View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Admin Site Owner
Joined: 16 Jan 2004 Posts: 2297 Location: Davelis Cave (απ'έξω)
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 9:35 am Post subject: |
|
|
Λάθος κάνεις. Στις μακέτες φαίνεται ακριβώς όπως έγινε. Απέναντι από τις κάμερες υπάρχει ένας "διάδρομος", ο οποίος διατρέχει το μήκος της κερκίδας. Δες το καλύτερα. |
|
Back to top |
|
|
smarg Stadium Expert
|
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:11 am Post subject: |
|
|
Τις μακέτες του Πανθεσσαλικού μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα του σταδίου. |
|
Back to top |
|
|
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:22 am Post subject: |
|
|
Εμένα πάντως αυτό μου τη σπάει είναι το ότι οι στύλοι με τους προβολείς "τρυπάνε" τις κερκίδες.Δεν είναι κάπως αντιαισθητικό;Το ίδιο είναι και στο Παμπελλοπονησιακό.Δεν γινόταν να είναι σαν το Παγκρήτιο με μία κλίση ώστε οι κερκίδες να είναι ενωμένες;
1)Πανθεσσαλίκό
2)Παγκρήτιο
3)Παμπελλοπονησιακό
Συμφωνείτε; |
|
Back to top |
|
|
Argyris Senior Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 10:51 am Post subject: |
|
|
smarg
Pantws einai para3eno! Ta kommatia tou skepastrou einai 18, opws kai sthn eikona ths anaparastashs! Kala metrhsan la8os h kanan argotera thn kerkida pio megalh kai 3exasan na paraggeiloun alla 2 kommataia gia thn stegh?? |
|
Back to top |
|
|
wizard Senior Member
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:26 pm Post subject: |
|
|
Καλά αν δεν πάρουμε καμιά διοργάνωση όπως το euro του 2012, γήπεδα της προκοπής δεν κάνουμε..
Τεσπα, τα ίδια να λέμε πάλι.. |
|
Back to top |
|
|
Admin Site Owner
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:44 pm Post subject: |
|
|
@ Argyris: Ό,τι έγραψα πιο πάνω για το δεύτερο διάζωμα ισχύει και για το στέγαστρο. Το τελικό αποτέλεσμα είναι σύμφωνο με τις μακέτες. Ούτε έγινε μικρότερο ούτε τίποτα παρόμοιο. |
|
Back to top |
|
|
P.A.O. Stadium Expert
Joined: 03 Feb 2004 Posts: 3545 Location: GATE 13 - SINCE 1966
|
Posted: Fri Aug 06, 2004 1:45 pm Post subject: |
|
|
Καπου διαβασα οτι η Νικη Βολου ζητησε το Πανθεσσαλικο Σταδιο για εδρα της !
Η Νομαρχια Μαγνησιας το δεχτηκε με χαρα
Θα δουμε φιλοι μου ! |
|
Back to top |
|
|
Centaur Junior Member
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 8:05 pm Post subject: |
|
|
Χαιρετώ όλα τα μέλη του stadia.gr . Αυτό είναι το πρώτο μου post στο φόρουμ αν και το παρακολουθώ εδώ και αρκετό καιρό.
Χθες είδα το Πανθεσσαλικό από σχετικά κοντά (no photos). Είναι πολύ εντυπωσιακό. Αυτό που με προβλημάτισε είναι από τη πλευρά του κολυμβητηρίου υπάρχει ακόμα μια τεράστια έκταση με σκέτο χώμα (δυστυχώς όχι πατημένο). Σκοπεύουν να τη στρώσουν σε μία μέρα; Απίθανο μου φαίνεται.
Επίσης ο περιφερειακός δεν έχει ανοίξει ακόμα. Αν θυμάμαι καλά ως στόχο είχαν τις 8 Αυγούστου.
Μία και σήμερα για την Τετάρτη. Αντε να το γεμισουμε το στάδιο. Κολλήστε σε συγγενείς και φίλους να πάρουν εισητήρια. |
|
Back to top |
|
|
Giorgos Stadium Expert
|
Posted: Mon Aug 09, 2004 10:53 pm Post subject: |
|
|
Πωπω!!Πανέμορφο!! Τελικά η υπομονή απέδωσε καρπούς.Ανταμειφθήκαμε μ'ενα καλό οφθαλμόλουτρο!!
Πολύ ομορφα κ τα χρώματα του,ιδιαίτερα των καθισματων..Με ψιλοχαλάνε μόνο,κ εμένα,τα κενα διπλα απ'το στέγαστρο.. |
|
Back to top |
|
|
grego Full Member
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 2:52 pm Post subject: |
|
|
ΑΝΤΕ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ!ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΙ!!!ΝΑ ΣΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΞΙΚΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ |
|
Back to top |
|
|
aristidis Stadium Expert
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 10:58 pm Post subject: |
|
|
Α! Πολύ ωραίο το Πανθεσσαλικό!!! Εμένα μ' άρεσε και εξωτερικά το γήπεδο, όπως φαίνεται στις δύο τελευταίες φωτο. του πρώτου ποστ αυτής της σελίδας!!!
Για το Πανθεσσαλικό θυμάμαι είχε αρχίσει για τα καλά η κατασκευή του πέρσυ τον Ιούλιο και το φανταζόμουν ως το πιο ωραίο στάδιο!!!
Πάντως καλό είναι!!! Μόνο αυτά τα εκρού καθίσματα θα μπορούσαν να τα κάνουν άσπρα, με το οινοπνευματοπράσινο πιο πολύ θα ταίριαζε...
Edit: Οι φωτο είναι στην προηγούμενη σελίδα... |
|
Back to top |
|
|
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:04 pm Post subject: |
|
|
Ρε παιδιά,τώρα που βλέπω όλες τις φωτογραφίες και τώρα που είδα και από την τηλεόραση τα στάδια,νομίζω ότι το Παγκρήτιο είναι πιο ωραίο από τα άλλα νομίζω λόγω μεγέθους και επειδή δεν έχει κενά στις κερκίδες.
Μας φαίνεται πιο ωραίο το Πανθεσσαλικό επειδή είναι πιο κυριλέ με αυτά τα καθίσματα και όχι παρδαλό σαν το Παγκρήτιο και το Καυτατζόγλειο.
Δεν το λέω επειδή είμαι κρητικός...
www.ergotelis.gr |
|
Back to top |
|
|
donganos Full Member
|
Posted: Wed Aug 11, 2004 11:06 pm Post subject: |
|
|
Ρε συ KRHTH και εγω το ίδιο πιστεύω και νόμιζα ότι ήταν λογω καταγωγής και δεν το έλεγα! Βασικά επειδή όλοι οι άλλοι έλεγαν για το Πανθεσσαλικό! |
|
Back to top |
|
|
grego Full Member
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 4:25 pm Post subject: |
|
|
το σταδιο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ με ολη την σημασια της λεξης.σας υποσχεθηκα μπολικες φωτο.ελπιζω να σας αρεσουν σχεδιαστικα τουλαχιστον ειναι απο τα καλυτερα που εχω δει.επισης εντυπωση μου εκανε ο πολυ καλος ηχος που εχει.οι καρεκλες με αριστα το 10 παιρνουν 8 αφου εχω κατσει και σε πιο αναπαυτικες.για μενα ολα τα λεφτα ειναι οι γεφυρες προσβασης των θυρων και ιδιως η μεγαλη απεναντι απο το στεγαστρο που εχει και θεα ολον τον Βολο.πραγματικα ελπιζω και τα γηπεδα των υπολοιπων περιφερειακων πολεων να ειναι το ιδιο εντυπωσιακα και ακομα καλυτερα!στα αρνητικα ο περιβαλλων χωρος που αν και συμμαζεμενος εδειχνε πολυ φτωχος μπροστα στο σταδιο
Y.Γ sorry αλλα οι πολλες |
|
Back to top |
|
|
Centaur Junior Member
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 7:44 pm Post subject: |
|
|
Το Πανθεσσαλικό είναι στολίδι. Καταπληκτικό. Ο αγωνιστικός χώρος τέλειος. Φωτισμός και ήχος επίσης. Φοβερός και ο περιβάλλον χώρος με τις δύο ράμπες και την περιμετρική πλατεία. Η θέα από τον περιμετρική πεζογέφυρα πάνω από τις κερκίδες καταπληκτική. Φαίνεται όλος ο Βόλος μέχρι το λιμάνι και η θάλασσα από τη μία και το Πήλιο από την άλλη.
Αρνητικά παρατήρησα μόνο τα καθίσματα που ήταν λιγο πυκνά τοποθετημένα και τα κυλικεία τα οποία ήταν μικρά και λίγα και στον ήλιο. Επίσης η πρόσβαση όσων δεν ερχόταν με ΜΜΕ, γινόταν από τον χωματόδρομο (τιμωρία ) που αναφέρω σε παραπάνω post
Χθες, στην εναρξη του τουρνουα κόπηκαν 10 104 εισητήρια. Το στάδιο φαινόταν άδειο. Οι ιάπωνες κλέψανε την παράσταση με την κερκίδα τους στον αγώνα των γυναικών. Ο αγώνας πάντως ήταν κακός και έληξε 1-0 υπέρ της Ιαπωνίας. Στον άλλο αγώνα (Μαλι -Μεξικό) οι δύο ομάδες επαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο αλλά χωρίς γκολ δυστυχώς. Ολη η εξέδρα ήταν με το Μάλι το οποίο ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς.
Ολα δουλεψαν άψογα χθες. Απόλυτη επιτυχία στις μεταφορές, στην αποχώρηση του κόσμου, στην οργάνωση και την εξυπηρέτηση, στην ασφάλεια. Το πραγματικό τεστ θα γίνει στις 17/8 ωστόσο με τον αγώνα Ελλάδας-Μεξικού όπου δεν θα πέφτει καρφίτσα.
Το στάδιο όπως φαίνεται από τη 2η ράμπα
Μεγαλύτερη φώτο
http://briefcase.pathfinder.gr/download/centaur_54/25382/300386/0/100_3052b.JPG
Εσωτερικό του σταδίου. Η φωτο τραβήχθηκε στο ημίχρονο όπου ο περισσότερος κόσμος βγήκε στην πλατεία
Μεγαλύτερη φώτο
http://briefcase.pathfinder.gr/download/centaur_54/25382/300387/0/100_3083b.JPG
Αλλαξα τις φωτογραφίες με τα URL τους, γιατί λόγω του μεγέθους τους "ξεχείλωνε" η σελίδα
Admin
edit: μίκρυνα τις εικόνες
Last edited by Centaur on Thu Aug 12, 2004 11:29 pm; edited 1 time in total |
|
Back to top |
|
|
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 7:46 pm Post subject: |
|
|
Μόνο μία φωτογραφία μπορώ να δω....Από το εξωτερικό..........
Από τις φωτογραφίς του grego εννοώ.οχι από τος δικές σου Centaur |
|
Back to top |
|
|
Centaur Junior Member
|
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
|
Back to top |
|
|
savroulis Stadium Expert
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 11:07 pm Post subject: |
|
|
σε αυτή την άποψη θα έλεγα ότι συμφωνώ και οτι το πανθεσσαλικό απο αυτή τη γωνία είναι πολύ πιο όμορφο απο το καραισκάκη!! έχει πιο ωραία γραμη η σηδεροκατασκευή! |
|
Back to top |
|
|
Sheepy Junior Member
Joined: 06 May 2004 Posts: 195 Location: Trilofos -Thessaloniki
|
Posted: Fri Aug 13, 2004 11:09 am Post subject: |
|
|
Paidia sumfwvw eivai safws to kalutero. To pagkrntio evw eivai megalo mou fervei ligo apo Rwssia. Polu 3eperasmevo. Pavtws ta gnpeda 8a a3iopoin8ouv movo av paroume kaveva EURO. Edw pou ta leme dev eivai duskolo giati eivai movo podosfairo kai dev exoume ta amerikavakia va frovtizoume... |
|
Back to top |
|
|
grego Full Member
|
|
Back to top |
|
|
Pontiakos Junior Member
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 6:51 am Post subject: |
|
|
gamato to stadio ......H nikh bolou 8a ginei omadara |
|
Back to top |
|
|
KPHTH Rulez Guest
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 12:15 pm Post subject: |
|
|
Αυτό τώρα που κολλάει;;;;;;
Δηλαδή άμα και τα άσπρα χώματα πάνε στο ΟΑΚΑ θα πάρουν το CL;;;;
Αν το πάμε έτσι τότε ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο είναι πολύ καλύτερος από τον Παναθηναικό στη Λεωφόρο....LoL;;;
Εντάξει ωραίο το Πανθεσσαλικό αλλά δεν νομίζω να έχει ΚΑΙ τη δυνατότητα να βελτιώνει τις ομάδες............. |
|
Back to top |
|
|
losada7 Moderator
|
Posted: Mon Aug 16, 2004 12:23 pm Post subject: |
|
|
Σωστά φίλε δεν τις κάνει καλύτερες ομάδες,
αλλά τουλάχιστον οι ποδοσφαιριστές δεν θα τραυματίζονται τόσο συχνά με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερη "ποδοσφαιρική ζωή".
Δεν μιλάω για τα εισητήρια ..... το ίδιο είναι να πάρεις τη κοπέλα σου και να πας στη Ριζούπολη, το ίδιο είναι να την πας στο συγκεκριμένο στάδιο ... όταν θα θελήσει να πάει προς νερού της;;;
Δες το παράδειγμα του κανο καγιακ . Κορυφαία εγκατάσταση και παρότι είμαστε άσχετοι με το άθλημα πωρωθήκαμε τόσο που εξαντλήσαμε όλα τα εισητήρια |
|
Back to top |
|
|
|