστατο: Αν τα Λιόσια δεν είχαν γύφτους, θα σας χάλαγε εκεί το γήπεδο της ΑΕΚ, ναι ή όχι?
Αυτό είναι όλο. Τώρα πού την είδες την παραποίηση της ιστορίας, αυτό είναι άλλο ζήτημα. Που δεν θα κάτσω να το συζητήσω βεβαίως...
Να' σαι καλά!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr.T
New Member
New Member


Joined: 06 Oct 2004
Posts: 48
Location: Phoenix, AZ, USA

PostPosted: Thu Nov 17, 2005 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

Έχεις γνώμη κι αντίληψη αγαπητέ για να καταλάβεις τι έγραψες. Δημόσια συζήτηση κάνουμε, που μας διαβάζουν σ'όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό κι όχι χαζοκουβέντες δυο κολλητών...

Σε μένα σου δίνω το ελεύθερο κι έχεις το αναφαίρετο δικαίωμα να μου πεις ότι σ'αρέσει! Για μια ιδέα όμως (για μένα τέτοια είναι η ΑΕΚ, για τον άλλον ο ΠΑΟΚ, για τον τρίτο η Δόξα Δράμας, κοκ.), καλό να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές και να είμασθε προσεκτικοί. Πάνω σ'αυτό εναντιώθηκα. Δε σε πρόσβαλα, απλά όταν θέτεις ερώτηση τύπου "με τους γύφτους - ναι ή όχι", είναι όντως μεμπτό, διότι κάτω από την επιφάνεια μειώνεις την αξία και την υπόσταση της ομάδος μου!


Επί της ουσίας τώρα για τα περί "εις άτοπον απαγωγή"...
Δεν αποκλείουμε καμία περιοχή στην Αθήνα, αρκεί να έχει κάποιες οικονομοτεχνικές, πολιτισμικές (προσφυγογειτονιά) και τεχνικές (ρημοτομία, πρόσβαση, ανάπλαση, κτλ.) προδιαγραφές. Δεν αποκείουμε καμία περιοχή στην Αθήνα επαναλαμβάνω, ειδικά περιοχές που στεγάζονται Αθίγγανοι, μετανάστες και ταλαίπωροι συνάνθρωποί μας. Είμαι σε κάποια ηλικία να θυμάμαι π.χ. την άλλη ΑΕΚοφωλιά το Μενίδι πού'ταν γεμάτη Αρβανίτες (σαν και μένα, αλλά αυτοί τα μιλάνε κιόλας τ'αρβανίτικα...) και Αθίγγανους.

Η ΑΕΚ - δεν είναι λαϊκισμός αυτό - καταλαβαίνει και συμμερίζεται τον πόνο.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 12:03 am    Post subject: Reply with quote

Έτσι όπως τα γράφεις, το κάνεις σαν να ακούγεται ότι έκανα εγώ αυτούς τους χαρακτηρισμούς! Shocked Επ' αυτής της βάσης φυσικά και δεν μπορώ να κάνω διάλογο. Σέβομαι απόλυτα ότι η ΑΕΚ είναι θρησκεία για σένα, αλλά δεν μπορείς να μου επιβάλλεις να το συμμεριστώ.
Κι επειδή δεν μπορώ να το συμμεριστώ δεν θα μου απαγορέψει κανείς να έχω τη γνώμη μου από τη στιγμή που δεν κάνω χαρακτηρισμούς και δεν τον προσβάλλω, είτε επί προσωπικού, είτε ως μέλος της ευρύτερης οικογένειας της ΑΕΚ.
Εγώ δεν είπα "επειδή είσαστε ΑΕΚτζήδες συμβιβαστείτε με τους γύφτους και πολύ σας πάει". Κι αν αυτό κατάλαβες από τα γραφόμενά μου, λυπάμαι αλλά παρανόησες. Καμμία διάθεση να μειώσω την αξία και την υπόσταση της ομάδας σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως για να μην στενοχωρηθείς εσύ, θα κάθομαι να ακούω μέσα σε δημόσιο φόρουμ ρατσιστικά συνθήματα χωρίς να αντιδρώ! Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr.T
New Member
New Member


Joined: 06 Oct 2004
Posts: 48
Location: Phoenix, AZ, USA

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 12:20 am    Post subject: Reply with quote

Τέλος πάντων. Δεκτή η όποια ερμηνεία που δίνεις. Το θέμα είναι λήξαν για μένα.

Όπως επίσης η ΑΕΚ δεν είναι θρησκεία μου, ή θρησκεία γενικότερα. Ιδεώδες αθλητικό, πολιτισμικό, κοινωνικό, ανθρώπινο, ναι. Βεβαίως κι είμαι υπερήφανος γι'αυτό. Όχι Θρησκεία όμως. Εκτός από βλάσφημο για όποιον το επικαλείται για την ομάδα του, έχω πολύ πιο σοβαρά πράγματα να κάνω στη ζωή μου από το να αναζητώ μεσσίες σε σώβρακα και φανέλες όπως έλεγε κι ο Πανούσης. Όπως επίσης παραείμαι υπέρ της επιστημονικής ανάλυσης για να δεχθώ μεταφυσικά μεγαλεία και δυνατότητες.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 12:30 am    Post subject: Reply with quote

Χαίρομαι που συνενοηθήκαμε, όχι τίποτ' άλλο αλλά γιατί είμαι κι εγώ Αρβανίτης (κι αν μάλιστα είσαι κι από τη Σαλαμίνα που το επίθετό σου είναι πολύ συνηθισμένο, είμαστε και συγγενείς Laughing Laughing ).
Πέρα απ' αυτά, δεν μου είπες την άποψή σου για τα Λιόσια. Ο Νίκος το έκανε, διαφώνησα με τα επιχειρήματά του αλλά ώφειλα να τα σεβαστώ και γι' αυτό δεν προχώρησα την κουβέντα.
Εδώ έχουμε μια κατάσταση. Φιλαδέλφεια έξω, Υμηττός έξω, Ελληνικό και Λιόσια έξω, Θρακομακεδόνες και Κάντζα έξω, Δάφνη-Ηλιούπολη επίσης έξω, τελικά θέλω πολύ να καταλάβω τι έχει στο νου του ο μέσος οπαδός - φίλος της ΑΕΚ σχετικά με τη χωροθεσία του νέου γηπέδου. Τόσους μήνες εδώ μέσα, άκρη δεν έχω βγάλει. Και μη μου μιλήσεις για τα επιμέρους προβλήματα, ή τα εμπόδια που θέτει η πολιτεία, τα ξέρω πολύ καλά.

Ωστόσο, όταν παρ' όλα αυτά ακούμε συνέχεια ένα μόνιμο "όχι" από τους οπαδούς, φυσικό είναι να σκεφτόμαστε ότι από ένα σημείο και μετά, αυτό γίνεται σχεδόν αντανακλαστικά και χωρίς τη διάθεση να καταλάβουν ότι οι ελεύθεροι χώροι στην Αθήνα είναι κουκιά μετρημένα, και συνεπώς δεν θα έβλαπτε και λίγο νερό στο κρασί τους... Δεν ξέρω, βρίσκεις κάτι το προκλητικό σε αυτήν την απορία?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mr.T
New Member
New Member


Joined: 06 Oct 2004
Posts: 48
Location: Phoenix, AZ, USA

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 1:39 am    Post subject: Reply with quote

Το λοιπόν... ξάδερφε. Για την ταμπακιέρα η κουβέντα...
Δεν με ενοχλεί εμένα η Φυλή ως περιοχή. Τουναντίον, θα μπορούσουμε να την εξημερώσουμε κιόλας. Δυστυχώς, ως Πατησιώτης (σχολείο) και Νεοφιλαδελφιώτης (μαγαζί-αποθήκη), τη γνωρίζω αρκετά καλά και μπορώ να σου πω ότι παρά τις προσπάθειες του Τρίτση και του Έβερτ (οι μόνοι που κάτι πήγαν να κάνουν για την περιοχή, αλλά...), πρόκειται για ζούγκλα! Δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Σωματείου.

Έχει βέβαια την δυνατότητα ανάπτυξης και δημιουργείας για το μέλλον, αρκεί να ασχοληθεί το επίσημο Κράτος κι ο Δήμος σοβαρά και να ρίξει πολύ χρήμα για την ανάπλασή της περιοχής. Πράγμα σχεδόν αδύνατο όπως καταλαβαίνεις, αφού το πρόβλημα δεν είναι μόνο ότι στην Ελλάδα που ζούμε-ζείτε τα πλάνα συχνά (αν όχι μονίμως) καταλήγουν υποσχέσεις θερινής νυχτός, αλλά και δεν μπορεί να υπάρξει δημόσια δαπάνη για την υποστήριξη μιας... ανώνυμης εταιρίας στο κάτω-κάτω. Ούτε εγώ σαν ΑΕΚτζής θα το ήθελα αυτό. Γι'αυτό το λόγο αποκλείεται, αφού δε θέλουμε να εμπλακούμε πάλι σε άρρωστες καταστάσεις όπως κανείς θα θυμάται πρόσφατα τον θεριακλή Δήμαρχό μας στην Νέα Φιλαδέφλεια που απαίτησε... "τούνελ" με απ'ευθείας πρόσβαση στην Εθνική Οδό και πάρκιν 5,000 θέσεων για την αξιοποίησή του από τον Δήμο!!

Η καλύτερη λύση για την ΑΕΚ συνολικά ως Σωματείο, πάντα υπό την αιγίδα της Ερασιτεχνικής ήταν τα Τουρκοβούνια! Το Γαλάτσι είναι "δικιά μας" γειτονιά. Πρακτικά όμως, η απαράδεκτη ανοργανωσιά του επίσημου Κράτους, η απουσία κοινής πολιτικής από την τοπική αυτοδιοίκηση (τρεις όμοροι δήμοι) και η πολιτική μικροψυχία ορισμένων κατοίκων, την καθιστά κι αυτή αδύνατη ως λύση.

Την απάντηση την έχω δώσει σε παραπάνω σελίδες - δεν έχω φυσικά την απαίτηση να την διαβάσεις. Πρακτικά και ρεαλιστικά, η ΑΕΚ βρίσκεται στο "square 1" και πάλι. Πάντως, αυτό που προβλέπω (που θα με ικανοποιήσει ως ένα βαθμό) και με δεδομένο ότι το οικόπεδο της Ν.Φιλαδέλφειας ανήκει στην Ερασιτεχνική όπως και το 10% της ΠΑΕ, είναι:
1. Άμεση-απαραίτητη στέγαση όλων των τμημάτων της Ερασιτεχνικής στην Νέα Φιλαδέλφεια, στην περιουσία τους δηλαδή, με ένα στάδιο αρχικά των 15-20 χιλ.θέσεων και δυνατότητα ανάπτυξης στα 25χιλ. όπως και το παλαιό.
2. Εύρεση χώρου αποκλειστικά για δημιουργεία γηπέδου επαγγελματικού ποδοσφαίρου της ΠΑΕ 35-45χιλ.θέσεων, με αυτοχρηματοδότηση και (ίσως... πολύ πιθανό...) επίσημη χορηγία γηπέδου (βλέπε Gillette, Hyundai, κτλ.)

Σχέδια τα οποία άλλωσθε είχαν έρθει στην επιφάνεια από το 1999 επί εποχής Σιρχάουζ-Νικολάου στην προεδρία.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 9:55 am    Post subject: Reply with quote

Φίλε Θανάση συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και μπορώ να πώ ότι γνωρίζεις το πρόβλημα καλύτερα και απο μένα.
Το γύφτοι δεν το είπα με ρατσιστική διάθεση αλλα εκεί είναι οι καταυλισμοί των γύφτων πώς να το κάνουμε (εκτός απο τις χωματερές) και όπως είπε ο Mr. T η περιοχή είναι ακατάλληλη για γήπεδο και ούτε καταδιάνοια δεν κάνει για εμπορικούς χώρους για λόγους ασφάλειας και περιβάλλοντος.
Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ''ΝΥΠΤΟ ΤΑ ΧΕΙΡΑΣ ΜΟΥ'' ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.
Η ΑΕΚ ΘΑ ΜΙΚΡΗΝΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΦΛΙΑΣ .
Η κυβέρνιση θέλει την ΑΕΚ απο βασίλισσα ,χωριάτισα να την κάνει πάλι.

Υ.Γ. Δλδ αν λέμε εκεί μένουν Αλβανοί στην Ομώνια , Έλληνες στην Αστόρια , Τούρκοι στην Αλεξαντρούπολη είναι ρατσιστικό. Shocked

@Ypsilon δεν σε παρεξηγώ δεν γνωρίζεις την ιστορία της ΑΕΚ γι'αυτο την βλέπεις σαν ακόμα μια ομάδα και μην το ρίχνεις στο άρρωστο επίπεδο ΑΕΚ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ γιατί δεν είναι έτσι (πιο κοντά στη πραγματικότητα είναι το ΑΕΚ=ΙΔΕΑ όπως είπε και ο ΑΕΚτζής Πατριάρχης ). Αν το ψάξεις θα δείς ότι αυτή η ομάδα συμβολίζει πολλή περισσότερα πράγματα απο απλά πρωταθλήματα , νίκες κτλ . Αυτούς του συμβολισμούς δεν τους βλέπουν μόνο άτομα σαν εμένα (αρρωστο οπαδό Cool ) ή σαν το αξιόλογο φίλο απο την Αμερική Θανάση αλλα και εκατομμύρια άνθρωποι που έζησαν ή έμαθαν πρόσωπα και καταστάσεις απο την αρχή της ίδρυσης της μέχρι τώρα , μην κάνω τώρα ιστορικές αναδρομές.
Να μας συγχωρίσεις εμάς τους ΑΕΚτζίδες που σε θέματα αλήτροτων πατρίδων και Ιστορίας είμαστε λίγο πιο ευαίσθητη .

Ypsilon wrote=Ωστόσο, όταν παρ' όλα αυτά ακούμε συνέχεια ένα μόνιμο "όχι" από τους οπαδούς, φυσικό είναι να σκεφτόμαστε ότι από ένα σημείο και μετά, αυτό γίνεται σχεδόν αντανακλαστικά και χωρίς τη διάθεση να καταλάβουν ότι οι ελεύθεροι χώροι στην Αθήνα είναι κουκιά μετρημένα, και συνεπώς δεν θα έβλαπτε και λίγο νερό στο κρασί τους... Δεν ξέρω, βρίσκεις κάτι το προκλητικό σε αυτήν την απορία?

Εγώ πάντως όχι,
Βάζω πιο εφικτή/καλύτερη λύση
Ν.Φ.
ΓΑΛΑΤΣΙ/ Ν. Ι.
Ν.Φ. 2 (σχολεία)
ΚΑΝΤΖΑ ύπο όρους (πρόσβασης , διόδια κτλ)

και μακρυά απο
Ελληνικό
Φυλή
Λιόσια
Αεροδρόμιο

Υμηττός δεν έπαιξε ποτέ.

-> Τα λιόσια δεν είναι νερό στο κρασί αλλα κρασί στο νερό.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 11:43 am    Post subject: Reply with quote

Πληροφοριακά στον Βοτανικό έχει καταυλισμούς αθιγγάνων οι οποίοι θα αποζημιωθούν για να πάνε να μείνουν αλλού.

Επίσης το ΥΠΕΧΩΔΕ και ο δήμος θα πληρώσουν για τα έργα αποχέτευσης και ανάπλασης της περιοχής. Για 120 στρέμματα μιλάμε.

Αυτά γιατί δεν μπορούν να γίνουν για την ΑΕΚ;

Τα γήπεδα τείνουν να γίνονται σε υποβαθμισμένες περιοχές γιατί εκεί η γη είναι φθηνή και εκεί έχει τις λιγότερες αντιδράσεις από κατοίκους...

Ο Θανάσης είμαι σίγουρος ότι έχει ακούσει το κόνσεπτ του urban regeneration βάση των οποίων φτιάχνονται γήπεδα στις ΗΠΑ. Ίδιες είναι πριν και μετά εκεί; Είναι δυνατό να φαντάζεσαι την περιοχή με βάση όπως είναι τώρα;
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 1:25 pm    Post subject: Reply with quote

Καλά ΟΜΦ, άστο το ΝΦ ως σενάριο. Εδώ είπαμε να μιλάμε ρεαλιστικά. Εκτός αν έχει προκύψει κάτι που να κάνει πάλι εφικτή τη λύση της Φιλαδέλφειας, και δεν το έχω πάρει ακόμα χαμπάρι.
Τέλος πάντων, δεν δίνω συνέχεια διότι με κάλυψαν οι απαντήσεις και κατάλαβα πολύ καλά τι περιμένουν οι φίλαθλοι της ΑΕΚ.
Επαναλαμβάνω πάντως, πως το λιγότερο επιθυμητό, δεν είναι κατ' ανάγκην το πιο προβληματικό από μόνο του. Εμείς το κάνουμε να φαίνεται έτσι, ελλείψει επιχειρημάτων. Θέλω να πω πως κι αν ακόμα εξέλιπαν οι...γύφτοι (Ρομά τους λέμε τους ανθρώπους), πάλι κάτι άλλο θα έπαιζε ως επιχείρημα κατά της συγκεκριμένης τοποθεσίας.
Για τη χωματερή δεν το συζητάω καν, ίσως είναι καιρός να ανεβάσουμε στο κατάλληλο topic μερικές φωτογραφίες από αναπλάσεις περιοχών που όχι μόνο υπήρξαν χωματερές, αλλά εξακολουθούν να είναι (πχ Βιέννη που είναι περίπου μέσα στην πόλη), για να καταλάβουμε για τι πράγμα μιλάμε!
Τώρα τα υπόλοιπα σχετικά με την ιστορία της ΑΕΚ που τη διαφοροποιεί σε σχέση με τις άλλες ομάδες, αυτό είναι συζήτηση για άλλο topic.
Μην μου το μπερδεύετε συνέχεια με το γηπεδικό.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 2:23 pm    Post subject: Reply with quote

Και όμως Ypsilon το σενάριο Ν.Φ. υπάρχει όσες φορές και να βγεί ο Ντέμης για να το αποκλείσει.
Βγαίνουν διάφορες φήμες τελοσπάντων δεν ξέρω σίγουρα τι παίζεται αλλα κάτι παίζεται .
Το πρόβλημα με τα Λιόσια/Φυλή δεν είναι μόνο το τοπίο κτλ αλλα είναι ο συνδιασμών τοπίο+απόστασης.
Για τη διαφοροποίηση των οπαδών υπάρχει γιατί κάθε οπαδός έχει άλλα βιώματα , αλλες παραστάσεις και αλλη νοοτροπία .
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 2:52 pm    Post subject: Reply with quote

Διάβασα μόνο το πρώτο post του Mr.T.
Αν κάποιος που δεν ξέρει την κατάσταση στην ΑΕΚ διαβάσει το post του Mr.T θα νομίζει ότι την ΑΕΚ την έχει ο Αμπράμοβιτς.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Nov 18, 2005 3:20 pm    Post subject: Reply with quote

Γιατί δεν διαβάζεις και τα άλλα ποστ του για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη?
Back to top
View user's profile Send private message
billy8181
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 11 Mar 2005
Posts: 3759
Location: London-UK

PostPosted: Sat Nov 19, 2005 3:57 pm    Post subject: Reply with quote

ναι στο προπονητικό κέντρο ΑΕΚ....αλλα μήπως μου ξέφυγε το ποτε θα είναι έτοιμο ξέρετε;


http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/AEth/AEK/106887.html
Back to top
View user's profile Send private message
Mr.T
New Member
New Member


Joined: 06 Oct 2004
Posts: 48
Location: Phoenix, AZ, USA

PostPosted: Sun Nov 20, 2005 1:16 am    Post subject: Reply with quote

vag3721 wrote:
Αν κάποιος που δεν ξέρει την κατάσταση στην ΑΕΚ διαβάσει το post του Mr.T θα νομίζει ότι την ΑΕΚ την έχει ο Αμπράμοβιτς.
Πραγματικά αισθάνομαι υπερήφανος που μέσω μιας γρήγορης ανάγνωσης των γραπτών μου, φαίνεται το κοινότοπο και η μεγαλομανία αυτών. Πράγμα που σημαίνει ότι πέτυχα το σκοπό μου...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mika
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 17 May 2005
Posts: 771
Location: London, UK

PostPosted: Wed Nov 23, 2005 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

OMF wrote:
ο Βοτανικός είναι ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ



ο Παναθηναικος ειναι ομαδα της Αθηνας και το γηπεδο του ΠΡΕΠΕΙ να ειναι στο δημο Αθηνων

απο ποτε η Αεκ εγινε ομαδα της Αθηνας? Confused
της Κωνσταντινουπολης ισως. και της Νεας Φιλαδελφειας ισως... αλλα οχι και της Αθηνας!!
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 55, 56, 57  Next
Page 41 of 57

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr