View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
losada7 Moderator
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:55 am Post subject: |
|
|
Τι ξεφτίλες-επαναστάτες της φάπας, εμένα με πείραξε πάνω απ όλα που είχανε το Παρθενώνα στις φλόγες .... οι αγράματοι και άξεστοι.
Αναρωτιέμαι έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους ;;
Οι ιδεολόγοι μας φάγανε |
|
Back to top |
|
|
marin Stadium Expert
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:00 am Post subject: |
|
|
Ti na exoun doulepsei bre Losada? Edw gia na broun se poio ktirio prepei na rixoun ti molotof, prepei na koitaxoun prwta Darabigka, katopin na paroun tilefono apo to kinito ton arxigo tis agelis tous gia na epibebaiosoun tis syntetagmenes kai katopin na thymithoun pws anabei to spirto... |
|
Back to top |
|
|
Giannis Stadium Expert
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:06 am Post subject: |
|
|
εντάξει, το εμπεδώσαμε! Δε κάνετε διακρίσεις.... |
|
Back to top |
|
|
nikitas Senior Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:21 am Post subject: |
|
|
χεχε... καλά κάτσε να κλείσουν οι κάμερες και να φύγουν οι δημοσιογράφοι...
Αλλο: οι Αμερικανοι αθλητές και η ασφάλεια. "I haven't worried about security once... the Olympic village is its own little compound," U.S. striker Abby Wambach told reporters. "They took care of every little detail, it's like they've done it all before," she added.
http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/nm/20040805/sp_nm/olympics_soccer_security_dc_1 |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 5:09 am Post subject: |
|
|
Μετά το γεύμα ο πρέσβης του Λιβάνου, κ. Χαμπίμπ, μιλώντας εκ μέρους όλων και ως πρόεδρος του Αραβικού Συνδέσμου, εξέφρασε την πίστη ότι δεν θα συμβεί κάτι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αν συμβεί κάτι, τότε θα προέρχεται από εχθρούς των αραβικών χωρών και της Ελλάδας». «Γιατί η Ελλάδα και οι αραβικές χώρες συνδέονται στενά» προσέθεσε.
Το πλήρες άρθρο
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=556239&lngDtrID=244 |
|
Back to top |
|
|
pekkek New Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:14 am Post subject: USA Today |
|
|
Τα λεγόμενα της κυρίας, δυστυχώς, μου φαίνονται πιστευτά.
http://www.usatoday.com/sports/columnist/brennan/2004-08-05-brennan_x.htm
Το χουμε ρίξει στο να απαγορεύουμε τις κάμερες μπας και μάθει κανείς ξένος για τον ...κομήτη και δεν κοιτάμε τα ουσιώδη.
Αυτά τα εικονικά και επιφανειακά (εεεπ, που πάτε με τις ασπιρίνες μέσα στο MPC;) τα κάνουν βέβαια και οι Αμερικάνοι στα αεροδρόμιά τους (π.χ. έχουν βάλει μάνα να πιεί από το γάλα της το οποίο είχε σε μπιμπερό σε περίπτωση που πεινούσε το μωρό της κατά την πτήση). Ελπίζω μόνο να μη μας βγουν σε κακό.
--ΠΕ |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:19 am Post subject: |
|
|
Bλέπω στην τελετή έναρξης να πασπατεύουν και το Στεφανόπουλο!!! |
|
Back to top |
|
|
GEORGE Senior Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:32 am Post subject: |
|
|
Κοιταχτε χαμογελο ο Ρογκ, στην παραπανω φωτο, που τον πασπατευει το κοριτσακι!! Σαν να της λεει το υφος του " Εχω πυραυλο αναμεσα στα ποδια μου"!!!!
Δεν βαζανε κανενα μουσατο να ψαξει.... |
|
Back to top |
|
|
KoKa Junior Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:25 pm Post subject: |
|
|
Με την ευκαιρία της σημερινής μου επίσκψης στο ΟΑΚΑ πρέπει να πω ότι η ασφάλεια δεν ήταν η αναμενόμενη. Αυτό γιατί ενώ χρειάστηκε να μπω πεζός 3 φορές στο συγκρότημα μόνο τις 2 πέρασα από τον πλήρη έλεγχο.
Την τρίτη φορά πήγα κύριος με τη διαπίστευση μου κρεμασμένη από την είσοδο του ανοιχτού κολυμβητηρίου-ποδηλατοδρομίου και απλά ρώτησα ένα αστυφύλακα λιωμένο από τη ζέστη αν μπορώ να μπω για να πάω στο Σ.Λούης. Η άπαντηση "ναι ναι... πάρε την ανηφόρα" και ήμουνα μέσα στο συγκρότημα χωρίς πολλά πολλά.
Επίσης οι τουαλέτες περιμετρικά του Σ.Λούης είχαν σφραγιστεί από την ΕΛ.ΑΣ με ένα χαρτάκι που έλεγε "Έλεγχος Εκρητικών Μηχανισμών"...αλλά μπροστά στη πόρτα μιας τουαλέτας ήταν παρατημένη μια συσκευή FAX! Στο άσχετο τελείως!
Επίσης να αναφέρω τη στάση "τουπέ" ευτυχώς λίγων αστυνομικών κατά τους ελέγχους οι οποίοι απευθύνονταν σε όλους στον ενικό το οποίο μου έκανε άσχημη εντύπωση. |
|
Back to top |
|
|
obsedian Junior Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:28 pm Post subject: |
|
|
???? ???? ??? ???? ??????????, ??? ??? ?????? ???? ????? ??? ???? ??? ?? ???????????? ?? ????????? (topic ???? ???) ???? ?? ??? ???? ????? ?? ???? ??? ???? ????????? ????? ...
________
Vaporizer affiliate program
Last edited by obsedian on Sun Feb 27, 2011 11:29 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
donganos Full Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 12:34 pm Post subject: |
|
|
KoKa αυτά που μας περιγράφεις είναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ!
ο πρέσβης του Λιβάνου, κ. Χαμπίμπ wrote: | «Γιατί η Ελλάδα και οι αραβικές χώρες συνδέονται στενά» | Δε λένε τέτοια λόγια μπρε σύντεκνε, μέρες που έρχονται!!! |
|
Back to top |
|
|
obsedian Junior Member
|
|
Back to top |
|
|
Nikos C. Stadium Expert
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 7:03 pm Post subject: |
|
|
Quote: | Μετά το γεύμα ο πρέσβης του Λιβάνου, κ. Χαμπίμπ, μιλώντας εκ μέρους όλων και ως πρόεδρος του Αραβικού Συνδέσμου, εξέφρασε την πίστη ότι δεν θα συμβεί κάτι στους Ολυμπιακούς Αγώνες, σημειώνοντας ωστόσο ότι «αν συμβεί κάτι, τότε θα προέρχεται από εχθρούς των αραβικών χωρών και της Ελλάδας». |
Με άλλα λόγια ο υπουργός της κυβέρνησης ανδρεικέλου της Συρίας. Η Αλ Κάιντα πάντως είναι και αυτή εχθρός των κυβερνήσεων του αραβικού κόσμου.
Έχε χάρη που οι Ολυμπιακοί δεν προσφέρονται πολιτικά, αλλιώς δεν θα το είχα σε λίγο να μας χτύπαγε και αυτό το καθίκι.
Σοβαρά τώρα, αλλά κάποιος πρέπει να επικοινωνήσει με το Αθήνα 2004 για αυτά που είδε ο κόκα και αυτά που έγραψε η Αμερικανίδα στο USA today.
Το χειρότερο είναι ότι οι αστυφύλακες επί τόπου δεν καταλαβαίνουν πόσο κακοφαίνεται η χαλαρότητα τους. |
|
Back to top |
|
|
sq350 Full Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:00 pm Post subject: |
|
|
Nikos C.
Na doume ligo ta gegonota me ton Koka psyxraima kai me logiki?
1. O Koka eipe oti tis fotos tis travikse me kinito
2. O Koka eipe oti mpike sto OAKA me diapisteysi ergazomenou
Symperasmata me vasi ti logiki :
1. O Koka elegxthike kata tin eisodo tou sto OAKA kai gia tin akriveia twn prwsopikwn tou stoixeiwn kai gia tin afthentikotita tis kartas tou (i karta exei kai barcode epanw gia diastayrwsi) kai gia proswpika antikeimena pou koyvalaei
2. Den mporeis na apagorepseis se enan ergazomeno na mpei sto OAKA me to kinito tou , otan pleon ta perissotera kinita exoun camera.
Ta provlimata aforoun to gegonos oti mpike triti fora xwris sovaro elegxo, oti mia syskevi fax itan paratimeni kai kaneis den afypnistike kai to "toupe" twn astynomikwn. Kai ta 3 einai aparadekta!!! Alla gi ayta den einai ypeythyno to Ath2004 alla to ypourgeio dimosias taksis. |
|
Back to top |
|
|
savroulis Stadium Expert
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:14 pm Post subject: |
|
|
sq
πλέον δεν είναι σε ποιόν θα επιρήψουμε τις ευθύνες! αλλά τί μπορούμε να κάνουμε για να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση! όλοι οι φορείς κανονικα για τέτοια γεγονότα πρέπει να δίνουνε τον καλύτερο τους εαυτό, και να συνεργάζοντε άψογα.
όσο για το Φαξ, ο Κοκα δεν πρόσεξε ότι στην τουαλέτα είμουνα μέσα και ζοριζομουνα και είχα ακουμπήσει απέξω το φάξ για να είμαι λίγο πιο άνετα.... |
|
Back to top |
|
|
Nikos C. Stadium Expert
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 8:19 pm Post subject: |
|
|
Sq350,
Κατ'αρχάς να σου πω ότι η ψυχή μου μ'έπιασε με αυτά που έγραψε η Αμερικανίδα δημοσιογράφος, η οποία πραγματικά δεν δίνει καμιά λαβή για ανθελληνισμό.
Άμα αφήνεις τον κόκα, αφήνεις και την αμερικανίδα και αφήνεις και τον αυστραλό. Και ο μέν κόκας τα γράφει εδώ, οι άλλοι τα γράφουν σε ξένες εφημερίδες.
Επίσης, όταν δίνεις το σήμα ότι αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να μην βγουν φωτογραφίες, δίνεις άσχημη εντύπωση ότι είσαι χαλαρός με την ασφάλεια.
Το ίδιο με την αστυνομικίνα που απλώς άνοιξε την τσάντα και δεν την έψαξε.
Επιπλέον ο κόκας, λέει στον αστυνομικό ότι "έχω διαπίστευση για το ποδηλατοδρόμιο και το κολυμβητήριο, μπορώ να πάω στο ΟΑΚΑ" και ο αστυνομικός του δίνει και οδηγίες.
Όχι μόνο ο αστυνομικός δίνει εντύπωση χαλαρότητας, αλλά αποδεικνύεται ότι εφόσον δεν σε ελέγχουν ανά εγκατάσταση, το σύστημα των διαπιστεύσεων για το ΟΑΚΑ είναι τζούφιο από μέσα.
Κανονικά, τώρα που είναι οι πρώτες μέρες, οι αστυνομικοί θα έπρεπε να είναι τριπλά αυστηροί για να δώσουν το σήμα ότι τα μέτρα δεν είναι παίξε γέλασε. Και μετά ας χαλαρώνουν.
Τώρα όπως είναι δίνουν στο σήμα στα ΜΜΕ "ελάτε, μπορείτε να βγάλετε καλό ρεπορτάζ μαζί μας!"
Αυτά είναι λάθη. Και το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε ως Έλληνες, είναι να φωνάζουμε στους αρμοδίους να τα φτιάξουν τώρα, αντί να λέμε μετά ότι κάνουν ανθελληνική προπαγάνδα.
EDIT: Σοβαρά τώρα. Πώς μπορούμε να επικοινωνήσουμε με το 2004, αλλά να επικοινωνήσουμε όχι να πάει σε γραφειοκρατίσκο. |
|
Back to top |
|
|
sq350 Full Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:36 pm Post subject: |
|
|
savroulis
toulaxiston i toualeta eixe xarti? elpizw nai gia na min vrikes enallaktiki sto xarti tou fax (an itan kai aplo fotoantigrafiko - kai oxi therimiko - tote tha zoristikes akomi perissotero) an den eixe xarti rikse ena post sto "Provlimata kai organwsi"
Nikos C.
Symfwnoume apolyta vevaiws vevaiws!!!
Epsaksa sto site tou 2004 gia tilefwna i estw mail (siga min eixe). H moni lysi einai na pareis til sto 210 2004 000 kai me yfos 10 kardinaliwn (gia na se paroun sta sovara kai na min sou pou oti "einai se syskepsi")na zitiseis na miliseis me to Simitsek pou einai proistamenos twn ypiresiwn anamesa stis opoies kai i D/nsi Asfaleias. |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 12:30 am Post subject: |
|
|
Το μήνυμα σας κατά 90% έχει πάει στο παραλήπτη του (Μας παρακολουθούν σχολαστικά) . Βέβαια αν βρούμε και κανένα email ή τηλέφωνο του Αθήνα 2004 ή του Υπουργείο Δημόσιας Τάξης τότε θα είμαστε 100% σίγουροι
|
|
Back to top |
|
|
KoKa Junior Member
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 12:48 am Post subject: |
|
|
Ρε παιδία! Μη λέτε το nickname μου κοκας... ακούγεται κάπως! Τα αρχικά από το ονοματεπώνυμο μου είναι!
Να κάνω μια δίορθωση προς τον Nikos C. ότι από το χύμα σημείο που μπήκα ήταν η είσοδος για ποδηλατοδρόμιο και ανοιχτό κολυμβυτήριο (αθλητών και εργαζομένων μόνο) και δίπλα υπάρχει ένας μεγάλος ανηφορικός διάδρομος που οδηγεί στο κλειστό κολυμβητήριο. Από αυτό το δίαδρομο πήγα για Λούης. Επίσης η διαπίστευση μου είναι για το Σ.Λούης (και 45, broadcasting areas δλδ).
Να πω ότι το barcode δεν το έλεγξαν σε κανένα check-in.
Και ένα τελευταίο: Αρχι-αρχίφυλακας σε ένα από τα σημεία εισόδου είχε πίασει ένα αλβανό εργάτη (με διαπίστευση όμως!) και του είχε αρχίσει την ψαρωτική ανάκριση "τι θες εσύ εδώ;" "από που είσαι" κλπ... τι να θέλει ρε μ@λ*κ* μπ..τσε... αυτός το έχτισε στη τελίκη!
Πάντως για να μη τα ισοπεδώνουμε όλα, ασφάλεια αισθανόσουν. Και ανά 30 μέτρα υπήρχε αστυνομικός. Απλά μετά συνειδητοποίησα ότι στο IBC δίπλα είχε πάει ο Καραμανλής οπότε θα είχαν στείλει παραπάνω προσωπικό εκεί από το ΟΑΚΑ.
Και τέλος, η εγκατάσταση υπολειτουργεί, καθώς δεν έχουν εξοπλιστεί τα γραφεία-εγκαταστάσεις-καντίνες-κλπ με εργαζομένους ή εθελοντές. Σήμερα ξεναγούσαν τους τύπους για τα κυλικεία απ'ότι είδα, τα οποία θα τα γεμίσουν με προϊόντα αύριο. Δηλαδή να μην το παίρνουμε τόσο σοβαρά ακόμη. Αν γίνουν τα ίδια και την Τετάρτη (πρόβα κουστουμιών τελετής έναρξης), που δε νομίζω, τότε θα τα χώσω πιο άγρια. |
|
Back to top |
|
|
donganos Full Member
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 1:02 am Post subject: |
|
|
KoKa wrote: | Ρε παιδία! Μη λέτε το nickname μου κοκας... ακούγεται κάπως! Τα αρχικά από το ονοματεπώνυμο μου είναι! | Όπως λέμε Kostas... Karamanlis;;; |
|
Back to top |
|
|
KoKa Junior Member
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 1:03 am Post subject: |
|
|
Koντα Επεσες! |
|
Back to top |
|
|
nikitas Senior Member
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 1:38 pm Post subject: |
|
|
Δυνατότητα επικοινωνίας απευθείας με την 2004 υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα. Απλά πατήστε στο το link "επικοινωνία"
Έχω στείλει ως τώρα 4 mail με αυτό τον τρόπο και μου απάντησαν σε όλα μέσα σε 1-2 μέρες. |
|
Back to top |
|
|
Choriatis 2004 Senior Member
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:27 pm Post subject: |
|
|
Παντως εγω πεθαινω στα γελια καθε φορα που ακουω τον KOsta Karamanlis να δηλωνει μετα το περας της επισκεψης του σε ΟΛ. Εγκαταστασεις:
Η Ελλαδα ειναι απολυτα ετοιμη να διοργανωσει τους πιο επιτυχημενους Αγωνες κατω απο υψιστες συνθηκες ασφαλειας...
Το λεει καθε μερα....Ελεος
Ενταξει το εμπεδωσαμε |
|
Back to top |
|
|
donganos Full Member
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:29 pm Post subject: |
|
|
Άσ'τον να το λέει μπας και το εμπεδώσουν και μερικοί άλλοι... |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Sat Aug 07, 2004 5:31 pm Post subject: |
|
|
Αν δεν βγεί μετά θα βγούνε οι άλλοι και θα λένε γιατί δεν διαβεβαιώνει το κόσμο ότι θα υπάρχει ασφάλεια κι ας ξέρουν ότι υπάρχει. Κλασική ελληνική μέθοδος αντιπολίτευσης
Τελοσπάντων ... ελπίζω τουλάχιστον αυτό το μήνα να υπάρχει ομοψυχία από όλες τις πολ. δυνάμεις |
|
Back to top |
|
|
|