stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Επιστροφή Φιλάθλων στα Γήπεδα ...
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 28, 29, 30  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Manchester_7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Apr 2004
Posts: 800
Location: 53.3° N 2.3° W (Manchester, United Kingdom)

PostPosted: Tue Jan 18, 2005 11:57 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν νομιζω να πιστευει καποιος οτι οι οπαδοι δεν ηταν του Ολυμπιακου αλλα της Δοξας Δραμας...Nothing new. Δεν περιμενω τιποτα απο την εφεση. Αμα ειναι να πιασει τοπο η αποφαση για το γενικοτερο καλο του αθληματος να μεινει οπως ειναι. Αν ειναι αλλιως, οτι κοπει καλοδεχουμενο Laughing .
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 12:02 am    Post subject: Reply with quote

wizard wrote:
Σίγουρα θα σχολιαστεί αλλά ακούγεται πως ''αδειάζει'' την αστυνομία και τις δύο ομάδες ενώ επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του διατητή. Αναφέρει πως οι οπαδοί που τα έβαλαν με οπαδούς του Πανιωνίου ήταν αποδεδειγμένα του Ολυμπιακού μιας και προκαλούσαν


Δηλαδή απο ποιούς πήραν κατάθεση, η οποία ανατρέπει τις προηγούμενες καταθέσεις των αρχόντων(παρατηρητές, αστυνομία) του αγώνα ;; Μέχρι και την προηγούμενη μέρα δεν υπήρχε τέτοια μαρτυρία από τους διαιτητές που να "χρωματίζει" τους κανίβαλους
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 12:43 am    Post subject: Reply with quote

Εγώ πρώτος είπα ότι θεωρώ υπερβολική τη ποινή στο ολυμπιακου για το -3 και για τα 300.000 (αντί 100.000 για Πανιώνιο) .
Δεν είναι άδικη γιατι είναι πιστή εφαρμογή νόμων αλλα τη θεωρώ υπορβολική γιατι στο φετινό πρωτάθλημα οπαδοι άλλων ομάδων (π.χ. οπαδοί ΠΑΟΚ στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) έχουν κάνει επεισόδια και την περάσαν στο ντούκου με 1 κεκλισμένων των θυρών.
Ας εφαρμόσουν σε όλες τις ομάδες το νόμο χωρίς να κοιτάνε εκλογικές περιφέριες και τότε θα τους πω ένα μεγάλο μπράβο αλλά φοβάμε οτι δεν θα γύνει και κάποιες συγκεκριμένες ομάδες θα τις πληρώσους πάλι Cool .
Έχει ηθική ευθύνει ο Ολυμπιακός γιατι ενώ γνώριζε τη φράση <<Εμείς θα πάμε στη Ν.Σμύρνη και όποιος μπορεί ας μας σταματήσει>> που έλεγαν οι Ολυμπιακοί δεν έκανε κάτι δραστικό για το αποτρέψει.
Έχέί ποινική ευθύνη γιατι δεν έχει σημασία άμα είναι ο οπαδός του Ολυμπιακού στη θύρα της έδρας ή του φιλοξενούμενου γιατι με την ίδια λογική αμα παίξει Χαλκιδόνα - ΟΣΦΠ και γίνουν επεισόδια στη θύρα της Χαλκιδόνας μεταξύ των ελάχιστόν οπαδών της Χαλκιδόνας και των πολλών της Χαλκιδόνας θα πρέπει να τιμωρηθεί η Χαλκιδόνα που έδωσε τα εισίτηρα χωρίς να έχει κάνει πριν το ορό της αλήθειας για πια ομάδα υποστηρίζει ο άλλος. Laughing Laughing

Πάντως η επικοινωνιακή πολιτική του Ολυμπιακού είναι εντυπωσιακά και απρόσμενα καλή και μου θυμίζει σε καλύτερη έκδοση της πολιτική της ΑΕΚ με το 44. Χαμυλούς τόνους και περνάμε στη κοινή γνώμη τις θέσεις μας.
Back to top
View user's profile Send private message
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 3:07 am    Post subject: Reply with quote

Να κάνω μια διευκρίνηση που ίσως καποιοι να μη γνωρίζουν.. Οι -3 βαθμοι(κ ο μηδενισμός φυσικά) δεν είναι μια ποινή που αφορα τα επεισόδεια,αλλα τη διακοπή του αγώνα!!Αλλο το ένα,αλλο το άλλο!(όσο κ αν ακούγεται κάπως περιεργο αυτό σε κάποιους)Κ δεν είναι η πρώτη φορά που εφαρμόζεται στην ελλαδα με τη διαφορά ότι είναι η μόνη φορά που προκαλειται απο μεμονωμένους οπαδούς κ τιμωρούνται κ οι δύο!
Οπότε η μόνη πιθανότητα να μην ισχύσει τελικά αυτή η ποινή είναι αν καταφέρει ο Ολυμπιακός να αποδείξει οτι για τη διακοπή δεν φέρει καμμια ευθύνη η Παε.

Ακούμε διαρκώς ότι αυτές οι τιμωρίες πρέπει να ισχύσουν για όλους!πρέπει να καταλάβουμε όμως ότι μπορούν να εφαρμοστούν μόνο σε περιπτωση διακοπής-αναβολής αγώνα!!Κ όχι για επεισόδεια κ μόνο!Δηλαδή ακόμα κ αν γίνεται σφαγή στις κερκίδες αν δεν διακοπεί ο αγώνας δεν τιμωρείται η ομάδα με αφαίρεση βαθμών!
Εδώ για μένα είναι ένα (ακόμα)σημείο αδικίας του νόμου!!Γιατι η διακοπή ενός αγώνα είναι κ στην ευχέρια του διαιτητή κ της αστυνομίας κ δεν εξαρτάται (μόνο)απο το μέγεθος των επεισοδείων!Κατι μου λέει μάλιστα ότι μετα τη τιμωρία αυτη ΔΕΝ πρόκειται να ξαναδιακοπεί αγώνας ακόμα κ αν χρειαστεί να εκκενωθεί το γήπεδο!
Βέβαια όσο κ αν δεν(μπορούμε να)έχουμε τη απαίτηση να αφαιρούνται βαθμοί,όπως αφαιρέθηκαν(?) στον Ολυμπιακό,σε κάθε περιπτωση επεισοδείων' εχουμε την απαίτηση τουλάχιστον να επιβάλλονται βαρύτατα πρόστιμα!!(όπως οι 4αγ.+300χ.Ευρώ)Κ στη περιπτωση του Παο-Παοκ π.χ. έχω την αίσθηση ότι η ποινή ήταν "συνηθισμένη" κ όχι στο ίδιο πνευμα με του ολυμπιακού-στο πνεύμα που όλοι λέμε οτι θέλουμε απο'δω κ στο εξής..

Κ θέτω λοιπόν το ρητορικό ερωτημα της βραδιάς( Razz ):Τί ουσία έχει απ'τη μία η τιμωρία να είναι Αυστηρότατη σε περίπτωση αναβολής αγώνα, κ απ'την άλλη "χαδι" σε περιπτωση επεισοδειων,ακόμα κ μεγάλης εκτασης,τα οποία όμως δεν είχαν ως αποτελεσμα τη διακοπή του αγώνα!! Τα επεισόδεια κ τη βία θέλουμε να πολεμήσουμε ή τις διακοπές αγώνων?? Rolling Eyes γιατί αν είναι το δεύτερο υπάρχει κ η εκκενωση.. Wink
νομίζω οτι έτσι οπως είναι δεν έχει ουσία..Αντιθέτως θα έλεγα οτι φοβίζει κ τους διαιτητές,οι οποίοι είμαι σίγουρος οτι θα το σκεφτούν πάρα πολύ απο δω κ στο εξής για να διακόψουν ένα αγώνα..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
savroulis
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1632
Location: Athens, Greece

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 6:55 am    Post subject: Reply with quote

τα λεφτα απο τις τιμωρίες ποιοί τα τσεπώνοντε????

αυτά τα λεφτά έπρεπε να διατίθοντε στους αστυνομικούς ώς πρίμ αν κάνανε καλά τη δουλεία τους, αν το κολοβαρέσανε να πληρώσουνε και αυτή με ανάλογο τρόπο ( βραδυνές σκοπιές, περπατητές περιπολίες και αλλα πολλά παρόμοια)
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 1:21 pm    Post subject: Reply with quote

Giorgos wrote:
Τί ουσία έχει απ'τη μία η τιμωρία να είναι Αυστηρότατη σε περίπτωση αναβολής αγώνα, κ απ'την άλλη "χαδι" σε περιπτωση επεισοδειων,ακόμα κ μεγάλης εκτασης,τα οποία όμως δεν είχαν ως αποτελεσμα τη διακοπή του αγώνα!! Τα επεισόδεια κ τη βία θέλουμε να πολεμήσουμε ή τις διακοπές αγώνων?? Rolling Eyes γιατί αν είναι το δεύτερο υπάρχει κ η εκκενωση.. Wink
νομίζω οτι έτσι οπως είναι δεν έχει ουσία..Αντιθέτως θα έλεγα οτι φοβίζει κ τους διαιτητές,οι οποίοι είμαι σίγουρος οτι θα το σκεφτούν πάρα πολύ απο δω κ στο εξής για να διακόψουν ένα αγώνα..


Εντάξει, ας αφήσουμε στην άκρη το θέμα του μηδενισμού με το Πανιώνιο(με την παραδοχή ότι αυτοί που μπήκαν μέσα ήταν ολυμπιακοί ?) και ας πάμε στους (-3 βαθμούς) που επιβλήθηκαν.
Εκεί είναι η αδικία, γιατί μετά από το διαιτητικό λάθος στην αρχή του πρωταθλήματος με το Νικοπολίδη, τους 3 βαθμούς που αφαιρούν(λόγω τιμωρίας) και άλλους 3 βαθμούς που θα μπορούσε να διεκδικίσει ο ολυμπιακός στον αγώνα με Πανιώνιο, βρισκόμαστε να έχουμε χάσει τουλάχιστον 6 βαθμούς χωρίς στη πραγματικότητα να έχουμε ηττηθεί από καμία ομάδα.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 1:50 pm    Post subject: Reply with quote

Φίλε Losada ,
Με την ίδια λογική (διατησία) η ΑΕΚ έχει χάσει βάθμους στο Αιγάλεω (-2) , ΟΦΗ (-2) και ίσως ΠΑΟΚ (-2) και έχει πάρει (+2) στον Ιωνικό αλλα δυστιχός αδικίες γίνονται σε όλες τις ομάδες και ειδικά ο Ολυμπιακός καλύτερα να μην μηλάει για βαθμολογικές αδικίες γιατι έχει πάρει πρωταθλήματα και τίτλους με αδικίες αντίπαλων ομάδων.
Η βαθμολογία είναι συνάρτιση πολλών πραγμάτων και όχι μόνο των δυνατοτήτων των ποδοσφαιριστών .
Όπως έγινε πρωταθλήτρια η Ελλαδα το καλόκαίρι χωρίς να είναι η καλύτερη ομάδες (δίκαια μέν αλλα με βαθμολογική τύχη δε ) έτσι θα μπορεί και κάποιο ομάδα να πάρει ή να χάσει βαθμούς και τίτλους.
Ψυχρεμία παιδιά δεν έγινε και τπτ ούτε ο πρώτος μηδενισμός (και άδικη τιμωρία) είναι ούτε ο τελευταίος.

Υ.Γ. Με την ίδια λογική ο Ιωνικός έχει χάσει τα τελευταία 5 χρόνια 100 βαθμούς τουλάχιστον Cool
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 2:16 pm    Post subject: Reply with quote

Μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο θέμα του thread, που είναι οι τρόποι και οι συνθήκες επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα; Ευχαριστώ!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Nikos C.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 23 Jun 2004
Posts: 1041

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 3:01 pm    Post subject: Reply with quote

Βρήκα μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με facts sheets για το ποδόσφαιρο.

Έχει και για τον χουλιγκανισμό και για την σχέση τηλεόρασης ποδοσφαίρου και τα νέα οικονομικά του ποδοσφαίρου.

Την συνιστώ ανεπιφύλακτα.

http://www.le.ac.uk/sociology/css/resources/factsheets/index.html
Back to top
View user's profile Send private message
apelpisiakos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 277
Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"

PostPosted: Wed Jan 19, 2005 3:16 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν αρκεί να λέμε ότι πρέπει η Αστυνομία να συλλαμβάνει τους ταραξίες. Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, γιατί πολλοί χουλιγκανς προστατεύονται είτε άμεσα είτε έμεσσα από τις ίδιες τις ΠΑΕ. Πρέπει οι ΠΑΕ να απομονώσουν οι ίδιες τους ταραξίες πριν πάμε σε συλλήψεις. Ο Παναθηναικός ας πούμε έπρεπε αμέσως να απολύσει τους διάφορους νταήδες του προπονητικού team που έδερναν τον Ευθυμιάδη στη Λεωφόρο. Ο Ολυμπιακός είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζει τους διαφόρους Τάκηδες ως "security" του γηπέδου. Και το λέω αυτό γιατί παρατηρώ πως οι περισσότεροι από αυτούς που πρωτοστατούν στα επεισόδια και δυναμιτίζουν το κλίμα μπορύν μετά να βγάλουν μια ταυτότητα απ το τσεπάκι και να το παίζουν σεκιουριτάδες η στελέχη της ομάδας, και να τη βγάλουν λάδι!
Back to top
View user's profile Send private message
apari
Senior Member
Senior Member


Joined: 07 Feb 2004
Posts: 646
Location: Athens-Zografou

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 12:45 am    Post subject: Reply with quote

Σύμψωνα με νέες πληροφορίες που έχω δεν επήλθε τελικά συμφωνία για την διεξαγωγή και των 2 αγώνων κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Οπότε πλέον πάμε για 2 ματς , ενα σε ΟΑΚΑ και ένα στη Λεωφόρο , με 5% ποσοστό εισιτηρίων για τους φιλοξενούμενους.
Confused
Back to top
View user's profile Send private message
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 1:00 am    Post subject: Reply with quote

Δεν επήλθε συμφωνία μεταξύ της Αεκ και του Παναθηναϊκού ή μεταξύ ΟΑΚΑ και Παναθηναίκού??? 5%??? ΑΦού στο κύπελλο νομίζω ότι είναι στο 30%!! Πότε τέλοςπάντων θα βγεί η απόφαση με τα μέτρα κλπ? ΤΗν άλλη Πέμπτη είναι το ματσάκι.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 12:53 pm    Post subject: Reply with quote

Νομίζω ότι η απόφαση αυτή έχει σχέση με την μείωση της προσέλευσης που θα παρατηρήθει απο εδώ και πέρα (και ειδικά στο κύπελλο). Embarassed
Εύχομαι να μην ισχύει αυτό που λέω Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 2:07 pm    Post subject: Reply with quote

Μια είδηση που ακούγεται θετική και πρωτότυπη δλδ γνήσια ΑΕΚτζίδικη (αλλα εμένα κάτι δεν μου πάει καλά Rolling Eyes ενστικτο Confused )

Σπουδαία πρωτοβουλία από την Ενωση 1924
Κίτρινοι και πράσινοι μαζί στην εξέδρα


Μήνυμα κατά της βίας


Την ώρα που η βία έκανε την εμφάνισή της με το χειρότερο τρόπο στην αυγή του 2005 με τα έκτροπα στη Νέα Σμύρνη και η βεντέτα ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού καλά κρατεί, υπάρχουν κάποιοι που υψώνουν ένα τείχος και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα προκειμένου τέτοιες σκηνές να μην επαναληφθούν.

Με πρωτοβουλία της Ενωσης 1924 επώνυμοι οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού σκέφτονται να παρακολουθήσουν από κοινού στην ίδια θύρα την προσεχή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες για το κύπελλο με την απαραίτητη προϋπόθεση να φορούν τα χρώματα των συλλόγων που υποστηρίζουν. Τα κίτρινα και τα πράσινα κασκόλ θα συνθέσουν ένα πρωτότυπο μωσαϊκό - για τα ελληνικά πάντα δεδομένα - στην θύρα 10 του ΟΑΚΑ δίνοντας ένα μήνυμα που τόσο έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέλη της Ενωσης 1924 με επικεφαλής της Γρηγόρη Ψαριανό είχαν συνάντηση με το Ντέμη Νικολαϊδη του είπαν την σκέψη τους, δηλαδή να τους διαθέσει τη θύρα 10 του Ολυμπιακού Σταδίου, η οποία θα γεμίσει από επώνυμους φιλάθλους των δύο ομάδων και εκείνος ενθουσιάστηκε. Ετσι αποφάσισε να τους διαθέσει 300 εισιτήρια προκειμένου η σκέψη τους να γίνει πραγματικότητα.

Η οριστική απόφαση δεν έχει ακόμα ληφθεί, αλλά το όνειρο για μια μικτή εξέδρα δεν αποκλείεται να γίνει πραγματικότητα. Μάλιστα ο Γρηγόρης Ψαριανός πιθανότατα σήμερα να έχει συνάντηση με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιώργο Βουλγαράκη και τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Ορφανό προκειμένου να συζητηθεί το θέμα και η ιδέα να πάρει και την επίσημη έγκριση της Πολιτείας.

Μεταξύ των επωνύμων που αν όλα πάνε καλά θα πάρουν θέση στη μικτή εξέδρα θα είναι από την πλευρά της ΑΕΚ οι Γιώργος Αλογοσκούφης, Μίμης Παπαϊάννου, Γιώργος Χαρδαβέλας, Γιάννης Βούρος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Παντελής Θαλασσινός, Νίκος Ευαγγελάτος και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ο επικεφαλής της Ορίτζιναλ. Αυτοί που θα υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό θα είναι οι Ανδρέας Μικρούτσικος, Γιώργος Βουλγαράκης, Μίμης Δομάζος, Γιάννης Πάριος, Παύλος Τσίμας, Γιάννης Πρετεντέρης και εκπρόσωποι της Θύρας 13. Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός που δεν θα φέρει τα χαρακτηριστικά καμιάς ομάδας και ουσιαστικά θα έχει το ρόλο του επικεφαλή της εξέδρας.


PS1: Φοβάμε μην πιαστούν στα χέρια Ευαγγελάτος Vs Πρετεντέρης και Χαρδαβέλλας Vs Τσίμας . Laughing Laughing

PS2: Ο Δομάζος με ποια ομάδα θα κάτσει Rolling Eyes γιατι έχει πάρει πρωτάθλημα με την φανέλα της ΑΕΚ Wink

PS3: Ο Τριανταφυλλόπουλος αρνήθηκε Question
Back to top
View user's profile Send private message
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 3:24 pm    Post subject: Reply with quote

Καλη πρωτοβουλια αλλα εμενα δεν μου λεει τιποτα Rolling Eyes !!

Α να μη το ξεχασω , τελικα θα παρουμε το 30% των εισιτηριων οπως προβλεπει ο κανονισμος της ΕΠΟ Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 3:29 pm    Post subject: Reply with quote

Ούτε εμένα που λέει πολλά γιατι θα πάνε οι τηλεστάρ και πολιτικοί για να βγούν καμοια φωτογραφία για εξώφυλλο.
Το έχουμε ξαναδεί το έργο Embarassed .
Προσπαθώ να ελπίζω (πολλή λίγες όμως ελπίδες) ότι μπορεί να δώσουν το καλό παράδειγμα σε νέουν οπαδους-φιλάθλους.
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 5:39 pm    Post subject: Reply with quote

oute emena mou leei tpt h sygkekrimenh protash...tha protimousa na evlepa to sygkekrimeno 'mwsaiko' se olo to ghpedo.tha protimousa na evlepa px esena file OMF na vlepeis ton agwna parea me ton PAO kai ton apari para olous autous tous kyrious na diafhmizontai mesw tou podosfairou... Evil or Very Mad

yg:se parakalw file mou,an ginete na mhn grafeis me kitrina giati den mporw na ta diavasw Embarassed Smile
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 7:00 pm    Post subject: Reply with quote

Κοιτάξτε να δείτε εγώ προσωπικά δεν θέλω ποτέ να κάτσω με ένα ¶εκτζή δίπλα μου(παράδειγμα ειναι ο Αεκτζής). Προτιμώ να τον έχω απέναντι...! Δεν καταλαβαίνω γιατι πρέπει να καθόμαστε και όλοι μαζί με τα διακρητικά των ομάδων μας. Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα αυτό...το θέμα είναι να μη γίνονται επεισόδια. Πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και κυρίως αμα το θέλουν οι πρόεδροι δε γίνεται τίποτα και αυτό έχει αποδειχθεί. Δεν λέω ότι στηρίζω τα επεισόδια άλλωστε το είπα και παραπάνω απλά δε πιστεύω ότι είναι αναγκαίο να καθόμαστε ανακατεμένα....στο κάτω κάτω ΕΛΛΗΝΕΣ είμαστε και είμαστε και οξύθυμοι Cool Laughing Cool
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 8:20 pm    Post subject: Reply with quote

ael wrote:
.tha protimousa na evlepa px esena file OMF na vlepeis ton agwna parea me ton PAO kai ton apari para olous autous tous kyrious na diafhmizontai mesw tou podosfairou... Evil or Very Mad


Μακάρι να μπορεί γίνει σύντομα αυτό Razz και να καταργηθούν αυτές οι μαύρες ζώνες. Evil or Very Mad
Πάντως προσωπικά έχω παρακολουθήσει με φίλους οπαδους άλλων ομάδων ματς και περάσαμε άψογα .
Back to top
View user's profile Send private message
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Fri Jan 21, 2005 9:10 pm    Post subject: Reply with quote

Όποιος θέλει μπορεί να το κάνει χωρίς βέβαια να εκδηλώνεται κ όλας. ο καθένας όπως του αρέσει μπορεί να το κάνει...
Back to top
View user's profile Send private message
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 2:28 am    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ με τον φίλο Los!Κ η ομοιομορφία στις κερκίδες έχει τη χάρη της!!Παρτε για παραδειγμα το Εuro κ την γαλανόλευκη κερκίδα.. Wink Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει είναι να καταργηθούν οι νεκρές ζώνες κ να συναγωνίζονται οι κερκίδες Μονο στο ποιά έχει το μεγαλύτερο λαρύγγι.. Wink Very Happy
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Sat Jan 22, 2005 8:18 pm    Post subject: Reply with quote

Για την κίνηση της Ένωσης 1924 σε συνεργασία με τη ΠΑΕ ΑΕΚ για τους 300 διάσημους φίλους των δύο συλλόγων μάλλον (επιθυμία του Ψαριανού) θα κάτσουν στις νεκρές ζώνες και θα είναι ο αριθμός πολλή μεγαλύτερος (αλοίμονο να μην ήταν τσάμπα εισιτήρια και δημοσιότητα ).
Αυτά τα διάβασα στο τύπο και επιφυλάζομαι για την εγγυρότητα τους. Rolling Eyes
Τα 300 εισιτήρια που διατέθηκαν στην Ένωση 1924 απο την ΠΑΕ ΑΕΚ γι'αυτο το σκοπό θα δωθούν μάλλον δωρεάν στο ραδιόφωνο .

Η μεταστροφή μάλλον έγινε για να υπάρχει τουλαχιστόν μια ουσία σε αυτή τη κίνηση η οποία δεν έχει σκοπό να συνυπάρχουν μαζί σε κάθε αγώνα αλλα να δείξουν ένα πρότυπο ειρητικής συνύπαρξης (αν και εγώ όπως έχω πει κάτι δεν μου πάει καλά).
Back to top
View user's profile Send private message
Panagiotis-7
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 948
Location: Athens

PostPosted: Sun Jan 23, 2005 11:05 pm    Post subject: Reply with quote

Για μενα αυτα ειναι καραγκιοζιλικια.
Ας βαλουν μαζι μερικους της original και της 13 για να δουμε αν θα κατσουν σαν καλα παιδια σε σχολικη εκδρομη.

Υπαρχει περιπτωση να ειναι μαζι πολιτικοι,τραγουδιστες και ολοι οι μαϊντανοι που θελουν να το παιξουν μουρη και να τσακωθουν;
Back to top
View user's profile Send private message
LOS
Full Member
Full Member


Joined: 26 Oct 2004
Posts: 214

PostPosted: Mon Jan 24, 2005 4:03 am    Post subject: Reply with quote

Πεστα ρε Παναγιώτη...νομίζουν ότι κάτι κάνουν δλδ!!
Δώστε παραπάνω εισιτηρία ρεεεε....πάλι θα πέρνουμε εισιτήρια από Αεκτζήδων θύρες και θα είμαστε 4000 σε εξέδρα 2500 ατόμων και θα μείνουν και απ'έξω πολλοί...όπως την άλλη φορα!
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Mon Jan 24, 2005 1:58 pm    Post subject: Reply with quote

Αντε να δούμε πόσο κόσμο θα μαζέψει τη Πέμπτη (κύπελλο ΑΕΚ-ΠΑΟ) που δεν είναι και ιδανικές συνθήκες
-Πέφτει πέμπτη εργάσιμη
-Ψιλοκρύο θα κάνει
-Κολλητά με αγώνα Κυριακή (Αιγάλεω)
-Η ώρα δεν είναι και τόσο βολική

Δύσκολα τα πράγματα αλλα ελπίζω ότι ο κόσμος θα έρθει και τώρα Rolling Eyes επειδή το παιχνίδι έχει ενδιαφέρων Wink και ο κόσμος χρειάζεται για να σπρώξει την ομάδα ξανά στη νίκη Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Το "αθλητικό" κλουβί με τους τρελούς All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 28, 29, 30  Next
Page 16 of 30

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr