stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Νέο Γήπεδο Παναθηναϊκού
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 132, 133, 134  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου
View previous topic :: View next topic  
Author Message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 12:52 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλε ΠΑΟ ειμαι συγουρος οτι θα αλλαξεις γνωμη οταν:
Δεις ανθρωπους που πρωτη φορα ερχονται στο γηπεδο με χαρα για να γιορτασουν και οχι μονο για να δουνε την ομαδα απλα να κερδιζει.
Δεις γυναικες στο γηπεδο που το ομορφαινουν
Δεις μικρα παιδια που δεινουν μια αλλη νοτα στη γιορτη
Δεις το στεγαστρο καλατραβα επιβλητικο απο πανω .Μεγαλειο
Δεις το οικονομικο οφελος απο ενα γεματο ΟΑΚΑ
Δεις μοσο μιζερη για την ομαδα σου μοιαζει η Λεωφορος με το ΟΑΚΑ (την ενιωσα φετος με τη συγκριση ριζουπολη-ΟΑΚΑ)
Δεις την αλλαγη συμπεριφορα του οπαδου μεσα σε ενα τετοιο γηπεδο.

Τα πραγματα εχουν αλλαξει μετα το EURO και πρεπει να γινει αντιλυπτω απο ολους.
Back to top
View user's profile Send private message
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 1:00 pm    Post subject: Reply with quote

Συμφωνώ με τον apari ως προς την τροπή που αναμένεται να πάρει το ζήτημα. Εξάλλου ουδέν μονιμότερο του προσωρινού. Από τη στιγμή που πλέον εκλείπει η δικαιολογία της "έδρας μη αντάξιας του ονόματος του Παναθηναϊκού" κλπ., διαισθάνομαι ότι η (όποια) πίεση που αισθάνονταν μέχρι τώρα οι υπουργοί, δήμαρχοι και άλλοι και η (όποια) πίεση που ασκούσαν οι της ΠΑΕ θα πάει περίπατο, τουλάχιστον προς το παρόν.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 4:03 pm    Post subject: Reply with quote

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΥΡΑΣ 13 - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ :

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ !!!

Από το 1997 μπήκαμε στο λούκι του γηπέδου. Γήπεδο δεν έχουμε δει ούτε έχουμε ακούσει. Από υποσχέσεις όμως και παχιά λόγια χορτάσαμε. Και από ταυτόχρονες και ισότιμες λύσεις. Και από δίκαια αιτήματα… Γνωρίσαμε το αντιπαναθηναϊκό πρόσωπο της Ελληνικής Πολιτείας από την καλή και από την ανάποδη. Και από την προηγούμενη Κυβέρνηση, αλλά και από την παρούσα μέχρι στιγμής. Περάσανε τα χρόνια και φάγαμε κοροϊδίες και κοροϊδίες. Περιμέναμε τα «σωτήρια» έτη 2003 και 2004, περιμέναμε να περάσουν καλοκαίρια και αργίες, περιμέναμε να περάσουνε εκλογικές αναμετρήσεις, περιμέναμε να περάσουν Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, Μουντιάλ και Ολυμπιακοί Αγώνες και τώρα είμαστε πάλι στο «περίμενε» για να έρθει ένα ακόμα «σωτήριο» έτος για να ανακοινωθεί αυτό που δικαιούμαστε εμείς και ο Σύλλογός μας. Στο μεταξύ, οι «έσχατοι έσονται πρώτοι». Και στην Αθήνα και στον Πειραιά (εκεί και αν έγιναν πρώτοι) και στη Θεσσαλονίκη. Και στην Πάτρα και στο Βόλο και στην Κρήτη. Είμαστε βέβαιοι ότι στο φάκελο της υποψηφιότητας για το Ευρωπαϊκό του 2012 θα υπάρχει και το Panathinaikos Arena μέσα… Αλλά, από φακέλους… χορτάσαμε και από αυτούς. Όπως και από μακέτες. Όπως και από επείγουσες τροπολογίες και θερινά τμήματα. Όπως και από πρωτόγνωρες εικόνες συναίνεσης (!) στη Βουλή και εναγκαλισμούς για την … ψήφιση της παραχώρησης εθνικής περιουσίας σε επιχειρηματία – ιδιοκτήτη ανταγωνιστικού σωματείου. Αλλά, κυρίως, ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΑΚΑ. Δεν θα δεχτούμε να γίνει παιχνιδάκι η άποψη της Uefa στα χέρια διαφόρων που προωθούν μόνιμες λύσεις ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό. Ούτε θα δεχτούμε να γίνει ο ΠΑΟ πηγή εσόδων του προϋπολογισμού του κράτους. Δε σας φτάνει ότι είναι ΠΗΓΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ και ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ; Δε σας φτάνει που είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ; Φτάνει πια η κοροϊδία. Καλούμε τις διοικήσεις του Συλλόγου μας να μην υποκύψουν στους εκβιασμούς. Φτάνει η συντήρηση του κλειστού. Ως εκεί… Ούτε για φιλικό αγώνα να μη μπει η ποδοσφαιρική μας ομάδα στο ΟΑΚΑ, αν δεν υπάρξει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ και αν δεν έχουν πρώτα πιάσει δουλειά οι εργάτες σε Λεωφόρο ή Γουδί. ΤΕΛΟΣ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ! Δεν θα περιμένουμε να μπει το νέο έτος για να παραμείνουμε στην αναμονή. Αν πράγματι στις 7 του Δεκέμβρη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μπαίνει για τελευταία φορά στο σπίτι του σε ευρωπαϊκό αγώνα, τότε έστω και μια μέρα νωρίτερα ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ. Καλούμε την Πολιτεία να επιταχύνει τις εξελίξεις ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΑΜΕΣΑ την τελική και οριστική γνωμοδότησή της για το γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ στη ΛΕΩΦΟΡΟ Ή ΤΟ ΓΟΥΔΙ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ. ΛΥΣΗ… ΤΩΡΑ!!! ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ… ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ… ΔΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ.

Ξεκινάμε τον αγώνα για το ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ με τον πλέον ήπιο τρόπο. Ζητήσαμε ήδη συνάντηση με τον Υπουργό ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. κ. Σουφλιά (με επιστολή που του αποστείλαμε). Ελπίζουμε ότι θα εισακουστούμε, έστω και τώρα…


ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Α.Ο. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΩΡΑ …

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΘΥΡΑΣ 13

Υ.Γ.: Από όσους πέρασε από το μυαλό ότι «τρίβουμε» τα χέρια μας με το ΟΑΚΑ, να το βγάλουν από το κεφάλι τους. Αν το πρόβλημά μας ήταν τα εισιτήρια και το να μπούμε στο γήπεδο, τότε θα τουμπεκιαζόμασταν. Ας φτιάξει σπίτι ο ΠΑΟ και ας είμαστε ξανά «φιλοξενούμενοι».


Last edited by P.A.O. on Tue Nov 16, 2004 4:14 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 4:09 pm    Post subject: Reply with quote

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που επικαλούνται τόσο τα "Νέα" όσο και η "Ελευθεροτυπία", ο Βαρδής Βαρδινογιάννης συναντήθηκε πρόσφατα με υψηλόβαθμο στέλεχος της κυβέρνησης το οποίο του διαμήνυσε ότι θα δοθεί χώρος για το γήπεδο αλλά δεν θα δοθεί χρηματοδότηση. Από τη μεριά του ο Βαρδιν. ζήτησε μεγαλύτερο χώρο για την ανάπτυξη εμπορικών χρήσεων, καθώς τότε μόνο θα είναι δυνατή η αυτοχρηματοδότηση του γηπέδου.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
apari
Senior Member
Senior Member


Joined: 07 Feb 2004
Posts: 646
Location: Athens-Zografou

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 4:16 pm    Post subject: Reply with quote

Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες στην ίδια συνάντηση αναφέρθηκε σαν 3η εναλλακτική λύση (μετα απο λεωφόρο και γουδί) ενας χώρος με προσβάσεις απο ΜΜΜ αλλά μακρια απο την Αθήνα και το κέντρο. Evil or Very Mad
Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι αυτό σαν λύση γιαυτό και δεν αναφέρω περισσότερα. Αμα δω όμως πως τα πράγματα πάνε κατά εκεί .... Evil or Very Mad
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 4:51 pm    Post subject: Reply with quote

Το προβλημα με το ΠΑΟ ειναι πολλη πολυπλοκο γιατι απο οτι καταλαβαινω θελει να χτησει ο ΠΑΟ γηπεδο στην Αθηνα και εμπορικους χωρους .Η Λεωφορο καλη λυση αλλα στενος ο χωρος (περιπτωση ΑΕΚ) και το Γουδι ολοι γνωτιζουμε τις αντιδρασεις .
Εγω σαν υποστηριζω γιατι δικαιουται γηπεδο ο ΠΑΟ μεγαλο συμφωνα με την ιστορια και μακαρι να ειναι στο κεντρο σαν συλλογος της Αθηνας αλλα πιστευω οτι δεν φταιει μονο το κρατος αλλα η ολιγορια και των ανθρωπων του ΠΑΟ που ενω ξερανε το προβλημα τραιναρανε το θεμα εφυσιχαζοντας στη Λεωφορο.
Προσωπικα δυσκολα βλεπω τις λυσεις Λεοφωρο και Γουδι εφιχτες εκτος αμα δωσει το κρατος μια γεναια επιχορηγησει με τη προυποθεση να εχει το γηπεδο μονο τους εμπορικους χωρους που εχουν σχεση με τη λειτουργια του γηπεδου που θα συμφωνουσα για δυο λογους 1. Γιατι θα φιαχνοταν επιτελους ενα μεγαλο γηπεδο στο κεντρο 2. Γιατι θα επερνε αντιστοιχη επιχορηγησει η ΑΕΚ για τη Φιλαδελφια.

Εγω παντως βλεπω το προβλημα αλλου στα χρηματα (οπως και στην ΑΕΚ για διαφορετικους λογους). Απο τη μια μερια φοβαται το κρατος την τεραστεια υπεραξια που θα επερνε ενα γηπεδο με εμπορικους χωρους στο κεντρο και τις αντιδρασεις για παραχωρηση χαρισμα υπερογκων κερδων στα συμφερονται και απο την αλλη ο Παναθηναικος περιμενει τη μεγαλη ευκαιρια για να κατασκευασει αυτο το γηπεδο χρυσορηχιο στο κεντρο της Αθηνας.

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΕΚ
Back to top
View user's profile Send private message
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 4:56 pm    Post subject: Reply with quote

apari wrote:
Σύμφωνα με δικές μου πληροφορίες στην ίδια συνάντηση αναφέρθηκε σαν 3η εναλλακτική λύση (μετα απο λεωφόρο και γουδί) ενας χώρος με προσβάσεις απο ΜΜΜ αλλά μακρια απο την Αθήνα και το κέντρο. Evil or Very Mad
Ούτε που θέλω να το σκέφτομαι αυτό σαν λύση γιαυτό και δεν αναφέρω περισσότερα. Αμα δω όμως πως τα πράγματα πάνε κατά εκεί .... Evil or Very Mad


Παλλήνη; Rolling Eyes

Mad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 5:59 pm    Post subject: Reply with quote

Τα προβλήματα της λεωφόρου είπε ο Θ. Θεοδωρίδης στην ΕΡΑ σπορ. Από ό,τι φαίνεται, ήταν μακροχρόνια, και απλά το κλείσιμο του ΟΑΚΑ έδινε παράταση στη χρησιμοποίησή του.

http://www.sportime.gr/html/ent/147/ent.44147.asp


Last edited by Mozart on Tue Nov 16, 2004 6:02 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
smarg
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 1156

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 6:02 pm    Post subject: Reply with quote

www.pao.gr

Ευρω-άστεγος ο Παναθηναϊκός 2004-11-16

Με σημερινή οριστική απόφασή της, η ΟΥΕΦΑ ζήτησε από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να δηλώσει μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου νέα έδρα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.

Ο αγώνας με την Αιντχόβεν στις 7 Δεκεμβρίου θα είναι ο τελευταίος που θα γίνει στο στάδιο «Απόστολος Νικολαϊδης» στο πλαίσιο διοργάνωσης της ΟΥΕΦΑ.


Ο ελληνικός σύλλογος με την μεγαλύτερη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και την πλουσιότερη συγκομιδή βαθμών για το ποδόσφαιρό μας, καθίσταται …ευρω-άστεγος.


Η ΠΑΕ μπροστά στη δυσμενή αυτή εξέλιξη, θα εξετάσει όλες τις πιθανές λύσεις, εντός και εκτός Shocked , της ελληνικής επικράτειας.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 6:06 pm    Post subject: Reply with quote

Εκτος Ελλαδας δεν γινεται και αλλη προσπαθησαν και απετυχαν.
Φαινεται οτι δεν το περιμεναν αν και ειχαν παρουσιαστει προβληματα.
Οσο για το ΟΑΚΑ το Βαζεχα εχει αποψη και ειναι υπερ του.

http://www.sportime.gr/html/ent/139/ent.44139.asp
Back to top
View user's profile Send private message
andbrok
Junior Member
Junior Member


Joined: 31 May 2004
Posts: 199

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 6:09 pm    Post subject: Reply with quote

OMF wrote:

Τα πραγματα εχουν αλλαξει μετα το EURO και πρεπει να γινει αντιλυπτω απο ολους.


Eπίτηδες το κάνεις; Shocked
Back to top
View user's profile Send private message
saturn
Junior Member
Junior Member


Joined: 06 Jul 2004
Posts: 90

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 8:01 pm    Post subject: Reply with quote

εντάξει είπαμε να χρησιμοποιήσουμε τη Λεωφόρο, μέχρι να δωθεί λύση, αλλά το γηπεδάκι δεν αντέχει άλλο τέτοια έλλειψη προσοχής, τόσο μέσα, όσο έξω και από αυτό...

τέλος πάντων , η λύση να φαίνεται να είναι κοντά....
ο πόλεμος και το παζάρι για το ποίος θα αντέξει πιο πολύ μάλλον τελειώνει..

ωστόσο άλλο είναι να φτιάξεις μόνος σου τη γηπεδάρα σου και άλλο να περιμένεις βοήθεια, αφού έτσι γίνονται οι δουλείες εδώ...

μπορεί να φταίει το κράτος, αλλλά και τόσα χρόνια
ενα σωματείο, με το κύρος του ΠΑΟ, έπρεπε να είχε βρεί τη λύση και τουλάχιστον να μην ολιγορούσε, όταν ο ΟΣΦΠ, πήρε το πράσσινο φως για το Καραϊσκάκι.....

η πλάκα πάντως θα είναι η ΑΕΚ να μας βάλει τα γυαλιά.....η ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων...
Back to top
View user's profile Send private message
apari
Senior Member
Senior Member


Joined: 07 Feb 2004
Posts: 646
Location: Athens-Zografou

PostPosted: Tue Nov 16, 2004 10:30 pm    Post subject: Reply with quote

Ανακοίνωση για το γήπεδο.

ATHENS FANS 13

Γήπεδο εδώ και τώρα.

Ο Παναθηναϊκός από την στιγμή της ίδρυσής του , κατά γενική ομολογία , αποτελεί κεφάλαιο για τα αθλητικά δρώμενα του τόπου , τόσο με τα αγωνιστικά του επιτεύγματα και τις χρυσές σελίδες που έχει γράψει , όσο και σαν ιδέα με καινοτόμες και πρωτοποριακές ενέργειες όλα αυτά τα χρόνια , βασικό στοιχείο των οποίων ήταν και είναι το ήθος τόσο του συλλόγου όσο και των οπαδών του.
Στιγμές πριν γιορτάσουμε ένα αιώνα ύπαρξης μας , με απογοήτευση διαπιστώνουμε ότι τα παραπάνω ποσώς συγκινούν ορισμένους.
Το είδαμε και αυτό λοιπόν...
να γίνεται η Παναθηναϊκή ιδέα εργαλείο εξυπηρέτησης συμφερόντων των εκάστοτε κυβερνήσεων. Φτάσαμε στο σημείο να αποτελούμε μέσο προβολής απερχόμενων και ανερχόμενων πολιτικών.
Σε μια χώρα που όλα αγοράζονται και όλα πουλιούνται , ενώ ενίοτε όλα ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ , ήμασταν οι μοναδικοί που πιστεύαμε και ελπίζαμε και ποτέ δεν ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ.
Η εποχή αυτή για μας έχει φτάσει στο τέλος της.
Τώρα πια ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ.

->Απαιτούμε από μια κυβέρνηση , που "χρησιμοποίησε" την λύση του γηπεδικού προβλήματος του Παναθηναϊκού για την εκλογή της , να κάνει πράξη τις υποσχέσεις της , εκτός και αν θέλει να εισπράξει ότι και οι προηγούμενη.

->Απαιτούμε από τις διοικήσεις του Παναθηναϊκού μας να διεκδικήσουν επιτέλους με κάθε μέσο αυτό που ιστορικά μας ανήκει.

->Απαιτούμε από τους ίδιους μας τους εαυτούς , στο μείζον αυτό θέμα , να είναι ενωμένοι.

Υποσχέσεις ΤΕΛΟΣ , τώρα πια ΜΟΝΟ ΠΡΑΞΕΙΣ.

Άμεση λύση του γηπεδικού προβλήματος του Παναθηναϊκού σε Λεωφόρο ή Γουδί.
Ούτε μια δραχμή για την συντήρηση του ΟΑΚΑ.
Καμία συναίνεση στην απομάκρυνση από την Λεωφόρο αν πρώτα δεν υπάρξει τελική απόφαση για Νέο Γήπεδο.

Υ.Γ.
Αδρανείς και πρόβατα δεν ήμασταν ποτέ ... αρκετοί το γνωρίζουν. Καιρός να το μάθουν και οι υπόλοιποι.
Back to top
View user's profile Send private message
OMF
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 04 Feb 2004
Posts: 1961

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 12:32 am    Post subject: Reply with quote

Εγω σαν φιλος της ΑΕΚ και μετα απο αυτα που ακουσα και διαβασα σημερα πιστευω οτι η καλλητερη λυση ειναι να δωθει η εκταση στο γουδι πισω απο το Υπουργειο Δημοσιας ταξης και να παραχωρηθει το κλειστο στο Γουδι για το τμημα μπασκετ με μικρο νοικι και η συντηριση στο ΠΑΟ.
Η δικη μου γνωμη ειναι οτι πρεπει να γινει επιταξη του οικοπεδου στη λεοφωρο απο το κρατος και αντικατασταση του με οικοπεδο λιγο μεγαλυτερο στο Γουδι.
Πρεπει το κρατος να βοηθησει το ΠΑΟ για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου και αθλητισμου αλλα γιατι ενα νεο γηπεδο εχει οικονομικα και αναπτυξιακα οφελοι.
Πιστευω οτι τα ιδια πιστευουν και αλλοι φιλοι της ΑΕΚ.
ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

Παντως ,προσωπικη αποψη παντα,πιστευω οτι ηταν λαθος η μεχρι στιγμης σταση του ΠΑΟ και η παραμονη στη Λεοφωρο αλλα αυτο ειναι παρελθον και τωρα πρεπει να κοιταξεται το μελλον ενωμενοι για να διευκδικισεται ενα ευρωπαικο γηπεδο απο την ΠΑΕ/ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ με τη βοηθεια της κυβερνισης.
Back to top
View user's profile Send private message
ael
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 15 Feb 2004
Posts: 1854
Location: πινω Λουμιδη.ΚΟΥΠΑτο...

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 4:18 am    Post subject: Reply with quote

twra,auto isxyei h' einai akoma mia 'kinhsh entypwsiasmou'? Rolling Eyes

Από την Λεωφόρο στο… Γουδί

Την περίπτωση ανέγερσης νέου γηπέδου στην περιοχή του Γουδιού προωθεί ο Δήμος Αθηναίων, σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr. Η Δήμαρχος Αθηναίων, Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να έχει υπογράψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την παραχώρηση της έκτασης, που αντιστοιχεί στον δήμο.

Κατά πάσα πιθανότητα οι έμμεσες πιέσεις, που άσκησε ο Παναθηναϊκός, πιάνουν τόπο μετά και την απόφαση της UEFA να αφαιρέσει την άδεια από το «Απόστολος Νικολαϊδής». Η «πράσινη» ΠΑΕ μετά και την ανακοίνωση, που εξέδωσε έριξε το μπαλάκι στους… υπεύθυνους για την νέα ποδοσφαιρική στέγη του «τριφυλλιού».

Πάντως ακόμα και αν έχουν υπογραφεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα, από τον Δήμο Αθηναίων ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να συλλέξει ακόμα τρεις υπογραφές. Η έκταση που ζητάνε οι «πράσινοι» στο Γουδί είναι στην δικαιοδοσία ακόμα τρίων Δήμων, αυτών των Παπάγου, Χολαργού και Ζωγράφου.

Το πρώτο βήμα όμως αν δεν έχει γίνει είναι πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί και πλέον οι υπεύθυνοι είναι πιο αισιόδοξοι στο θέμα του γηπεδικού.

apo www.sport-fm.gr
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 5:21 pm    Post subject: Reply with quote

Νομίζω οτι ο αποκλεισμός της Λεωφόρου απ'το Uefa θα λειτουργήσει ως ενας καλός μοχλος πίεσης απο τον Παο προς τη κυβερνηση ωστε να βρεθεί μια λύση..
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Mozart
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2820
Location: Thessaloniki

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 7:21 pm    Post subject: Reply with quote

Προκειμένου να μη πάει στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟ μέχρι και το Πανπελοποννησιακό σκέφτεται!!
Κοιτάξτε μια ωραία φωτογραφία που έχει το link. Με μια αντίστοιχη κερκίδα απέναντι, που εύκολα φτιάχνεται, θα ήταν ωραιότατο στάδιο κοντά στις 30000 θέσεις.

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=2597
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
exitmusician
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 2456
Location: Athina, Hellas

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 7:33 pm    Post subject: Reply with quote

To Παμπελοποννησιακό φαντάζει ως η πιθανότερη επιλογή για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Επίσης, να σημειωθεί ότι μία ομάδα μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε γήπεδο εντός ολόκληρης της χώρας, και όχι απαραίτητα εντός της πόλης στην οποία εδρεύει.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
P.A.O.
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3545
Location: GATE 13 - SINCE 1966

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 7:36 pm    Post subject: Reply with quote

Ας παμε και στο γηπεδο των Ταλιμπαν αλλα ποτε δεν θα μπουμε στο Ο.Α.Κ.Α. του κρατους Evil or Very Mad Exclamation
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
assotos yios
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 30 Mar 2004
Posts: 955
Location: not aswtosgios blogspot :-)

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 8:16 pm    Post subject: Reply with quote

Ρε παιδια πεταξτε μου...γιαουρτια Very Happy αλλα εχετε "σαλταρει" τελειως(η ΠΑΕ)???Θα πατε στη Πατρα για να πιεσετε τη Κυβερνηση?Καλα αυτα ειναι επιχειρηματα για μικρα παιδια,αν ειναι να διαπραγματευονται με τετοια λογικη επιχειρηματιες και πολιτικοι....κλαψτα!Και στο κατω κατω ο ΠΑΟ ζηταει μια λυση ως αξιοπρεπης επιχειρηση,τι οδυρμοι και "βιολια"ειναι αυτα απο χθες?...
Back to top
View user's profile Send private message
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 9:46 pm    Post subject: Reply with quote

Σωστός ο assotos..! Εγω ρε παιδιά εχω μια απορία όμως..Καλα για το Champions League,αλλα η Λεωφόρος δεν κάνει ούτε για αγώνα του Uefa;;Τόσο αυστηρά εγιναν τα κριτήρια??Κ αν περασει κανας Πανιώνιος ή το Αιγάλεω(λεμε τωρα...)στη φάση των 32 πού θα παίξουν??Εκτος κ αν πληρούν τις προυποθέσεις η Ν.Σμυρνη ή η Ριζουπολη.. Shocked Rolling Eyes
Αληθεια ποιες προδιαγραφές ακριβώς δεν πληρούσε η Λεωφόρος,ξερει κανείς???
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Gianluigi Buffon
Full Member
Full Member


Joined: 21 Jun 2004
Posts: 222
Location: Βέροια

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 10:04 pm    Post subject: Reply with quote

Οι λόγοι της απόρριψης της Λεωφόρου

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την απόφαση της ΟΥΕΦΑ για χρησιμοποίηση άλλης έδρας καθώς η Λεωφόρος δεν πληρεί πλέον τις προϋποθέσεις της ομοσπονδίας. Μάλιστα σε αυτήν εμπεριέχεται και η επιστολή της UEFA που εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας.

Οι επτά λόγοι είναι οι εξής:
1. Ανεπαρκείς εγκαταστάσεις για τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
2. Έλλειψη χώρου για πάρκινγκ.
3. Ανεπαρκής φωταγώγηση.
4. 'Ελλειψη εναλλακτικής μονάδας παροχής ρεύματος.
5. Ανεπαρκείς εγκαταστάσεις για τους επισήμους.
6. Μη αποδεκτή αίθουσα για ντόπινγκ κοντρόλ.
7. Ανεπάρκεια συνολικής ασφάλειας και προφύλαξης τόσο για τους φιλάθλους όσο και για τους επισήμους.
Back to top
View user's profile Send private message
wizard
Senior Member
Senior Member


Joined: 30 Apr 2004
Posts: 468
Location: Athens & UK

PostPosted: Wed Nov 17, 2004 10:12 pm    Post subject: Reply with quote

Giorgos wrote:
Σωστός ο assotos..! Εγω ρε παιδιά εχω μια απορία όμως..Καλα για το Champions League,αλλα η Λεωφόρος δεν κάνει ούτε για αγώνα του Uefa;;Τόσο αυστηρά εγιναν τα κριτήρια??Κ αν περασει κανας Πανιώνιος ή το Αιγάλεω(λεμε τωρα...)στη φάση των 32 πού θα παίξουν??Εκτος κ αν πληρούν τις προυποθέσεις η Ν.Σμυρνη ή η Ριζουπολη.. Shocked Rolling Eyes
Αληθεια ποιες προδιαγραφές ακριβώς δεν πληρούσε η Λεωφόρος,ξερει κανείς???


Αν τερματίσουμε στην 3η θέση, μπορούμε να δώσουμε τον αγώνα της επόμενης φάσης του ΟΥΕΦΑ στη Λεωφόρο αλλά αν προκριθούμε στους 16 θα πρέπει να επιλέξουμε κάποιο άλλο γήπεδο.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
kerveros
New Member
New Member


Joined: 06 Jun 2004
Posts: 65

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 2:56 am    Post subject: Reply with quote

Τι κάνετε μωρέ, σταματείστε τις μακέτες, ΟΧΙ αλλες μακετεεεεεεεεες - ΓΗΠΕΔΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
apelpisiakos
Full Member
Full Member


Joined: 10 Jun 2004
Posts: 277
Location: Estadio Municipal de Mytilini - "Tarlas"

PostPosted: Thu Nov 18, 2004 5:30 pm    Post subject: Reply with quote

assotos yios wrote:
Ρε παιδια πεταξτε μου...γιαουρτια Very Happy αλλα εχετε "σαλταρει" τελειως(η ΠΑΕ)???Θα πατε στη Πατρα για να πιεσετε τη Κυβερνηση?Καλα αυτα ειναι επιχειρηματα για μικρα παιδια,αν ειναι να διαπραγματευονται με τετοια λογικη επιχειρηματιες και πολιτικοι....κλαψτα!Και στο κατω κατω ο ΠΑΟ ζηταει μια λυση ως αξιοπρεπης επιχειρηση,τι οδυρμοι και "βιολια"ειναι αυτα απο χθες?...


Tha pame sthn Patra gia na piesoume th dioikhsh tou OAKA na xamhlosei to pososto pou zhtaei. Gi afto ginontai ola afta. Paliotera pou to OAKA htan h monadikh lush, kati ligotero apo tis mises eisprakseis phgaine sto stadio. Enw twra uparxoun kai alles enallaktikes ean h dioikhsh tou OAKA zhthsei pali analoga posa. Aplos kati tetoio den boreis na to peis dhmosia, kai les oti to kaneis "ws meso pieshs".

Apo odurmous kai volia pantos den eidate tipota akoma. Mexri proxtes zhtousame lush ws aksioprephs epixeirhsh kai ugeiws skeptomenoi fialthloi. Twra pia teleiosane afta. Edw ston enan dinetai xwros gia ghpedo, ston allo svhnontai ta xreh, ston trito ginetai anakataskevi ghpedou ws...olympiako proponhthrio, kai ola afta me lefta tou dhmosiou (alitheia, kserete polla proponhthria me...souites VIPs???? Wink ) kai ftou ki ap thn arxh. E loipon terma ta difragka. To ghpedo tha ginei opou kai opos theloume emeis! Sthn anagkh tha ta kapsoume ta tetragwna dipla apo th leoforo gia na ginei xwros gia neo ghpedo. Meta apo tosa xronia koroidias, de menei tipote allo.....

P.S. Sorry gia ta greeklish alla xrhsimopoiw efedriko ypologisth kai exo provlima me ta fonts.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Γήπεδα ποδοσφαίρου All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 132, 133, 134  Next
Page 27 of 134

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr