stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο Παναθηναϊκού
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 132, 133, 134  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 6:45 pm    Post subject: Reply with quote

Τα Village πάντως του Βαρδινογιάννη είναι...δε νομίζω ότι δε το ξέρει αυτό. ΑΠλά ίσως εσείς το βλέπετε σαν επιχείρηση τον Παναθηναϊκό...εγώ προσωπικά και ορισμένοι άλλοι γραφικοί δεν τον βλέπουμε έτσι...! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 7:13 pm    Post subject: Reply with quote

Μα δεν είναι καν θέμα διφορούμενης γνώμης. Πάντω και παγκοσμίως έτσι γίνεται. Μια περιοχή υποβαθμίζεται, οι τιμές πέφτουν κάτω, οι τοπικές ομάδες πίεσης είναι πολύ αδύναμες ή ανύπαρκτες για να εμποδίσουν το redevelopment της περιοχής και το πράγμα προχωράει.
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 7:44 pm    Post subject: Reply with quote

H συζήτηση θα είχε μεγαλύτερη αξία αν γινόταν χωρίς διαχωρισμούς τύπου "εμείς vs. εσείς" και δηλώσεις που χαρακτηρίζουν ή φωτογραφίζουν αρνητικά όσους δεν σκέφτονται υπό το πρίσμα του οπαδού (γιατί αυτό φαντάζομαι ότι πρεσβεύει το "εμείς"). Εκτός κι αν κάποιοι θεωρούν ότι ένα γήπεδο 28.000 θέσεων στο Γουδί (11.000 περισσότερες από ό,τι η Λεωφόρος) χωρίς ούτε ένα κατάστημα θα ωφελούσε περισσότερο τον Παναθηναϊκό από ό,τι ένα γήπεδο 35.000+ θέσεων με εμπορικές χρήσεις στον Βοτανικό, και ότι όσοι υποστηρίζουν κάτι διαφορετικό από το Γουδί ή την ανακατασκευή της Λεωφόρου δεν αξίζουν να είναι Παναθηναϊκοί ή (ακόμα χειρότερα) είναι κατευθυνόμενοι κλπ. Ειλικρινά έχει καταντήσει αηδία αυτό το "εμείς" κι "εσείς" και θα πρέπει να εκλείψει, τουλάχιστον από αυτό το forum.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Tzinos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Apr 2004
Posts: 993
Location: London

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 8:54 pm    Post subject: Reply with quote

Symfwnw exit

Pistevw pos i epoxi twn "grafikwn" exei perasei anepistrepti. Toulaxiston apo tote pou oi omades pagosmiws onomastikan PAE kai xefygan apo ton erasitexnismo. H PAE einai mia epixeirisi, prepei na einai KERDOFORA, an oi opadoi kai oi filathloi theloun na exoun apaitiseis. Otan olos o kosmos kineitai pros aftin tin katefthinsi, tote emeis den mporoume na akolouthoume akoma to Botswana Football Association....

Den yparxei emeis kai eseis, olympiakoi aetsides oi panathinaikoi. Toulaxiston oi perissoteroi apo emas se afto to forum noiazomaste gia to kalo tou Ellinikou Podosfairou, anexartitws opadikwn i filathlwn protimisewn mas. Afto mas dinei to dikaiwma tis gnwmis, to idio me tous opadous tis ekastote omadas.

Oso kai gia tin ypovathismeni perioxi,as thymithoume pou vrisketai to Old Traford. Opoios exei paei xerei oti i perioxi ekei einai "allos enas Elaiwnas", pou ta teleftaia xronia exei arxisei na anavathmizetai (vlepe Traford Centre)
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 8:55 pm    Post subject: Reply with quote

Σωστός ο exit μην κάνετε αυτό το λάθος με το εμείςVsΕσείς .

-Ο παράμετρος σε γειτονίες που γεννήθηκε ο σύλλογος είναι σωστός.
-Ο παράμετρος βιοσημότητα γηπέδου και οικονομική εκμετάλλευσει είναι και πάλι σωστός.

Άρα η λύση είναι συνδιασμός των δύο αμα γίνεται αλλιώς επιλέγεις την καλλύτερη επόμενη λύση (π.χ. δεύτερο).
Όσοι δείνουν βάρος στο πρώτο είναι το ίδιο Παναθηναικοί με όσους δείνουν βάρος στο δεύτερο.

Πάντως και εγώ απο τη πρώτη μέρα έλεγα για Ελληνικό Wink (και μάλιστα εδώ και 3χρόνια για Ελληνικό έλεγα όταν δεν υπήρχε θέμα Rolling Eyes ) απο εκεί και πέρα ποτέ δεν ξέρεις τι μπορούν να βγάλουν οι διαπραγματεύσεις. Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Maiden
Full Member
Full Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 296
Location: Brighton

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 10:45 pm    Post subject: Reply with quote

Μπορεί να μου λύσει κάποιος την απορία? (γιατί θα τρελλαθώ!). Η διοίκηση της ΠΑΕ λέει οτι σε περίπτωση που δεν δωθούν 100 στρέματα στο Ελληνικό αντί για 70 ή άδεια για αυξημένες εμπορικές στο Γουδί (που δεν επιτρέπεται με τα υπάρχοντα διατάγματα ή νομοθεσία, Ιωάννη τα φώτα σου) λέει λοιπόν η ΠΑΕ στην περίπτωση αυτή θα καταφύγει σε ανακατασκευή της Λεωφόρου.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: με τα 22 στρέματα διαθέσιμης έκτασης στη Λεωφόρο, απο που θα βγεί η παραπάνω χωρητικότητα, οι εμπορικές χρήσεις και τα πάρκινγκ που ζητά η UEFA? Που πά ρε Καραμήτρο?

Δηλαδή αν το πάρουμε λογικά, ή κάποιοι δημοσιογράφοι μας παραπληροφορούν αγρίως ή οι ιθύνοντες του ΠΑΟ έχουν μπερδέψει τα χάπια τους. Και για να πώ τη γνώμη μου, οι αρθρογραφούντες για το γήπεδο του ΠΑΟ, το έχουν κάνει σήριαλ και επειδή δεν έχουν πιά τί άλλο να γράψουν, πετάνε και τίποτα ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ για να αυγαταίνουν οι λέξεις...

Και για μας, τους businessmen-φίλαθλους που το βλέπουμε επιχειρηματικά και είμαστε μέτοχοι στον Παναθηναϊκό, μας αξίζει αυτή η μεταχείρηση και καλά να πάθουμε. Είναι κρίμα όμως για κάτι παιδιά, αγνούς φίλαθλους της ομάδας, να βασανίζονται ανελέητα απο αυτή τη βρώμικη ιστορία παραπληροφόρης.... Ντροπή σας αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι. Φτού σας.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 11:36 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Maiden

Σύμφωνα με τη μελέτη για τη Λεωφόρο το γήπεδο θα ήταν υψωμένο στα +4.5 μέτρα και απο κάτω θα υπήρχε μια ημιυπόγεια πλατεία που η στάθμη της θα ξεκινούσε από το -2.5 δηλαδή θα είχε ύψος 7 μέτρα.



Από αυτή την πλατεία θα προέκυπταν 10.000 τμ για χώρους εκμετάλευσης.



Στην αρχιτεκτονική όλα γίνονται.... Wink
Back to top
View user's profile Send private message
vag3721
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Feb 2005
Posts: 2392
Location: Naousa/Athens

PostPosted: Sun Feb 06, 2005 11:56 pm    Post subject: Άποψη Reply with quote

Ξεχάστε το,δεν υπάρχει ούτε μια περιπτωση να κάνει ο παο γήπεδο στην Λεοφόρο για πολούς γνωστούς λόγους,επίσης θεωρώ πως η ΠΑΕ δεν ικανοποιείται με γηπεδο στο Γουδί 30.00 και χωρίς μεγάλη εμπορική εκμετάλευση και τις σίγουρες προσφυγές που θα προκύψουν απο τους θιγμενους της περιοχής,απο την αλλη το ελληνικό πληρεί όλες τις προδιαγραφές ως γνωστον και επίσης δεν είναι μακριά(μετρο στο Ελληνικο το 2009) ωστόσο και εκεί είναι σίγουρο πως θα προκύψουν προσφυγές με τις γνωστές συνέπειες. Η είδηση ειναι η εξής:Η ΠΑΕ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ(περιοχή Γεωπονικού Π.Α) και κατα την γνώμη μου ειναι η πιθανότερη εξέλιξη.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail MSN Messenger
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 12:02 am    Post subject: Reply with quote

Smag .
Μήπως μπέρδεψες τις μακέτες Confused Question

Αυτό είναι φτηστό το Granitsium Stadium στη Ν.Φ.
Back to top
View user's profile Send private message
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 12:07 am    Post subject: Reply with quote

Όχι βέβαια... Εκτός κι αν τις μπέρδεψε ο Admin. Laughing

http://www.stadia.gr/leoforos/leoforosnew-gr.html


Η πρόταση του ΠΑΟ για Λεωφόρο είναι αυτή. Το Granitsas Arena δεν έχει 4 πυλώνες στις γωνίες και ημιυπόγεια πλατεία αλλα κτίριο δίπλα... Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Maiden
Full Member
Full Member


Joined: 28 Mar 2004
Posts: 296
Location: Brighton

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Δηλαδή για να καταλάβω, 10.000 τμ ημιυπόγειων εμπορικών χρήσεων στη Λεωφόρο των 22 στρεμμάτων (χωρίς πάρκινγκ!) είναι πλεονεκτικότερη λύση απο όποιες εμπορικές χρήσεις (και το πάρκινγκ!) που μπορούν να φιλοξενήσουν τα 70 στρέμματα του Ελληνικού? Παιδιά, μιλάμε για την υπερτριπλάσια έκταση!!!

Εάν γίνει γήπεδο στο Ελληνικό, λόγω του μεγάλου μεγέθους των κερκίδων, οι εμπορικές χρήσεις θα μπορούν φιλοξενηθούν κάτω απο αυτές, επομένως δεν θα υπάρχει επιπλέον απώλεια χώρου απο την μή-υπογειοποίηση των εγκαταστάσεων που προβλέπουν τα σχέδια της Λεωφόρου.

Η λύση της Λεωφόρου ασφυκτιά, θα πας μία, θα πάς δύο, μετά θα σταματήσεις να πηγαίνεις για θα σιχτιρήσεις τον συνωστισμό 30.000 ατόμων που θα προσπαθούν να προσεγγίσουν και να φύγουν απο το γήπεδο. Έχετε αναρωτηθεί τί δυνατότητες διαχείρησης πλήθους προσφέρουν οι δρόμοι περιμετρικά της Λεωφόρου? Ειδικά η οδός Παναθηναϊκού και η Τσόχα. Αφήστε το στενό πεζοδρομιάκι επι της Αλεξάνδρας. Θα πρέπει το μεγαλύτερο μέρος του εμβαδού των κερκίδων να αναλωθεί σε Θύρες και κλιμακοστάσια για να μην στοιβάζονται οι φίλαθλοι πρίν μπούν στο γήπεδο. Διότι όποιος έχει πάει στη σημερινή Λεωφόρο, standard έχει σιχτιρίσει απο το στρίμωγμα στο έμπα και την αναμονή στο φεύγα.
Μιλάω παράλογα?


Last edited by Maiden on Mon Feb 07, 2005 2:31 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 2:18 pm    Post subject: Reply with quote

Χωρίς να θέλω να εκφράσω καμιά προτίμηση, απορώ πόσοι θα είναι αυτοί που θα ευχαριστηθούν και θα προτιμούν να πηγαίνουν για καφέ/φαγητό/shopping/whatever στην υπόγεια πλατεία του σχεδίου της νέας Λεωφόρου, έχοντας πάνω από το κεφάλι τους 50.000 τόνους τσιμέντου και χωρίς να βλέπουν ούτε ένα χιλιοστό ουρανού... Εδώ κάνουμε αμάν για να μαζέψουμε λίγο ήλιο (δείτε τι γίνεται ακόμα και τον χειμώνα στις παραθαλάσσιες περιοχές με τις πρώτες καλές μέρες που θα κάνει) και να βγούμε έξω από την πόλη.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
sunset
New Member
New Member


Joined: 09 Apr 2004
Posts: 29

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 3:17 pm    Post subject: Reply with quote

Maiden wrote:
...Μιλάω παράλογα?


Όχι φίλε. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι ένα νέο γήπεδο που να παρέχει ανέσεις στον κόσμο που το επισκέπτεται.
Η άνεση αυτή προυποθέτει μεγάλους χώρους, αρκετές θέσεις στάθμευσης, εύκολη πρόσβαση στο γήπεδο με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ιδιαίτερα το μετρό που μπορεί να μετακινήσει μεγάλες ποσότητες φιλάθλων, εύκολη πρόσβαση από μεγάλους και κεντρικούς οδικούς άξονες και τέλος καλή και σωστή αρχιτεκτονική σχεδίαση του γηπέδου.

Αυτό που είδα με την φετινή κακοκαιρία να βρέχονται θέσεις σε γήπεδα με σκέπαστρο επιβάλλει καλύτερη σχεδίαση για την προστασία του κόσμου.
Back to top
View user's profile Send private message
kerveros
New Member
New Member


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 65

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 1:31 am    Post subject: Reply with quote

Αυτή η στασιμότητα γύρω από το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό μου προκαλεί κάποια ερωτηματικά. Θεωρώ πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να ακουστεί μία νέα πρόταση που δεν υπάρχει την παρούσα χρονική στιγμή στο τραπέζι. Ωστόσο έχουν καθυστερήσει πολύ οι διαδικασίες και από την στιγμή που θα υπάρξει η τελική απόφαση θα χρειαστούν τουλάχιστον δύο χρόνια για την υλοποίηση του έργου.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 12:48 pm    Post subject: Reply with quote

"Γουδί ή Βοτανικός" για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με Παύλο και Θανάση Γιαννακόπουλο.

http://www.sportime.gr/html/ent/619/ent.54619.asp
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

Βοτανικος : 51 % .

Γουδι : 49 % .
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 1:03 am    Post subject: Reply with quote

apo sportime:


Και εγένετω Γουδί Α.Ε.

Σάρκα και οστά πήρε από την Πέμπτη (10/02) η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Το όνομα αυτής είναι Γουδί Α.Ε, αλλά το όνομα μόνο συμβολικό είναι και δεν σημαίνει πως έχει παρθεί απόφαση για κατασκευή του «πράσινου σπιτιού» στη συγκεκριμένη περιοχή. Το διοικητικό συμβούλιο είναι πενταμελές με επικεφαλής τον Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Back to top
View user's profile Send private message
Lucretius
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1762
Location: Θεσσαλονίκη

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 1:25 am    Post subject: Reply with quote

Εδώ βρίσκει την δικαίωση του το "Ακόμη δεν τον είδαμε (Βαρδινο)γιάννη τον βαφτίσαμε"
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 1:31 am    Post subject: Reply with quote

Συγκεκριμένα, η πλήρης ονομασία της εταιρείας είναι "Γουδί - Ανώνυμη Εταιρεία Κατασκευής και Εκμετάλλευσης Αθλητικών και Τουριστικών Εγκαταστάσεων". Άκουσα στην ΕΡΑ Σπορ το απόγευμα γυρίζοντας από το γραφείο ότι στην καταχώρηση της εταιρείας στο Μητρώο Ανωνύμων Εταιρειών αναφέρεται ως αντικείμενο και η "κατασκευή και εκμετάλλευση συγκροτήματος ξενώνων". Αμέσως λοιπόν δημιουργείται το ερώτημα αν ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει την ενσωμάτωση της κατασκευής του γηπέδου στον αναπτυξιακό νόμο, ο οποίος ευνοεί την ανάπτυξη τουριστικών επιχειρήσεων.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Kyriakos
Visitor
Visitor


Joined: 11 Feb 2005
Posts: 3

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 4:54 pm    Post subject: Reply with quote

Back to top
View user's profile Send private message
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 5:35 pm    Post subject: Reply with quote

Δηλαδή θα λέγετε ΓΟΥΔΙ Α.Ε. και θα φτιάχνει γήπεδο πχ. στο ΒΟτανικό???

Μακάρι να γίνει στο ΓΟΥΔΙ προς απογοήτευση πολλών...και προς ευχαρίστηση των ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ...Η μάχη τώρα αρχίζει.... Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Kyriakos
Visitor
Visitor


Joined: 11 Feb 2005
Posts: 3

PostPosted: Fri Feb 11, 2005 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

LOS wrote:
Δηλαδή θα λέγετε ΓΟΥΔΙ Α.Ε. και θα φτιάχνει γήπεδο πχ. στο ΒΟτανικό???


Les na einai toso vlakes? de nomizo...alloste me thn kinhsh deixnoun xekathara pou exoun parei apofash na ginei...k sth telikh plhsiazoun dhmotikes ekloges opote poios thelei as antistathei..
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 1:56 pm    Post subject: Reply with quote

Διαβάζω σε ορισμένες ιστοσελίδες ότι ο ραλίστας δήλωσε ότι εξετάζουν Γουδί, Ελληνικό και Λεωφόρο. Διαβάζω σε άλλες ιστοσελίδες ότι δήλωσε ότι εξετάζουν Γουδί, Ελληνικό, Ελαιώνα και Λεωφόρο. Υπάρχει κανένας που να γνωρίζει ακριβώς τι στην ευχή εξετάζουν; Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Sat Feb 12, 2005 2:06 pm    Post subject: Reply with quote

Μπορεί να εννοεί από Βοτανικό ως Ελαιώνα για να κάνει πίστα να τρέχει Laughing

Ας μείνουμε στη Λεωφόρο αν δεν κάνουν ρύθμιση για Γουδί, αφού κάποιοι δεν καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό θα είναι ένα πάρκο στο κέντρο της Αθήνας που τους πνίγει το καυσαέριο και η κίνηση και θέλουν και τα 700 στρέμματα για πάρκο στους πρόποδες του Υμηττού.. Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Sun Feb 13, 2005 2:01 am    Post subject: Reply with quote

στο τελευταίο σου σχόλιο.......

δές απο την άλλη πλευρά την Πάρνηθα, και θα καταλάβεις για το τί αλλαλούμ χώρα είναι η ελλάδα.........

οπότε κάποιοι σου λένε ¨"αν γινει γήπεδο μετά θα δείς που θα θέλουνε να κάνουνε εργατικές κατοικίες και παροικίες και παπαδιές και τα 700 στρέμματα θα τους τελείωσουνε στο πίτς φιτίλι και θα ανέβουνε μέχρι την κεράια του ΟΤΕ........."
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 48, 49, 50 ... 132, 133, 134  Next
Page 49 of 134

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr