stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο ΑΕΚ
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 55, 56, 57  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 7:35 pm    Post subject: Reply with quote

Πραγματικά ο κοντός έδωσε ΡΕΣΤΑ σήμερα Razz . Απο τη χαρά μου που έχουμε τέτοιο ηγέτη στο ποδοσφαιρικό τμήμα μπήκα να γράψω ενω δεν είχα σκοπο.
Τελικά είχα δίκιο για τους ενδιασμούς που είχα για το αν πράγματι θα ανοικοινώσει σήμερα Φυλή Wink .
ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ

Με λίγα λόγια (όσο γίνεται μια συνέντευξη 1ώρα)

Ο Ντεμης στην αρχη της συνεντευξης του εβαλε μια ομπρελα γυρω απο τους συνεργατες του και ειπε οτι αυτος ειναι που εχει επιλεξει τους συνεργατες του και αυτος που αναλαμβανει την ευθυνη για τα θετικα και τα αρνητικα (γιατί όλα τα θετικά τα φορτώνας στο Ντέμη και τα αρνητικά στο Κιντή)
Ειπε οτι μονο απο την διοικηση θα ακουν την αληθεια και οχι απο του ΑΡΔ. (χαρακτήρισε κάποιους δημοσιογράφους-παράγοντες)
Ειπε οτι το σχεδιο Γρανιτσα δεν μπορει να μπει στον αναπτυξιακο νομο οπως του ειπε το υπουργειο και ετσι δεν μπορει να εφαρμοστει το σχεδιο του στην Ν.Φ. (έχει επισειμο έγραφο άφου το ζήτησε ) άρα ο Γρανίτσας για άλλη μια φορά λέει ψέματα.
Η ΠΑΕ εχει δει 100 εκτασεις για γηπεδο εκτος Ν.Φ. επέλεξε 10 προστέθηκαν άλλες 10 και έχουν μήνει στις 4 όπου η μία φαίνεται καλύτερη αλλα δεν εχουν ετοιμασει σχεδιο ακομα.
Ο Ντεμης ειπε οτι αυτος ειναι που βιαζεται για το γηπεδο και η δική του γνώμη είναι να φύγουν άμεσα απο Ν.Φ. αλλα οι συνεργατες και μέτοχοι ειναι αυτοι που προσπαθουν να εξανλησουν ολες τις πιθανοτητες για Ν.Φ.
Θα πρεπει να δείνουμε συμασία τη θέλει ο κόσμος αλλα δεν θα ειναι αυτος που θα αποφασισει τι θα γινει τελικα.
Ανοικτός διαγωνισμός απο αύριο σε όλες τις κατασκευαστικές όπου θα πρέπει να φέρουν βιόσημα σχέδια για τη Ν.Φ. (θα θέσει η ΠΑΕ ελάχιστα στανταρ χωριτικότητας και τα στανταρ του δήμου) εντός 2 μηνών για προτασεις μελετες .Όλες οι προτάσεις θα ανεβαίνουν στο INTERNET για να μπορεί ο καθένας να τα βλέπει και για να υπάρχει διαφάνια μετά θα επιλέξουν το ένα και θα το φέσουν στη ΔΣ της ερασιτεχνικής άμα δεν το εγκρίνουν θα κατασκευάσουν το γήπεδο αλλού όμορφα και ωραία.
Περιμένει προτάσεις και εκτός Ν.Φ. και θα εξετάζει τα πάντα και συνεχίζει τις συζητήσεις με όλους που έχει προτάσεις ώστε να προτημείσει τη καλύτερη πρόταση για την ΑΕΚ (αν και δεν θα είναι υποχρεωμένος θα δείνει το 15% στο ερασιτέχνη αν κάνει γήπεδο αλλού)
Ειπε οτι δεν θελει να μιλαει με τον Γρανιτσα γιατι θελει να μιλαει με ανθρωπους που τον κοιτουν στα ματια και δεν κοροιδεύουν το κόσμο.
Ειπε οτι ο Μελισσανιδης δεν εχει σχεδιο αλλα θελει να βοηθησει να φτιαχθει γηπεδο και αυτό είναι θετικό ας φέρει και αυτός τη πρόταση του. Wink
Ειπε οτι περιμενει προτασεις απο οποιδηποτε για προταση για γηπεδο για Ν.Φ. η οπουδηποτε αλλου.
Όταν δεν ήταν υποχρεωμένος να ενημερώση κανένα Μελισσανίδη γιατι αυτός είναι πρόεδρος της ΠΑΕ και δεν έχει υποχρεωση να ενημερώνει κανένα φιλαθλο της ΑΕΚ.
Ο ίδιος διάζεται για το γήπεδο γιατί η ΠΑΕ θα έχει το πρόβλημα αν δεν μπορεί να πληρώσει σε ένα χρόνο λόγω των εξόδων του ΟΑΚΑ (ενω η ερασιτεχνική ούτε νοιάζεται).
Πλέον γήπεδο το 2006 Αύγουστο είναι δύσκολο γιατί έχουν χάσει χρόνο αλλα θέλει να το προσπαθήσει
Πίσω απο το Γρανίτσα άλλος είναι ο παίκτης (Φιλίππου).Αμα το χτίσει το γήπεδο ο Γρανίτσας θα πηγαίνει κάθε μέρα στα έργα και θα τον χειροκροτάει αλλα δεν νομίζει ότι μπορεί να ξεκινήσει τα έργα ακόμα και αν βρεί τα 25εκ.
Ότι σύντομα θα έχει χώρο (οικόπεδο Καρέλη Ν.Φ.) να φιλοξενήσει τα άλλα ερασιτεχνικά τμήματα που τώρα ψιχοραγούν .
Ότι είναι αστεία δικαιολογία να κάνει παράτασει εκλογών λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων ερασιτεχνικών τμημάτων (που υπολειτουργούν)
Ότι το μπάσκετ μπορεί να πάει σε ένα απο τα υπάρχων πολλά κλειστά
Αν θυμηθώ και άλλα θα γράψω αργότερα


Εγώ νομίζω ότι το έκανε αυτό για να τρέξει ο ίδιος της εξελίξεις (και οχι ο Τίγρης) και για να έχει το πάνω χέρι καθώς και να προστατέψει την ΑΕΚ απο μίζες και λαμόγια (αφού θα υπάρχουν ανταγωνισμός απο προτάσεις και διαφάνια) Razz και συγχρόνος δεν θα έχει κανένα όφελος η ΠΑΕ (δεν θα μπορεί κανένας να κατηγορήσει) .Όταν λέει κάτι ο Ντέμης ισχύει 110% Wink
Ακόμα τα έχωσε χοντρά στους δημοσιογράφουν και οι δημοσιογράφοι που δέχτηκαν τα πυρά θα ετοιμάσουν αντεπίθεση κακίας της επόμενες ημέρες .
Back to top
View user's profile Send private message
saturn
Junior Member
Junior Member


Joined: 06 Jul 2004
Posts: 90

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 8:25 pm    Post subject: Reply with quote

επιτέλους τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ... ότι είναι να γίνει θα γίνει .. οχρόνος ξεκίνησε

Ψάξαμε όλη την Αττική, βρήκαμε 70 εκτάσεις καταλήξαμε στις 10, γιατί θέλουμε να κερδίσουμε χρόνο. Είμαστε ανάμεσα σε 4. Απλά έχουμε δει τις εκτάσεις, δεν έχουμε προχωρήσει σε κάποιο σχέδιο. Φυσικά, δεν θέλουμε να χάσει η ΑΕΚ αυτή την έκταση, είτε για τη δεύτερη ομάδα, είτε για τα ερασιτεχνικά τμήματα. Πρέπει η καρδιά της ΑΕΚ να παραμείνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Συναισθηματικά είμαστε δεμένοι όλοι με τη Φιλαδέλφεια. Εμείς ξεκινάμε τώρα και ανοίγουμε το δρόμο και στον κύριο Μελισσανίδη να ενεργήσει για το γήπεδο. http://www.sportime.gr/html/ent/528/ent.54528.asp
Back to top
View user's profile Send private message
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 8:29 pm    Post subject: Reply with quote

OMF wrote:
Όλες οι προτάσεις θα ανεβαίνουν στο INTERNET για να μπορεί ο καθένας να τα βλέπει και για να υπάρχει διαφάνια μετά θα επιλέξουν το ένα και θα το φέσουν στη ΔΣ της ερασιτεχνικής άμα δεν το εγκρίνουν θα κατασκευάσουν το γήπεδο αλλού όμορφα και ωραία.


Ε ρε τι εχει να γινει στο forum με το που θα αρχισουν να καταφθανουν οι προτασεις και να μπαινουν στο site της ΑΕΚ. Η αναλυση του αιωνα Laughing !!!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 9:59 pm    Post subject: Reply with quote

To 2μήνες δεν είναι καθόλου τυχαίο συμπήπτει με την έναρξη έκδοσης των διαρκείας (Μάρτιος) και θέλει να έχει κλείσει το θέμα γήπεδο και οι σχέσεις με τους οπαδούς να έχουν αποκατασταθεί (κυρίως R που έχουν πάρει στραβά τις αναφορές για απομάρκυνση απο Ν.Φ.) Wink . Ουσιαστικά δείνει μια τελευταία ευκαιρία στη Ν.Φ. και αν κάποιος η κάποια κατασκευαστική θέλει να αρπάξει ιδού η ρόδος ιδού και η Ν.Φ. Wink
Η αναφορά στους συνεργάτες και Κιντή πάλι δεν είναι τυχαία γιατί δέχοταν κατηγορίες ότι ο Κιντής (ΑΕΚτζής - ιδρτικό μέλος 1924 - δεξί χέρι Ντέμη και ο άνθρωπος πίσω απο το management της ΠΑΕ) θέλει να πάρει την ΑΕΚ απο τη Ν.Φ. για εμπορικούς λόγους. Wink

Το σηριαλ έχει πολλά επεισόδια ακόμα και οι εξελίξεις θα έρχονται με ταχύτητα Σοάρες τις επόμενες ημέρες.
Back to top
View user's profile Send private message
mfotinakis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 733
Location: Brno,Chania

PostPosted: Mon Feb 07, 2005 10:57 pm    Post subject: Reply with quote

Παντως να δειτε που η ΑΕΚ θα αρχισει να χτιζει το γηπεδο της εκει που δεν το περιμενουμε, χωρις πολλα πολλλα και χωρις τοση πολυ φασαρια..
Μπραβο παντως..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website MSN Messenger
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 12:57 am    Post subject: Reply with quote

Βγήκε στο ράδιο ο Γρανίτσας για να πεί το ποίημα του αλλα......καραβοκούσε ο Ντέμης Laughing Laughing και στο καπάκι απέκρουσε τα αστεία επιχειρήματα του Γκρεμιστή.(δεν ήθελε να την πατήσει σαν τις άλλες φορές που έβγαινε στα ράδιο και έβρησκε μια αστεία δικαιολογία και έπερνε παρατάσεις ο Γκρεμιστής)

Συγκεκριμένα βγήκε και είπε ότι το έγραφο το Ντέμη αναφέρει για άρθρο 9 ενω εμείς πάμε για το άρθρο 10 (τυχαία τα νούμερα)

Στο καπάκι ο Ντέμης είπε ότι δεν αναφέραμε άρθρο στο Υπουργείο αλλα συνολικά αν μπορεί να πάρει επιχορήγησει απο οποιαδήποτε άρθρο.

Αναλλυτικά μαζί με τις άλλες προκλιτικές λαλακίες του Γρανίτσα (στη ραδιοφωνική κόντρα) εδώ
http://www.sportime.gr/html/ent/592/ent.54592.asp

Ο κόσμος της ΑΕΚ φαίνεται μετά το αρχικό σόκ να παρατάσεται (όπως εμένα μου φαίνεται και μηλάω για τη οριακή πλειοψηφία) με το Ντέμη και όπου συμφαίρει να φιάξει το γήπεδο.
Αν κάποιος θέλει να φιάξει γήπεδο στη Ν.Φ. είναι σίγουρα ο Ντέμης που άφησε τη ψυχή του μέσα σε αυτό το γήπεδο αλλα δεν συμαίνει αυτό ότι θα πρέπει να μπεί φρένο στην ανάπτυξη του συλλόγου και στο όραμα του οπαδού Ντέμη για την ομάδα .Συναισθηματισμοί δεν χωράνε σε αυτά. Πάντως ειδικά η Φυλή δεν έχει την αποδοχή του κόσμου σαν εναλλακτική περιοχή .
Ίδωμεν ας δούμε πρώτα τη προτάσεις θα έρθουν για τη Ν.Φ. και βλέπουμε σε περίπτωση που σε 2μήνες δεν έχουμε πρόταση ποια θα είναι εναλλακτική πρόταση.

Πάντως φαίνεται ότι επιμένει να θέλει να δεχτεί ο ίδιος προσωπικά τα πυρά για αυτό το θέμα και δεν θέλει να μπλαίξει τους συνεργάτες του στο δύσκολο 2μηνο που έρχεται.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 10:27 am    Post subject: Reply with quote

Λοιπόν το θέμα έχει ώς εξείς και αυτό είναι τελειωτικό όπως το βλέπω εγώ για να ξεκινήσω για δουλεία :

Όλο αυτό που έγινε ήταν για να ελεγχτεί ο Μελισσανίδης (Τίγρης όνομα και πράγμα Wink ) .
Η μπιχτή ΠΕΡΑΣΑΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΕΚΑΡΧΩΝ ΛΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ είναι φωτογραφική για το Μελισσάν (αν και συμπλήρωσε μετά ότι δεν πήγαινε γι'αυτον γιατί αυτός θέλει να προσφέρει Wink ).
Η δήλωση ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ-ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ πήγαινε γι'αυτους που τον στήριξαν (το μελισσάν) και τον παρουσίασαν σαν ΑΕΚαπελευθερωτική κίνηση για το γήπεδο (αν και στη συνέχεια μήλησε για αυτά που γράφουν για το Κιντή).

