View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Choriatis 2004 Senior Member
|
Posted: Thu May 26, 2005 8:58 pm Post subject: |
|
|
Οποιοσδηποτε μπορει να ειναι Hidden...
Αρκει να θεσεις κατι τετοιο στο profile σου.
Ωστοσο, αν θες να κανεις ποστ ειναι αναγκαιο να γινεις και παλι visible |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:07 pm Post subject: |
|
|
To τελευταίο δεν ισχύει !! Όποιος είναι hidden ΜΠΟΡΕΙ να κάνει post !! |
|
Back to top |
|
|
Choriatis 2004 Senior Member
|
Posted: Thu May 26, 2005 9:10 pm Post subject: |
|
|
Thanks Los7
Δικη μου γκαφα.ευτυχως που το ειπες γιατι ειχα λανθασμενη εντυπωση για το θεμα και ξεκαθαριστηκε |
|
Back to top |
|
|
oute psilos Full Member
|
Posted: Thu May 26, 2005 10:54 pm Post subject: |
|
|
nai alla otan aftos o hidden kanei post , tote fenete to onoma tou? |
|
Back to top |
|
|
Logi Junior Member
|
Posted: Thu May 26, 2005 11:00 pm Post subject: |
|
|
Ναι αν κάνει Post φαίνεται κανονικά, αφού είναι συνδεμένος στο forum. |
|
Back to top |
|
|
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Fri May 27, 2005 2:15 pm Post subject: |
|
|
Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να είναι hidden.Το καταλαβαίνω για καταστάσεις όπως της smarq,που παρεπιπτόντως είμαι σίγουρος ότι μας διαβάζει και πρέπει να επιστρέψει...Αλλά για τους άλλους γιατί; |
|
Back to top |
|
|
grego Full Member
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 7:08 pm Post subject: |
|
|
Παιδια καποιος να μου πει πως κανω delete ενα δικο μου post!
Ευχαριστω εκ των προτερων!! |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Mon Jun 06, 2005 7:24 pm Post subject: |
|
|
Στείλε μου pm γιατί δεν μπορείς να το σβήσεις αλλά μόνο να το αλλάξεις |
|
Back to top |
|
|
Mozart Stadium Expert
|
Posted: Fri Jun 10, 2005 2:02 pm Post subject: |
|
|
Για κάποιο λόγο, πλέον χρειάζεται να βάλω +4 στις ώρες στο προφίλ, για να μου δείχνε την Ελληνική ώρα των ποστ. |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Wed Jun 22, 2005 6:52 pm Post subject: |
|
|
Λοιπόν οδηγίες για να ανεβάσετε φωτογραφίες και αβατάρ θα βρείτε στο παρακάτω topic.
http://www.stadia.gr/forum/viewtopic.php?t=489
Υ.Γ Ευτυχώς Dimiskour που έχω και εσένα γιατί είχα αφήσει αντίγραφο του οδηγού που έφτιαξα και στο παρόν topic
Last edited by losada7 on Thu Jun 23, 2005 11:44 pm; edited 2 times in total |
|
Back to top |
|
|
Manchester_7 Stadium Expert
Joined: 03 Apr 2004 Posts: 800 Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:10 pm Post subject: |
|
|
Με εχει τρελανει στο critical error σημερα το φορουμ. Εχει αντιμετωπισει κανενας το ιδιο προβλημα? Λετε να περιμενουμε καμια "επισκεψη"? Σας ορκιζομαι οτι εγω δεν εχω καμια σχεση με οτι γινεται |
|
Back to top |
|
|
Dimiskour Stadium Expert
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 4:05 pm Post subject: |
|
|
Losada εξοχη δουλεια!
Manchester, ναι και σε μενα συνεβαινε αυτο, αλλα ευτυχως με ενα refresh λυνοταν το προβλημα.
admin υπαρχει η δυνατοτητα να γινει ενα configuration στο forum ωστε να μπορουμε να ανεβαζουμε απλα tables με πληροφοριες? Δυστυχως προσπαθησα να ανεβασω ενα στο τοπικ της ζωολογιας, αλλα ακομα και κενα να αφησω μεταξυ των λεξεων, δε το δεχεται. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2297 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Fri Jun 24, 2005 12:51 am Post subject: |
|
|
Δεν έχω ιδέα πώς γίνεται (αν γίνεται) αυτό που λες Dimiskour. Αν κάποιος γνωρίζει... |
|
Back to top |
|
|
Argyris Senior Member
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 3:56 pm Post subject: |
|
|
Admin + Dimiskour
Αυτο θα μπορουσε πιστευω μονο να γινει αν επετρεπες HTML-Code sta post!! |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Mon Aug 01, 2005 10:15 pm Post subject: |
|
|
Έξι posts μεταφέρθηκαν στα "Τεχνικά θέματα" στο Πολιτικό Κλουβί. Υπενθυμίζω ότι το παρόν topic ασχολείται μόνο με τεχνικά θέματα που αφορούν το site και το forum.
|
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Mon Aug 08, 2005 3:45 pm Post subject: |
|
|
Από μεταφορά
superas wrote: | Ο Admin στους όρους συμμετοχής στο forum αναφέρει ότι συνιστάται η μη χρήση greeklish εκτός από τους έχοντες τεχνικό πρόβλημα στη χρήση ελληνικών χαρακτήρων.
Έχω διαβάσει σε άλλα forum ότι υπάρχουν συγκεκριμένα προγράμματα που μετατρέπουν greeklish σε ελληνικά. Εκτός αυτού υπάρχουν και μέλη εντός Ελλάδας που ακόμα χρησιμοποιούν greeklish. Μήπως θα ήταν καλόή χρήση ελληνικών χαρακτήρων να γίνει υποχρεωτική, ή εν πάση περιπτώσει να γίνει μία σύσταση να χρησιμοποιούνται μόνο (αυστηρά μόνο) από όσους φίλους δεν γίνεται με τίποτα να χρησιμοποιούν ελληνικούς χαρακτήρες.
Την παραπάνω πρόταση την καταθέτω μόνο και μόνο διότι η ανάγνωση greeklish είναι πολύ δύσκολη και κουραστική για το μάτι.
Βρήκα και κάποιο προγραμματάκι (είναι demo βασικά αλλά μετατρέπει greeklish σε ελληνικά μέχρι 255 χαρακτήρες οπότε είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί για μετατροπή ολόκληρων post) Φαντάζομαι ότι υπάρχουν και άλλα όμως.
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Δοκιμάστε το, μετατρέπει πολύ καλά! |
projected wrote: | superas μένω άφωνος!!!!
Ευχαριστούμε για το site! Είδα ότι διορθώνει και ορθογραφικά λάθη ! (με έσωσες! ) |
|
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 3:29 pm Post subject: |
|
|
Από σήμερα και: [url=www.στάδια.gr]στάδια.gr[/url]
(και βεβαίως επίσης ΣΤΑΔΙΑ.gr και σταδια.gr)
Θυμίζω ότι πρέπει να εγκαταστήσετε το απαραίτητο plug-in στον Internet Explorer, προκειμένου να έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε domain με ελληνικούς χαρακτήρες. Το plug-in θα το βρείτε εδώ. |
|
Back to top |
|
|
siakabetis Stadium Expert
|
Posted: Tue Aug 09, 2005 6:08 pm Post subject: |
|
|
μπραβο αντμιν, στα ελληνικα την γλωττα την παναρχαια την ελληνικη |
|
Back to top |
|
|
vag3721 Stadium Expert
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 1:20 am Post subject: |
|
|
http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp
Το γνωστό link με την μετάφραση των greeklish σε ελληνικά.
Προτείνω να απαγορευθεί η χρήση greeklish μέσω του κανονισμού και όλα τα posts με greeklish να διαγράφονται.
Περιμένω απάντηση.Δεν γίνεται άλλο,είναι υπερβολικά κουραστικό. |
|
Back to top |
|
|
Dimiskour Stadium Expert
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 10:28 am Post subject: |
|
|
Δε ξερω για σας, αλλα καποια posts γραμμενα σε greeklish διαβαζονται πιο ευκολα απ'ο,τι αλλα. Για παραδειγμα τα posts του projected ειναι πολυ ευαναγνωστα. Ωστοσο ομως, συμφωνω με τον Vag οτι καλο ειναι να εκλειψουν εφοσον υπαρχει η ευκολη λυση του link-μεταφραστη.
Προτεινω (αν δεν εχει γινει μεχρι τωρα), προτου μιλησουμε για απογορευσεις, να σταλει ενα email σε οσους γραφουν συχνα με greeklish προς ενημερωση τους για το link μιας και καποιοι ισως δε πατανε ποτε σε αυτο εδω το topic.
Last edited by Dimiskour on Thu Sep 08, 2005 10:59 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Thu Sep 08, 2005 10:41 am Post subject: |
|
|
Θέμα απαγόρευσης συμμετοχής σε όσους δεν γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες, δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να τεθεί.
Τουλάχιστον όσοι επιμένουν στα greeklish, ας ακολουθήσουν κάποιους κανόνες που κάνουν πιο εύκολη την ανάγνωση των μηνυμάτων τους.
Να χωρίζουν παραγράφους για παράδειγμα, και να μην φοβούνται τα σημεία στίξης. Όχι όλα ίσωμα.
Οφείλω πάντως να παραδεχτώ ότι υπάρχουν μέλη που τα μηνύματά τους διαβάζονται πολύ άνετα, ακόμα και με greeklish. Είναι περισσότερο θέμα λόγου, νομίζω. Αν υπάρχει ευχέρεια στη χρήση της γλώσσας και ο λόγος έχει ροή, και στα Ούρντου να γράφεις, γίνεσαι κατανοητός.
Κατά καιρούς δεν έχω καταλάβει τι λέγανε μηνύματα γραμμένα στα Ελληνικά, τι να λέμε τώρα... |
|
Back to top |
|
|
projected Stadium Expert
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
Το πρόβλημα είναι ότι το γνωστό site έχει όριο τους 255 χαρακτήρες.
Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο βαρετό είναι να έχεις γράψει μια ολόκληρη σελίδα post και να πρέπει να πας στο site να το κόψεις σε 6-7 μέρη για να το μεταφράσεις.... |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Fri Sep 09, 2005 1:42 pm Post subject: |
|
|
H αλήθεια είναι οτι τα μηνύματα που είναι χωρισμένα σε παραγράφους (ακόμα και κενά ανάμεσα στις παραγράφους είναι πολύ καλά!!!), έχουν σημεία στίξης, σμιλευς κλπ ειναι πολυ ευαναγνωστα!!! Ακομα και αν ειναι στα γκρηκλις, ενω τα μηνυματα στα ελληνικα που ειναι ολα μια ανακατωσουρα ειναι αθλια!!! |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 12:35 am Post subject: |
|
|
Στη περίπτωση που κάποιο μέλος δεν μπορεί να εγκαταστήσει το ελληνικό πληκτολόγιο και ταυτόχρονα χρησιμοποιεί τον mozzila firefox, βρέθηκε λύση για να γράφει ελληνικά !! Αρκεί να πάει στη διεύθυνση
https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&category=Languages&numpg=10&id=830
και να εγκαταστήσει τη συγκεκριμένη επέκταση-extention του firefox.
Όπως βλέπετε και στη συγκεκριμένη σελίδα εμφανίζεται μία μπάρα με δύο σελιδούλες και μία γόμα. Πληκτρολογείτε εκει μέσα με το λατινικό πληκτρολόγιο και δια μαγείας εμφανίζονται ελληνικοί χαρακτήρες. Εφόσον τελειώσετε την συγγραφή του κειμένου σας, απλά πατάτε το πλήκτρο που μοιάζει με δύο σελίδες και έτσι αντιγράφετε αυτό που εμφανίζεται στα ελληνικά, σε όποιο πρόγραμμα ή σε όποιο φόρουμ θέλετε
----------------
Επίσης για τους χρήστες του firefox:
Όπως ενημερωθήκατε από τον Admin η σελίδα stadia.gr μπορεί να ανοίξει εάν στον internet explorer γράψει κάποιος σταδια.gr εκτός του να γράψει stadia.gr . To ίδιο ισχύει και στη περίπτωση του firefox με τη διαφορά ότι στη γραμμή διευθύνσεων εμφανίζει μετά από λίγο http://www.xn--mxaaiu1cg.gr/ και όχι σταδια.gr. Πέρα από αυτό το ψεγάδι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο www.σταδια.gr. Υποθέτω ότι με την έλευση κάποιας νεώτερης έκδοσης του firefox θα επιλυθεί και αυτό το προβληματάκι. |
|
Back to top |
|
|
Logi Junior Member
|
Posted: Tue Sep 13, 2005 11:06 am Post subject: |
|
|
losada7 wrote: | To ίδιο ισχύει και στη περίπτωση του firefox με τη διαφορά ότι στη γραμμή διευθύνσεων εμφανίζει μετά από λίγο http://www.xn--mxaaiu1cg.gr/ και όχι σταδια.gr. Πέρα από αυτό το ψεγάδι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα στο www.σταδια.gr. Υποθέτω ότι με την έλευση κάποιας νεώτερης έκδοσης του firefox θα επιλυθεί και αυτό το προβληματάκι. |
Αυτό έχει λύθει με την εκδοση 1.5 Beta1 (την οποία έχω ) |
|
Back to top |
|
|
|