stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!

FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Εδώ κολλάνε τα πάντα ΕΚΤΟΣ ΣΠΟΡ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 157, 158, 159  Next

Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nikolas
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jan 26, 2005 10:54 pm    Post subject: Reply with quote

Και εγω έχω αυτήν την απορία Φωτεινάκη.. Rolling Eyes ..Κατα 99,9% πρόκειται για απατεώνες.. Evil or Very Mad ...Καλά ας μην μιλήσουμε για τους άλλους απατεώνες που με ένα τηλεφώνημα στο 090 σου χαρίζανε και καλά εκατοντάδες δώρα και πολλά λεφτά...Αλλά ποιός φταίει;;Το κράτος φταίει πάλι...Τέλος πάντων!! Twisted Evil

Α και ποτέ μην σταματήσετε στο δρόμο όταν σας πλησιάζουν διάφοροι πονηράκηδες εκπρόσοπώντας κέντρα αδυνατίσματος κτλ...Σου λένε στην αρχή ''ελάτε να σας πάμε πάνω να σας δείξουμε το κέντρο μας και να παραλάβετε το δωράκι που κερδίσατε''.Του κώλου τα εννιάμερα Embarassed Laughing ..Σε κρατάνε εκεί μια ώρα λεγοντάς σου βλακείες και στο τέλος φεύγεις και χωρίς δώρο.. Twisted Evil Evil or Very Mad Laughing ..ΣΑΣ ΜΙΛΑΩ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ!! Rolling Eyes ..Καλά αυτοί νομίζουν οτι αυτό είναι σωστό Μάρκετινγκ;;;Ουσιαστικά απομακρύνουν τους υποψήφιους πελάτες τους με αυτήν την συμπεριφορά! Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
ael
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Wed Jan 26, 2005 11:11 pm    Post subject: Reply with quote

Arrow Nikolas:thymamai ki egw mia fora pou me stamathse sto dromo exw apo ena 'kentro adynatismatos',mia kopelitsa gia na me enhmerwsei!vre kalh mou,de thelw,vre xrysh mou piase kamia kyratsa na ta peis,tipota auth,epemene pws an me enhmerwsei kai parw to (kai kala...)dwrean programma tha kerdiza kati taxidia kai autokinhta kai ta*xidia tou karampela! Laughing Laughing thn afhsa ki egw na me enhmerwsei kai na etoimasei ta symvolaia,ths ekana tis pio ilithies erwthseis pou mporousa(eixe poly plaka otan kokkinize kai eprepe na krataei auto to ilithio xamogelo Laughing Laughing ) kai sto telos ths petaw ki ena 'euxaristw gia thn parea' kai thn afhsa me ta symvolaia sta xeria kai xwris xamogelo pleon... Laughing Laughing Laughing Laughing ama sou lene kopela mou 'OXI' kai den katalavaineis,tha talaiporhsai adika apo argosxolous(kalokairi gar...) pou exoun orexh gia doulema opws kalh wra o grafwn... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 9:35 am    Post subject: Reply with quote

Πρωταθλητές στη ρύπανση
Η Ελλάδα 67η από 124 χώρες στην ικανότητα προστασίας του περιβάλλοντος

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=596755&lngDtrID=244

Quote:
Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών που παρουσίασε ο κ. Αλαβάνος, η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια» στην ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς έξι ελληνικές πόλεις περιλαμβάνονται στην πρώτη δεκάδα του καταλόγου των πλέον επιβαρημένων πόλεων της ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2003. Πρόκειται για τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Λάρισα, την Πάτρα, ενώ τα Ιωάννινα βρίσκονται στην 8η θέση και το Ηράκλειο στη 10η θέση του καταλόγου.

να χαρώ εγώ πρωτιές.... Twisted Evil αλήθεια, ιδρώνει το αυτί κανενός;;
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
exitmusician
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:04 am    Post subject: Reply with quote

Arrow mfotinakis

Στο site

http://www.geocities.com/apatesgr/

θα βρεις εξαιρετική περιγραφή για το τι είναι το "πολυεπίπεδο marketing", τα "δίκτυα καταναλωτών" και όλες αυτές οι όμορφες και συναρπαστικές λέξεις που κρύβουν το πραγματικό νόημα της πυραμίδας. Έχει αξία να διαβάσει κανείς όλο το site και ειδικά τις εμπειρίες που περιγράφουν όσοι ευκολόπιστοι έπεσαν θύματα νομίζοντας ότι με το τίποτα θα βγάζουν 5000 Ευρώ το μήνα δουλεύοντας 3-4 ώρες από το σπίτι τους Shocked .
Back to top
GRK4EVER
New Member
New Member

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:12 am    Post subject: Reply with quote

PAIDIA

EIMOUNA ETHELONTIS STOUS OLYMBIAKOUS KAI PRIN APO MERIKES MERES MOU ESTEILAN TO DIPLWMA ETHELONTIKIS SYMMETOXIS>

DYSTIXWS.... MEXRI NA ERTEI NEA YORKI TAXIDROMIKOS SXISTIKE KAI THA THA ITHELA NA TOUS PARO ENA TIL NA MOU STEILOUN ALLO> PARA TO OTI EXW PSAXEI DEN EXOUN VREI EXW VREI TON ARITHO.

THA TO EKTIMOUSA AFANTASTA AN KAPIOS POU XEREI MOU EDINE TON ARITHO.

EUXARISTO POLI.
Back to top
View user's profile Send private message
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 10:43 am    Post subject: Reply with quote

Συνεχίζω τα σχόλια σχετικά με την εξομολόγηση μαθητών...
Δεν εννοώ ότι είμαστε φονταμενταλιστές και χαίρομαι που οι γονείς αντέδρασαν κατα αυτόν τον τρόπο, απλά πιστεύω ότι σε μια σύγχρονη κοινωνία το συγκεκριμένο γεγονός θα είχε γίνει σκάνδαλο και οι εμπλεκόμενοι θα έπρεπε να απολογηθούν. Με τόσες παρεμβάσεις πια της εκκλησίας τον τελευταίο καιρό, κάποιος πολιτικός θα έπρεπε να χτυπήσει δυνατά το χέρι στο τραπέζι. Δε γουστάρω να προσπαθούν να με πείσουν ότι Ελληνας είναι ο ορθόδοξος, κι ας είναι η πλειοψηφεία. Κατανοώ ότι η ορθοδοξία είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και ότι η εκκλησία προσέφερε ΠΑΡΑ πολλά, αλλά δεδομένου ότι πλέον ο ρόλος της δεν είναι αυτός της σωτηρίας του έθνους, έχει βαλθεί να ξανακερδίσει κάποιο έδαφος, προβαίνοντας σε σπασμωδικές κινήσεις και χώνοντας τη μύτη της παντού! Κοινώς, η εκκλησία μας κατήντησε κομπλεξική και εκνευριστική με τις ευλογίες του Χριστόδουλου. Twisted Evil Twisted Evil
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:26 am    Post subject: Reply with quote

Είναι πολύ παρεμβατικός ο Χριστόδουλος και τις θέλει τις μπάτσες του, συμφωνώ μαζί σου, αλλά αυτό που έγινε δεν προήλθε από πρωτοβουλία της εκκλησίας, δεν εστάλη καμμιά εγκύκλιος, και δεν υπήρχε και τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο, εδώ που τα λέμε. Ήταν απλά ένα μεμονωμένο περιστατικό από μια θρησκόληπτη διευθύντρια, το οποίο φυσικά και δεν τη χάλασε καθόλου την ηγεσία της εκκλησίας, παρ’ όλα αυτά η ουσία παραμένει η ίδια. Ενδεχομένως με έναν πιο ανοιχτόμυαλο ιεράρχη στη θέση του Χριστόδουλου, η εκκλησία να αισθανόταν εκτεθειμένη από μια τέτοια ενέργεια, ακόμα κι αν δεν την καταδίκαζε ανοιχτά.

Κάποια στιγμή θα πρέπει το Υπουργείο Παιδείας να στείλει μια εγκύκλιο σε όλους τους διευθυντές όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, που να λέει κατηγορηματικώς ότι απαγορεύονται μέσα στο σχολείο όλες οι δραστηριότητες για τις οποίες δεν έχουν λάβει γραπτή έγκριση και αντίκεινται στο πνεύμα της εκπαίδευσης, οριοθετώντας και το πλαίσιο για το τι επιτρέπεται και τι όχι.
Ομοίως και η εκκλησία πρέπει να στείλει μια εγκύκλιο στους ιερωμένους της, που να λέει ρητώς πως δεν νοείται τέλεση μυστηρίων εκτός ιερών ναών, πολύ δε περισσότερο όταν έχουν να κάνουν με ανήλικα που δεν έχουν το αυτεξούσιο.
Κατ’ αυτήν την έννοια λοιπόν, ουδείς παρανόμησε και ουδέν σκάνδαλο ετελέσθη. (α-τσα!!) Razz Razz

Όσο δεν πιέζει η ίδια η κοινωνία τους φορείς της να προστατεύσουν πρώτοι τους θεσμούς της, πάντα θα υπάρχουν διευθύντριες σαν τη συγκεκριμένη που θα κάνουν του κεφαλιού τους. Αλλά να βγω και να πω ότι η εκκλησία μάς γυρνάει στον σκοταδισμό, ε όχι βέβαια. Στο φινάλε, ας μην τον καλούσαν τον παπά, να μην πήγαινε. Όχι πως είναι αμέτοχος βέβαια, κάποια στιγμή θα πρέπει να μας απασχολεί και το πνεύμα, όχι μόνο το γράμμα του νόμου, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση φταίνε δύο. Εκκλησία και πολιτεία κατά το ήμισυ. Δηλαδή δεν μπορώ να βλέπω τον λίθο του αναθέματος να φεύγει πάντα κατά τη μεριά της εκκλησίας, αρρωσταίνω.
Back to top
apelpisiakos
Full Member
Full Member

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 11:58 am    Post subject: Reply with quote

Άρθρο 3

1. Επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η θρησκεία της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χριστού....

......

Άρθρο 13

1. Η ελευθερία της θρησκευτικής συνείδησης είναι απαραβίαστη. Η απόλαυση των ατομικών και πολιτικών δικαιωμάτων δεν εξαρτάται από τις θρησκευτικές πεποιθήσεις καθενός.

......

Η ελληνική πολιτεία υπερασπίζεται την ανεξιθρησκεία και δεν θέτει περιορισμούς η απαγορεύσεις. Θεωρεί όμως ότι έχει συμφέρον να προωθεί τη θρησκεία της Ανατολικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, έχει συμφέρον να έχει 90κάτι % του πληθυσμού με θρησκευτική ομοιογένεια. Δεν είναι μόνο επιθυμία της Εκκλησίας αυτό (άλλο που δε θέλει βέβαια) αλλά είναι και της ίδιας της Πολιτείας! Συνεπώς ούτε θρησκόληπτοι είναι, ούτε οπισθοδρομικοί όσοι ενεργούν σύμφωνα με το γράμμα αλλά και το πνεύμα του συντάγματος.

Για το αν η "επικρατούσα θρησκεία" που ορίζει το Σύνταγμα είναι κάτι σωστό η χρήσιμο για τη χώρα να το συζητήσουμε όσο θέλετε. Από τη στιγμή όμως που τα συγκεκριμένα άρθρα ισχύουν δεν είναι λίγο παράλογο να κράζουμε αυτούς που ενεργούν σύμφωνα με αυτά?
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 12:13 pm    Post subject: Reply with quote

Εγώ πάλι Γιάννη την περισσότερη ευθύνη θα τη ρίξω στο κράτος (και συνάμα στους πολίτες που αδρανούν....), το οποίο είναι υπεύθυνο για την παιδεία, για την ανεξιθρησκεία, για την επιβολή νόμων και κανόνων, για το διαχωρισμό εκκλησίας και κράτους, για το σεβασμό των μη ορθοδόξων Ελλήνων που πιστεύω ότι έχουν μια κρίση ταυτότητας και νοιώθουν αρκετά εκτός.
Είναι το κράτος το οποίο πρέπει, όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ, να τρίξει τα δόντια του στην εκκλησία (εννοώντας το Χριστόδουλο και ΣΙΑ, καθώς αυτοί κινούν τα νήματα δυστυχώς) και να της υπενθυμίσει το ρόλο της...ο οποίος έχει εξελιγχθεί σε αυτόν του πολιτικού, κριτικού τέχνης, σεξολόγου-ψυχολόγου, αστυνομικού (βλέπε ταυτότητες) κλπ. Ο ρόλος της εκκλησίας είναι να διδάσκει την αγάπη και την ειρήνη, να τελεί τα μυστήρια, να προσφέρει φιλανθρωπικό έργο (όπως και πολύ σωστά έκανε πρόσφατα), να καταννοεί προβλήματα...και να προσαρμόζεται στις εξελίξεις και ανάγκες της κάθε εποχής.

Βέβαια θα μου πείτε τώρα μην τα ρίχνουμε στο κράτος επειδή δεν παίζει το ρόλο του αστυνομικού....θα πρέπει κι εμείς να έχουμε την ανάλογη παιδεία ώστε να αντιδρούμε κλπ....το ερώτημα βέβαια είναι ( κάτι σαν το αυγό με την κότα), πως αποκτάς αυτή την παιδεία, ποίος καθορίζει τι μαθαίνουν τα παιδια στο σχολείο...

Last edited by Giannis on Thu Jan 27, 2005 2:36 pm; edited 1 time in total
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

apelpisiakos

Τι μου κάνετε τώρα και δεν έχω χρόνο..... Twisted Evil Wink
Δεν είναι όλα μαύρα-άσπρα, εννοείται ότι η δύναμη της εκκλησίας είναι ανάλογη με το ποσοστό των πιστών της. Δε μπορώ όμως να ανεχτώ την ιδέα ότι ένας ιερέας πάει στο σχολείο να εξομολογήσει το 15χρονο παιδί μου που ακόμα παίζει στις αλάνες ( μιλάμε για ετήσια τακτική στο σχολείο μου). Δε μου ταιριάζει βρε αδερφέ, το θεωρώ διαστροφή! Δεν έχεις δικαίωμα φίλε. Τα παιδιά δεν έχουν αμαρτίες και αν θέλεις να βοηθήσεις, μίλησε τους για την αγάπη και τους κινδύνους της εποχής με ρεαλιστικό τρόπο.
Καταλάβετε όμως κάτι και μην παρεξηγείτε αυτά που λέω! Δεν τα έχω βάλει με την εκκλησία ως θρησκεία, αλλά με αυτούς που την ορίζουν και της δίνουν καινούριους ρόλους. Δεν είμαι κανένας που προσπαθεί να φανεί προς τα έξω ¨μοντέρνος¨ (τη μισώ αυτή τη λέξη) με το να τα βάζω με την εκκλησία...αν μη τη άλλο σα Γιάννης θεωρώ τον εαυτό μου Χριστιανό Ορθόδοξο ( με τη δικιά μου κρίση πάντα).
Back to top
apelpisiakos
Full Member
Full Member

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:22 pm    Post subject: Reply with quote

Γιάννη.

Τα 15χρονα πάντως στην Ελλάδα δεν θεωρούνται (κακώς!) απλά παιδάκια που παίζουν στις αλάνες. Εδώ τους έχουμε δώσει το δικαίωμα του... "συνδικαλίζεσθαι" (τα 5μελή και 15μελή σε λίγο θα μπούν και στο... νηπιαγωγείο) και το δικαίωμα να απαιτούν τα κλειδιά του σχολείου για να κάνουν κατάληψη! Smile Τις προσωπικές σου αντιρρήσεις τις αποδέχομαι. Του γραμματέα της ΟΛΜΕ όμως και των συν αυτώ "εκπαιδευτικών" ποτε! Άπό τη στιγμή που οι ίδιοι αντιμετωπίζουν τα 15χρονα ως "αγωνιστική πρώτη ύλη" καλύτερα να αφήσουν τις υποδείξεις περί διαπαιδαγώγησης! ***

Πάντως αν θες την προσωπική μου γνώμη για το θέμα, κι εγώ ίσως δεν θα άφηνα το παιδί μου να πάει να εξομολογηθεί, παρά το ότι θεωρώ βασικό και απαραίτητο το μυστήριο της εξομολόγησης. Και επειδή το θεωρώ έτσι, θέλω να γνωρίζω πολύ καλά σε ποιόν θα εξομολογηθώ, ότι θα είναι δηλαδή άξιος πνευματικός (με όλη τη σημασία της λέξης) και όχι κάποιος τυχόντας ρασοφόρος. Και επειδή δυστυχώς στις μέρες μας οι πρώτοι σπανίζουν και οι δεύτεροι αφθονούν, δεν έχω καμία μα καμία εμπιστοσύνη στις "ομαδικές" εξομολογήσεις. Και για το παιδί μου θα ήθελα να επιλέξω εγώ τον πνευματικό του, μεχρι να μπορέσει να το κάνει το ίδιο, και όχι η όποια διευθύντρια.

Κατά τη γνώμη μου έχουμε να κάνουμε με μια λανθασμένη και επιδερμική αντίληψη της συγκεκριμένης διευθυντριας για το μυστήριο της εξομολόγησης. Μέχρι εκεί όμως. Ούτε θρησκοληψία, ούτε θρησκευτικός φονταμενταλισμός. Μην υπερβάλλουμε. Το να αναγκάζεις κάποιον να γίνει Χριστιανός είναι απαράδεκτο. Το να διευκολύνεις όμως όσους ήδη δηλώνουν Χριστιανοί και μόνο όσους από αυτούς το επιθυμούν και να τους εισαγάγεις σε ένα μυστήριο όχι και τόσο διαδεδομένο, γιατί είναι τόσο κατακριτέο?

*** Ερώτηση κρίσεως: Πόσες διδακτικές ώρες μηνιαίως έχει ένας συνδικαλιστής εκπαιδευτικός???? Wink (που κατά τα άλλα εκφέρει γνώμη για κάθε θέμα περί διδασκαλίας και διαπαιδαγώγησης?)
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:32 pm    Post subject: Reply with quote

Γιάννη,
Καλά, μην τρελλαίνεσαι τώρα. Wink Razz Όχι και διαστροφή ένα μυστήριο της εκκλησίας. Και προς ενημέρωσίν σου, δεν εξομολογούνται μόνο όσοι έχουν αμαρτίες, κατά συνέπεια δεν τίθεται όριο ηλικίας.
Το λάθος ήταν που πήγε ο παπάς να εξομολογήσει τα παιδιά στο σχολείο, και βεβαίως λάθος ήταν ότι τον κάλεσε η διευθύντρια. Τα μυστήρια πρέπει να γίνονται εκεί που η τάξη της εκκλησίας ορίζει, και με αυθόρμητη-εκούσια συμμετοχή των πιστών, και όχι σε σχολεία. Ως προς αυτό θα με βρεις απόλυτα σύμφωνο, και νομίζω ότι ήταν απολύτως σαφές αυτό που έγραψα. Από την άλλη όμως, αν το κράτος είναι ανίκανο να προστατεύσει τους θεσμούς του, στηλιτεύουμε μεν την ανεπάρκειά του, αλλά δεν στιγματίζουμε όσους κάνουν κάτι που δεν μας αρέσει (εφόσον κινούνται χωρίς δόλο). Επιτέλους, να τους διαβάσει μια ευχή πήγε, όχι να τα βιάσει. Razz
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:54 pm    Post subject: Reply with quote

Ο λόγος εν μέρει που αντιδρώ έτσι είναι επειδή πιστεύω ότι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται ένας μαθητής/παιδί, είναι να εξομολογείται σε ιερείς με το ζόρι...
Αλυσιδωτές σκέψεις και συνδυασμός προσωπικών εμπειριών...
Τέλοσπάντων....
Back to top
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 2:59 pm    Post subject: Reply with quote

Ε όχι και με το ζόρι. Διάβασε το link καλύτερα. Αμφιβάλω αν πήγε έστω και ένα παιδί τελικά.
Back to top
marin
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 3:00 pm    Post subject: Reply with quote

Erwtisi: I exomologisi einai "mystirio"? Gia ola ta ypoloipa den tha ekferw edw apopsi, giati nomizw oti polu periploko to thema.
Back to top
Ypsilon
Moderator
Moderator

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

Τίποτα, χρειάζεται αντίδραση στη βλακεία και την άγνοια, που είναι οι δυο όψεις του φανατισμού. Αυτό που έγινε ήταν απαράδεκτο, ορθώς υπήρξαν αντιδράσεις, αλλά το ρεζουμέ είναι αν υπέστη κανείς βλάβη από αυτήν την αψυχολόγητη πράξη. Την απάντηση την ξέρουμε όλοι νομίζω. Κι αν θέλουμε να είμαστε στοιχειωδώς σοβαροί, πρέπει να την πούμε και ονομαστικά: ΟΧΙ.
Τα παιδιά πονηρεύονται πολύ περισσότερο στο σχολείο, από χίλιες δυο μεριές, και ανέχονται πολλές πλύσεις εγκεφάλου, τη συναινέσει ή ανοχή των ιδίων των δασκάλων τους. Όταν αποφασίσει κάποιος να ασχοληθεί σοβαρά με την παιδεία σε αυτήν τη χώρα, εδώ είμαστε και θα τα ξαναπούμε.
Back to top
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 3:03 pm    Post subject: Reply with quote

Ναι, συγκαταλέγεται στα "μυστήρια".
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

εδώ εγώ ξανά....

Quote:
Θλιβερό ρεκόρ κατέχει η χώρα μας στον τομέα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Eξι ελληνικές πόλεις φιγουράρουν στη λίστα των 10 περισσότερο ρυπασμένων ευρωπαϊκών πόλεων από αιωρούμενα μικροσωματίδια, με πρώτη τη Θεσσαλονίκη. Aκολουθούν Aθήνα, Λάρισα, Πάτρα, Λιέγη, Πόρτο, Kοΐμπρα, Iωάννινα, Mάντσεστερ, Hράκλειο.

Τα Ιωάννινα βρε παιδιά! Μια πόλη 70.000 κατοίκων πάνω στα βουνά! Ούτε κάν το Λονδίνο, Μιλάνο, Μαδρίτη, Ρώμη;;

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top
ZORBAS
Full Member
Full Member

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 5:17 pm    Post subject: Reply with quote

Που το ειδες αυτο Γιαννη? Χωρις να ειμαι απολυτος, ψιλο-μυθικο μου φαινεται. Η Λιεγη ποιο μολυσμενη απο το Μιλανο Exclamation η το Λονδινο? Και τα Γιαννενα Νο.8 Confused Ειχα περασει Γιαννενα το καλοκαιρι και δεν μου μυρισε τιποτα Razz. Για Αθηνα, Θεσσαλονικη το πιστευω, παντως ειμαι σιγουρος οτι εχω δει προσφατη λιστα με το Μιλανο στις 3 πρωτες για αιωρουμενα σωματιδια.

Οτι ειμαστε χαλια δεν αμφιβαλλω..για αυτη την λιστα ομως δεν ειμαι σιγουρος.

Ξερω 'γω.
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 5:52 pm    Post subject: Reply with quote

εδώ τα άρθρα για τη μόλυνση...

Δε ξέρω κατά πόσο στέκουν, φαντάζουν λίγο υπερβολικά

http://www.ethnos.gr/pages/2005/jan/27/p020106.htm

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=596755&lngDtrID=244

Quote:
Σύμφωνα με στοιχεία ερευνών που παρουσίασε ο κ. Αλαβάνος, η Ελλάδα είναι «πρωταθλήτρια» στην ατμοσφαιρική ρύπανση, καθώς έξι ελληνικές πόλεις περιλαμβάνονται στην πρώτη δεκάδα του καταλόγου των πλέον επιβαρημένων πόλεων της ΕΕ, σύμφωνα με τα στοιχεία του 2003. Πρόκειται για τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τη Λάρισα, την Πάτρα, ενώ τα Ιωάννινα βρίσκονται στην 8η θέση και το Ηράκλειο στη 10η θέση του καταλόγου.
Back to top
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Thu Jan 27, 2005 6:28 pm    Post subject: Reply with quote

Υποψιάζομαι ότι είναι ψηλά γιατί δεν μετράνε μόνο την καθαρότητα του αέρα.

Quote:

Η κατάταξη των χωρών στη λίστα, που θα παρουσιασθεί στο Νταβός, γίνεται με βάση έναν δείκτη που μετράει τη βιωσιμότητα του περιβάλλοντος σε κάθε χώρα, λαμβάνοντας υπόψη πέντε παράγοντες: τον φυσικό πλούτο, τα επίπεδα μόλυνσης, τις προσπάθειες περιβαλλοντικής διαχείρισης, τη συνδρομή στην οικολογική προστασία του πλανήτη και την ικανότητα της κάθε κοινωνίας να βελτιώσει τις επιδόσεις της ως προς την προστασία του περιβάλλοντος.
Back to top
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 4:10 am    Post subject: Reply with quote

Έπιασε δουλειά για το «μεγάλο σκοπό» η Κοντολίζα Ράις

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=597031&lngDtrID=245

"Η νέα υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κοντολίζα Ράις ανέλαβε καθήκοντα την Πέμπτη, υπογραμμίζοντας ότι θα υπηρετήσει το «μεγάλο σκοπό» του Τζορτζ Ο.Μπους για την επέκταση της Δημοκρατίας σε ολόκληρο τον κόσμο."

Τωρα εμενα αυτο γιατι μου ακουγεται σαν απειλη???
Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
ael
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 5:31 am    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing Laughing ki emena gia apeilh mou akougetai! Laughing Laughing Twisted Evil pws mporei na proodeusei autos o kosmos otan yparxoun omoideates tou Dubya...spoudaio orama exei ki auth... Evil or Very Mad Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Lamp Kiddy
Junior Member
Junior Member

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 10:01 am    Post subject: In memoriam - National Holocaust Memorial Day - Greece Reply with quote

Endiaferon arthro gia tous ellines evreous:

The Holocaust in Greece (A publication of the United States Holocaust
Memorial Museum)

http://www1.ushmm.org/greece/greece.pdf
Back to top
Giannis
Stadium Expert
Stadium Expert

PostPosted: Fri Jan 28, 2005 12:00 pm    Post subject: Reply with quote

Οντως πολύ ενδιαφέρον αφιέρωμα.

Η προπαγάνδα των ναζί κατά των εβραίων δεν είχε όρια...

[img] http://www.suedpol-nbg.de/arbeit/projekte/suedstadtkids/history_2/juden/_bilder/propaganda.jpg[/img]

Back to top
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "πολιτικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 157, 158, 159  Next
Page 77 of 159

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum