stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Στάδιο Αλκαζάρ και Νέο Γήπεδο Λάρισας
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Next
 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 3:43 pm    Post subject: Reply with quote

Η γνώμη μου είναι ότι το γήπεδο πρέπει να είναι κοντά σε μεγάλους οδικούς άξονες για να μπορεί να έρχεται κάποιος από την Θεσσαλία πιο εύκολα.

ΙΣχύει αυτό για τον πυρήνα Β;
Back to top
View user's profile Send private message
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 3:59 pm    Post subject: Reply with quote

συνεπως η ΑΕΛ το σεπτεβρη θα παιζει σε ενα συγρονο γηπεδο 3 αστερων και σε δυο χρονια θα μπορει να γινει τελικος ουεφα στο νεο γηπεδο.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

Na αποσαφηνισουμε ρε παιδια κατι γιατι εχω αρχσει και μπερδευομαι!
Κατ αρχην οπως καταλαβα(αν δεν το εχω καταλαβει σωστα παρακαλω διορθωστε με)την νεα χρονια η ΑΕΛ θα παιζει και παλι στο Αλκαζαρ στο οποιο θα βαλουν καρεκλακια,θα μπουν νεα δημοσιογραφικα,θα μπει ισως και νεο ματριξ!Τωρα τα στεγαστρα ειναι υπο συζητηση(αν και πολυ δυσκολο τα κοβω)!Με αυτα τα εργα θα γινει το Αλκαζαρ 3 αστερων φιλε siakabits η χρειαζονται κι επιπλεον εργα?Ως εδω καλα με το Αλκαζαρ!
Παραλληλα η διοικηση περιμενει τον φακελο του 2012 αν θα μπει η Λαρισσα στις πολεις που θα παρουν γηπεδο!
Ας κανουμε τωρα υποθεσεις εργασιας!
Arrow 1η υποθεση:η Λαρισσα δεν μπαινει στο φακελο
Εδω νομιζω πως οι λυσεις ειναι λιγες!Η παε την επαυριο κιολας ξεκινα ξεκινα την μελετη και φτιαχνει απο μονη της να κανει το γηπεδο με την χωρητικοτητα που θελει αυτη(18.000)
Arrow 2η υποθεση:η Λαρισσα μπαινει στον φακελο
Τι κανει η ΠΑΕ?Ξεκινα την επαυριο επαφες με τον Ορφανο για την μερικη χρηματοδοτηση του γηπεδου η' αυτα τα εχει κανει ηδη?Εχει πει π.χ εγω βαζω τα λεφτα για το γηπεδο εσυ βαλε για τις επιπλεον κερκιδες!
Αν μπει η Λαρισσα στον φακελο το γηπεδο πρεπει να παει στις 30.000!τα σχεδια ομως ολα πρεπει να αλλαξουν αφου ειναι φυσιν αδυνατο γηπεδο 18.000 θεσεων να διπλασιασει την χωρητικοτητα του μονο με προκατ κερκιδες!Οποτε παμε σε πιο μεγαλο γηπεδο(θα ελεγα καπου 25.000 θεσεων ωστε να μπουν αλλες 5000 προκατ)
Σε αυτη λοιπον την περιπωση μπλεκεται και το κρατος και ξεκιναν μελετες!Το ζητημα ειναιποτε?
Και αυτο γιατι εχουμε το εξης ενδεχομενο!Για να αρχισει να κατασκευαζεται το γηπεδο αφου υποθεσουμε πως ολα θα ξεπεραστουν και η ΠΑΕ θα συμφωνησει στα παντα με την Γ.Γ.Α.,πρεπει να περιμενουμε την αναληψη του euro!
Αν δεν κανω λαθος αυτο θα γινει γνωστο γυρω στο 2007(μπορει και Χριστουγεννα του 2006).Οποτε αν υποθεσουμε πως την επαυριο κιολας θα αρχισουν τα εργα(κατι δυσκολο για την Ελλαδα μας)το γηπεδο παει για καπου το 2010!
Παμε τωρα να εξετασουμε το ενδεχομενο το χειριστο θα ελεγα!
Arrow Η Λαρισσα μπαινει στο φακελο αλλα χανουμε το euro.
Αν λοιπον δεν παρουμε το euro προφανως οι μελετες για το μεγαλο γηπεδο πανε στα σκουπιδια και ξαναγυρναμε στο αρχικο σχεδιο των 18-22.000 θεσεων!Αλλα και παλι θα υπαρχει μεγαλη καθυστερηση αφου και την απαντηση της UEFA θα περιμενουμε και θα αναγκαστει η ΠΑΕ να πληρωσει νεες μελετες!
Σε καθε παντως περιπτωση η καθυστερηση θα ειναι πολυ μεγαλυτερη του αναμενομενου εκτος αν η Λαρισσα μεινει εκτος φακελου και ο Πηλαδακης προχωρησει απο μονος του!
Back to top
View user's profile Send private message
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 5:39 pm    Post subject: Reply with quote

Ας τα πάρουμε ένα ένα γιατί και εμένα με μπερδέψατε τώρα! Very Happy
Arrow Niko C.
Κατά την γνώμη μου το σοβαρότερο κριτήριο για την τοποθεσία κατασκευής γηπέδου δεν είναι το εάν είναι κοντά σε μεγάλους οδικούς άξονες για εύκολη πρόσβαση όπως αναφέρεις,αλλά να υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος για να μπορεί να γίνει το γήπεδο άνετα,parking εμπορικοί χώροι κτλ!Ότι αφορά τώρα τον Πυρήνα Β΄από Καρδίτσα και Τρίκαλα η πρόσβαση είναι αρκετά καλή το ίδιο και από Αθήνα!Από Θεσσαλονίκη μεριά πρέπει να μπεις και λίγο μέσα στην πόλη αν δεν θες να πας περιφερειακά...Αν θες κοίτα και τον χάρτη πιο πάνω για να καταλάβεις γιατί μιλάω οκ; Very Happy
Arrow Siakabetis
Πολύ θα το ήθελα αλλά το Αλκαζάρ με τα έργα που θα γίνουν δεν γίνεται ούτε με θαύμα 3 αστέρων!Το καινούργιο γήπεδο μπορεί, αλλά το ανακατασκευασμένο Αλκαζάρ του χρόνου με τίποτα!
Αν δεν καταλάβατε(που είναι δικό μου λάθος γιατί δεν θα τα έγραψα σωστά...)το καινούργιο γήπεδο θα γίνει στον Πυρήνα Β΄ και η ομάδα του χρόνου θα παίζει κανονικά στο Αλκαζάρ όπου θα γίνει μερικά έργα απλά ανακατασκευής και όχι ολοκληρωτική ανακατασκευή(δηλαδή γκρέμισμα και χτίσιμο απο την αρχή)!οκ; Very Happy
Πάμε παρακάτω τώρα...
Arrow grego
Συγχαρητήρια πραγματικά για το post σου!!!!Κυριώς για την ώρα που διέθεσες για να το γράψεις! Wink Τα σενάρια και όλα πολύ κατατοπιστικά κτλ κτλ! Very Happy Θα μου επιτρέψεις όμως να διορθώσω 2 πραγματάκια οκ;Το γήπεδο θα είναι σίγουρα πάνω από 20.000 έως 25.000 πάρουμε δεν πάρουμε το Euro και ότι πάλι ανεξάρτητα από Euro κτλ η ΠΑΕ έχει αποφασίσει ότι απο την στιγμή όπου η τοποθεσία, τα σχέδια, η χωρητικότητα κτλ θα καθορισούν το γήπεδο θα είναι έτοιμο σε 2 χρόνια το πολύ!Και το αναφέρει σε πολλές δηλώσεις η ίδια η ΠΑΕ αυτό Wink Τώρα για παραπάνω απαντήσεις πως,που,πότε και γιατί πιστεύω ότι σε 1 μήνα το πολύ θα έχουμε μάθει,ότνα δηλαδή θα ανακοινωθεί και ο φάκελος ανάληψης του Euro από την κ.Ορφανό. Είδωμεν!!!! Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 8:13 pm    Post subject: Reply with quote

Εγω δεν αμφιβαλλω οτι θα ειναι ετοιμο σε 2 χρονια απο την ημερα που θα αρχισει η κατασκευη του!Η ΠΑΕ αυτο υπσχεθηκε.Οχι οτι σε 2 χρονια απο σημερα θα ειναι ετοιμο το γηπεδο!
Το ζητημα λοιπον ειναι ΠΟΤΕ Exclamation θα αρχισει η κατασκευη του!
και με το σκεπτικο που σου ανελυσα πριν μαλλον θα αργησει!
Παντως σε καθε περιπτωση απ'οτι καταλαβαινω τα πραγματα δεν ειναι και τοσο
ξεκαθαρισμενα!
Back to top
View user's profile Send private message
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Wed Jun 08, 2005 8:22 pm    Post subject: Reply with quote

Grego θα δούμε ποιός ξέρει!Πιστεύω ότι σε λίγο καιρό θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο!Αν πάλι δεν έχει ξεκαθαρίσει υπάρχει και η Νικολούλη! Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:55 am    Post subject: Reply with quote

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ Β’ - Συνάντηση Ορφανού - Πηλαδάκη

Σήμερα θα υπάρξει νέα συνάντηση του προέδρου με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Ορφανό, με αντικείμενο την κατασκευή γηπέδου για την Α.Ε.Λ. στο χώρο του Πυρήνα Β’. Θα παραδοθεί η μελέτη, όπου θα προβλέπεται να γίνουν σ’ αυτόν το χώρο, εκτός από γήπεδο, καταστήματα, ξενοδοχείο, πάρκινγκ, κινηματογράφους, ακόμα και... λούνα παρκ. Αυτό γίνεται για να μπορέσει να έχει το νέο γήπεδο βιωσιμότητα, ενώ θα ζητηθεί η παραχώρηση του χώρου να είναι για σαράντα πέντε χρόνια. Οι ρυθμοί προχωρούν γρήγορα και, αν δεν υπάρχει κάποιο γραφειοκρατικό γρανάζι για να σταματήσει τη διαδικασία, τότε αρχές Φεβρουαρίου του 2006 θα αρχίσει η κατασκευή του. Ήδη, προχθές, το Δημοτικό Συμβούλιο Λάρισας συναίνεσε για την παραχώρηση του χώρου του Πυρήνα Β’ από τη Γ.Γ.Α. και γνωμοδότησε θετικά για τη δημιουργία τοπικού ρυμοτομικού σχεδίου. Την εισήγηση έκανε ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας Γιάννης Λάτσιος.

ΚΟΙΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Στο μεταξύ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που η Α.Ε.Λ. θα αγωνίζεται στην Α’ Εθνική κατηγορία, θα υπάρξει συνεργασία μεταξύ της λαρισινής ομάδας και της Επιτροπής Διοίκησης του Ε.Α.Κ. Συγκεκριμένα, η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. ζητά την ανακατασκευή των αποδυτηρίων των φιλοξενουμένων, την ανακατασκευή τού χλοοτάπητα σε μερικά σημεία, τη δημιουργία τουαλετών στη θύρα-10, όπου δεν υπάρχουν γυναικείες (!), την τοποθέτηση ηλεκτρικού συστήματος ελέγχου εισιτηρίων (θα καταργηθούν τα τουρνικέ), η τοποθέτηση μπάνερ πίσω από τη θύρα-3 και διαχωρισμό της θύρας-1 σε θύρα-1Α και θύρα-2Β. Τέλος, ζητήθηκε η συνδρομή τού Ε.Α.Κ. για οικονομική ενίσχυση στη στεγανοποίηση των κερκίδων του Αλκαζάρ και στην τοποθέτηση πλαστικών καθισμάτων, εφόσον αυτή δεν γίνει με εξ ολοκλήρου δαπάνη της ΕΠΑΕ. Για όλα αυτά τα θέματα αναμένεται να αποφασίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα η Ε.Δ./Ε.Α.Κ., όπου, εκτός απροόπτου, θα δώσει τη συγκατάθεση για την έναρξη των εργασιών.

Από Ελευθερία Πέμπτη 9 Ιουνίου 2005
http://www.eleftheria.gr/?SCREEN=article&themeID=0&news=1260&rec=&control_id=34075

Τα πράγματα σαν να έχουν αρχίσει να ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά!Η τοποθεσία πάντως είναι πλέον ξεκάθαρη καθώς και η ημερομηνία!!!Εγώ προσωπικά βλέπω ότι όλα πάνε καλά... Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Aganaktismenos Stadiakias
Full Member
Full Member


Joined: 17 Jun 2004
Posts: 231
Location: Cardiff, Wales

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 10:03 pm    Post subject: Reply with quote

Euharisti telika i ekvasi tis sinantisis tou Piladaki me ton Orfano Laughing ..Simfonisan se ola kai tora perimenoume na katatethei to nomoshedio stin vouli Very Happy

http://www.sportaction.gr/document.php?category_id=30&document_id=13261
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Thu Jun 09, 2005 11:52 pm    Post subject: Reply with quote

Τέλος καλό όλα καλά!!!Άντε να δουμε μακέτες τώρα και τα λοιπά!Χάρηκα πάρα πολύ πάντως σήμερα,επιτέλους κάτι καλο συναίβει,κάτι φαίνεται ότι αλλάζει... Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 12:52 am    Post subject: Reply with quote

το αλκαζαρ οταν θα ειναι ετοιμο λογικα δε θα ειναι ιαξιο και καλυτερο της λεωφορου, τουμπας και χαριλαου?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:02 am    Post subject: Reply with quote

Όταν γίνουν με το καλό οι ανακατασκευές, θα βγάλουμε φωτογραφίες και θα συγκρίνουμε!Τώρα χωρίς να έχουμε δει τίποτα....Οι ανακατασκευές στα λόγια καλές ακουγονται,τώρα το κατά πόσο καλές θα είναι θα το δούμε!!! Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 3:00 am    Post subject: Reply with quote

Τουμπα,Χαριλάου διαθέτουν κτιριο με δημοσιογραφικά,εστιατορια,σουιτες κλπ... Wink
Μη περιμενετε παντως κ καμμια σπουδαια ανακαινιση βρε παιδιά!καρεκλάκια θα μπουν,και θα γίνουν κ καποια άλλα απαραίτητα μικροέργα,και ίσως μπει κ κανα matrix.. Το ζουμί είναι το ΝΕΟ γηπεδο... Wink Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 9:25 am    Post subject: Reply with quote

συμφωνω σε αυτο που λες αλλα γιατι και το αλκαζαρ να μην γινει εφαμικκο της τουμπας Wink
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
AEL-FANS
New Member
New Member


Joined: 31 Jul 2004
Posts: 68
Location: Larissa

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 10:58 am    Post subject: Reply with quote

Οι τελικες τιμες για τα Διαρκειας, που θα ανακοινωθουν σε 1 ωρα στο ξενοδοχειο Larissa Imperial, στην αιθουσα "Αχιλλεας".

ΘΥΡΑ : ΑΝΔΡΙΚΑ - ΓΥΝΑΙΚΙΑ/ΠΑΙΔΙΚΑ
ΘΥΡΑ 3 VIP : 900€, 900€
ΘΥΡΑ 3 EXECUTIVE 700€, 600€
ΘΥΡΑ 2 : 350€, 300€
ΘΥΡΑ 4: 350€, 300€
ΘΥΡΑ 10Α’ : 280€, 180€
ΘΥΡΑ 10Β’ : 220€, 180€
ΘΥΡΑ 6 & 7 : 180€, 120€
ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ : ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 6 - 14 ΕΤΩΝ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ


ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ


ΟΛΟΙ Η ΜΑΚΕΤΑ
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 12:03 pm    Post subject: Reply with quote

λιγο ακριβουτσικα μου φαινινται. τα φτηνα θα ειναι σε σκεπασμενες η ξεσκεπαστες θυρες Question
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 1:53 pm    Post subject: Reply with quote

Οι θυρες 2 - 3 - 4 ειναι σκεπασμενες .
Αρα βρισκω καπως σωστες τις ακριβες τιμες των 3 θυρων .
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

Απο τις τιμες βγαζω παντως το συμπερσμα πως στεγαστρο απεναντι απο το ηδη υπαρχων δεν μπαινει Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
AEL-FANS
New Member
New Member


Joined: 31 Jul 2004
Posts: 68
Location: Larissa

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 3:35 pm    Post subject: Reply with quote

Η τελική χωρητικότητα του γηπέδου με καθίσματα είναι 13108... Αρκετά λίγα άν σκεφτούμε ότι η Θύρα 1 χωρητικότητας 2340 θέσεων θα μένει κενή λόγω φιλοξενουμένων, η παιδική κερκίδα είναι 565 θέσεων και 1085 που είναι η Θύρα 8 τα εισιτήρια της οποίας πέρνουν οι Monsters μένουν 9118 εισιτήρια για διάθεση...



Last edited by AEL-FANS on Fri Jun 10, 2005 4:27 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
limito
Full Member
Full Member


Joined: 14 Apr 2005
Posts: 373
Location: Larisa

PostPosted: Fri Jun 10, 2005 3:40 pm    Post subject: Reply with quote

13.108?;;;;;;Όχι απλά λίγες είναι οι θέσεις είναι υπερβολικά λίγες!!!!Κατάλαβα θα σφαζομαστε για ένα εισητήριο...Κάτι μου λέει ότι πολλά διαρκείας θα πουκηθούν για να γλιτώσουν μερικοί την ταλαιπωρία αυτή...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
KPHTH Rulez
Guest





PostPosted: Sat Jun 11, 2005 2:39 pm    Post subject: Reply with quote

Και εμένα μου φαίνονται πάρα πολύ λίγες.Αλλά απ'την άλλη λέω καλύτερα ένα πιο ωραίο μικρό στάδιο παρά ένας μεγάλος τσιμεντένιος όγκος με χορτάρι...

Η Λάρισα δεν ξέρω πως θα βολέψει όλους τους φίλους της ΑΕΛ με ένα τόσο μικρό γήπεδο.... Confused
Back to top
NiMos
Full Member
Full Member


Joined: 14 Feb 2004
Posts: 211
Location: Paros GR / Newcastle UK

PostPosted: Sun Jun 12, 2005 5:37 pm    Post subject: Reply with quote

Μεταφέρθηκε στα εισητήρια διαρκείας -- Losada
Back to top
View user's profile Send private message
siakabetis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 01 Oct 2004
Posts: 1426
Location: patras

PostPosted: Sun Jun 12, 2005 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

Μεταφέρθηκε στα εισητήρια διαρκείας -- Losada
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
akis7
Visitor
Visitor


Joined: 28 Mar 2005
Posts: 9

PostPosted: Thu Jun 16, 2005 7:53 pm    Post subject: Reply with quote

Το post διεγράφη λόγω παραβίασης του Κανονισμού του forum (με παράλληλη παρατήρηση στο Ποινολόγιο)

Arrow Αρθρο 5. Η συμμετοχή στις συζητήσεις του forum γίνεται με βασική κατεύθυνση τον σεβασμό προς τη γνώμη των υπόλοιπων συμμετεχόντων και τη διατήρηση της ποιότητας και της ομαλότητας στις συζητήσεις. Ως εκ τούτου, οι παρακάτω ενέργειες θεωρούνται μη αποδεκτές:
α. χρησιμοποίηση υβριστικών χαρακτηρισμών[...]


Admin
Back to top
View user's profile Send private message
AEL-FANS
New Member
New Member


Joined: 31 Jul 2004
Posts: 68
Location: Larissa

PostPosted: Fri Jun 17, 2005 12:16 pm    Post subject: Reply with quote

Τα έργα στο Αλκαζάρ ξεκινάνε στις 28/6... Άντε να δούμε
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website MSN Messenger
grego
Full Member
Full Member


Joined: 01 Jul 2004
Posts: 288
Location: volos

PostPosted: Fri Jun 17, 2005 2:13 pm    Post subject: Reply with quote

Παντως χθες κατι πηρε το αυτι μου στο αστρα τβ πως υπαρχει καποιο προβλημα με το ΕΑΚ!Ξερει κανεις τιποτα?
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    stadia.gr/forum Forum Index -> Κλειδωμένα threads All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 40, 41, 42  Next
Page 13 of 42

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr