stadia.gr/forum Forum Index stadia.gr/forum
Εδώ μιλάμε για τα πάντα. Από Καλατράβα μέχρι… Καλομοίρα!
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Ολυμπιακοί Αθλητές
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next
 
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Zamafou
Full Member
Full Member


Joined: 13 Jul 2004
Posts: 286

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 9:49 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν νομίζω πως είναι θέμα συμπάθειας. Μια χαρά παιδιά είναι όλοι τους αλλα ας μην ξεχνάμε πως αυτή είναι η δουλειά τους, το επάγγελμα τους, μ αυτή την βιοπάλη συντηρούσαν τις οικογένειες τους (ιδίως ο Ιακώβου, μεγάλη λέρα, για ένα διάστημα έκαναν προπονήσεις οι αθλητές του Τζέκου μαζί του, Κεντέρης και Σια, το ήξερες ;;Wink. Όλοι αυτοί έχουν επίγνωση των συνεπειών, ξέρουν οτι θα έρθει η ώρα κάποτε που θα τους πιάσουν.

Αλλα να σε πιάνουν και να με εκβιάζεις να σε συμπονέσω, να μου κλαίς και να χτυπιέσαι, ε όχι. Κεντέρης, Θάνου, Σαμπάνης όλοι αυτοί φέρθηκαν προσβλητικά. Σ΄έπιασαν; Βούλωσε το και φύγε. Αντιθέτως, μας ταίζουν κουτόχορτο κι εμείς το τρώμε και λέμε και ευχαριστώ.

Τελικα, ναί, μύγα με τσίμπησε. Ντοπαρισμένη.

Ποτε μου δεν κατάλαβα γιατι οι Έλληνες αγαπάνε πάντα τον φονιά. Σου το λέω σοβαρά τώρα, είναι απο τις μεγαλύτερες απορίες της ζωής μου. Η επίμονη αναζήτηση αδικημένων.

"ΠΑΡΤΕ, ΚΥΡΙΕ, ΛΑΧΕΙΑ!!!!" (Α ρε Καϊλα αθάνατε)

Λοιπόν, φρενάρω. Έκαναν οι άνθρωποι τη δουλειά τους, συνεχίζω κι εγώ με τη δική μου Very Happy )
Back to top
View user's profile Send private message
donganos
Full Member
Full Member


Joined: 06 May 2004
Posts: 348
Location: Edinburgh/Iraklio

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 9:56 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν έχεις άδικο σ'αυτά που λες, από την άλλη ξέρεις πως λειτουργούν οι Εισαγγελάτοι. Αν σε πιάσουν πάνω στην αδύνατη στιγμή σου και δεν έχεις αρκετά καθαρό μυαλό να τους απωθήσεις, πάει, σε κάνανε ριάλιτι! Τώρα βέβαια δεν ξέρω και πόσο το τραβάει και αυτός, καθόσον δέν έχω την τύχη να παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση. Twisted Evil
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Zamafou
Full Member
Full Member


Joined: 13 Jul 2004
Posts: 286

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 10:02 pm    Post subject: Reply with quote

Πάω πάσο. Το ανέκδοτο σου μ΄έκανε να χαλαρώσω κι άλλο. Wink Wink Very Happy

".....καθόσον δέν έχω την τύχη να παρακολουθώ ελληνική τηλεόραση."

(Τα ΜΜΕ παντού τα ίδια είναι. Και έξω τις ίδιες μπούρδες κάνουν, στην Ελλάδα όμως ψοφάμε για το άτιμο το κλάμα. Στο "Σάμαινα", μόνο που δεν έπαιζαν τη μουσική απο τον Τιτανικό....)
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 10:14 pm    Post subject: Reply with quote

Παρατήρηση πρώτη: Σεβασμό σε έναν άνθρωπο που ορκίζεται στα παιδιά του. Μιλάω σαν πατέρας. Περισσότερα δεν χρειάζεται να πω, μερικά πράγματα δεν σηκώνουν επιχειρήματα.
Παρατήρηση δεύτερη: Αποδεδειγμένα είχε βρεθεί καθαρός 6 μέρες πριν τους αγώνες, οπότε δεν θα μπορούσε να κάνει μεγαλύτερη ανοησία από το να φαρμακωθεί αμέσως μετά, ξέροντας πως χτυπάει μετάλλιο και πως οι 4 πρώτοι ελέγχονται από τη ΔΟΕ. Πόσο μάλλον που οι ίδιοι οι γιατροί είπαν πως και τετραπλάσια τεστοστερόνη να του βρίσκανε, πάλι δεν θα μπορούσε να τον βοηθήσει να σηκώσει τα βάρη.
Απλά η συγκεκριμένη ουσία είναι απαγορευμένη, και εφόσον του την βρήκανε τηρήθηκε το γράμμα του νόμου και αποκλείστηκε. Τόσο απλά και τόσο κυνικά. Βάσει της παραπάνω κατάστασης, οι ίδιοι οι διώκτες του με τη δήλωση των γιατρών, ουσιαστικά παραδέχτηκαν πως παρά την εύρεση αυτής της ουσίας, δεν έκλεψε στον αγώνα.
Η περίπτωσή του δεν είναι ίδια με των άλλων δυο, και τον τιμάει το γεγονός ότι δεν κρύφτηκε.
Δεν ξέρω αν οι Έλληνες αναζητούν επίμονα τον αδικημένο, ξέρω όμως πως δεν υπάρχουν πιο αγνώμονες άνθρωποι στον κόσμο όταν δουν τα δύσκολα. "Με κορόιδεψες ρε μαλάκα Σαμπάνη; Στην πυρά. Και όχι, δεν χρειάζεται να απολογηθείς, μου αρκεί που έβγαλα εγώ την ετυμηγορία για σένα. Και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, όπως στη χούντα"....
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Zamafou
Full Member
Full Member


Joined: 13 Jul 2004
Posts: 286

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 10:35 pm    Post subject: Reply with quote

Συνοπτικές διαδικασίες ;;;; Shocked

Πως βρέθηκε η τεστοτερόνη;;; Απο την πορτοκαλάδα ;; Δε μ ενδιαφέρει αν βοηθά η όχι στο συγκεκριμένο άθλημα (παρα το γεγονός οτι οι μόνοι ειδήμονες που το δήλωσαν εως τώρα ήταν έλληνες γιατροί....) το θέμα είναι πως απαγορεύεται. Χαζή ερώτηση-----> Αν η τεστοστερόνη δε βοηθά τους αρσιβαρίστες, γιατί απαγορεύεται απο τη ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ; Διαφωτίστε με.

Δε σ ενοχλεί καθόλου το γεγονός ότι ο προπονήτης του ο ίδιος ξεκίνησε τη φήμη περι πορτοκαλάδας (δηλ. αμάν!); Ότι ζήτησε τις βιντεοκασέτες ; Δε σ ενοχλεί καθόλου ότι ο Ιακώβου μας περνάει για χαζούς ;;;

Ας μου θυμίσει κάποιος την τελευταία φορά που είχαμε πλεκτάνες με αρσιβαρίστες. Γιατι αν δεν είχαμε ως τώρα, τοτε ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ιστορία που κυνηγήθηκε έτσι αιμοβόρικα αθλητής. Και κατα σύμπτωση, !!!! φοβερό, είναι Έλληνας!

Δεν είναι συνοπτικές οι διαδικασίες. Συνοπτική πρέπει να είναι μόνο η τιμωρία.

Ας το θέσουν σε τρίμηνη παρακολούθηση να ελέγξουν μπας και η τεστοστερόνη του ειναι ενδογενής. Είμαι σίγουρος ότι τελικά έτσι θα βγεί!!!
Back to top
View user's profile Send private message
Centaur
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Aug 2004
Posts: 84
Location: Volos

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 11:28 pm    Post subject: Reply with quote

Αφού έβαλε στο στόμα του τον Θεό και τα παιδιά του εγώ τον πιστεύω. Του δίνω το ελαφρυντικό της άγνοιας.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 11:40 pm    Post subject: Reply with quote

Μεταφορά από άλλο topic

Centaur wrote:
Είμαστε σπάνιος λαός τελικά. Πολύ σπάνιος. Ενοχος ο Κεντέρης. Ενοχη η Θάνου. Ενοχος ο Τζέκος. Κατηγορούμενη η Χαλκιά. Κατηγορούμενη η Δεβετζή. Τι έχουν κάνει όλοι αυτοί ρε παιδιά; Τι έχουν κάνει και τους συμπεριφερόμαστε έτσι όλοι μας. Θα πρέπει να είναι οι χειρότεροι Ελληνες, μιάσματα πραγματικά. Χειρότεροι από φονιάδες. Χειρότεροι από πρεζέμπορους. Χειρότεροι από καταχραστές. Χειρότεροι από τους πολιτικούς μας. Χειρότεροι από φοροφυγάδες. Χειρότεροι από εμάς. Φευ! Πολύ χειρότεροι. ΗΘελαν να λέγονται πρωταθλητές. Καλύτεροι από την αφεντιά μας δηλαδή. Παραλίγο να το πετύχουν αλλά ευτυχώς έγινε μια στραβή και τους τσακώσαμε. Τώρα είμαστε πάλι όλοι ίσοι. ΗΘελαν να υψωνεται η ελληνική σημαία πιο πάνω από την αμερικανική ή έστω δίπλα της. Άδεια από τον πρόεδρο Θάμνο είχανε; Οχι. Πιστοποιητικό ότι ήτανε στο Πολυτεχνείο; Οχι. Μήπως ανήκουν σε κάποιο κόμμα; Ουτε. Ενοχοι λοιπόν. ΗΘελαν οι νέοι να ασχολούνται με τον αθλητισμό, να είναι πειθαρχημένοι, να έχουν στόχους. Καινά δαιμόνια! Οι νέοι πρέπει να ασχολούνται με το τάβλι, να καπνίζουν, να λατρεύουν το τηλεκοντρόλ.

Ε όχι! Οχι!! Να σπάσει επιτέλους αυτός ο φαύλος κύκλος της μιζέριας. Να πεθάνει επιτέλους αυτό το κόμπλεξ κατωτερότητας, αυτομαστιγώματος, ραγιαδισμού, αυτοευνουχισμού. Να διαλυθεί επιτέλους αυτό το τσίρκο των υποκριτών και των λαικιστών. Ερωτώ: δεν είναι λαικιστές αυτοί που τρέχουν στα χωριά των δύστυχων αθλητών για να μας προσφέρουν το θέαμα ιλαρών δημάρχων, συγγενών, γιαγιάδων, παππούδων; Δεν είναι υποκριτές όλοι αυτοί που σήμερα κάνουν τους άμεμπτους, τους ηθικούς, τους υπέρτατους κριτές αλλά θα ήταν πρώτοι στις φωτογραφίες μεθαύριο αν ο Κώστας έπαιρνε μετάλλιο;

Η ιστορία μας έχει πολλά παραδείγματα για να διδαχθούμε πόσο κωμικοί και μικρόνοοι μπορούμε να γίνουμε. Απειλή ο Σωκράτης για την κοινωνία. Τον σκοτώσαμε. Ναι σαν και εμάς ήτανε αυτοί που τον καταδικάσανε, μη γελιέστε. Η ίδια σαπίλα, τρομακτικά ομοια. Σπασίκλας ο Αριστείδης. Δεν μπορεί να είναι τόσο δίκαιος, μας προσβάλει. Τον εξοστρακίσαμε για να μην ενοχλεί τη συνείδηση μας. Προδότης ο Κολοκοτρώνης. Τον ανταμείμαψαμε αναλόγως. Μιάσματα οι αθλητές και οι προπονητές τους. Τους γελιοποιούμε, προσπαθούμε με κάθε τρόπο να τους κάνουμε να φανούν μικροί γιατί δεν μπορούμε να χωνέψουμε ότι τόσο καιρό τους θεωρούσαμε μεγάλους.

Κλείνοντας θέλω να πω τα εξής: Οι αθλητές δεν χρειάζονται την θεοποίηση. Είναι γελοία αυτή η αντιμετώπιση. Είναι άνθρωποι με αδυναμίες και όχι υπεράνθρωποι όπως υστερικά τους προβάλουν τα ΜΜΕ. Κάνουν καλά τη δουλεία τους σε ένα διεθνές ωραίο παιχνίδι με κανόνες, περιορισμούς αλλά και παγίδες όπου άλλοι μπορούν και παίζουν καλύτερα και άλλοι χειρότερα. Εκπροσωπουν την Ελλάδα, όπως την εκπροσωπούν οι πρεσβευτές μας, οι επιστήμονες μας, οι επιχειρηματίες μας και τόσοι άλλοι. Δεν είναι ήρωες. Ας τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους απερίσπαστοι όπως αυτοί ξέρουν καλύτερα.

"Ουδείς μεγαλύτερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο."
(δηλαδή όλους εμάς)


asimov: δεν έχω κάτι μαζί σου αλλά από τα λίγα που διάβαζω εδώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι δεν έχεις σχέση με αθλητισμό.

Zamafou wrote:
Σύντομη απάντηση.

Οι Τζέκος, Κεντέρης, Θάνου και λοιποί μιλούσαν τοσο καιρό για έννοιες όπως "δόξα, έθνος, τιμή, περηφάνια, καμάρι, θυσίες" κτλ. Στην πραγματικότητα, κάνουν κάποιο επάγγελμα και αμείβονται πλουσιοπάροχα γι αυτό. Τα δεχόμαστε αυτά τα κλισέ (και μάλιστα αποτελούν τη βάση του αθλητισμού), γιατί μας προσφέρουν χαρά όταν διαπρέπουν και όταν βλέπουμε τη σημαία ν ανεμίζει. Και ο πιο κυνικός ανάμεσα μας ανατριχιάζει οταν ανεβαίνουν στο βάθρο και ακούμε τον ύμνο. Αξίζουν το μισθό τους, δεν το αρνήθηκα ποτέ. Κάνουν τη δουλειά τους σωστά και προσφέρουν υπρηφάνεια σε μια μικρή χώρα.

Τους πιάνουν.

Έχουν κατηγορηθεί για απάτη.

Παρ όλα αυτα, συνεχίζουν (!!!) να μιλούν για έννοιες όπως "δόξα, έθνος, τιμή, περηφάνια, καμάρι, θυσίες". Ποιοι ; Αυτοί, οι επαγγελματίες.

Φτάνει. Να το βουλώσουν και να πάνε παρακάτω.


Δεν είναι μοιρολατρεία, δεν είναι μεμψιμοιρία, δεν είναι ωχαδερφισμός. Απλά δε μ αρέσει να εξακολουθούν την κοροιδία αυτοί που καταχράστηκαν κάποιες έννοιες με αξία και ειδικό βάρος. Ας μη μιλά για εθνικό καθήκον αυτός που έβαλε επαγγελματικά συμφέροντα πιο πάνω.

Είναι πως αν θέλουμε να επιβιώσουμε σαν έθνος, τις λέξεις αυτές πρέπει να τις προφέρουν λίγοι, πολύ λίγοι. Οι υπόλοιποι μόκο. Όχι ο κάθε ξεφτίλας που αποσύρεται την κατάλληλη στιγμή για να μη χάσει και τα συμβόλαια απο τις διαφημιστικές εταιρείες, αυτός που φώναζε οτι ΘΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, να αποσύρεται ξαφνικά γιατι γέμισε εθνική περηφάνια και δε θέλει να σπιλώσει την σημαία μας κατα τη διάρκεια των Ολυμπιακών. ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ τηναξία του αγώνα του. Έχει παράπονα ;;;;;;;;; Δεν τον αγαπήσαμε δεόντως τοσο καιρό ;;;; Στερήθηκε κάτι ;;;;;;;

Ελπίζω να μην πονάει μωρε το χρυσούλι μου μετα το ατύχημα.

Centaur wrote:
Zamafou
Αυτά σου έλεγαν τόσο καιρό γιατί αυτά ήθελες να ακούσεις. Και δεν καταλαβαίνω γιατί λες με τόση ειρωνία ότι είναι επαγγελματίες. Κακό είναι; Επειδή εσύ είσαι αφελής και τους θεωρείς ήρωες δεν φταίνε αυτοι. Εσύ φταις. Εγώ. Ολοι μας.

"Ουδείς μεγαλύτερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο."
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Zamafou
Full Member
Full Member


Joined: 13 Jul 2004
Posts: 286

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 11:47 pm    Post subject: Reply with quote

Σωστότατο το επιχείρημα του Κένταυρου περι ηρωοοποίησης. Δυστυχώς, το επάγγελμα τους επιβραβεύεται με έπαρση σημαίας και παρασυρόμαστε όλοι.
Συμπεριλαμβανομένου και εμού.
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Tue Aug 24, 2004 11:59 pm    Post subject: Reply with quote

Από μεταφορά

Lamp Kiddy wrote:
Agapite Centaur ti doulia exei o Sokratis kai to politehnio me tous athlites dopes Thanou, Kenteri & Sabanis ?

Signomi alla oi Thanou/ Kenteris/Sabanis einai to pio hirotero modello gia tin Elliniki neolea kai ton athlitismo. Kaneis para poli megalo lathos an lipase tetia ipokimena pou mas koroidevoun me tis doparismenes epidoseis tous. Ekato fores kalitera na eisai entimos kai horis metalio apo na eisai doparismenos kai pseftis.

Prota mas koroidepsan, meta ipan kai lene psemata, kai sto telos arhisan tous orkous kai ta klammata gia na tous lipithoume epidi olla ta kanoun epidi mas agapoun toso poli. Gia olla pantote ftei kapios allos, kai efthini den exei pote kanenas.

Simera aidiasa otan oi Ellinides "afierosan" ta metalia tous stous Thanou/Kenteri.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Centaur
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Aug 2004
Posts: 84
Location: Volos

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 12:09 am    Post subject: Reply with quote

Lamp Kiddy
Δεν σε κορόιδεψε κανείς. Πιάστηκες σα αγκίστρι που δόλωσες μόνος σου. Το πρόβλημα σου/μου είναι ψυχολογικό για να μη πω ψυχοπαθολογικό. Και ο Σωκράτης έχει σχέση γιατί έκανε πολύ περισσότερα και εμείς τον σκοτώσαμε. Είμαστε λαός του μέσου όρου.

"Ουδείς μεγαλύτερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο"
Back to top
View user's profile Send private message
Giorgos
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 24 Mar 2004
Posts: 1059
Location: Peiraias

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 3:22 am    Post subject: Reply with quote

Προσωπικά δεν με ενόχλησε η ιδέα οτι οι 2 αυτοί αθλητές είναι ντοπαρισμένοι,καθώς αυτό αποτελούσε νομίζω κοινό μυστικό..Αυτό που με εκνεύρισε είναι όλο αυτό το κακοστημένο παραμύθι του τρακαρίσματος,τα τερτίπια του κυρίου Τζεκου αλλά κ αυτή η παράσταση σιωπής απο τους αθλητές που δεν εβγαιναν τόσες μέρες ενώπιων του ελληνικού λαού(λες κ ήταν του θανατά..!)να εξηγήσουν τί είχε συμβει..Κ όταν βγήκαν,αρχισαν πάλι τα γνωστά,κ τις φανφάρες ότι είναι καθαροί κ θα το αποδειξουν κ μπλα μπλα μπλα..(τα ίδια παντελάκη μου..)Ειχαν το θράσος δηλαδή να βγαίνουν κ να υποτιμούν ευθέως τη νοημοσύνη του κόσμου που τους λάτρεψε..
Θα μου πεις τι περίμενες μήπως,να πουν οτι όλο αυτό το σκηνικό ήταν στημένο για να μη πιαστούμε ντοπέ,κ γιαυτό ζητάμε συγγνωμη..? Rolling Eyes
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
aikinn
Stadium Expert
Stadium Expert


Joined: 08 Jul 2004
Posts: 763

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 3:34 am    Post subject: Reply with quote

Να την πω τώρα εγώ την πικρή αλήθεια? Ο Σαμπάνης το μετάλλιο έπρεπε να το δώσει πίσω. Άσχετο με το αν είναι ένοχος ή όχι. Το πιστεύω ότι το παλικάρι μας δεν έχει κάνει κάτι κακό. Άλλα από την στιγμή που έστω κάποιος το πέταξε κρυφά βοήθημα, αυτομάτος σημαίνει ότι ο Σαμπάνης αγωνίστηκε unfair. Έστω και εν αγνοία του. Η αφαίρεση του μεταλλίου δεν έχει καμία σχέση με το αν είναι ένοχος ή θύμα.
Back to top
View user's profile Send private message
Admin
Site Owner
Site Owner


Joined: 16 Jan 2004
Posts: 2296
Location: Davelis Cave (απ'έξω)

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 3:43 am    Post subject: Reply with quote

Αν ισχύουν όσα υποστηρίζουν από την ΕΟΑΒ, η λήψη της ουσίας έγινε μετά το τέλος του αγώνα (πριν το αντιντόπινγκ τεστ), άρα δεν αγωνίστηκε unfair όπως λες.

Δεν υιοθετώ ούτε απορρίπτω αυτό το σενάριο (όπως δεν πρέπει να κάνει κανένας μας όταν δεν γνωρίζει στοιχεία, συνεπώς σπεκουλάρει), απλά αναφέρω τι υποστηρίζει η ομοσπονδία και γενικά η ελληνική πλευρά.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Stakaman
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 May 2004
Posts: 125
Location: Brussels

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 9:40 am    Post subject: Reply with quote

Arrow Zamafou

Diladi esy an eixes moxthisei gia ena metallio epi 4 xronia me proponiseis kai tin psyxologiki piesi pou auto synepagetai kai erxontai kai sou to pairnoun kai pisteueis oti eisai athoos, esy ti tha ekanes diladi???? tha eleges edaxi cool parte to kai ksexname tin istoria??DEN NOMIZO.

O anthropos profanos edo pisteuei oti einai athoos kai ekane oti tou pernaei apo to xeri gia na to apodeiksei. Xrisimopoiise tin tileorasi gia na vgalei tin apopsi tou pros ta ekso kai orkistike se oti exei pio iero gia na yperaspistei tin apopsi tou. Les na skeftike ekeini tin stigmi an yparxan kai ta dyo kolokanala pou tha to ekanan sapounopera ekeini tin stigmi? den ton endiefere kan pisteuo.

To an einai athoos i oxi mallon den tha to mathoume pote.

Pragmatika yparxei kapoios edo pou na theorouse iroes ton kenteri kai thanou????sovara tora???
Kai oson afora tin istoria tous kai autoi ekanan to dedomeno, prospathisan na min xasoun ta kektimena , vlepe proigoumena mettalia.

Kapoioi athlites zitisan apo ton kosmo na fonazei rythmika to onoma tou kenteri prin kai kata tin diarkeia tou telikou ton 200m Exclamation Exclamation

Kalo i kako kata tin gnomi sas, an tyxon ginei Question Question
Back to top
View user's profile Send private message
Asimov
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 128
Location: Κάπου ανάμεσα...

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 10:55 am    Post subject: Reply with quote

Σε τι ακριβως ευεργετηθηκα και τωρα ειμαι αχαριστος δεν μπορω να καταλαβω! Επισης, ειλικρινα, δεν καταλαβαινω το συσχετισμο του Σωκρατη (γιατι οχι και του ΚολοκοτρωνηWink με τα cyborgs του διεθνους πρωταθλητισμου! Ελληνες (και ξενοι βεβαια) για να θαυμασω, δοξα τω θεω, υπαρχουν πολλοι, γνωστοι και αγνωστοι στο ευρυ κοινο, ανθρωποι που σταθηκαν στα ΔΙΚΑ τους ποδια και καταφεραν να ξεχωρισουν (οχι με κουτοπονηρια, αλλα) με χαρισμα. Προφανως και δεν πασχω απο συμπλεγματισμο. Θα ηταν ετσι αν περιμενα απο τον (καθε) Κεντερη να μου ενισχυσει το εθνικο (...) φρονημα, να επιβεβαιωσει την αξια μου, να με ξεχωρισει απο το μεσο ορο. Ποσο κατωτερος μπορει να νιωθει καποιος για να περιμενει απο (τα αποτελεσματα ενος cyborg σε) ενα αθλητικο αγωνισμα να τον εξυψωσει; Κι επειδη πολυς λογος γινεται για τα μεταλλια και τις επιτυχιες, που καθρεφτιζουν το αθλητικο γιγνεσθαι της χωρας, αναρωτιεμαι φωναχτα το εξης απλο: Παλια, που η χωρα ειχε ελαχιστες αθλητικες διακρισεις, το γηπεδακι απεναντι απο το σπιτι μου εσφυζε απο ζωη. Τωρα που κερδιζουμε ολα αυτα τα σπουδαια μεταλλια, γιατι στεκει ερημο, μαραμενο; Αραγε, το χρυσο του (οποιου) Κεντερη με ποσα δελτια μικρων αθλητων ισοδυναμει και (δυστυχως) εφτασε να υποκαθιστα;

Arrow Centaur: Μαλλον δεν ξερεις να διαβαζεις καλα...
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 11:06 am    Post subject: Reply with quote

Φίλε σε σχέση με το τελευταίο ("παλιά") υπάρχει και άλλη εξήγηση!

Παλιά δεν είχαν όλοι έγχρωμες τηλεοράσεις
Παλιά δεν υπήρχαν άλλοι τρόποι διασκέδασης για τους νέους. Τώρα υπάρχουν πάρα πολλοί.
Παλιά δεν εργάζονταν οι περισσότεροι Έλληνες με 2 και 3 ώρες υπερωρίες όπως γίνεται τώρα. Δεν υποστηρίζω ότι ήταν εύκολη η ζωή τότε απλά ότι ο κόσμος είχε πολύ ελεύθερο χρόνο σε σχέση με τις μέρες μας όπου έχουμε καταντήσει να είμαστε δουλειά σπίτι - σπίτι δουλειά

Αν είχα χρόνο να το σκεφτώ σίγουρα θα εύρισκα και άλλους λόγους όπου τα γήπεδα και τα στάδια αδειάζουν.
Back to top
View user's profile Send private message
Asimov
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 128
Location: Κάπου ανάμεσα...

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 11:17 am    Post subject: Reply with quote

Σωστα ολα αυτα που λες... Τα μεταλλια των Ελληνων υπεραθλητων βοηθησαν να βελτιωθει η κατασταση ή ειναι το μεσο για να κουκουλωσουμε με τον πιο ευσχημο τροπο το καρκινωμα της κοινωνιας μας; Με απλα λογια: πολιτικα, αν δεν μπορεις να εχεις μαζικο αθλητισμο, πρεπει να εχεις (παση θυσια) πρωταθλητισμο. Ειναι το μακιγιαζ που ομορφαινει ενα ασχημο προσωπο, καποια στιγμη ομως ξεφτιζει...
Back to top
View user's profile Send private message
Stakaman
Junior Member
Junior Member


Joined: 10 May 2004
Posts: 125
Location: Brussels

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 11:39 am    Post subject: Reply with quote

Ypervaleis file asimon gia na min po oti katastrofologeis.

Tetoia genikeusi einai to ligotero epikindyni. Oi yperprotathlites tou stivou einai meros tis neas syxronis europaikis ktl ktl ktl elladas. Auta ola ta anextikan kapoioi, autoi pou mposousan na ta stamatisoun diladi, gia na eksyperetisoun politikes skopimotites esoterikis katanalosis.

Kai eilikrina den katalavaino pos vgazeis auto to symperasma gia ti sxesi mazikou athlitismou kai protathlitismou. Einai dyo ennoies entelos diaforetikes stis meres mas.

Kai teleiontas ta koritsia tou polo,paradeigma, kathe allo para meros enos karkinimatos mou fainontai
Back to top
View user's profile Send private message
Ypsilon
Moderator
Moderator


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 3951
Location: Copenhagen, Denmark

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 11:39 am    Post subject: Reply with quote

Έλα κι εσύ βρε Αsimov, δεν είναι έτσι τα πράγματα! Ο πρωταθλητισμός είναι κάτι κακό, μόνο στο μέτρο που χειραγωγείται από τρίτους ή χρησιμοποιείται ως μέσο προπαγάνδας και πλουτισμού. Από μόνος του δεν είναι κάτι κακό, δίνει το μέτρο της συγκίνησης που όλοι έχουμε ανάγκη στη ζωή μας για χίλιους δυο λόγους.
Το να τρέξει κάποιος τα 100 μέτρα δεν σημαίνει τίποτα. Με αυτήν την έννοια, γιατί ο κόσμος συγκινείται με το ποδόσφαιρο βλέποντας 11 μαντράχαλους να κυνηγάνε μια μπάλα;
Είναι η συγκίνηση που εξασκεί στον πολύ κόσμο όλη αυτή η -φαινομενικά- περιττή διαδικασία, που τελικά κάνει τη διαφορά. Ή για να το πάω παραπέρα, είναι η παιγνιώδης φύση το ανθρώπου που τον σπρώχνει να δοκιμάζεται σε πράγματα που αν τα καλοεξετάσεις δεν σημαίνουν τίποτα. Στο βάθος όμως, ικανοποιούν πολύ σημαντικά ορμέμφυτα όπως το να τρέξεις γρήγορα, να παλέψεις πιο δυνατά, να σηκώσεις περισσότερα βάρη κλπ κλπ... Κι επειδή αυτά δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλοι μας, χαιρόμαστε να βλέπουμε άλλους να τα κάνουν για εμάς.

Ο υγιής πρωταθλητισμός είναι η χαρά της ζωής, πώς να το κάνουμε δηλαδή. Το ότι βάλλεται δε σημαίνει πως αξίζει τον κόπο να καταργηθεί, ούτε δείχνει πως ζούμε σε κοινωνίες- αρένες.
Τα προβλήματά του είναι καταγεγραμμένα, οπότε ο καθένας αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για το στήσιμο όλης αυτής της εικόνας. Ο κόσμος όμως έχει ξυπνήσει και δεν μασάει κουτόχορτο. Είναι τόση η απαξίωση απέναντι στην απάτη του πρωταθλητισμού (όταν και όπως αυτή εκδηλώνεται), που πιστεύω ότι η ιστορία της ντόπας κάποια στιγμή θα κλείσει τον κύκλο της. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα πάντα θα καθαρίσουν και θα επανέλθουμε σε εποχές που οι "αγνοί" αθλητές έτρεχαν και τραγουδούσαν παιάνες, αλλά το ζητούμενο δεν είναι ούτως ή άλλως αυτό.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Asimov
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 128
Location: Κάπου ανάμεσα...

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 12:15 pm    Post subject: Reply with quote

Φιλε Υ Wink Απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου ειμαι στα γηπεδα. Απο τα 12 εχω δελτιο στο μπασκετ. Στα 14 εβγαλα και στο βολει. Επαιζα και στην Πανεπιστημιακη ομαδα. Γυμναζομαι εντατικα 4-5 φορες την εβδομαδα. Στο γηπεδο παω απο συχνα εως πολυ συχνα! Δεν ειμαι απ’ αυτους που απαξιωνουν κατι γιατι δεν το καταλαβαινουν. Εχω φιλους αθλητες και πρωταθλητες. Ο ηρωας της παιδικης κι εφηβικης μου ηλικιας ηταν (και ειναι, δε ντρεπομαι) ο Νικος Γκαλης. Με το πνευμα οσων λες δε διαφωνω. Ηθελα και για τον εαυτο μου τον πρωταθλητισμο συχνα-πυκνα. ΟΜΩΣ, αλλο να (προσπαθεις να) πας πιο γρηγορα, να πηδας πιο ψηλα, να ριξεις μακρυτερα και αλλο να κλεβεις. Αλλο να ευνοεις (ως κρατος) την αναπτυξη της αμιλλας ΚΑΙ ΑΛΛΟ να προσφερεις σε συγχρονους Ρωμαιους «αρτον και θεαματα» κατευθειαν απο το Χημειο... Δεν ειναι το πνευμα του πρωταθλητισμου που με αηδιαζει, ειναι η χρηση που του γινεται. Για να το πω κι αλλιως: ο πρωταθλητισμος ειναι ενα υπεροχο παιχνιδι, που ομως στα χερια ενος μικρου παιδιου θα γινει επικινδυνο. Δυστυχως (και σε αντιθεση με τα παιδικα παιχνιδια) ο πρωταθλητισμος δεν συνοδευεται απο οδηγιες χρησεως ή μαλλον, καποιος τις πεταξε, σκοπιμα, στο καλαθι των αχρηστων. Ακομα κι εγω, που τοσα χρονια ασχολουμαι, δεν ειμαι σιγουρος αν μπορω να το διαχειριστω... Και το χειροτερο: κανεις δε φροντιζει να διδαξει στους Ελληνες αθλητισμο (κατα συνεπεια και πρωταθλητισμο). Προτιμουν να τους τυφλωνουν με τη λαμψη καλπικων (συμφωνω, οχι σε ολες τις περιπτωσεις) μεταλλιων και τη ματαιοδοξια που τη συνοδευει. Το «οπιο του λαου» λενε και δεν εχουν αδικο...

ΥΓ Δες και τα παραδειγματα εδω μεσα για το ποσο λιγο καταλαβαινει ο κοσμος τον (πρωτ)αθλητισμο. Ο Κεντερης και η Θανου εγιναν Σωκρατηδες και Κολοκοτρωνηδες. Τα μεταλλια, φυλετικη ανωτεροτητα (!). Τι θ’ ακουσουμε ακομα θεε μου...


Last edited by Asimov on Wed Aug 25, 2004 12:32 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
losada7
Moderator
Moderator


Joined: 23 Mar 2004
Posts: 4162

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 12:31 pm    Post subject: Reply with quote

Σωστή η σκέψη σου φίλε μου και στο τελευταίο σου ποστ διευκρίνισες κάποια σημεία τα οποία κάποιοι μπορεί να μην τα είχαμε καταλάβει. Εγώ απλά θέλω να σου πω κάτι τελευταίο. Ακόμα και αν είναι 80 στους 100 ντοπαρισμένοι εγω θα ζω για τη στιγμή που θα νικάνε οι άλλοι 20. Αρκετές φορές μοιάζει να είναι όπιο του λαού όπως είπε κάποιος αλλά εγώ δεν βλέπω τον αθλητισμό και το πρωταθλητισμό έτσι
Back to top
View user's profile Send private message
Asimov
Junior Member
Junior Member


Joined: 03 Feb 2004
Posts: 128
Location: Κάπου ανάμεσα...

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 2:25 pm    Post subject: Reply with quote

Η καποιος διαβαζει τη σκεψη μου Shocked ή γιναμε πολλοι (καλο αυτο!). Απο το σημερινο Sportime:

Στη βράση κολλάει το σίδερο
Ο Κασκαντέρ , Στέλιος Μαρκάκης, 25/08/2004

Λέμε, λοιπόν, τόσες μέρες ότι υπάρχει κι άλλη στρατηγική επιλογή για τον αθλητισμό σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, από την εκούσια βουτιά της (μικρό ψαράκι εμείς) στη μεγάλη λίμνη με τους «καρχαρίες». Οτι σε αυτό το παιχνίδι της κυριαρχίας, ας πούμε, στα αγωνίσματα-τεχνολογικά εργαστήρια του στίβου, όπως τα σπριντ, τους όρους δεν τους βάζουμε εμείς. Τους βάζουν οι «καρχαρίες». Και οι ιδιοκτήτες της λίμνης…

Και παρότι έχει συμβεί να τινάζει (μία στις εκατό) την μπάνκα στον αέρα ο μικρός παίκτης, τις υπόλοιπες φορές ισχύει το απαράβατο: δέκα φορές πιο συχνά από τον… Τζον Τάραμας κερδίζει όποιος μπαίνει στο παιχνίδι όχι ως πτωχός πλην πολυμήχανος Οδυσσέας, αλλά ως λεφτάς, με την τσέπη γεμάτη μάρκες. Οχι ο έξυπνος ή και πονηρός, αλλά όποιος αντέχει στην πίεση. Και… 999 στις 1.000 φορές το καζίνο τους κερδίζει όλους: πλούσιους, φτωχούς, ανθεκτικούς και εύθραυστους. Γιατί; Απλό: διότι, ακόμη κι όταν ένας φτωχοδιάβολος βρει τρόπο να τους κερδίζει πάντα στο παιχνίδι τους, εκείνοι… απλώς αλλάζουν τους κανόνες του και τον πετάνε έξω απ’ αυτό! Τέλος της ιστορίας.

Στη βάση της υπόθεσης αυτής που τείνει (εξαιτίας και της υστερίας και της ασχετοσύνης μεγάλου μέρους των ΜΜΕ) να εξελιχθεί ΑΔΙΚΩΣ στο μείζον ζήτημα μιας, κατά τα άλλα, εξαιρετικής διοργάνωσης, που εξελίσσεται πολύ καλύτερα απ’ όσο περιμέναμε, βρίσκεται η έλλειψη αθλητικής παιδείας. Στην Ελλάδα μας ανάγκασαν να λατρεύουμε όχι τον αθλητισμό στο σύνολό του, αλλά έναν ΠΑΡΩΠΙΔΙΚΟ (προσανατολισμένο σε ΠΟΛΥ συγκεκριμένα πράγματα) πρωταθλητισμό.

Και σε ό,τι αφορά τον πρωτ-αθλητισμό εν γένει, τα όσα διαβάζετε κατά καιρούς στη στήλη δεν είναι τίποτε! Ο μέγας Γαληνός από την Πέργαμο (περίπου 129-199), ο σπουδαιότερος γιατρός της αρχαιότητας μετά τον Ιπποκράτη, έγραψε ότι ο πρωταθλητισμός είναι άσκηση… νόσου και όχι υγείας***! Ειδικότερα δε σε μερικά αθλήματα ή αγωνίσματα που έχουμε πολλές φορές αναφέρει από δω, η όλη υπόθεση θυμίζει κυριολεκτικώς άσκηση καταστροφής του οργανισμού (αλλά και της ψυχικής υγείας) με κάθε τρόπο που μπορεί να φανταστεί κανείς και με μερικούς ακόμη που ΔΕΝ μπορεί να φανταστεί.

Ξάφνου, όμως, λόγω των Ολυμπιακών, το κοινό ανακαλύπτει ότι… το ίδιο (ή και ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) πανηγυρίζει ένα μετάλλιο στις καταδύσεις με ένα μετάλλιο στο στίβο. Οτι η απίστευτη ΔΥΣΚΟΛΙΑ που έχουν τα 20 χιλιόμετρα βάδην μπορούν να του χαρίσουν την ίδια συγκίνηση με τα 200 μέτρα. Οτι ομαδικό άθλημα δεν σημαίνει μόνο ποδόσφαιρο και, άντε λίγο μπάσκετ, αλλά και βόλεϊ και πόλο και χάντμπολ και μπιτς βόλεϊ. Και αντρών και γυναικών. Οτι κάθε ομαδικό άθλημα έχει τη γοητεία του, την αγωνία του, τις ομορφιές και τα «ειδικά» του, που μόλις τα μάθεις αρχίζουν και σου «λένε». Εως και σε… φανατίζουν!

Κι ακόμη, ότι η έννοια «τραβάω κουπί» έχει πολλά πρόσωπα, ότι αρκεί να παρακολουθήσει κάποιος μια δυο φορές αθλήματα όπως η τοξοβολία, π.χ., ή το κανόε καγιάκ για να νιώσει έως και αυθεντικό ενδιαφέρον γι’ αυτά, ότι το τζούντο κρύβει τόση τεχνική που, παρότι άθλημα δύναμης, δεν υστερεί σε λεπτή δεξιοτεχνία και ακρίβεια στις κινήσεις από τη ρυθμική γυμναστική. Οτι η ίδια η γυμναστική είναι χάρμα ιδέσθαι. Ο αθλητισμός μοιάζει να είναι στο ΑΙΜΑ μας όσο ακριβώς και η δικαιοσύνη.

Ο σχολιαστής του Eurosport προχθές βράδυ στους τελικούς του μονόζυγου ανδρών, παρότι δεν απέφυγε κάποια στιγμή, μέσα στον αναπόφευκτο, ψιλοελιτίστικο φιλοαμερικανισμό του, να μιλήσει έως και για «βρόμα που κάνει την ατμόσφαιρα ασφυκτική», δεν μπόρεσε στο τέλος παρά να παραδεχθεί ότι οι κριτές ΑΔΙΚΗΣΑΝ κατάφορα τον Νέμοφ –και άρα, έμμεσα, παραδέχθηκε ότι το κοινό δεν αποτελείτο και τόσο πολύ από προκατειλημμένους… βάρβαρους που έβγαζαν το άχτι τους για τον Μάρα, αλλά μάλλον από κοινό που ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ πολύ καλά τι έβλεπε και δεν μπορούσαν να το (ξανά) κοροϊδέψουν, όπως έκαναν με τον Ελληνα πρωταθλητή!

Με άλλα λόγια: κάθε μέρα που περνάει, μαζί με τις στενοχώριες που τραβάμε, συγχρόνως κι ένας άλλος δρόμος σχετικός με τον αθλητισμό μοιάζει να ανοίγεται μπροστά μας. Και τώρα, στη βράση (των Ολυμπιακών), είναι η ώρα να κολλήσουμε και το σίδερο! Ενα σίδερο που άλλες χώρες, ΠΟΛΥ πιο προχωρημένες από μας σε πολλά πράγματα, έχουν κολλήσει εδώ και καιρό για τον εαυτό τους… (Και αύριο…)

*** Αυτό και πολλά άλλα, εξαιρετικώς ενδιαφέροντα γράφει το καταπληκτικό βιβλίο «Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Αρχαία Ελλάδα / Οι αθέατες πλευρές» (εκδόσεις Σαββάλας), των φιλολόγων ιστορικών Νικολαΐδου και Κάτσικα, που σας συνιστώ να ΤΡΕΞΕΤΕ να αγοράσετε χωρίς δεύτερη σκέψη!)
Back to top
View user's profile Send private message
zigzag
Junior Member
Junior Member


Joined: 18 Jul 2004
Posts: 77

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 3:34 pm    Post subject: Reply with quote

Τελικά τι έγινε με αυτή που έλεγαν ότι βρέθηκε ντοπέ στα 100μ. Ξεχάστηκε το θέμα???
Back to top
View user's profile Send private message
Zamafou
Full Member
Full Member


Joined: 13 Jul 2004
Posts: 286

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 4:04 pm    Post subject: Reply with quote

Asimov wrote:
Σε τι ακριβως ευεργετηθηκα και τωρα ειμαι αχαριστος δεν μπορω να καταλαβω! Επισης, ειλικρινα, δεν καταλαβαινω το συσχετισμο του Σωκρατη (γιατι οχι και του ΚολοκοτρωνηWink ..............και δεν πασχω απο συμπλεγματισμο. Θα ηταν ετσι αν περιμενα απο τον (καθε) Κεντερη να μου ενισχυσει το εθνικο (...) φρονημα, να επιβεβαιωσει την αξια μου, να με ξεχωρισει απο το μεσο ορο.



Very Happy Very Happy Very Happy
Μπράβο. Μπράβο. Μπράβο.
Back to top
View user's profile Send private message
Centaur
Junior Member
Junior Member


Joined: 09 Aug 2004
Posts: 84
Location: Volos

PostPosted: Wed Aug 25, 2004 4:40 pm    Post subject: Reply with quote

Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο κακόβουλος χάριν εντυπωσιασμού μπορεί να γίνει ο άνθρωπος. Είπα εγώ ποτέ ότι ο Κεντέρης και ο Τζέκος είναι όμοιος του Σωκράτη, του Αριστείδη ή του Κολοκοτρώνη; Οχι. Εμεις, επαναλαμβάνω ΕΜΕΙΣ είμαστε τρομακτικά όμοιοι με τους δικαστές τους. Μπορείς να καταλάβεις αυτή τη διαφορά; Μπορούμε όλοι μας να μη κρίνουμε τους πάντες και τα πάντα με βάση το δικά μας μέτρα και σταθμά . Μπορούμε όλοι να παραδεχτούμε ότι δεν είμαστε παντογνώστες;; Μπορούμε ολοι να ξεφύγουμε από τη μάστιγα του μέσου όρου;;;

Και επιμένω ότι είμαστε όλοι μας αχάριστοι. Και αυτοί οι αθλητές και προπονητές είναι ευεργέτες μας. Γνωρίζω ότι φοβάστε να το παραδεχτείτε, ότι θα ψάξετε να βρείτε χίλιες δικαιολογίες για να τους απορρίψετε. Πολύ προβλεψιμη αντίδραση. Αλλά σας ερωτώ; Είναι ωφέλιμο οι νέοι να ασχολούνται με τον αθλητισμό να είναι πειθαρχημένοι, να έχουν στόχους και να μοχθούν για να τους πετύχουν; Είναι ωφέλιμο η Ελλάδα να έχει καλή εικόνα στον κόσμο, να μην είναι ουραγός; Είναι ωφέλιμα τα γήπεδα και τα γυμναστήρια που ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας; Ασφαλώς και είναι. Δεν χρειάζεται καν να ρωτήσω αν θα σε έστελνε ο μπαμπάς σου να παίξεις μπάσκετ, αν εσύ θα είχες την διάθεση να συνεχίσεις, αν θα έβρισκες μπασκέτα να παιξεις, όλα αυτά εαν δεν υπήρχε το πρότυπο σου ο Ν. Γκάλης.

Γι' αυτό λοιπόν επιμένω και μη το παίρνεις προσωπικά:

"Ουδείς μεγαλύτερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο."
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    stadia.gr/forum Forum Index -> Ολυμπιακοί Αγώνες All times are GMT + 3 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33  Next
Page 29 of 33

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group

Web hosting by isol.gr