stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο Παναθηναϊκού
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 132, 133, 134  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 5:57 pm    Post subject: Reply with quote

pistevw oti sas symferei to ellhniko re paidia

exei ghpedara mpasket exei xwro proseggizei ta evrwpaika protypa pou einai san parko me athlitika kentra exei k kanw ghpedo na kanete kai kammia voutia,mia xara einai to ellhniko
Back to top
View user's profile Send private message
mestalla
Visitor
Visitor


Joined: 22 Dec 2004
Posts: 1
Location: Spain

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:01 pm    Post subject: gipedo p.a.o. Reply with quote

Eimai evas Ellivas pou mevei Ispavia proswriva kai blepw to thema apo alli optiki gwnia.Makari na xtisei o bazelos eva gipedo gia va blepoume ta derby se eurwakwou epipedou gipeda.Alla makria apo to Elliniko (menw Kalamaki) giati ekei prepei va xtistei allo pragma(ena parko).Kalutera sto Goudi to goudoxeri
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:13 pm    Post subject: Reply with quote

Pisteuw oti tous nomous tous kserei kai o Souflias ara gia na proteinei h kubernish duo xwrous sto GOUDI kati kserei kalutera.

Re paidia sthn Ellada zoume pisteuetai oti ama apofasisei o Vardinogiannis gipedo sto Goudi me sumfwnh gnwmh ths kuverniseis den tha ginei to gipedo....ti einai o PANATHINAIKOS aekaki me granitsa kai makh ton megaloprepi Laughing Laughing Laughing ....sto aneto tha ginei ade na to kathisterisoune kana 6mhno...

Ade giati tha valw ta gelia. To gipedo tha ginei opou apofasisei o Vardinogiannhs to mono thema pou eksetazetai einai pou tha vgalei perissotera gafra kai epidh mallon perissotera esoda vgazei sto Ellhniko to kseftetai.....meta to paixnidi me ton paok den tha to skeftetai tha ton pisoume emeis....

GIPEDO STO GOUDI KAI MONO EKEI
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:33 pm    Post subject: Reply with quote

Υπάρχει ένα λάθος στην αντίληψη, το οποίο ξεκινά από την επιθυμία όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού να δουν επιτέλους να ξεκινά η κατασκευή του νέου γηπέδου. Η δυνατότητα προσφυγής στη δικαιοσύνη δεν καθορίζεται από κανέναν Βαρδινογιάννη και καμία κυβέρνηση, πολύ απλά γιατί κανένας Βαρδινογιάννης δεν μπορεί να παρέμβει στο επίπεδο της άσκησης προσφυγής, αφού προσφυγή μπορεί να ασκήσει ο καθένας. Επομένως, η καθυστέρηση θεωρείται δεδομένη από τη στιγμή που και μόνο θα κατατεθεί οποιονδήποτε (π.χ. ακόμα και από εμένα) προσφυγή, και αυτό δεν μπορεί να το απαγορεύσει καμία συνεννόηση κυβέρνησης-Βαρδινογιάννη.

Δεύτερον, δεν θα ήθελα το γήπεδο να κατασκευαστεί ετσιθελικά και με πλάγιους τρόπους παράκαμψης της δικαιοσύνης. Όποιος υποστηρίξει το αντίθετο, δεν δικαιούται να ξαναμιλήσει για ισοτιμία, παρακράτη, παράγκες κλπ. αφού συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λοιδωρούσε τόσα χρόνια.

Τρίτον, ας μην υπερεκτιμάται η δύναμη των οπαδών. Δεν θα περιμένει ο Βαρδιν. να αφουγκραστεί τον παλμό του κόσμου στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να αποφασίσει πού θα επενδύσει 50 εκατομμύρια Ευρώ. Ακόμα κι αν αρκετοί απορρίψουν μία πιθανή απόφαση υπέρ του Ελληνικού, θα βρεθούν δεκαπλάσιοι που και τα εμπορικά του κέντρα και το γήπεδο θα γεμίζουν κάθε Κυριακή. Η ζήτηση θα είναι επιτηδευμένα ανελαστική, ό,τι κι αν πει ο "λαός", οι "οπαδοί" ή οποιοσδήποτε άλλος. Εξάλλου, η ανυπαρξία ενιαίας φωνής των οργανωμένων οπαδών σε όλη τη διάρκεια του σήριαλ του νέου γηπέδου δεν προδιαθέτει για καμία δυναμική αντίδραση την Τετάρτη. Αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Αυτά για να έχουμε μια σωστή βάση συζήτησης.


Last edited by exitmusician on Tue Dec 28, 2004 3:58 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

Kαι για να συμπληρώσω τον προλαλήσαντα με ενοχλεί πολύ η λογική ότι "να πα να γα " οι κάτοικοι της όποιας περιοχής και η νοοτροπία ότι το δικαιούμαστε γιατί είμαστε "η πήξε, δείξε, -ότερη ομάδα" της Ελλάδας.

Κανείς δεν δικαιούται τίποτα από τα λεφτά του Ελληνικού κράτους.

Επιπλέον με ενοχλεί η νοοτροπία "εδώ και τώρα," "τέρμα στην κοροϊδία", "οι ψεύτες είναι οι πολιτικοί", λες και οποιαδήποτε διαδικασία και στο πιο ευνομούμενο κράτος δεν παίρνει κάποιο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί.

Κατά τα άλλα να φτιάξει ο ΠΑΟ γήπεδο και να ναι καλό και ωραίο. Και αν μπορεί, να το αυτοχρηματοδοτήσει, να το κάνει νόμιμα και να σεβαστεί όσο περισσότερο τις ευαισθησίες των κατοίκων της όποιας περιοχής.

Α. Και βέβαια, για μια ακόμα φορά αγγίζουμε το μέγα σκάνδαλο της μετοολυμπιακής χρήσης. Το που θα έπαιζε ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ θα έπρεπε να έχει καθοριστεί πριν τους Ολυμπιακούς και πριν γίνουν τα στάδια, ούτως ώστε οι ομάδες και να επωμιστούν μέρος της χρηματοδότησης, αλλά και τα γήπεδα να μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ομάδας μετά. Για να μην έχουμε τα κενά που έχει το γαλάτσι, το Ελληνικό άδειο και του Γουδί στις ανακατασκευές ενός καινούργιου γηπέδου. Το τελευταίο το συνειδητοποιείτε; Θα το ξαναφτιάξουν το γήπεδο ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ!

Αυτά να βλέπουν οι Αεκτζήδες που θέλουν γήπεδο τώρα και ας είναι 32.000 χιλιάδες, δεν πειράζει.

Ελπίζω τουλάχιστον, τώρα να τα συνδυάσουν για το Ευρώ που θέλουν να πάρουν και να ξέρουν τι τους γίνεται.


Last edited by Nikos C. on Wed Dec 22, 2004 6:46 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 6:43 pm    Post subject: Reply with quote

SOUL_13 wrote:
..ti einai o PANATHINAIKOS aekaki me granitsa kai makh ton megaloprepi Laughing Laughing Laughing ....sto aneto tha ginei ade na to kathisterisoune kana 6mhno...


Νομιζω οτι εδω ξεφυγες φιλε και προσβαλης της ομαδα και το κοσμο (πες οτι θελεις για το Ντεμη , Ψωμιαδη και Γρανιτσα δεν με νοιαζει αλλα να χρησιμοποιεις προσβλητικους ορους για την ομαδα Evil or Very Mad λες και εισαι σε οπαδικο φορουμ). Αντε να μην αρχισω και εγω του Λαγους και τα Κουνελια και γινει τις κολασεως εδω. Cool Cool.

Δεν σου φταει σε τιποτα η ΑΕΚΑΡΑ που δεν περνεται μια σωστη αποφαση εδω και 20χρονια για το γηπεδο.
Back to top
View user's profile Send private message
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 7:10 pm    Post subject: Reply with quote

O oros aekaki file mou pige akrivws se autous kai den apexei apo thn pragmatikothta, giati epixeirhmatika auto einai to megethos ths aek. Egrapsa kati se prohgoumeno post oti gia ton gipedo ths aek den ftaiei kanenas dimos pou den parthikane ta daneio, ta dania den parthikane apidh h pae aek pou einai o kuriws poros esodwn tou olou sxediou einai mia anupolipth kataxrewmenh etairia me aniparkto kefalaio h opoia mexri duo mines htane xrewmenh 50 dis kai twra 5. Kata ta alla ftaiei o Granitsas, to mono pragma pou ftaiei o Granitsas einai oti erikse to gipedo prin tis upografes...


Pame sta alla twra...
Mou kanei edipwsh oti ta idia atoma pou edw mesa, grafane to kalokairi enadion tou kahe lalaka gia tis prosfiges pou ekane kai den afinane thn oloklirwsh twn Olumpiakwn ergwn.........ta opoia teleiwsane sthn wra tous, giati parathira uparxoun polla, ta opoia tha xrisimopoihthoun kai gia to Panathinaiko kai to gipedo tha ginei sthn wra tou..... twra mou emfanizode upostiriktes tou kathe anuparktou.

Loipon oi dimarxoi tha paroune thn miza pou theloune giatI auto einai to mono provlhma pou uparxei me autous, kai to elaxisto pososto twn katikwn tou zwgrafou pou den goustaroun tha paroun thn apadish pou prepei apo thn PLIOPSHFIA POY THELEI GIPEDO STO GOUDI.

auta se apadish olwn oson ksafnka arxisan na koptode gia thn oikologia kai to perivallon apo exthes to meshmeri.....
......TO GIPEDO TOU PAO THA GINEI STO GOUDI....
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 7:31 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλε soul εισαι λιγο καιρο στο φορουμ για να ξερεις τη εχω γραψει για το Ελληνικο και ισως οι φιλοι exit , Pao και apari θα μπορουσαν να σε ενημερωσουν οτι οταν το Ελληνικο ειχε ξεχαστει σαν επιλογη εγω παντα ελεγα (μπορει και πριν 2 χρονια) με επηχειρηματα οτι η μονη λυση για το ΠΑΟ ειναι το Ελληνικο.Αμα θελεις μπορω να σου βρω και τα post μου και μαλιστα εγραφα ολα τα υπερ που σημερα γραφονται στις εφημεριδες και ακουγονται στο ραδιοφωνο.
Εγω απο το 2001-2002 ελεγα σε αυτο το φορουμ οτι πρεπει ο Παναθηναικος να παει στο Ελληνικο να χτησει γηπεδο 50.000 θεσεων με χρηματοδοτηση του κρατος και ολυμπιακα κονδυλια ωστε να εχει γηπεδο το 2004 και με εμπορικα. Θα χτηζατε εσεις γηπεδο και θα προλαβενατε τον ολυμπιακο .Δυστιχος οι φιλαθλοι του ΠΑΟ τοτε δεν με ακουσαν (και μαλιστα ειχα δεχτει και τοτε επιθεση) και το αποτελεσμα ειναι οτι τωρα θα εχετε γηπεδο το 2007 30.000 και αν.
Δεν ειμαι κακος σε αυτο το θεμα και μακαρι να παει Γουδι αλλα εγω προσωπικα λιγο δυσκολο το εβλεπα και αν θελεις να ξερεις την ΑΕΚ και τον ΟΣΦΠ τον συνφερουν να παει ο ΠΑΟ Γουδι γιατι και το γηπεδο δεν θα ειναι πολλη μεγαλο για να αποκτεισει μεγαλυτερη δυναμικη ο συλλογος αλλα και θα κλεισει και τη πορτα σε ενα προαστιο που δεν εχει ομαδες και εχει ενα εκατομμυρια κοσμο . Οπως και θα αναγκαστει να επενδυσει πολλα λεφτα ο Τζιγγερ που μετα θα θελει να τα βγαλει (λογικα) απο την ομαδα.

Για το τι ελεγα ωστε να δεις αμα συμβαδιζουν διαβασε το post στο παρακατω Link (Posted: Tue Oct 12, 2004 9:10 am)
http://www.stadia.gr/forum/viewtopic.php?p=36110&highlight=%E5%EB%EB%E7%ED%E9%EA%EF#36110
και πατα το link για να δεις τι ελεγα πιο παλια στο παλιο φορουμ Wink (απο « Reply #439 on: Dec 12th, 2003, 6:57pm » και η κουβεντα συνεχιζεται)
http://stadia.proboards16.com/index.cgi?board=grstadia&num=1048148427&action=display&start=435

Τοτε ημουν μπορω να σου και πιο αντικειμενικος απο τωρα γιατι τοτε δεν με ενοιαζε καθολου η ομαδα μου και τη κατασταση που επικρατουσε(αλλο τωρα Wink ).
Back to top
View user's profile Send private message
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Wed Dec 22, 2004 11:03 pm    Post subject: Reply with quote

Πάρτε το χαμπάρι μητροπολητάρχες και υπονάυαρχοι..

Η δεύτερη τοποθεσία που προτάθηκε από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ, έκτασης 50 στρεμμάτων, ανήκει ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ και ο κυριος... Ξύδης και ο κάθε αργόσχολος που γίνεται πρόεδρας Rolling Eyes ενός κινήματος δεν έχουν έννομο δικαίωμα ώστε να προσβάλλουν την απόφαση του υπουργείου για παραχώρηση της έκτασης για το συγκεκριμένο χώρο..

Το γήπεδο θα γίνει στο Γουδί και ούτε καν που θα το καθυστερήσετε υπάνθρωποι και αργόσχολοι. Cool
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:05 am    Post subject: Reply with quote

Πάντως σημερα υπήρχε το εξής πανό στο γήπεδο μπάσκετ που έγραφε:
"ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΡΟΔΟΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ" . Πιστεύω ο Τζίγγερ να μην κάνει το ΙΣΤΟΡΙΚΟ λάθος. Δεν με νοιάζουν ούτε τα εμπορικά, ούτε να είναι 50000. Και πιστεύω ότι στο Γουδί θα είναι μόνιμα γεμάτο, στο Ελληνικό θα πηγαίνουν οι πανηγυρτζίδες....στα δύσκολα το ΟΑΚΑ θα φαίνετε πιο ζεστό. Θα δούμε,,,πάντως οι Γιαννακόπουλοι ασκούνε πίεση να το κάνουν στο ΓΟΥΔΙ. [/b]
Back to top
View user's profile Send private message
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:11 am    Post subject: Reply with quote

Το θεμα ομως (αμα το δεις απο επιχειρηματικης αποψης) ειναι οτι τον Τζιγγερ δεν τον νοιαζει τι σε νοιαζει εσενα και εμενα και του οποιουδηποτε, αλλα αν θα εχει τα απαραιτητα εσοδα για να αποπληρωσει το κοστος κατασκευης. Βεβαια οπου και να γινει το γηπεδο (και οσους εμπορικους χωρους να εχει) σε καποια φαση θα τα βγαλει τα λεφτα του. Το θεμα ειναι σε ποσο χρονο θα γινει αυτο. Γιατι αμα το ενα κανει 10 και το αλλο 30 χρονια, τοτε μαλλον αυτο που θα κανει 10 χρονια θα ειναι το συμφερον.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:56 am    Post subject: Reply with quote

Ναι ρε manchester αλλά τι συμφέρει; Πέντε μαγαζιά που θα είναι φίσκα όπως στο Καραισκάκη ή 15 που θα βαράνε μύγες, όπως θα ήταν αν σας πήγαιναν ξέρω γω στην Παλλήνη..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:05 am    Post subject: Reply with quote

Σιηουρα τα 5 μαγαζια, αλλα δεν μπορει να γινει συγκριση μεταξυ Παλληνης και Ελληνικου. Εγω πιστευω οτι εκει κολλαει το ολο θεμα. Γιατι για να γινει το γηπεδο χρειαζονται χρηματα, και οσο και να ειναι πλουσιος καποιος (και οσο βαζελος, γαυρος, ή ΑΕΚτζης να ειναι) στο τελος θα κοιταξει τι τον συμφερει οικονομικα (οπως ειναι και το λογικο).
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:13 am    Post subject: Reply with quote

Και ποιος θα πάει στα μαγαζάκια του Τζίγγερ?? Η συγκεκριμένη περιοχή τη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πληθυσμό έχει???... Ποιος θα ξεκινήσει από το κέντρο(βασικός πυρήνας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού) για να πάει στο Ελληνικό??? Σε αντίθεση με το Γουδί, που ΚΑΙ κοντά σε μετρό είναι και είναι και μια ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ περιοχή και περιβάλετε και από Παναθηναϊκές περιοχές. Εγώ πιστεύω ότι το Ελληνικό θα είναι η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ του Παναθηναϊκού, και θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία και η εμπορική χρήση.
Back to top
View user's profile Send private message
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:13 am    Post subject: Reply with quote

Είχα 2 μέρες να μπω, και φρίκαρα με ότι διάβασα στις 2 τελευταίες σελίδες. Γιαυτό δεν προκειται να φτιάξει ποτέ ο ΠΑΟ γήπεδο. Είναι ποτέ δυνατόν να απαιτείτε σαν λαός του Παναθηναικού με το ζόρι γήπεδο στο Γουδι με εμπορικούς χώρους και χωρητικότητα 50000? Είπαμε η Ελλάδα σαν κράτος είναι μπουρδέλο, άλλα σιγά ρε παιδιά μην κάτσουμε να μας
γ@#@$!$!@ κιόλας. Δηλαδή ότι η περιοχή δεν επιτρέπει μεγάλο συντελεστη και απαγορεύει κάποιου είδους καταστήματα, είναι τόσο δύσκολο να το κατανοήσετε? Δηλαδή να πάω εγώ να χτίσω έναν ουρανοξύστη στην Πλάκα μέσα, επειδή έτσι γουστάρω. Άμα θέλετε τόσο πολύ γήπεδο στο Γουδί, χωνέψτε το ότι θα είναι 30000 και με φτηνότερο εισιτήριο τα 20 ευρώ, γιατί αλλιώς θα το κλείσετε γρήγορα το μαγαζάκι.

Υ.Γ. Ειλικρινά λυπάμαι πολύ που βλέπω ότι υπάρχουν άτομα τα οποία προτείνουν το λάδωμα των δημάρχων για να γίνει το γήπεδο. Ωραία νοοτροπία. Δώστε και σε μας τους αφελείς λίγο αν σας περισσεύει, γιατί νιώθουμε μειονεκτικά μπροστά σας.
Back to top
View user's profile Send private message
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:21 am    Post subject: Reply with quote

Quote:
Ποιος θα ξεκινήσει από το κέντρο(βασικός πυρήνας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού) για να πάει στο Ελληνικό??


Όταν το γήπεδο θα έχει μετρό και θα ναι δίπλα στο στάδιο και θα μπορείς να πας σε 10 λεπτά, γιατί θα σε πειράζει που θα ναι στο Ελληνικό;
Back to top
View user's profile Send private message
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:24 am    Post subject: Reply with quote

Και οχι μονο αυτο. Οσοι πανε στη Λεωφορο μενουν γυρω-γυρω απο το γηπεδο ή πανω στην Αλεξανδρας, ή ερχονται απο διαφορα μερη της Αθηνας (ακομη και απο τα Βορεια και τα Νοτεια προαστεια)?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dimiskour
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 02 Jun 2004
Posts: 1189
Location: Αθήνα

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:39 am    Post subject: Reply with quote

Prosopika os oudeteros filathlos (den ipostirizo kamia omada sto elliniko protathlima) ta blepo ta pragmata os eksis:

De katalabaino tous filathlous tou PAO.

Prota ap'ola to Elliniko anikei sto dimo Athinaion, o Exit to ksekatharise auto. Ara oute Peiraias oute tipota.

Deuteron, me ta MMM kai eidika opos exei polles fores eipothei, me to Metro pou tha ftasei ekei peripou otan kai to gipedo tha einai etoimo, tha ftaneis paneukola.

Triton, oloi gnorizoume oti to gipedo sto Goudi tha argisei arketa xronia logo prosfigon. Goustarete na perimenete toulaxiston 5 xronakia? Kai an oi prosfigountes dikaiothoun tote ti ginetai? De nomizo oti einai sofo na basizeste se ladomata i sto oti to eipe o Souflias, etsi prepei na einai.

Tetarton, eimai apo to Ano Kalamaki kai ksero oti iparxoun arketoi Panathinaikoi ekei.

Pempton kai kiriotero, blepete ta pragmata sto braxixronio: se 50 i 100 xronia to Elliniko tha exei tautistei me to PAO. Tha ginei oti einai i Leoforos tora. Ta Panathinaikakia pou tha gennithoun apo fetos kai epeita tha agapisoun to Elliniko opos eseis tora ti Leoforo.

Kai os politis thelo na po oti i idea na min ginei mitropolitiko parko sto goudi eksaitias enos gipedou anonimis etairias me kanei na bgaino apo ta rouxa mou. Kai sigoura den eimai o monos pou skeftetai etsi: to 80-90% ton ginaikon sigoura tha simfonei mazi mou! Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
SOUL_13
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 28 Apr 2004
Posts: 722
Location: Birmingham-UK

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:48 am    Post subject: Reply with quote

Sebasth h apopsh sou

TO GHPEDO THA GINEI GOUDI OMWS.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 1:49 am    Post subject: Reply with quote

Manchester7, φυσικά και δεν μένουν όλοι πάνω στην Αλεξάνδρας, αλλά το γήπεδο είναι στην μέση απ'όλες τις περιοχές. Άμα γίνει στο Ελληνικό, οι κάτοικοι των Βορείων ξέρεις πολύ καλά πόση ώρα θα κάνουν να φτάσουν. Εκτός και άμα εσύ θα έπερνες το τρένο από Κηφισιά και μετά να πάρεις το μετρό που ΘΑ φτάσει κάποια στιγμή στο..ελληνικό. Rolling Eyes

Το θεωρώ γελοίο πάντως να θεωρεί κάποιος ΑΘΗΝΑ το Ελληνικό...ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...μην στέκεστε στα χαρτιά τι γράφουν. Και ο Ρέντης στην Αθήνα ανήκει...ας πάμε εκεί!

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΖΗΤΑΕΙ ΓΗΠΕΔΟ 50000! ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ??? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΛΟΓΩ EURO ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ 40000 ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ, ΠΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ.

Και κάτι τελευταίο...Dimiskour...εγώ "έμαθα" τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, αλλά την ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ αγάπησα....! Άμα δείς παλικάρι μου μητροπολιτικό πάρκο σφύρα μου....βολέψου με το σκουπιδαριό...
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 9:40 am    Post subject: Reply with quote

LOS wrote:
1. Και ποιος θα πάει στα μαγαζάκια του Τζίγγερ?? 2. Η συγκεκριμένη περιοχή τη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ πληθυσμό έχει???...3. Ποιος θα ξεκινήσει από το κέντρο(βασικός πυρήνας των φιλάθλων του Παναθηναϊκού) για να πάει στο Ελληνικό???.


1. Εγω θα πηγαινω , χρονια περιμενω ενα πολυκεντρο με cinema κτλ στην περιοχη.
2. Δεν γνωριζω ,εχω μπερδευτει τωρα τελευταια αλλα μαλλον συνολικα ειναι χωρισμενη και στους τρεις λογω οτι τα Ν.Π. εχουν προσφατη ιστορια και ηρθαν απο παντου να μηνουν εδω.Παλιοτερα πιστευα οτι ειχε βαζελους Cool , τωρα τελευταια εχουν εχουν ερθει νεοπλουτοι κερατσινωτες γαυροι Evil or Very Mad και ασχολιοντας με την ΑΕΚ εχω βρει μεγαλο πυρινα χανουμιων που ομως δεν ειχαν εκδηλωθει μεχρι φετος Razz (δεν ξερω και εγω ποσα club και συνδεσμους εχουν τα Ν.Π. original και ΑΕΚ ,μπορει και 5-6)
3. Αυτο ειναι θεμα προς μελετη απο μια στατιστικη υπηρεσια.
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 10:04 am    Post subject: Reply with quote

paides,skefthkate oti an ginei to ghpedo sto Goudi den tha mporei na ginei mellontikh epektash tou? Confused
kai allh mia erwthsh:h glyfada den einai dipla sto ellhniko?ekei den yparxei megalos pyrhnas filwn tou PAO?
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 10:33 am    Post subject: Reply with quote

ael wrote:
kai allh mia erwthsh:h glyfada den einai dipla sto ellhniko?ekei den yparxei megalos pyrhnas filwn tou PAO?


Υπαρχει το ποσο μεγαλος δεν ξερω Embarassed παντως το Μπασκετ του ΠΑΟ γεμιζε χαλαρα οταν ηταν στη Γλυφαδα αντιθετα ο ΟΣΦΠ οχι.
Back to top
View user's profile Send private message
K.
Full Member
Full Member


Joined: 29 Sep 2004
Posts: 253
Location: EΛΛΑΣ

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 10:56 am    Post subject: Reply with quote

LOS wrote
Quote:
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι έπρεπε να επιμείνουμε για ΛΕΩΦΟΡΟ, να κόψουν το κεφάλι τους να βρούν τον τρόπο να στεγάσουν τα πάντα ΕΚΕΙ. ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.


Οταν πριν από λίγο καιρό έγραφα ότι η καλύτερη λύση και για τον ΠΑΟ και για όλους είναι αυτή (ανακατασκευή της Λεωφόρου με βάση το τελευταίο σχέδιο που προτάθηκε , χωρίς επέκταση οικοπέδου και περίπου 30000θ.) , κάποιος απ'το forum (που μάλλον δεν είχε διαβάσει καν τι έγραψα) μου επιτέθηκε ενώ κάποιοι άλλοι (καλοπροαίρετα πιστεύω) έψαχναν να βρουν γιατί ασχολείται ένας γάβρος σαν εμένα με τη Λεωφόρο . Τώρα , τρεχετε να βρείτε άκρη με τους διάφορους δημάρχους , παροτρύνετε το Βαρδινογιάννη να τους ...δωροδοκήσει για να μη μιλάνε και αν σας κάνουνε καμία δικαστική προσφυγή ετοιμάζεστε ,αν καταλαβαίνω καλά, να τους πλακώσετε στο ξύλο για να μην σας εμποδίσουν (οπα η επανάσταση που έλεγε κι ο Πανούσης) ...
Στο Γουδί το μόνο οικόπεδο στο οποίο πιθανόν να είναι δυνατή η κατασκευή του γηπέδου είναι αυτό που ανήκει εξολοκλήρου στο Δήμο Αθηναίων (κάτι έχει γραφτεί σχετικά στο φορουμ ,δεν εμπλέκονται Παπάγοι,Χολαργοί,Ζωγράφοι κλπ) . Ακόμα κι εκεί , οι συντελεστές οικοδόμησης είναι στανταρ (ο ioannis31 τα αναφέρει πολύ αναλυτικά) οπότε μην κάνετε όνειρα για κάτι πολύ μεγαλύτερο από 35000 (ασε που καμιά ομάδα δε χρειάζεται περισσότερο για ελληνικούς αγώνες) . Ακόμα κι εκεί όμως υπάρχει κίνδυνος προσφυγών .
Και κάτι ακόμα ,ίσως λίγο άσχετο , που μάλλον το ξέρουν όλοι : Oπου και να γίνει το γήπεδό σας αποκλείεται να είναι πιο δυνατή έδρα από αυτό που έχετε ήδη . Εδώ δε μασάμε από Λεωφόρο (αμέτρητες οι νίκες του Ολυμπιακού εκεί μέσα , μέχρι και για έδρα μας το είχαμε παλιά όταν χτιζόταν το παλιό Καραϊσκάκη), θα μασήσουμε από Γουδί Smile και ...Ελληνικό Laughing Laughing ;
Back to top
View user's profile Send private message
crs
Senior Member
Senior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 439
Location: A θ ή ν α

PostPosted: Thu Dec 23, 2004 12:19 pm    Post subject: Reply with quote

LOS wrote:
...πάντως οι Γιαννακόπουλοι ασκούνε πίεση να το κάνουν στο ΓΟΥΔΙ. [/b]


Και ο Βα-γιαννης μπορεί να γυρίσει και να τους πει - αν δεν το εχει κάνει ήδη δηλαδή- "Κουμάντο στα δικά μου χρήματα θα κάνω εγώ..."
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 38, 39, 40 ... 132, 133, 134  Next
Page 39 of 134

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr