View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 2:39 pm Post subject: |
|
|
Προχθες ξαναξαναξαναεπαιξαν οι Σκορπιονς ε! Στο Καραισκακη.. Το ειχα ξεχασει τελειως...
Καμια ανταποκριση; |
|
Back to top |
|
|
sdakos Junior Member
Joined: 06 Oct 2006 Posts: 155 Location: thessaloniki - athens
|
Posted: Wed Jun 20, 2007 9:15 pm Post subject: |
|
|
Nαι πήγα εγώ! Μιλάμε είναι άπαιχτοι! Είναι 60ρηδες και μάζεψαν τουλάχιστον 20000 κόσμο στο Καραισκάκι! Είπαν σχεδόν όλα τα πολύ γνωστά τραγούδια τους εκτός απο το No One Like You. Ακόμα 3-4 απο το κανούριο CD και μερικά από τη δεκαετία του 70. Με στεναχώρησαν που δεν είπαν τραγούδια όπως Always Somewhere, Passion Rules The Game, Rythm Of Love, αλλά δεν πειράζει. Λογικά τους βλέπω να ρχονται και του χρόνου γιατί την έχουν βολέψει καλά με την Αθήνα και κονομάνε. Πάντως γενικότερα είναι πολύ καλοί showmen αν και μεγάλοι. Τέλος πολύ ωραίος και ο joe cocker μου άρεσαν τα τραγούδια του και η γενικότερη παρουσία του. |
|
Back to top |
|
|
Giannis Stadium Expert
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 11:28 am Post subject: |
|
|
Παιδιά μη χάσετε τη συναυλία της Tori Amos στην Αθήνα! Την είδα στη Ζυρίχη την προηγούμενη Παρασκευή και θεωρώ ότι είναι κορυφαία! Φωνή, οι κινήσεις της στη σκηνή και το απίστευτο ταλέντο της να χρησιμοποιεί πιάνο και αρμόνιο συγχρόνως...τραγουδώντας! Μια μούσα! |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 2:10 pm Post subject: |
|
|
sdakos wrote: | Είναι 60ρηδες και μάζεψαν τουλάχιστον 20000 κόσμο στο Καραισκάκι! |
Τώρα αυτό το λες για καλό;
@ Giannis
Tori Amos θέλω με τρέλα να δω αλλά δε γουστάρω Air ούτε James (άντε πάλι τα ίδια). Τι να κάνω, μου λες; |
|
Back to top |
|
|
savas Full Member
|
Posted: Mon Jul 02, 2007 2:43 pm Post subject: |
|
|
Η Tori Amos είναι πραγματικά καταπληκτική και υπάρχουν και αρκετά χειρότερα από Air και James (προσωπικά μου αρέσουν και οι δύο αν και οι Air όντως με κάθε δίσκο που βγάζουν γίνονται και χειρότεροι)... Μην το χάσεις...
Επίσης δύο καινούργιοι δίσκοι
EDITORS - An End has a Start
Οι Editors είναι πραγματικά ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα... Μαζι με Interpol θυμιζουν Joy Division αλλά δεν τους αντιγράφουν. Αν και ο πρώτος παραμένει λίγο καλύτερος (the Back Room), ο καινουργιος δίσκος είναι πολύ καλός.
Malcolm Middleton - A brighter Beat
Η μεγάλη μου αδυναμία απο ξένους καλλιτεχνες... Τρεις δίσκους έχω και όποιν βάλω λέω αυτος ειναι ο καλύτερος... Ετσι και ο καινουργιος.. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ!!!!! |
|
Back to top |
|
|
Braveheart Junior Member
Joined: 24 Sep 2006 Posts: 173 Location: Πρόεδρος Σ.Φ. Νίκου Αλέφαντου Θεσσαλονίκης
|
Posted: Thu Aug 23, 2007 7:50 pm Post subject: |
|
|
Kserei kaneis paidia pos legetai to tragoudi pou akougete stin nea diafimisi tis coca cola? Poul leei :give a little love and it'll all come back to you. |
|
Back to top |
|
|
kounoupis Junior Member
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 10:33 am Post subject: |
|
|
Τουρκικη pop(sezen aksu,tarkan,navid,tilbe και πολλους αλλους που βαριεμαι να αναφερω).Ακουστε και θα με θυμηθειτεEιναι κλασεις ανωτερη της ελληνικης.Ακουστε το yanarim της σερταμπ απο το youtube.Δυστυχως πειρατικα cd τουρκων τραγουδιστων δεν πουλανε στην ελλαδα.Δεν εχω καμια σχεση με τουρκια.Aπο το αγρινιο καταγομαι.
Last edited by kounoupis on Fri Aug 24, 2007 2:12 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
chr.04 Stadium Expert
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 11:56 am Post subject: |
|
|
Όταν ήμουν φαντάρος στον Έβρο βλέπαμε το KRAL (αντίστοιχο του KRAL). Νομίζω ότι τα video clip τους (τουλάχιστον τότε -2000) ήταν πολύ καλύτερα από τα δικά μας.
Συμφωνώ ότι αρκετά παλιά τραγούδια της Sertab είναι καταπληκτικά. |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 1:01 pm Post subject: |
|
|
Καλά, το KRAL είχε την καλύτερη εικόνα στη Χίο όπου βρισκόμουν για διακοπές φέτος. Αλλά θα διαφωνήσω: η μουσική τους δεν υποφέρεται (τουλάχιστον αυτή που βρίσκεται στις ψηλότερες θέσεις των charts). Μονότονη, χωρίς μελωδία, και με βιντεοκλίπ που φαίνεται ότι βγήκαν από το ίδιο εργοστάσιο μαζικής παραγωγής, παρότι τεχνικά ήταν πολύ καλύτερα από τα δικά μας. |
|
Back to top |
|
|
kounoupis Junior Member
|
Posted: Fri Aug 24, 2007 2:11 pm Post subject: |
|
|
Απο της βανδη,κοκκινου,ζωη,χρυσπα,ταμτα,ζηνα,κοκκινου κλπ και λοιπα η τουρκικη pop ειναι καλυτερη.Και να πω και γιατι.Εκει συνδυαζουν δυτικα στοιχειο με το τουρκικο στοιχειο.Εν αντιθεσει εδω θα εχουμε φτηνη αντιγραφη dance κομματιων η ψευτο-dance με σκοπο την επιτυχια και το κερδος.Η το πολυ πολυ βαζουμε και κανα μπουζουκι μεσα να μεγαλωσουμε το κοινο μας.Μιλαω παντα για τις pop ελληνιδες τραγουδιστριες που ανεφερα παραπανω.Εδω ειναι 80% εμφανιση,20% φωνη.Απλα προβαλλουν περισσοτερο την εμφανιση,το show και οχι το τραγουδι αυτο καθεαυτο δυστυχως.Αλλα αφου βασιζονται στην επιτυχια του δισκου σε hit τυπου γεια,nylon(ετσι το γραφει απ'εξω το cd),sex(το κανανε και σε γαλλικη version τρομαρα τους χα χα) λογικο ειναι να βασιζονται στο show.Δεν λεω οτι οι ελληνιδες τραγουδιστριες δεν εχουν φωνη αλλα δεν την προβαλουν στα τραγουδια τους.Aσε που ειναι πιο χαλαρωτικη η τουρκικη pop.Δεν λεω πως δεν ακουω ελληνικα αλλα απο αυτες τις τραγουδιστριες ελαχιστα τραγουδια δηλαδη μονο τα καλα. |
|
Back to top |
|
|
J.R New Member
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 1:11 pm Post subject: |
|
|
Radio Blackman kai ksero psomi!!!!! |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Sat Oct 06, 2007 3:31 pm Post subject: |
|
|
Μια μπάντα-απωθημένο (συλλογικό αλλά και προσωπικό - από το 1994 τους περιμένω) παίζει σήμερα στο Terra Vibe: οι Manic Street Preachers, στην πρώτη τους εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους.
Ήταν να εμφανιστούν στις 28 Αυγούστου μαζί με τους γελοίους Smashing Pumpkins και τους αδιάφορους έως νυσταλέους Kasabian αλλά η εν λόγω συναυλία αναβλήθηκε λόγω των τραγικών γεγονότων. Επειδή όμως οι Manics είναι και ντόμπροι τύποι αποφάσισαν να μας επισκεφτούν μόνοι τους πλέον. Τόσο το καλύτερο!
Περισσότερα την Κυριακή, εδώ και στο blog μου. |
|
Back to top |
|
|
exitmusician Moderator
|
Posted: Mon Oct 08, 2007 10:35 am Post subject: |
|
|
Update από Manics στο Terra Vibe:
- Το Terra Vibe είναι ο πλέον ακατάλληλος χώρος για να φιλοξενήσει συναυλίες που δεν συγκεντρώνουν τουλάχιστον 10.000 θεατές.
- Προσέλευση: περίπου 3.000 νοματαίοι, ένα μικρό μέρος των οποίων ήταν fans και οι υπόλοιποι απλώς έτυχε να είναι εκεί. Ντροπή και προσβολή προς το πρόσωπο ενός συγκροτήματος που στο νησί γεμίζει άνετα στάδια όπως το Millennium του Cardiff...
- 1 ώρα και 20 λεπτά η διάρκεια της συναυλίας, χωρίς encore. Πρόλαβαν όμως να παίξουν 19 τραγούδια, το ένα καλύτερο από το άλλο...
Για περισσότερα (και setlist) εδώ κι εδώ. |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
|
Back to top |
|
|
savas Full Member
|
Posted: Sun Nov 04, 2007 4:59 pm Post subject: |
|
|
Σάν φίλος παλιός και αγαπημένος, έρχεται, σε ξαναβρίσκει, σου γεμίζει με χαρά την ψυχή, φεύγει και σε αφήνει μέσα σε μια γλυκιά μελαγχολία γεμάτη ερωτηματικά...
Κ.ΒΗΤΑ / ΑΡΓΟΣ
|
|
Back to top |
|
|
J.R New Member
|
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:57 pm Post subject: |
|
|
την Παρασκευή το βραδύ είδα ζωντανά τους Scooter. τι να σας λέω φανταστική συναυλία όπως στα βιντεοκλίπ, τα χεριά στον αέρα και jumping up and down όλο το βραδύ .
Κάπου μέσα εκεί είμαι και εγώ!!!! |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 12:12 pm Post subject: |
|
|
Αναρωτιέμαι πόσοι από εσάς θα αναγνωρίσετε τον κύριο που "γρατζουνάει βελούδινα" στα αριστερά του Αρχάγγελου.
Ο Ταχυδρόμος Πέθανε (Μ. Χατζηδάκης) |
|
Back to top |
|
|
Dromeas Full Member
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 1:02 pm Post subject: |
|
|
Ο George Harrison
(cheeting: Αυτά τα διαολάκια που σχολιάζουν τα βιντεάκια από κάτω τα ξέρουν όλα... Η ισχύς εν τη ενώσει) |
|
Back to top |
|
|
Tanash Full Member
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 2:30 pm Post subject: |
|
|
Ξέρει κανένας πως λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στο τρέιλερ από το καινούριο σίριαλ του μέγκα "μιά στιγμή 2 ζωές"; |
|
Back to top |
|
|
Mika Stadium Expert
|
Posted: Sat Dec 29, 2007 6:45 pm Post subject: |
|
|
Tanash
"DJ Shadow - Organ Donor"
|
|
Back to top |
|
|
Tanash Full Member
|
Posted: Sun Dec 30, 2007 12:01 am Post subject: |
|
|
Σ' ευχαριστώ πολύ Mika! Φοβερό κομάτι! |
|
Back to top |
|
|
Giorgos Stadium Expert
|
Posted: Thu Feb 21, 2008 3:15 am Post subject: |
|
|
Xαιρετω το φορουμ!
Ρε παιδες ξερει κανεις το τραγουδι απο τη διαφημιση του Tiguan??
http://www.youtube.com/watch?v=jRrzo_0wATI
ΕΔΙΤ:Τελικα μαλλον δεν εχει βγει σε κυκλοφορια το κομματι.. |
|
Back to top |
|
|
Tanash Full Member
|
Posted: Mon Feb 25, 2008 3:39 am Post subject: |
|
|
Ξέρεται πώς λέγεται το τραγούδι που ακούγεται στην καινούρια διαφήμιση της Vodafone για το καινούριο τους πρόγραμμα double play plus;[/list] |
|
Back to top |
|
|
billy8181 Stadium Expert
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 3:48 pm Post subject: |
|
|
παιδιά μια βοήθεια...2 τραγούδια ψάχνω (λαϊκά μη γελάσετε please...), δε ξέρω τίτλο ούτε τραγουδιστή αλλα είναι γνωστά:
το ένα λέει "οδηγό και είμαι λιώμα" , και το άλλο "σου βάζο άκυρο..."
και ο θεός βοηθός! |
|
Back to top |
|
|
Ο.Υ.Σ.Τ. Full Member
|
Posted: Tue Feb 26, 2008 6:16 pm Post subject: |
|
|
Σε βγαζω ακυρο... Κελυ Κελεκιδου. Για το αλλο δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω.. |