View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2297 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:42 am Post subject: Olympic Μemorabilia |
|
|
Είπα να φτιάξω αυτό το thread για να παρουσιάσει ο καθένας μας τη συλλογή του από αναμνηστικά αντικείμενα των Oλυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. Όσο πιο παράξενα και πιο σπάνια, τόσο το καλύτερο. Και αν υπάρχουν και φωτογραφίες, ακόμη πιο καλά.
Ξεκινώ εγώ:
1) Ο επίσημος φάκελος της διεκδίκησης των Αγώνων (3 τόμοι)
2) Στολή λαμπαδηδρόμου της Παραολυμπιακής λαμπαδηδρομίας + δάδα
3) Στολή εθελοντή Ολυμπιακών Αγώνων
4) Καρφίτσες πέτου (pins) με αρκετά καλά κομμάτια (π.χ. countdown "3 χρόνια πριν")
5) Επίσημες εκδόσεις για τους Αγώνες (π.χ. το επίσημο πρόγραμμα κλπ)
6) Αποκόμματα εισιτηρίων και ο επίσημος οδηγός για τους θεατές
7) Πακέτα που δόθηκαν στους θεατές των τελετών έναρξης και λήξης (περιλαμβάνουν τα προγράμματα που φαίνονται πιο κάτω, καμπανάκια, φακούς, μαντήλια, καρδιές με χρώματα κλπ)
8) Η γνωστή κασσετίνα με τα 4 DVD (αλλά και τα 3 επίσημα CD)
9) Το ΕΠΙΣΗΜΟ t-shirt του stadia.gr (multiple pieces still remaining) με τη μνημειώδη ωδή στην αγωνία του Ελληνικού λαού το καλοκαίρι του 2004:
"Τελικά, αυτή η τρύπα στο ΟΑΚΑ τι είναι;" |
|
Back to top |
|
|
Manchester_7 Stadium Expert
Joined: 03 Apr 2004 Posts: 800 Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:59 am Post subject: |
|
|
1) Αποκομματα εισιτηριων (φυσικα)
2) Τ-Shirt και Βερμουδα απο την Ολυμπιακη Ομαδα (ευγενικη προσφορα ενος φιλου μελος της Ολυμπιακης Οικογενειας που μου δωρησε τα δικα του).
3)Κλειδοθηκη
4) Pins
5) Πολλες (μα παρα πολλες) φωτογραφιες!
6) Φυσικα, το μπλουζακι stadia.gr!
Last edited by Manchester_7 on Tue Feb 15, 2005 11:54 am; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
ael Stadium Expert
Joined: 15 Feb 2004 Posts: 1854 Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 3:36 am Post subject: |
|
|
mplouzakia athina2004,kouklakia foivos&athina,kleidwthikes kai photos apo to perasma ths olympiakhs flogas apo th Larissa.kai fysika to t-shirt tou stadia.gr(to opoio parelava shmera apo Ellada parea me merikes koutes kapnou ) poly mourh to mplouzaki! |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 8:55 am Post subject: |
|
|
1) Ολυμπιακή Δάδα
2) Στολή λαμπαδηδρόμου
3) Επιστολές αποδοχής λαμπαδηδρόμου και θέσης έναρξης 'τρεξίματος'.
4) Εισητήρια διαφόρων αγώνων
5) 3 Ολυμπιακές σημαίες μεγάλων διαστάσεων
6) Κομμάτι ύφασμα από το 'look of the games'
7) Μπλουζάκι 'Stadia.gr' με την ερώτηση για την τρύπα
και άλλα πολλά. |
|
Back to top |
|
|
savroulis Stadium Expert
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 9:01 am Post subject: |
|
|
απο πολλά και διάφορα μπιχλιμπίδια που απόκτησα με δεματάκια.....
ένα και καλύτερο.........
ένα παιχνιδιάρη γάτο απο τον μπόγια (12/8/04), τον οποίο ονομάσαμε Φοίβο......είναι ότι καλύτερο πιστεύω για να μας κρατήσει μία πινελιά ολυμπιακών για τα επόμενα χρόνια!! |
|
Back to top |
|
|
Ypsilon Moderator
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3951 Location: Copenhagen, Denmark
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 10:39 am Post subject: Re: Olympic memorabilia |
|
|
Admin wrote: |
Ξεκινώ εγώ:
1) Ο επίσημος φάκελος της διεκδίκησης των Αγώνων (3 τόμοι)
|
Τον επίσημο φάκελο πού τον βρήκες μάστορα?
Έχω αυθεντική δάδα Ολυμπιακών καθότι λαμπαδηδρόμος, και βέβαια τη στολή και τη συνοδευτική αλληλογραφία!!!
Όλα τα σχετικά από τις τελετές έναρξης και λήξης.
Επίσης έχω την αίτηση εθελοντή αν και ποτέ δεν τη συμπλήρωσα, δυο-τρία lanyards (αυτά τα κρεμαστάρια που βάζαμε τα εισιτήρια και κάνανε θραύση το καλοκαίρι), ενώ στα 3 επίσημα δισκάκια των Ολυμπιακών προσθέτω και τα singles “Pass the flame” με τον Κότσιρα, ακόμα και το ανατριχιαστικό (κυριολεκτικά ) “Come along now” με το Δεσποινάκι!
19 αποκόμματα εισιτηρίων, 10 καρφίτσες πέτου και σχεδόν όλες τις επίσημες εκδόσεις. (Πιο πρόσφατη ήταν το δίγλωσσο Greeks με φωτογραφίες όλων των διάσημων Ελλήνων).
Κασετίνα με τα 4 DVDs.
Ωτοασπίδες από το Ολυμπιακό κέντρο σκοποβολής.
Πίνακα αποτελεσμάτων για το μπάντμιντον, από αυτούς που παίρνουν οι δημοσιογράφοι-σχολιαστές για να κάνουν μετάδοση.
2 κέρματα των 2 ευρώ που κυκλοφόρησαν ειδικά για τους Αγώνες με τον δισκοβόλο στην πίσω όψη.
Όλες τις φωτογραφίες του φόρουμ σε CD και μάλιστα σε χρονολογική σειρά για να φαίνεται η πρόοδος των έργων (μου πήρε 3 μήνες για να τις ταξινομήσω αλλά άξιζε τον κόπο).
Όλες τις φωτογραφίες του Getty και όσες τράβηξα εγώ, επίσης σε CD.
Όλες ανεξαιρέτως τις εικαστικές παρεμβάσεις στην Αθήνα (Athens by Art), μάλλον επειδή ποτέ δεν πρόκειται να την ξαναδούμε έτσι. (Αντίγραφα των παραπάνω δίσκων έχουν φύγει σε αλλοδαπούς φίλους και γνωστούς σε όλο τον κόσμο που χτύπαγαν το κεφάλι τους που δεν ήρθαν).
Μπλουζάκια Stadia.gr
¶φθονα μπλιμπλίκια από το Olympic store (Φοίβος Αθηνά, κούπες, κλειδοθήκες, μπλουζάκια, καπελάκι, πρες παπιέ, αφίσες, κάρτες, μέχρι γραβάτα έφτασα ο αθεόφοβος). Πιο σημαντικό απόκτημα, τα συλλεκτικά νομίσματα και το λεύκωμα με τη συλλογή των Ελλήνων ζωγράφων με έργα ειδικά για τους Αγώνες (Δρούγκας, Κανιάρης, Μόραλης, Μυταράς, Τέτσης, Φασιανός, Τσόκλης, Ψυχοπαίδης, Καράς κλπ).
Στα ανεπίσημα memorabilia, όλους τους οδηγούς που είχε εκδώσει ο Δήμος Αθηναίων για Έλληνες και ξένους τουρίστες και μοίραζε στα ειδικά κιόσκια.
Ελληνική σημαία που αγοράστηκε ειδικά γιa τους Αγώνες στο ΟΑΚΑ.
Διάφορα μπιχλιμπίδια των χορηγών.
Αποκόμματα και ένθετα εφημερίδων, ειδικά με τις εντυπώσεις από την τελετή έναρξης και τις συγνώμες μετά το τέλος των Αγώνων.
Μένει να σώσω την επίσημη ιστοσελίδα των Αγώνων πριν την κατεβάσουν (αλήθεια, πώς μπορώ να το κάνω αυτό?)
PS: Τα Ολυμπιακά καταστήματα ξεπουλάνε με εκπτώσεις 50%. Όποιος δεν πρόλαβε να πάρει κάτι ας σπεύσει όσο υπάρχει καιρός. Όλοι οι επίσημοι οδηγοί πωλούνται ακόμα στα κεντρικά βιβλιοπωλεία. |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 1:34 pm Post subject: Re: Olympic memorabilia |
|
|
Ypsilon wrote: | Μένει να σώσω την επίσημη ιστοσελίδα των Αγώνων πριν την κατεβάσουν (αλήθεια, πώς μπορώ να το κάνω αυτό?) |
Τώρα με έβαλες σε σκέψεις . Κάπως θα μπορέσω να το κάνω, έχω την εντύπωση από ένα σεμινάριο του internet που είχα κάνει στο παρελθόν ότι ο internet explorer είχε κάποια τέτοια επιλογή.... χμχμχμχμμμμμμμμμ
EDIT
Υ.Γ Ένας φίλος βρήκε τη λύση !!! http://www.httrack.com/
EDIT2
κλαψ κλαψ
Φίλε Υpsilotate δυστυχώς ατυχήσαμε, καθώς έμαθα από άνθρωπο που γνωρίζει πάρα πολύ καλά το συγκεκριμένο σύστημα ότι το μέγεθος του είναι ασύληπτο. Είναι αρκετά Gbytes και ακόμα και αν κάποιος το κατέβαζε όλο το site με κάποια πολύ γρήγορη dsl σύνδεση στο σκληρό του δίσκο, μετά από μέρες, δεν θα είχε που να το αποθηκεύσει(Δεν χωράει σε dvd). Η μόνη περίπτωση ήταν να σωθεί σε σκληρό δίσκο αλλά μετά τι ;;
Θα σώσω μόνο την homepage και αυτό είναι
|
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Tue Feb 15, 2005 9:03 pm Post subject: |
|
|
Ορίστε τα αναμνηστικά των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας που κατέχω
===================================
κάντε κλικ πάνω στις μικρογραφίες
Λευκό Καπελάκι - Δεν το έχω φορέσει ούτε μία φορά για να μην λερωθεί
Με αυτή τη φανέλα παρακολούθησα κάποιους αγώνες
Καρφίτσες Αθήνα 2004
Μπλουζάκια τα οποία φορούσα στα στάδια και γήπεδα της Αθήνας τις ημέρες των αγώνων
Το πρόγραμμα αγώνων και τα εισητήρια που αγόρασα - ¶ξιζε κάθε ευρώ που έδωσα
Το σημαιάκι σύμβολο των αγώνων. Έχει και μικρό κοντάρι(πλαστικό) ώστε να τοποθετηθεί σε πόρτα ή καπό αυτοκινήτου. Προς το παρόν είναι στο γραφείο μου και δεν πρόκειται να το δει ο ήλιος
Η διαπίστευση μου (Επισκέφτηκα πολλά μουσεία την περίοδο των αγώνων με αυτήν)
Αναπόσπαστο κομμάτι των αναμνηστικών που έχω από τους αγώνες, είναι οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια που τράβηξα μέσα στα γήπεδα και στάδια που επισκεύτηκα.
Δεν θα ήταν δυνατόν να παραλείψω τις φωτογραφίες και τις περιγραφές όλων των ατόμων αυτού του δικτυακού τόπου(stadia.gr), που έγιναν για ένα ολόκληρο καλοκαίρι φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφοι αθλητικών εγκαταστάσεων και δημοσίων έργων ..
Υ.Γ Κανείς δεν θα ξεχάσει ποτέ τις φωτογραφίες του Ioanni. Ελπίζω τεχνικά να υπάρχει η δυνατότητα να σωθεί με κάποιο τρόπο αυτό το υλικό που υπάρχει σε αυτό το φόρουμ, καθώς αποτελεί πλέον κομμάτι της αθλητικής ιστορίας - και όχι μόνο - αυτού του τόπου(μη γελάτε ). Αναρωτιέμαι πως θα ήταν δυνατόν να σωθεί όλο το φόρουμ σε κάποιο dvd, για να μην χαθεί αυτό που έγινε εδω μέσα, το περασμένο καλοκαίρι.
Εντοπίζω βέβαια ένα τεράστιο πρόβλημα ( ) στο όλο πιθανό εγχείρημα. Πως θα μεταφερθούν όλες αυτές οι φωτογραφίες(κυρίως τα links) που έχουμε ανεβάσει στο pathfinder ώστε οι φωτογραφίες να φορτώνονται τοπικά από το dvd και όχι από το δίκτυο . Τι λέω πάλι ο άνθρωπος βραδιάτικα .... |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2297 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 1:46 am Post subject: Re: Olympic memorabilia |
|
|
Ypsilon wrote: | Τον επίσημο φάκελο πού τον βρήκες μάστορα? |
Ζήλια ψώρα!
Είχα γνωστό στην επιτροπή διεκδίκησης (ένας από τα 3-4 πιο υψηλόβαθμα στελέχη τότε). Ζήτησα τον φάκελο και πήγα και μου τον έδωσε στο Ζάππειο (εκεί ήταν τα γραφεία το 1997). Τόσο απλά!
Κλείνει η παρένθεση επί προσωπικού. Γιααααα... να βλέπω memorabilia! |
|
Back to top |
|
|
savroulis Stadium Expert
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 3:14 am Post subject: |
|
|
εχω καρεκλάκι απο το ΟΑΚΑ μετράει???? αλλά είναι παλιάς κοπής..πρίν τους Ολυμπιακούς αγώνες????
για ασφάλεια απο τις καρέκλες απο το πάνω διάζωμα που φεύγανε βροχη........
Last edited by savroulis on Wed Feb 16, 2005 8:21 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
GEORGE Senior Member
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:10 pm Post subject: |
|
|
SAVROULI το εσπασες?
Να ενα χουλιγκανι αναμεσα μας!!! |
|
Back to top |
|
|
P.A.O. Stadium Expert
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Wed Feb 16, 2005 12:46 pm Post subject: |
|
|
Ε ρε χουλιγκαναρε του BOARD μας |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Thu Feb 17, 2005 7:48 pm Post subject: |
|
|
Θα σας στενοχωρήσω αλλά με όλα αυτά τα ποστ το πρώτο πράμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι μια πικρα και ενα παραπονο...
Που ημουν τοσο μικρος και τοσο μακρια για να μην χαρω στο μεγιστο τους Αγωνες...
Παρολα αυτα εχω 3 εισιτηρια για αγωνες στο Καυταντζόγλειο, στο ΟΑΚΑ και στο Κλειστό, μια καρφίτσα που ήταν δώρο με κατι φιλμ που αγορασα στο ΟΑΚΑ, φωτογραφιες απο 4-5 φιλμ, CD με τις φωτογραφιες, τη σημαια μου που την αγορασα τη βραδια του ΤΕΛΙΚΟΥ (οχι των Ολυμπιακων!!!!!!) και αυτα
ΠΑΝΤΩΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΕΥΝΟΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ -ΚΑΤΑ-ΧΑΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ;;; ( ), ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ 300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΔΑ;;;
Αν έχω ζήλια λέει!...
Γιατι δεν ετρεξα με τη δαδα κ γιατι δεν πηγα στην Τ. Εναρξης;;;
Ypsilon wrote: | Όλες τις φωτογραφίες του φόρουμ σε CD και μάλιστα σε χρονολογική σειρά για να φαίνεται η πρόοδος των έργων (μου πήρε 3 μήνες για να τις ταξινομήσω αλλά άξιζε τον κόπο).
Όλες τις φωτογραφίες του Getty και όσες τράβηξα εγώ, επίσης σε CD. |
Υ.Υ. δεν πεταγεσαι λιγακι 500 χμ πιο βορεια;;;
Admin wrote: | 7) Πακέτα που δόθηκαν στους θεατές των τελετών έναρξης και λήξης (περιλαμβάνουν τα προγράμματα που φαίνονται πιο κάτω, καμπανάκια, φακούς, μαντήλια, καρδιές με χρώματα κλπ) |
Adminατορα, δεν ερχεσαι και εσυ για παρεα;;;;;;;;;;;;;
Edit: Με αφορμή αυτό το τοπικ πήγα και ξαναεψαξα τα τοπικ του ΟΑΚΑ σε αυτο και στο παλιο φορουμ... Οφειλω να πω οτι η μεγαλυτερη αναμνηση ειναι η ολη δουλεια και η ολη αγωνια που ειχαμε για ενα χρονο πριν τις αρχες Αυγουστου μεχρι να ολοκληρωθουν τα εργα (οχι μονο το ΟΑΚΑ, ολα!)...
Πραγματικά μου λειπει αυτη η αγωνια και η λαχταρα... |
|
Back to top |
|
|
dANIEL2004 Junior Member
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 12:39 am Post subject: |
|
|
Exω κι εγω aρκετα μπιχλιμπιδια,εισιτηρια κτλ αλλα το πολυτιμοτερο μου ειναι ενα pin,το πιο συλλεκτικο απο ολα οσα βγηκαν(και μαλιστα τοχω εις διπλουν,χεχε) που δειχνει την ολυμπιακη δαδα και γραφει πανω ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑ,δηλαδη το μερος οπου η φλογα εκανε την πρωτη διανυκτερευση κ εχει κυκλοφορησει ΜΟΝΟ ΣΕ 700 ΑΝΤΙΤΥΠΑ!! 698 δηλαδη + τα δικα μου |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Fri Feb 18, 2005 8:44 am Post subject: |
|
|
Quote: | ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΝ 300 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΑΔΑ;;; |
Προφανώς δεν σε επέλεξαν για λαμπαδηδρόμο. Τα χρήματα δεν έχουν σχέση με το αν θα τρέξεις με την φλόγα, αλλά με το αν θέλεις να κρατήσεις την δάδα (που κανείς δεν σε υποχρέωνε να το κάνεις).
Τώρα το γιατί δεν σε επέλεξαν. Την μέρα που έτρεξα στην Θεσσαλονίκη, άκουσα από τους άλλους λαμπαδηδρόμους ότι στον Εύοσμο οι 9 θέσεις ήταν κλειστές πριν καν αρχίσουν οι δηλώσεις, μόνο συνοδούς επέλεξαν με την διαδικασία των προτάσεων. |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:12 pm Post subject: |
|
|
E οχι ρε γαμωτο!
Δεν εκανα αιτηση για να γινω λαμπαδηδρομος μονο και μονο επειδη νομιζα οτι ηταν απαραιτητο να δωσω τα 300 ευρωπουλα... |
|
Back to top |
|
|
Pagouras Senior Member
Joined: 11 Jan 2005 Posts: 528 Location: Γαλάτσι,Αθήνα(¶ντε & λίγο Γιάννινα)
|
Posted: Sun Feb 20, 2005 10:18 pm Post subject: |
|
|
Δεν ηξερες,δε ρωταγες.... |
|
Back to top |
|
|
Giannis Stadium Expert
|
Posted: Mon Feb 21, 2005 3:15 pm Post subject: |
|
|
Λοιπόν....
1. βερμούδα/παντελόνι και μπλούζα εθελοντή...καβάτζα από το αδέρφι
2. καρφίτσες, μπρελόκ κλπ εννοείται
3. τα 3 επίσημα CDs
4. το πακέτο DVDs
5. ομπρέλλα.....άμα ζείς Ελβετία
6. πετσέτα παραλίας
7. Φοίβο/Αθηνά
8. εισιτήρια αγωνισμάτων
9. μπλουζάκι αναμνηστικό
10. το βωμό του ΟΑΚΑ.... |
|
Back to top |
|
|
Choriatis 2004 Senior Member
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 11:58 am Post subject: |
|
|
Tα εισιτηρια μου απο παρα πολλες αγωνιστικες περιοδους, εκεινες τις διαφανιουλες που βαζαμε τα εισιτηρια, οδηγο παραγγελιας εισιτηριων ο οδηγος επισκεπτων ολες οι επιστολες της Αθηνα 2004Φοιβοι Αθηνες μπλουζακια. Εκατονταδες φωτογραφιες σε CD απο το stadia.gr kai την επισκεψη μου στους αγωνες.
Αν και 16 χρονων καταφερα για 10 μερες να παω οπουδηποτε ηθελα. Να ναι καλα ο θειος της μανας μου που με φιλοξενησε. Α συναντησα και 2 μελοι του stadia.gr εξαιτιας της μπλουζας που φορουσα
Και αλλα που θα τα θυμηθω με τον καιρο |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Tue Feb 22, 2005 4:31 pm Post subject: |
|
|
Μετά από επιθυμία του ίδιου του μέλους (MINUS) και τη σύμφωνη γνώμη των συντονιστών, το post του σχετικά με μια φήμη που ακούστηκε αποσύρεται, και μοιραία την ίδια τύχη έχουν και τα δυο επόμενα. Την κατανόησή σας.
Y |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Fri Feb 25, 2005 6:32 pm Post subject: |
|
|
Αν δε κολάει εδώ παρακαλώ διαγράψτε το, αλλά:
Gianna Keep Walking:
|
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Sat Feb 26, 2005 2:50 pm Post subject: |
|
|
Και κάτι σχετικό, ψάχνοντας στο ebay βρήκα ότι υπάρχουν αναμνηστικά διπλώματα για τους λαμπαδηδρόμους. Εγώ προσωπικά δεν το πήρα. Ξέρετε κανένα τηλέφωνο στο 2004 για να επικοινωνήσω μαζί τους; (Υποθέτω ότι ακόμα υπάρχουν υπάλληλοι!)
|
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 1:55 am Post subject: |
|
|
Φωτογραφία ενός καπέλου, κάποιου ξένου που ήταν πωρωμένος με τις ολυμπιακές κονκάρδες. Τη φωτογραφία μου παραχώρησε φίλος που ήταν εθελοντής σε κάποιες ολυμπιακές εγκαταστάσεις.
|
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 10:08 pm Post subject: |
|
|
Αυτό το καπέλο το είδα στην Τελετή Λήξης.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πρόκειται για Τυνήσιο δημοσιογράφο (σαν τον δικό μας τον Μαυρομάτη ένα πράμα) που δεν εχει χάσει διεθνή διοργάνωση. |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Fri Apr 29, 2005 11:05 pm Post subject: |
|
|
Η Αθηνά και ο Φοίβος , τα αγόρασα από το Μοναστηράκι μόνο 3 Ευρώπουλα και τα δύο μαζί . Είναι μήκους 20-25εκ και η κανονική τους τιμή ήταν 3,5 Ευρώ έκαστο. Υπάρχει έκπτωση στα ολυμπιακά προϊόντα 50% και τώρα που το σκέφτομαι σκέφτομαι να αγοράσω ένα αδιάβροχο μπουφανάκι για το γήπεδο ... το οποίο θα το πάρω από 80 --> 40Ευρώπουλα
<== κλικ |
|
Back to top |
|
|
|