Με το να κάνει διαγωνισμό η ΠΑΕ βάζει το κάθε Μελισσανίδη να στείλει την πρόταση του (αν έχει) στη ΠΑΕ και όχι να την παρουσιάσει σαν ΘΕΙΚΟ ΘΑΥΜΑ (αν και απο ότι φαίνεται ο Μελισσάν δεν συγκινήται με αυτά).Δείνει μικρό περιθώρια (2μηνών) για να μην υπάρχει χρόνος για εκλογικά <<κολπάκια>> και βάζει στο διαγωνισμό τις απαιτήσεις του Δήμου ώστε να τα έχει (ο Ντέμης) καλά μαζί του και να τους μεταφέσει το πρόβλημα της κατασκευής του γηπέδου (ίσως βοηθήσουν με κανένα στρέμα παραπάνω απο το άλσος ) Wink
Συγχρόνος έβγαλε το μπάσκετ απέξω (ούτε αναφορά για μπάσκετ στο οικόπεδο) και στα ερασιτεχνικά τμήματα τους πρόσφερε έκταση σε εγκαταστάσεις που θα φιάξει η ΠΑΕ στη Ν.Φ.

Πάντως ευτυχώς υπάρχει ημερομηνία λήξεις σε όλα αυτά και θα υπάρχουν ανακοινώσεις μέχρι 15Μαρτίου 2005.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 2:26 pm    Post subject: Reply with quote

Απο aeknews.gr (τα bolt-large fonts δικά μου)

Ποιος κορόιδεψε τον κόσμο της ΑΕΚ;

Το έγγραφο του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών που παρουσίασε στη συνέντευξη Τύπου ο Ντέμης Νικολαΐδης μοιάζει με ταφόπλακα του σχεδίου του Γιάννη Γρανίτσα για την κατασκευή αθλητικού και εμπορικού κέντρου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στο θέμα «Διευκρινίσεις για την υπαγωγή επένδυσης (ανέγερση σταδίου) στις διατάξεις του Ν. 3299/2004» ο υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Χρήστος Φωλιας απαντά ξεκάθαρα ότι γήπεδα και αθλητικές εγκαταστάσεις δεν είναι δυνατό να ενισχυθούν με τα κίνητρα του αναπτυξιακού νόμου.
Το θέμα είναι πλέον να αποκαλύψει ο Γρανίτσας ποιο κυβερνητικό στέλεχος του υποσχόταν ένταξη του σχεδίου του στον αναπτυξιακό νόμο. Διότι αν δεν του υποσχόταν κανείς από την κυβέρνηση την κρατική επιχορήγηση με αυτή τη μορφή, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κορόιδευε με ψεύδη την κοινωνία της ΑΕΚ τους τελευταίους μήνες.
Στη συνέντευξη Τύπου ο Νικολαΐδης αποκάλυψε την πρόθεση της ΠΑΕ να διενεργήσει διαγωνισμό για την εξεύρεση ενός βιώσιμου και υλοποιήσιμου σχεδίου για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια με αυτοχρηματοδότηση και δήλωσε ότι οι μέτοχοι της ΠΑΕ επεξεργάζονται ήδη ένα σχέδιο που μπορεί να αποδειχθεί ικανό να δώσει λύση για το χτίσιμο της νέας έδρας της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν προκύψει ένα βιώσιμο σχέδιο, η ΠΑΕ θα το προτείνει προς το διοικητικό συμβούλιο της Ερασιτεχνικής. Και σύμφωνα με όσα είπε ο Νικολαΐδης, όσα σχέδια προκύψουν θα γίνουν αμέσως γνωστά μέσω του site της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είπε ακόμη ότι στην προσπάθεια ανεύρεσης λύσης, οι μέτοχοι έχουν ήδη προκρίνει τέσσερις εκτάσεις, ενώ συνεχίζουν να επιθεωρούν εκτάσεις, ώστε «αν μετά από δύο μήνες δεν έχει βρεθεί σχέδιο για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, να είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε για την κατασκευή του σε άλλη έκταση».




Back to top
View user's profile Send private message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

paidia den kserw an o nikolaidis exei kapoion anthrwpo me isxyres gnwseis management pisw tou h an exei vgalei o idios sxoleio h panepistimio pantws egw ton akolouthw tyfla giati efarmozei ayta pou exw mathei egw sthn dioikhsh ksenodoxeiakwn epixeirhsewn pou exw spoudasei sthn elvetia.

eimai mazi tou me kleista matia kai as paei thn omada ston arh.opou thelei aytos.
episis einai fanero oti einai einai oramatisths.fentai oti einai aektzhs re paidi mou.fenetai oti thelei ghpedo kai omada san ths real.eimai mazi tou kai petaw apthn xara mou pou exoume tetoio proedro.katharo entimo kai aektzh oxi san ta lamogia ton allwn omadwn.eimai sigouros oti to karaiskaki kai to ghepdo tou panathinaikou tha moiazoun san karydotsoufla mprosta sto ghpedo ths aekaras ean ginei sthn fylh vevea kai oxi sth n.filadelfeia
Back to top
View user's profile Send private message
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

OMF wrote:
Απο aeknews.gr (τα bolt-large fonts δικά μου)



Τα χει πάρει ο Σαμπράκος με τον κυρ Γιάννη.. Κάθε μέρα τα χώνει!! Laughing
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Feb 08, 2005 11:14 pm    Post subject: Reply with quote

wizard wrote:
OMF wrote:
Απο aeknews.gr (τα bolt-large fonts δικά μου)



Τα χει πάρει ο Σαμπράκος με τον κυρ Γιάννη.. Κάθε μέρα τα χώνει!! Laughing


Φαντάζομαι το BA.ΣΑ. στην ομάδα κουκουλοφόρων (τους ονομάζω S.W.A.T. που έδιωξαν στο παρελθόν με τη βία Τροχανά , Κούγια , Βάτραχο , Ψωμιάδη κτλ) που θα αναλάβει αυτή τη φόρα την παραίτηση με τη βία του Γκρεμιστή .

Laughing Laughing Laughing Laughing

Ο Ντέμης εχθές εξασφάλισε την ηρεμία και την συσπείρωση μαζί με την εγρήγορση και το δημόσια ξεπροδιασμα του Γρεμιστή και πιστώνεται σαν μεγάλη επιτυχία αν και στην αρχή κάποιοι άρχισαν τις γκρίνιες τώρα και αυτή έπεσαν με τα μούτρα στη δουλειά γιατί οι μέρες περνάνε (-60ημέρες) Laughing
Απο την άλλη όπως ήταν αναμενόμενο η original τάσεται υπέρ Τίγρη για να πιέση το Ντέμη να μην φύγει απο τη Ν.Φ.
Φυσικά πλέον ο Τίγρης πρέπει να περάσει το σχέδιο απο την ΠΑΕ πρώτα και η ΠΑΕ θα έχει και άλλες ανταγωνιστικές του Τίγρη προτάσεις για να συγκρίνει (ώστε να έχει άποψη για τα σχέδια Μελισάν. Wink )
Η ερασιτεχνική πλέον είναι στο περιθώρια και δεν έχει κανένα περιθώριο αντίδρασης και το μόνο που περιμένουν είναι τις εκλογές.
Back to top
View user's profile Send private message
KitrinoMayros
New Member
New Member


Joined: 01 Feb 2005
Posts: 15

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 12:21 am    Post subject: Reply with quote

Φυσικά πλέον ο Τίγρης πρέπει να περάσει το σχέδιο απο την ΠΑΕ πρώτα και η ΠΑΕ θα έχει και άλλες ανταγωνιστικές του Τίγρη προτάσεις για να συγκρίνει (ώστε να έχει άποψη για τα σχέδια Μελισάν. )
Η ερασιτεχνική πλέον είναι στο περιθώρια και δεν έχει κανένα περιθώριο αντίδρασης και το μόνο που περιμένουν είναι τις εκλογές.
Quote:

Εκλογες που βγαζει οποιον θελει η ORIGINAL...μπερδεμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΥΦΛΑ τον Ντεμη AΛΛΑ ειμαι ORIGINAL
Ειμαι μια διχασμενη πρωσοπικοτητα πλεον...
Τι μας κανεις μωρη αρρωστια...Μονο στην ΑΕΚ γινοντε αυτα και γι αυτο ειμαστε ΑΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 12:35 am    Post subject: Reply with quote

Laughing Laughing Laughing Σωστός

Πραγματικά ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΡΓΑ και ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ δεν γίνεται να στηρίζουμε και Ντέμη και Μελισσάν συγχρόνος αλλα να στηρίζονται και μεταξύ τους. Laughing Laughing

Η αλήθεια είναι ότι ο Μελισσάν μάλλον θα βγεί (αν και δεν θα υπάρχουν εντολή να ψυφίσουν το έναν ή το αλλον λόγο αρχ΄γς για αυτό θέλει ο Τίγρης να είναι ο μόνος ώστε να αποφύγει τις εκπλήξεις αλλα μάλλον δεν θα είναι το μόνο ψυφοδέλτιο).
Τώρα όμως στο παιχνίδι μπήκε και η ΠΑΕ σαν άμεση ενδιαφερόμενη για το γηπεδικό και θα έχει και ανταγωνιστικές προτάσεις του Μελισσάν που θα καταθέσει στην ερασιτεχνική . Wink

Έχει να γίνει της πρότασης το κάγκελο Laughing Laughing

Παντώς όσο το θέμα είναι ζεστό θα προχωράει εγώ φοβάμαι όταν το παγώνει ο Γκρεμιστής.
Back to top
View user's profile Send private message
Marios!
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 Dec 2004
Posts: 187

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 6:18 pm    Post subject: Reply with quote

Διαγραφή λόγω παραβίασης των ακόλουθων παραγράφων του κανονισμού:

5α. χρησιμοποίηση υβριστικών χαρακτηρισμών
5γ. προσβλητικά, ειρωνικά ή προβοκατόρικα σχόλια (flame posts)
5ε. σχόλια άσχετα με το θέμα του topic

exitmusician
Back to top
View user's profile Send private message
KitrinoMayros
New Member
New Member


Joined: 01 Feb 2005
Posts: 15

PostPosted: Wed Feb 09, 2005 7:09 pm    Post subject: Reply with quote

Διαγραφή λόγω παραβίασης των ακόλουθων παραγράφων του κανονισμού:

5γ. προσβλητικά, ειρωνικά ή προβοκατόρικα σχόλια (flame posts)
5ε. σχόλια άσχετα με το θέμα του topic

exitmusician
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Mon Feb 14, 2005 6:59 pm    Post subject: Reply with quote

losada7 wrote:
Πάντως ο δήμος Ν.Φ προχωράει με αργούς αλλά σταθερούς ρυθμούς συνεχίζει την νέα πλακόστρωση των πεζοδρομίων από τη πλευρά που είναι η σχολή της αστυνομίας στα ανατολικά του πρώην γηπέδου.Rolling Eyes

Δυστυχώς διαψεύτηκα δυσάρεστα, καθώς η πλακόστρωση σταμάτησε στο σημείο που σας είχα αναφέρει τις προάλες(απέναντι από τη σχολή της αστυνομίας). Το υπόλοιπο κομμάτι το οποίο είχε ξηλωθεί δεν πλακοστρώθηκε αλλά τον "γέμισαν" με απλή άσφαλτο Sad !! Η άσφαλτος έχει φτάσει μέχρι τη στάση λεωφορείου που έχει παρακάτω. Μα γιατί δεν βάλανε πλάκες, είτε γινόταν το γήπεδο είτε γινόταν άλσος θα γινόταν μια περιοχή όπου θα μπορούσε να περπατούσε ο κόσμος Sad . Τη βαρέθηκα πια αυτή την άσφαλτο, όλο γκρίζο και μαύρο αυτή η πόλη. Sad
Back to top
View user's profile Send private message
saturn
Junior Member
Junior Member


Joined: 06 Jul 2004
Posts: 90

PostPosted: Tue Feb 15, 2005 2:15 pm    Post subject: Reply with quote

Νέα δεδομένα προστίθενται στο γηπεδικό ζήτημα της ΑΕΚ, που αφορούν αποκλειστικά την έκταση στη Νέα Φιλαδέλφεια. Επιτροπή της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει το παρών στον χώρο όπου στεγαζόταν το στάδιο «Νίκος Γκούμας». Το ειδικό κλιμάκιο της UEFA με την επωνυμία «Stadium and Security Committee» θα επιθεωρήσει την έκταση στη Ν. Φιλαδέλφεια και κατόπιν θα έχει επαφές με στελέχη της ΑΕΚ, προκειμένου να τους δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορεί να δημιουργηθεί το νέο γήπεδο της ομάδας, στο συγκεκριμένο χώρο. Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει την διάθεση της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για την ανέγερση του νέου σπιτιού της ομάδας στην φυσική της έδρα και συνοδεύεται από τον επικείμενο διαγωνισμό για τις ενδιαφερόμενες εταιρίες σχετικά με το έργο. Μεταξύ άλλων η επιτροπή της UEFA θα ενημερώσει τους ιθύνοντες του «δικεφάλου» για τα κριτήρια της ομοσπονδίας που αφορούν στα γήπεδα.
Back to top
View user's profile Send private message
@thens2004GB
New Member
New Member


Joined: 01 Aug 2004
Posts: 19
Location: GBR, England, Derby

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 2:27 pm    Post subject: Reply with quote

Ide kanis ti sinentefxi tu nikolaidi me ton pavlo tsima xthes.Den xero ke ute ime aektsis ala emena pantos pedia me epise.Ine profanes oti exi tora to pano xeri ke gia tis ekloges pu erxonte to mai o demis tis exi, o kosmos ine mazi tu.Etsi opos irthan tora ta pragmata edixe na theli na ftiaxun ta pragmata mesa stin Pae edose ke dikio se legomena tu Granitsa ala emine anixtos KAI se lisis ektos neas filadelfias ke prokirisi neo diagonismo se ligo opos ipate ke simera erxonte ke ta stelexi tis Uefa ke na sas po kala kani giati de m'aresan ta sxedia tis proigumenis maketas tu gipedu. Episis siniditopoiisa oti i rizes tu gipedu mesa se mia omada pane poli vathia ke stin psihologia tis omadas sti siberifora ke asfalia tu athlimatos stis diathesis tis pae pu anevokatevenun simfona me tin apodosi tis omadas ke i AEK gia na apodosi tin theli tin gipedara tis.As pume i barcelona fetos exi lisaxi na afxisi ta diarkias tis ke ta meli tis afu i omada travai.Afto ine ke to oniro tu demi opos kervisame to evropaiko na pari ke eliniki omada to Champions League. Ego afto pu kratao ine oti ipe tha meni stin AEK os proedros oso ta onira tu simvadizun me afta tu kosmu Sad Rolling Eyes Embarassed Crying or Very sad Emena afto me sigini...
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Feb 16, 2005 2:44 pm    Post subject: Reply with quote

OMF , αν με βλεπεις που ελπιζω ...

Γυρνα πισω γιατι το TOPIC "Νέο Γήπεδο ΑΕΚ" σε χρειαζεται Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Sun Feb 20, 2005 1:52 pm    Post subject: Reply with quote

Να τι ειπε και ο Φερναντο Σαντος σε σχετικη ερωτηση του απο τον Τυπο:

"Θα ξεχάσουν..."

Με την άποψη του Ντέμη Νικολαϊδη όσον αφορά τη δημιουργία γηπέδου σε άλλη τοποθεσία εκτός Νέας Φιλαδέλφειας, τάχθηκε εμμέσως πλην σαφώς ο Φερνάντο Σάντος, μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ηρακλή.
Στον τεχνικό της "Ένωσης" ζητήθηκε να σχολιάσει το ζήτημα και απάντησε, τονίζοντας πάντως ότι είναι η προσωπική του γνώμη: "Στην Πορτογαλία είχε γίνει μεγάλη συζήτηση όταν ήταν να δημιουργηθούν γήπεδα για τις τρεις μεγάλες ομάδες. Τελικά, φτιάχτηκαν γήπεδα 50.000 θέσεων όπου ο φίλαθλος δεν απολαμβάνει μόνο τον αγώνα αλλά μπορεί να δει σινεμά ή να επισκεφτεί κάποιο εστιατόριο. Επειτα από αυτή την εξέλιξη, οι φίλαθλοι ξέχασαν τα προηγούμενα γήπεδα" είπε ο Πορτογάλος, εννοώντας πως εάν δημιουργηθεί μεγάλο και "πλούσιο" γήπεδο, η Νέα Φιλαδέλφεια θα ξεχαστεί από τον κόσμο.''

Πηγη:ethnosport.gr
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Feb 22, 2005 12:44 pm    Post subject: Reply with quote

P.A.O. wrote:
OMF , αν με βλεπεις που ελπιζω ...

Γυρνα πισω γιατι το TOPIC "Νέο Γήπεδο ΑΕΚ" σε χρειαζεται Exclamation


Αστο καλύτερα γιατί το θέμα έχει μπλεκτεί πολλή και οι εξελίξεις (μικρές μεν αλλα πολλές) τρέχουν με ρυθμό αστραπείς.
Κομβικό σημείο ήταν η συνέντευξη του Ντέμη Νικολαίδη στο Παύλο Τζίμα που ήταν κάτι παραπάνω απο ένα προσωπικό ποτρετρο αλλα και ότι πολλές τεχνικές εταιρείες μεταξύ τους ΓΑΤΖΟΥΛΑΣ (Μελισσανίδη) αλλα και άλλες επεξεργάζονται σχέδια και μελέτες για εναλλακτικό σχέδιο γήπέδου στη Ν.Φ.
Φυσικά όλοι τρέχουν γι'αυτο το θέμα και το καλύτερο είναι να αναμένουμε γιατί σύντομα εντός 2μηνών θα έχουν ξεκαθαρίσει όλα.
Back to top
View user's profile Send private message
Pagouras
Senior Member
Senior Member


Joined: 11 Jan 2005
Posts: 528
Location: Γαλάτσι,Αθήνα(Άντε & λίγο Γιάννινα)

PostPosted: Mon Feb 28, 2005 9:55 pm    Post subject: Reply with quote

"Δεν θα πάρουμε..."

Όχι σε έκταση που του πρότεινε η Πολιτεία για την κατασκευή γηπέδου είπε ο Ντέμης Νικολαϊδης. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον υφυπουργό Απασχόλης Γεράσιμο Γιακουμάτο, ο οποίος του είπε ότι το υπουργείο παραχωρεί έκταση στους Θρακομακεδόνες για την κατασκευή γηπέδου ολυμπιακών διαστάσεων.

Ο Ντέμης Νικολαϊδης δεν συμφωνεί με την προσφορά του υπουργείου, καθώς εδώ και καιρό η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ έχει εκφράσει την επιθυμία να κατασκευάσει η ίδια γήπεδο είτε μέσω του αναπτυξιακού νόμου είτε με αυτοχρηματοδότηση. Το θέμα, πάντως, αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε επόμενη συνάντηση στην οποία το παρών θα δώσει και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός που αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Τόκιο.

Απο sportime...
Back to top
View user's profile Send private message
GEORGE
Senior Member
Senior Member


Joined: 28 May 2004
Posts: 466
Location: GLYFADA/ATHENS

PostPosted: Mon Feb 28, 2005 10:20 pm    Post subject: Reply with quote

Question Question Question
Γιατι αρνηθηκε?
Ζηταει το κρατος μερος των εσοδων ή απλα και μονο να ανοιξει θεσεις εργασιας η ΠΑΕ καθ'οτι η προταση ερχεται απο το υπουργειο απασχολησης?
Back to top
View user's profile Send private message
chris21
Junior Member
Junior Member


Joined: 07 Nov 2004
Posts: 97

PostPosted: Mon Feb 28, 2005 11:55 pm    Post subject: Reply with quote

o ntemis nomizo oti ithele na milisi gia ton xoro gia proponitiko kentro kai oxi gia gipedo kai o giakoumatos tou protine na kanei 30.000 gipedo me stivo, etsi diavasa
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Mar 01, 2005 12:10 pm    Post subject: Reply with quote

Η πρόταση δεν ήταν κάν αστεία αλλα γελοία. Evil or Very Mad
Δεν την έχει πάρει κανείς σοβαρά και το πρωί που έτυχε να ακούσω ραδιόφωνο έγινε και ανέκδοτο απο τους radio-speaker. Evil or Very Mad

Με λίγα λόγια απο ότι άκουσα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν Ντέμης-Γιακουμάτος του πρότεινε να κάνει γήπεδο με στίβο Shocked στο Ολυμπιακό χωριό (με λίγα λόγια στου δια.... τη μάνα και χωρίς κανένα ΜΜΜ Evil or Very Mad ) και παραχωρούν (να ξεφορτωθούν μάλλον Rolling Eyes ) τις αθλητικές εγκατάστασεις του χωριού (κάτι προκάτ μάλλον θα είναι) και το γελοίο του θέματος είναι ότι η κυβέρνιση θέλει και τη Ν.Φ. Shocked Shocked Shocked Shocked που αξίζει 20φορές σε αξία περισσότερο απο το οικόπεδο στους πρόποδες της Πάρνηθας για να κάνει Πάρκινγ (που θα χρησιμοποιήται και για τους θεατές του γηπέδου) και με δικαίωμα να κάνει η ΑΕΚ μπουτίκ εκεί.
Θα γίνει συνάντιση Ορφανου-Γιακουμάτου-Ντέμη-Ερασιτεχνικής για αυτό σε 10ημέρες για να δωθεί η πλήρης πρόταση (διαδικαστικό θέμα μάλλον).
Με λίγα λόγια ψάχνουν για λαλάκες και ο Ντέμης ούτε σημασία δεν της έδωσε της πρότασης γιατί έχει 10αδες άλλες πιο σοβαρές και καλήτερες προτάσεις για γήπεδο εκτός Ν.Φ.

π.χ. Εδώ ο Δήμος Φυλής παραχωρεί 500στρέμματα Shocked (απο ότι έχω διαβάσει) πάνω στη συμβολή Αττικής οδού και Λ. Φυλής με προαστιακό χωρίς κανένα αντάλλαγμα (μόνο οικονομικά απο τα εμπορικά μάλλον και την αναβάθμιση της περιοχής) για να χτίσει ποδοσφαιρικό γήπεδο 45.000-50.000 θέσεων μέσα σε μια πολιτεία απο εμπορικά , κινηματογράφουν , χώρους διασκεδασεις κτλ που θα έκαναν τη ΑΕΚ απο τις πιο πλούσιες ομάδες στην Ευρώπη και ήρθε η κυβέρνιση και πρόσφερει άνθρακες .Αλλά απο Ορφανό-Γιακουμάτο δεν περίμενα τπτ παραπάνω .

Τελοσπάντως άλλη μια πρόταση απο αυτές που ακουστηκαν ή δεν ακούστηκαν και θα μπεί στο αρχείο .
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 19, 20, 21 ... 55, 56, 57  Next
Page 20 of 57

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr