View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2297 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 12:16 am Post subject: "Ιστορικά" εισιτήρια |
|
|
Με αφορμή αυτό το post που έγραψα στο thread του Κλειστού ΟΑΚΑ, σκέφτηκα ότι θα ήταν ωραία ιδέα να παρουσιάζαμε "ιστορικά" εισιτήρια από διάφορους αγώνες του παρελθόντος.
Μπορεί να αφορούν οποιοδήποτε άθλημα, να θεωρούνται "ιστορικά" για οποιονδήποτε λόγο (τον οποίο καλό είναι να τον γράφετε κιόλας!), να είναι σε καλή, μέτρια ή κακή κατάσταση. Ο,τιδήποτε!
Ένας κανόνας, για να μην γίνει χαμός: κάθε μέλος δικαιούται να postάρει ένα (1) εισιτήριο κάθε μέρα. Όχι παραπάνω. Αν "ανέβει" και δεύτερη εικόνα από το ίδιο μέλος πριν περάσουν 24 ώρες, το post θα διαγράφεται. Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα έτσι: το topic θα είναι πιο "τακτοποιημένο", ενώ θα υπάρχει και η σχετική "αγωνία" για το τι θα ακολουθήσει. ΟΚ;
.
.
.
Κάνω λοιπόν την αρχή με το εισιτήριο που ανέφερα και πιο πάνω:
ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, το πρώτο παιχνίδι στο Κλειστό του ΟΑΚΑ (26/5/1995)
ΥΓ Καλό είναι οι σκαναρισμένες εικόνες να μην ξεπερνούν τα 500-600 pixels σε πλάτος, για να μην "ξεχειλώνει" η σελίδα |
|
Back to top |
|
|
alekos Stadium Expert
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 9:18 am Post subject: |
|
|
Exw to eisitirio apo ton teliko Champions League sto OAKA to 1994 Milan-Barcelona, alla den exw scanner! Psaxnw epeigontws kapoion na mou to scanarei kai me tin prwth eykairia tha to valw sto forum. |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 9:31 am Post subject: |
|
|
roma-parma 3-1 otan pire to protathlima i roma to 2001.....k'ego den eho scanner.
kai ena apo mundo basket 1998 stin athina.
a kai.....euro 2004 ellada-rossia |
|
Back to top |
|
|
projected Stadium Expert
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 11:00 am Post subject: |
|
|
ΤΕΛΙKOΣ ΚΥΠΈΛΛΟΥ Πρωταθλητριών
Stadio Olimpico
30 Maiou 1984
AS Roma /Liverpool FC1-1
(4-5 after penalties)
|
|
Back to top |
|
|
P.A.O. Stadium Expert
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Wed Oct 05, 2005 11:55 am Post subject: |
|
|
Ειχα περιπου 300 εισιτηρια αγωνων ( απο ολα τα αθληματα ) σε μια μεγαλη κουτα και η κουτα χαθηκε οταν μετακομισα στην Καλαματα |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 9:59 pm Post subject: |
|
|
Χμμμ... βλέπω ότι το αρχείο σας μάλλον είναι φτωχό Τι έγινε; Δεν έχετε τικέτα ή δεν έχετε σκάνερ; Οργανωθείτε!
Τέσπα, το σημερινό εισιτήριο είναι από τον τελικό του Ευρωμπάσκετ 1995 (Λιέ-του-βα, Λιέ-του-βα)
|
|
Back to top |
|
|
vag3721 Stadium Expert
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 10:33 pm Post subject: |
|
|
Quote: | βλέπω ότι το αρχείο σας μάλλον είναι φτωχό |
To ταμείο μας είναι φτωχό και δεν μπορούμε να πάρουμε scanner.Γι'αυτό την βγάζουμε με την ψηφιακή.
Aιγάλεω - Γκεντζερμπρλίγκι 1-0.Ο πρώτος Ευρωπαικός αγώνας της ομάδας του Αιγάλεω.
Last edited by vag3721 on Sun Oct 09, 2005 7:22 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 10:59 pm Post subject: |
|
|
Το πρώτο εισιτήριο είναι ιστορικό για τρεις λόγους:
-Γιατί είναι από το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου εφήβων-νεανίδων που έγινε στο ΟΑΚΑ
-Γιατί είναι από τον Ιούλιο του '86 που οι περισσότεροι από εσάς ήσασταν νεογέννητα και ο ael έπαιζε με τις κούκλες του
-Γιατί έκανε 300 δραχμές, όσο κάνει σήμερα ένα κουτί τσίκλες
http://briefcase.pathfinder.gr/download/ypsilon3/34965/481103/0/IMG_1819.JPG
Edit: ΟΚ, δεν το' χα προσέξει. Η επόμενη έρχεται αύριο.
Last edited by Ypsilon on Fri Oct 07, 2005 11:07 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
ael Stadium Expert
Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Fri Oct 07, 2005 11:09 pm Post subject: |
|
|
o ael to '86 htan mesa sto Alkazar alla den exei eisithrio na deixei giati empaine tsampa logw ilikias... o Ypsilonaras pali,htan toso mparmpas pou phgaine na kovei kinhsh tis pitsirikes pou trexoun me ta sortsakia mpas kai anoixei to mati tou!
epifylassomai na anebasw eisitira ama th afixh mou eis thn patridan!
yg:proteinw ban ston Y giati parevhke tis odhgies tou admin!anevase 2 photos! |
|
Back to top |
|
|
PaNtErAz Junior Member
Joined: 24 May 2004 Posts: 121 Location: Xanthi - Thessaloniki
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 12:56 am Post subject: |
|
|
Ο πρώτος ευρωπαικός αγώνας της Ξάνθης. Lazio - Ξάνθη στο Olimpico της Ρώμης. Για μένα είναι ιστορικό εισιτήριο αν και χάσαμε με 4-0. |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 4:03 pm Post subject: |
|
|
To πιο ιστορικό μου εισιτήρια (από τα πολλάααα που έχω, καθώς το ταμείον είναι μείον και η ηλικία είναι μικρή) είναι αυτό της 26 Φεβρουαρίου 2003: ΠΑΟΚ - ολυμπιακος 3-1 για το Κύπελλο!!! Προς το παρων βαριεμαι να το σκαναρω, αλλη φορα...
Το μονο κακο που εχει εκεινο το ματς ειναι οτι πανηγυρισα γκολ του οκκα |
|
Back to top |
|
|
projected Stadium Expert
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:31 pm Post subject: |
|
|
Zagorakis sto Olimpico.
|
|
Back to top |
|
|
Logi Junior Member
|
Posted: Sat Oct 08, 2005 5:37 pm Post subject: |
|
|
Ολυμπιακοί αγώνες Αθήνα 2004, ο τελευταίος ποδοσφαιρικός αγώνας στο Καραισκάκη , Ιταλία / Αργεντινη .
Αναμεσα στα εισητήρια πού έχω επέλεξα αυτό γιατι η χαρά και μόνο του αδερφού μου που θα καθόταν στην θύρα 7 ήταν απερίγραπτη.
|
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 5:06 pm Post subject: |
|
|
Πλάτος: 500 ως 600 pixels το πολύ είπαμε παιδιά. Αν μπορείτε να μικρύνετε τις πιο πάνω εικόνες (Logi, PaNtErAz, vag3721), θα βοηθήσετε να αποφεύγουμε όλοι μας το scrollαρισμα δεξιά-αριστερά στην οθόνη.
Ευχαριστώ! |
|
Back to top |
|
|
Logi Junior Member
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 10:22 pm Post subject: |
|
|
Συγνώμη, Admin δεν το καταλαβα που χάλασε την σελίδα, έχω ανάλυση 1280χ1024 και φαινόταν κανονικά. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Sun Oct 09, 2005 10:58 pm Post subject: |
|
|
Συνεχίζοντας το σερί από εισιτήρια που σχετίζονται με το Κλειστό του ΟΑΚΑ, το σημερινό είναι από τον τελικό του Μουντομπάσκετ Εφήβων του 1995, όταν και η Εθνική Ομάδα κατέκτησε το χρυσό.
|
|
Back to top |
|
|
Panagiotis-7 Stadium Expert
|
Posted: Mon Oct 10, 2005 9:46 am Post subject: |
|
|
Καλημερα στα παιδα.
Αυτη τη στιγμη δεν εχω σκαναρει καποιο εισιτηριο αλλα θα το κανω.
Θα σας πω κατι σχετικα με τα εισιτηρια που μαζευα αν και μπορει να μην ενδιαφερει πολυ κοσμο αλλα για μενα ειναι σημαντικο.
Ο πρωτος αγωνας που πηγα στο γηπεδο ηταν με τον πατερα μου σε ηλικια 5 ετων στη Λεωφορο οπου ειχαμε κερδισει 1-0 τον παναθηναικο.
Απο τοτε οποτε πηγαινα στο γηπεδο κρατουσα ολα τα εισιτηρια.
Ειχα αρχισει μια συλλογη οπου κολαγα το εισιτηριο και απο κατω εγραφα τις ομαδες,την ημερομηνια τους σκορερ και το αποτελεσμα του αγωνα.
Μαζευα εισιτηρια απο το πρωταθλημα,κυπελλο,φιλικα και Ευρωπαικους αγωνες.
Αυτο γινοταν μεχρι τα 18 οπου ειχα γεμισει παρα πολλα αλμπουμ.
Σκεφτητε τους αφωνες που ειχα παει απο τα 5 μου μεχρι τα 18 μου σχεδον καθε Κυριακη με τον πατερα μου.
Και καποια στιγμη που βαφουμε το σπιτι αντε γεια το αλμπουμ και μαζι του μια πολυ σημαντικη συλλογη στην οποια περιεχονταν αναμνησεις καλες και κακες των παιδικων μου χρονων.
Μου την εδωσε τοσο πολυ που δεν ξανασυνεχισα τη συλλογη και απο τοτε οποτε τσεκαρω το εισιτηριο στην εισοδο καθε γηπεδου θυμαμαι ολα αυτα τα αλμπουμ που ειχα μαζεψει.
Μεχρι τωρα που ειμαι 29 δεν ξερω κ’εγω ποσα θα ειχα μαζεψει.
Τα μονα εισιτηρια που εχω κρατησει ειναι απο τα εκτος εδρας Ευρωπαικα ματς που εχω παει και καποια στιγμη θα τα σκαναρω...
Υ.Γ. Ζηταω συγνωμη αν το post ειναι ψιλοασχετο αλλα ηθελα να πω τον πονο μου ρε μαγκες... |
|
Back to top |
|
|
K. Full Member
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 8:47 am Post subject: |
|
|
Eίναι φοβερό το ότι υπάρχουν κι άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν χάσει κάποια ή όλα από τα παλιά τους εισητήρια . Κι εγώ τα ίδια , μερικά πραγματικά αξίζανε (πχ το απόκομμα από το ΠΑΟ-ΟΣΦΠ 1-1 στο ΟΑΚΑ με το πέναλτι στις καθυστερήσεις , ή από τον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την ίδια χρονιά , ή από την εκδρομή στην Τούμπα του '98 , ή από τα ευρωπαϊκά εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού από το 1993 μέχρι σήμερα...) . Ευτυχώς, μερικά τα είχα βάλει χωριστά και σώθηκαν . Τα περισσότερα βέβαια είναι σχετικά πρόσφατα (μετά το 2001) , αλλά υπάρχουν και κάτι αποκόμματα-κειμήλια όπως το παρακάτω... που δεν χάθηκε γιατί φυλάχτηκε ειδικά αφού παρέμεινε με το "αδερφάκι" του του ημιτελικού στο πορτοφόλι μου για καμιά τριετία ...
Final Four Eυρωλίγκας 1997 ,Τελικός με τον Ολυμπιακό Πρωταθλητή Ευρώπης .
http://briefcase.pathfinder.gr/download/kspir3/38951/482196/1/finalfour97-final-little.jpg
http://briefcase.pathfinder.gr/download/kspir3/38951/482201/1/final-four-1997-big.jpg (σε πιο μεγάλη ανάλυση) .
Και κάτι κουφό , μέχρι τώρα τα περισσότερα αποκόμματα εισητηρίων που έχουν δημοσιευτεί είναι από ...την Ρώμη ! |
|
Back to top |
|
|
projected Stadium Expert
|
Posted: Tue Oct 11, 2005 9:03 am Post subject: |
|
|
Real Madrid - ROMA 0-1
30 ottobre 2002 (Champions League)
Htan apo to 1966/67 pou den kerdize italikh omada mesa sto Bernabeu
(eixe kerdisei prin 35 xronia h INTER)
|
|
Back to top |
|
|
vag3721 Stadium Expert
|
Posted: Wed Oct 12, 2005 1:08 am Post subject: |
|
|
Πάρτε και άλλο ενα απο Ιταλία,δεν είναι δικό μου,σε ενα site το βρήκα.
|
|
Back to top |
|
|
Mozart Stadium Expert
|
Posted: Thu Oct 13, 2005 9:05 am Post subject: |
|
|
Και εγώ ανήκω στη κατηγορία αυτών που έχασαν τα εισητήρια που κάποτε μάζευαν. Κυρίως στην αρχή της δεκαετίας του 90, που αφορούσαν κυρίως αγώνες στη Τούμπα (και αρκετούς στο Καυτανζόγλειο) και πάρα πολλά από Αλεξανδρειο. Είχα τη τύχη να προλάβω ένα από τα τελευταία ντέρμπι της καλής εποχής του μπάσκετ της Θεσ/νίκης. Βασικά, δε τα έχασα τα εισητήρια. Απλά δε θυμάμαι που τα έχω καταχωνιάσει, με τόσες μετακομίσεις που έχω κάνει.
Ιστορικότερα βέβαια από αυτά των ολυμπιακών, δε θεωρώ κανένα (ευτυχώς εκεί έχω κρατήσει πολύ καλό αρχείο). Όπως πχ το εναρκτήριο ματς των ΟΑ στο Καυτανζόγλειο στις 11/8/04, δυο μέρες πριν την τελετή έναρξης Ελλάς-Κορέα. Το πιο σημαντικό εισητήριο όμως που έχω στα χέρια μου και μπορώ να το δείξω, πάω στοίχημα ότι κανείς δε το χει.
Το 96, λίγες μέρες πριν την ολυμπιάδα της Ατλάντα βρέθηκα στην Αμερική (στο Οχάιο συγκεκριμένα) και στη διπλανή πολιτεία γινόταν ένα φιλικό παιχνίδι μπάσκετ. Εντελώς τυχαία έπεσε στην αντίληψή μου, και κίνησα γη και ουρανό (τα ξαδέρφια μου δηλαδή) για να πάμε στην Ινδιανάπολη, στο RCA dome (το ένα από τα 2 κλειστά όπου έγινε το μουντομπάσκετ του 2002, το άλλο ήταν των Pacers), ένα κλειστό για αμερικάνικο football 60,000 θεατών (!!!!) που είχε διαμορφωθεί στο μισό, βάζοντας έν αγήπεδο μπάσκετ μπροστά παό το πέταλό του, και μια λυόμενη από τη τέταρτη πλευρά. Μπορεί να ήμουν καμιά κατοσταριά μέτρα μακρυά από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά τον θεωρώ τον "μεγαλύτερο" αγώνα που έχω δει στη ζωή μου. Α, ξέχασα να σας πω ποιος ήταν ο αγώνας. Φιλικό παιχνίδι μπάσκετ λοιπόν, λίγο πριν τους ολυμπιακούς, Ντριμ Τιμ-Ελλάς!!!!!!! Παίχτες ινδάλματα από τη μία που ζούσα τότε διαβάζοντας τα κατορθώματά τους, μαζεμένοι live. Ο'Νιλ, Πίπεν, Μπάρκλευ, Ρόμπινσον, Μίλερ (στη πόλη του), Μαλόουν, Χιλ, Ρίτσμοντ, Πένι Χάρνταγουει, Στόκτον, και ο αγαπημένος μου παίκτης ο Ολάζουον, κόντρα σε παίκτες που έβλεπα καθημερινά Φασούλα, Αλβέρτη, Κακιούση, Ρετζιά (λίγες βδομάδες πριν είχε γίνει ντράφτ). Αλλά έλειπε ο Γιαννάκης. Αν θυμάστε καλά, ο δράκος, τον μόνο καημό που είχε για να βγει στη σύνταξη, ήταν να παίξει σε μια ολυμπιάδα. Και τον βλέπω στο πάγκο, και λέω ο καημένος τραυματίστηκε και τη χάνει. Απλά όμως ήταν τραυματίας για εκείνο το παιχνίδι. Το σκορ? Τι σημασία έχει. κάπου 128-60κάτι. Μας είχαν και άχτι που το 94 είχαμε γίνει η πρώτη ομάδα που τους κράτησε κάτω από τους 100!!!
Αυτά. Α. Το εισητήριο (είναι από φωτογραφική, όχι από σκάνερ).
http://i14.photobucket.com/albums/a312/amadeusmozart1/DSCN3618.jpg |
|
Back to top |
|
|
limito Full Member
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 11:38 am Post subject: |
|
|
ΑΕΛ-Σαμπντόρια (1-1) 18/09/85
|
|
Back to top |
|
|
Rohan Full Member
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 2:00 pm Post subject: |
|
|
Μόνο και μόνο το "Σαμπντόριας" αξίζει για να είναι το παραπάνω εισητήριο συλλεκτικό! |
|
Back to top |
|
|
limito Full Member
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 2:12 pm Post subject: |
|
|
Rohan wrote: | "Σαμπντόριας" |
Όπως λέμε Κορίνθιανς!!! Όντως δεν ξέρω γιατί αυτό το χαζό λάθος....Και να σου πω την αλήθεια δεν το είχα προσέξει καν!!!Κατα τα άλλα είναι συλλεκτικό(μην μας την λες ετσι ρε Rohan ένα λαθάκι "Σ" κάνανε οι άνθρωποι και εσύ! ) και ξέχασα να πω ότι είναι από www.larissafc.com ! |
|
Back to top |
|
|
Beast-3 Visitor
|
Posted: Fri Oct 14, 2005 10:35 pm Post subject: |
|
|
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ Η Ν.ΣΜΥΡΝΗ...
|
|
Back to top |
|
|
|